Hdc hair clinic - ειδική προσφορά μάϊος-ιούνιος 2018.

dimitris50423

Well-Known Member
Αν δεν το πει ο john john ο εκπρόσωπος δεν κλεινει τιποτα. Ανα 5 μερες θα μας λεει ποσος καιρος εμεινε μηπως παει κανεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1312

Active Member
Γιαννη η συγκεκριμένη κληνικη επειδη δεν ξερω βρίσκεται στην κυπρο; εαν κανω λαθος διορθωσεμε. Αν μπορεις στείλε μου σχετικες πληροφορίες ψαχνει ενα φιλαρακι και επειδη δεν εχει τα μεσα 'μπροσταρης' κ καλα ειμαι εγω κ θελω να στειλουμε φωτο για πχ ποσα γκραφτς θα χρειαστει τιμες κτλπ. Ξερεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Γιαννη η συγκεκριμένη κληνικη επειδη δεν ξερω βρίσκεται στην κυπρο; εαν κανω λαθος διορθωσεμε. Αν μπορεις στείλε μου σχετικες πληροφορίες ψαχνει ενα φιλαρακι και επειδη δεν εχει τα μεσα 'μπροσταρης' κ καλα ειμαι εγω κ θελω να στειλουμε φωτο για πχ ποσα γκραφτς θα χρειαστει τιμες κτλπ. Ξερεις.

https://www.hairtransplants-hdc.com/el/about/hdc-message-to-the-user

Ας επικοινώνησει με την κλινική εφόσον ενδιαφέρεται.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πιο ντουκου ομως δεν γινεται. Μετα απο τοσο κραξιμο αυτο που ειχε να πει ο john ηταν να μας υπενθυμισει την προσφορα που τρεχει. τι κανει νιαου νιαου? :D και καποιοι που φωναζαν και εκαναν χαμο εδω κουβεντα.. περιεργα πραγματα..

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, κάποιος φανερά να παραδεχθεί (ή να αφήσει να εννοηθεί) ότι εκπροσωπεί την κλινική όπως έχει κάνει ο Dance ή και ο John εδώ. Ο λόγος είναι απλός: Αντιμετωπίζεται ξεκάθαρα από τους υπόλοιπους σαν "εκπρόσωπος" και δεν ξεγελά κανέναν. Τις σιγανοπαπαδιές να φοβάσαι.

aeratos28

Just aeratos
Έχουν δίκιο τα παιδιά ότι και να λένε..και ειδικά παιδιά σαν τον Δημήτρη που έχει ακούσει και αυτός τρελά πράγματα ,μέχρι ότι πήρε και στο λαιμό του παιδιά και και και..ο john εδώ είναι λάθος τελείως,δεν έχει δώσει και καμία απάντηση σε όσα του λένε και γενικά υπάρχει μια χαλαρότητα σε όλο το θέμα..συμφωνώ με την χαλαρότητα,αρκεί να είναι για όλους .όχι αν μιλήσει κάποιος για εγχώρια κλινική και πει μια καλή κουβέντα ,αμέσως να τον στήνουν στον τοίχο και να τον λένε στημένο από την κλινική ,ότι τα παίρνει και ότι άλλη μ@λ@κια έχει ακουστεί..όχι 2 μέτρα και 2 σταθμα..ίδια αντιμετώπιση για όλους..εφόσον αντιδράσεις όλοι χαλαρά εδώ,μην ακουσουμε πάλι τρελα πράγματα για άλλους

dimitris50423

Well-Known Member
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, κάποιος φανερά να παραδεχθεί (ή να αφήσει να εννοηθεί) ότι εκπροσωπεί την κλινική όπως έχει κάνει ο Dance ή και ο John εδώ. Ο λόγος είναι απλός: Αντιμετωπίζεται ξεκάθαρα από τους υπόλοιπους σαν "εκπρόσωπος" και δεν ξεγελά κανέναν. Τις σιγανοπαπαδιές να φοβάσαι.

