dimitris50423
Well-Known Member
Αν δεν το πει ο john john ο εκπρόσωπος δεν κλεινει τιποτα. Ανα 5 μερες θα μας λεει ποσος καιρος εμεινε μηπως παει κανεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γιαννη η συγκεκριμένη κληνικη επειδη δεν ξερω βρίσκεται στην κυπρο; εαν κανω λαθος διορθωσεμε. Αν μπορεις στείλε μου σχετικες πληροφορίες ψαχνει ενα φιλαρακι και επειδη δεν εχει τα μεσα 'μπροσταρης' κ καλα ειμαι εγω κ θελω να στειλουμε φωτο για πχ ποσα γκραφτς θα χρειαστει τιμες κτλπ. Ξερεις.
https://www.hairtransplants-hdc.com/el/about/hdc-message-to-the-user
Ας επικοινώνησει με την κλινική εφόσον ενδιαφέρεται.
Πιο ντουκου ομως δεν γινεται. Μετα απο τοσο κραξιμο αυτο που ειχε να πει ο john ηταν να μας υπενθυμισει την προσφορα που τρεχει. τι κανει νιαου νιαου?και καποιοι που φωναζαν και εκαναν χαμο εδω κουβεντα.. περιεργα πραγματα..
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, κάποιος φανερά να παραδεχθεί (ή να αφήσει να εννοηθεί) ότι εκπροσωπεί την κλινική όπως έχει κάνει ο Dance ή και ο John εδώ. Ο λόγος είναι απλός: Αντιμετωπίζεται ξεκάθαρα από τους υπόλοιπους σαν "εκπρόσωπος" και δεν ξεγελά κανέναν. Τις σιγανοπαπαδιές να φοβάσαι.
Εννοεις οτι με τη συμπεριφορα του αφηνει να εννοηθει οτι εκπροσωπει την h*c;
Επισης αν ανοιξω εγω η αλλος θεμα και να γραφω συνεχεια για τις εξελιξεις της ahc και να παρουσιαζω περιστατικα θα ειναι ολα οκ;
Τον γιαννη τον συμπαθω αλλα ειναι αδικο, τα παιδια που εκαναν ελλαδα σχεδον τους εχουν ξεφτιλισει χωρις να υπαρχουν τρανταχτες αποδειξεις οτι δουλεουν για κλινικες με οικονομικο οφελος.Εγω την αποψη μου την εχω καταθεσει και θα συμφωνουσα με επισημη εκπροσωπηση των κλινικων στο φορουμ οπως γινεται στα φορουμ του εξωτερικου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ακριβώς, είναι αυτό που λένε Αγγλιστί "exposed".
Απολύτως κανένα πρόβλημα. Αντιλαμβάνεσαι όμως ότι κατ' αυτόν τον τρόπο θα γίνεις και εσύ "exposed" και η άποψη σου θα φιλτράρεται από τους αναγνώστες ανάλογα.
Είναι τεράστιο ΛΑΘΟΣ να υπάρχουν αμφιβολίες που διαιωνίζονται.
Πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ποιός συνεργάζεται με κλινική ή επιδιώκει έκπτωση για να μην υπάρχουν μπερδέματα, κατηγορίες και μανούρες σε άλλα μέλη.
Ε καλά.. θέλετε να κρατάει όλο αυτό. Έτσι έχω καταλάβει.Αμφιβολίες που διαιωνίζονται? Εδώ καλά καλά δεν μπορούμε να ελέγξουμε αν τα graft που δηλώνει κάποιος είναι αυτά που μπήκαν ή αν μια μμ είναι μεταχρονολογημένη ή όχι, θα μπορέσουμε να βρούμε αν κάποιος που δηλώνει "ανεξάρτητος" είναι ή όχι στο payroll μιας κλινικής? Σε φόρουμ με nick names είσαι όχι σε στρατιωτική μονάδα ή αστυνομικό τμήμα.
Ε καλά.. θέλετε να κρατάει όλο αυτό. Έτσι έχω καταλάβει.
Έχεις καταλάβει λάθος. Άλλο τα ευχολόγια και άλλο η πράξη. Πρακτικές προτάσεις κάνε.
1) Μπορείτε να απευθυνθείτε απευθείας στις κλινικές και να τους πείτε το πρόβλημα με τους βαλτούς. Ζητείστε μια αναλυτική λίστα με τους επίσημους πλασιέ των κλινικών και αν δεν συμμορφωθούν κατέβασμα φωτογραφιών και νημάτων. Έτσι για να μην καρπώνονται και τη διαφήμιση στο τζάμπα.
2) Τριήμερο ban στην υποψία ότι κάποιος είναι πλασιέ και προσωρινό κλείδωμα των νημάτων που έχει ανοίξει. Εύκολο. Απλά θέλει βούληση.
3) Ανακοινώσεις κλινικών μόνο από επίσημους αντιπροσώπους κλινικών. Πανεύκολο.
4) Αυστηρότητα και θέσπιση συγκεκριμένων προδιαγραφών για το ανέβασμα φωτογραφιών μεταμοσχεύσεων (δεν έχει σχέση με το θέμα αλλά θα βοηθήσει)
Αυτά με στις άκρες.