Φυσικα και δεν υπαρχει προβλημα αν το παραδεχτει καποιος.
Ειδαμε πουθενα τον john john να το παραδέχεται οτι δουλεύει για την κλινικη;
Εννοεις οτι με τη συμπεριφορα του αφηνει να εννοηθει οτι εκπροσωπει την h*c;
Ας το πει οπως εκανε και ο dance. Δεν βλεπω να εχει πει κανεις κατι για τον dance.
Επισης αν ανοιξω εγω η αλλος θεμα και να γραφω συνεχεια για τις εξελιξεις της ahc και να παρουσιαζω περιστατικα θα ειναι ολα οκ; δεν θα μου την πει κανεις; αν ανεβαζει ο piros ο αερατος η αλλο παιδι που εκανε dhi πληροφορίες και περιστατικα dhi κρατωντας ψηλα το θεμα για διαφημιση φανταζομαι παλι κανεις δεν θα τους ενοχλησει.
Τελος παντων αρκετα ασχοληθηκαμε με αυτο το θεμα νομιζω δεν αξιζει αλλο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εννοεις οτι με τη συμπεριφορα του αφηνει να εννοηθει οτι εκπροσωπει την h*c;

Ακριβώς, είναι αυτό που λένε Αγγλιστί "exposed".

Επισης αν ανοιξω εγω η αλλος θεμα και να γραφω συνεχεια για τις εξελιξεις της ahc και να παρουσιαζω περιστατικα θα ειναι ολα οκ;

Απολύτως κανένα πρόβλημα. Αντιλαμβάνεσαι όμως ότι κατ' αυτόν τον τρόπο θα γίνεις και εσύ "exposed" και η άποψη σου θα φιλτράρεται από τους αναγνώστες ανάλογα.

koumparos

Well-Known Member
Τον γιαννη τον συμπαθω αλλα ειναι αδικο, τα παιδια που εκαναν ελλαδα σχεδον τους εχουν ξεφτιλισει χωρις να υπαρχουν τρανταχτες αποδειξεις οτι δουλεουν για κλινικες με οικονομικο οφελος.Εγω την αποψη μου την εχω καταθεσει και θα συμφωνουσα με επισημη εκπροσωπηση των κλινικων στο φορουμ οπως γινεται στα φορουμ του εξωτερικου.

ItsAllGone

Active Member
Καλα τα λες κουμπαρε για τα φορουμ του εξωτερικου αλλα εκει απο τη στιγμη που γινεις εκπροσωπος υπαρχει και μια δεοντολογια,πχ δεν γινεται να εισαι εκπροσωπος κλινικης και να λασπολογεις αλλη κλινικη,γιαυτο και κανεις δεν θελει να γινει εκπροσωπος, ειναι πιο effective να εισαι ''ανεξαρτητος''.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τον γιαννη τον συμπαθω αλλα ειναι αδικο, τα παιδια που εκαναν ελλαδα σχεδον τους εχουν ξεφτιλισει χωρις να υπαρχουν τρανταχτες αποδειξεις οτι δουλεουν για κλινικες με οικονομικο οφελος.Εγω την αποψη μου την εχω καταθεσει και θα συμφωνουσα με επισημη εκπροσωπηση των κλινικων στο φορουμ οπως γινεται στα φορουμ του εξωτερικου.

Το να δουλεύουν για κλινικές με οικονομικό όφελος δεν μου λέει τίποτα. Από μόνο του δεν είναι καταδικαστέο. Απεναντίας καταδικαστέο είναι (στα πλαίσια του φόρουμ) όταν κάποιος δεν βλέπει την πραγματικότητα, δεν παραδέχεται λάθη ή παραλείψεις είτε επειδή είναι ξεροκέφαλος και εγωιστής είτε επειδή έχει οικονομική (ή άλλη) εξάρτηση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tsek

Well-Known Member
Ακριβώς, είναι αυτό που λένε Αγγλιστί "exposed".

Απολύτως κανένα πρόβλημα. Αντιλαμβάνεσαι όμως ότι κατ' αυτόν τον τρόπο θα γίνεις και εσύ "exposed" και η άποψη σου θα φιλτράρεται από τους αναγνώστες ανάλογα.

Είναι τεράστιο ΛΑΘΟΣ να υπάρχουν αμφιβολίες που διαιωνίζονται.

Πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ποιός συνεργάζεται με κλινική ή επιδιώκει έκπτωση για να μην υπάρχουν μπερδέματα, κατηγορίες και μανούρες σε άλλα μέλη.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Όλα στην ώρα τους.
Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είναι τεράστιο ΛΑΘΟΣ να υπάρχουν αμφιβολίες που διαιωνίζονται.

Πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ποιός συνεργάζεται με κλινική ή επιδιώκει έκπτωση για να μην υπάρχουν μπερδέματα, κατηγορίες και μανούρες σε άλλα μέλη.

Αμφιβολίες που διαιωνίζονται? Εδώ καλά καλά δεν μπορούμε να ελέγξουμε αν τα graft που δηλώνει κάποιος είναι αυτά που μπήκαν ή αν μια μμ είναι μεταχρονολογημένη ή όχι, θα μπορέσουμε να βρούμε αν κάποιος που δηλώνει "ανεξάρτητος" είναι ή όχι στο payroll μιας κλινικής? Σε φόρουμ με nick names είσαι όχι σε στρατιωτική μονάδα ή αστυνομικό τμήμα.

Tsek

Well-Known Member
Αμφιβολίες που διαιωνίζονται? Εδώ καλά καλά δεν μπορούμε να ελέγξουμε αν τα graft που δηλώνει κάποιος είναι αυτά που μπήκαν ή αν μια μμ είναι μεταχρονολογημένη ή όχι, θα μπορέσουμε να βρούμε αν κάποιος που δηλώνει "ανεξάρτητος" είναι ή όχι στο payroll μιας κλινικής? Σε φόρουμ με nick names είσαι όχι σε στρατιωτική μονάδα ή αστυνομικό τμήμα.
Ε καλά.. θέλετε να κρατάει όλο αυτό. Έτσι έχω καταλάβει.

Adriano

Well-Known Member
Έχεις καταλάβει λάθος. Άλλο τα ευχολόγια και άλλο η πράξη. Πρακτικές προτάσεις κάνε.

1) Μπορείτε να απευθυνθείτε απευθείας στις κλινικές και να τους πείτε το πρόβλημα με τους βαλτούς. Ζητείστε μια αναλυτική λίστα με τους επίσημους πλασιέ των κλινικών και αν δεν συμμορφωθούν κατέβασμα φωτογραφιών και νημάτων. Έτσι για να μην καρπώνονται και τη διαφήμιση στο τζάμπα.

2) Τριήμερο ban στην υποψία ότι κάποιος είναι πλασιέ και προσωρινό κλείδωμα των νημάτων που έχει ανοίξει. Εύκολο. Απλά θέλει βούληση.

3) Ανακοινώσεις κλινικών μόνο από επίσημους αντιπροσώπους κλινικών. Πανεύκολο.

4) Αυστηρότητα και θέσπιση συγκεκριμένων προδιαγραφών για το ανέβασμα φωτογραφιών μεταμοσχεύσεων (δεν έχει σχέση με το θέμα αλλά θα βοηθήσει). Για να σταματήσει και το φαινόμενο αυτοθαυμασμού (του τύπου έχω 5 τρίχες στη hairline wow) μετριότατων αποτελεσμάτων.

5) Στο άνοιγμα ενός thread μεταμόσχευσης υποχρεωτικά attachment 5 φωτογραφιών. Review από εσάς και αν δεν πληρούν τις προυποθέσεις κλείδωμα και μήνυμα στο δεύτερο μήνυμα του thread από τους admin για τους λόγους που κλειδώθηκε.

6) Poll σε κάθε thread μεταμόσχευσης με δικαίωμα μόνο μιας ψήφου (χωρίς να φαίνεται το ποιος ψήφισε τι) για το αποτέλεσμα που παρατίθεται. Θα αποφευχθούν και οι προσωπικές επιθέσεις των αντιφρονούντων "αντικειμενικών".

Αυτά.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
1) Μπορείτε να απευθυνθείτε απευθείας στις κλινικές και να τους πείτε το πρόβλημα με τους βαλτούς. Ζητείστε μια αναλυτική λίστα με τους επίσημους πλασιέ των κλινικών και αν δεν συμμορφωθούν κατέβασμα φωτογραφιών και νημάτων. Έτσι για να μην καρπώνονται και τη διαφήμιση στο τζάμπα.

2) Τριήμερο ban στην υποψία ότι κάποιος είναι πλασιέ και προσωρινό κλείδωμα των νημάτων που έχει ανοίξει. Εύκολο. Απλά θέλει βούληση.

3) Ανακοινώσεις κλινικών μόνο από επίσημους αντιπροσώπους κλινικών. Πανεύκολο.

4) Αυστηρότητα και θέσπιση συγκεκριμένων προδιαγραφών για το ανέβασμα φωτογραφιών μεταμοσχεύσεων (δεν έχει σχέση με το θέμα αλλά θα βοηθήσει)

Αυτά με στις άκρες.

1. Θα σου πουν δεν έχουμε
2. Γιατί να τα κλειδώσεις. Απλά τον ξεμπροστιάζεις όπως γίνεται και σήμερα.
3. Γίνεται
4. Γίνεται αλλά δύσκολα τηρείται από τα μέλη.

Η ουσία όμως είναι αλλού. Αν μια νέα κλινική θελήσει να κάνει ύπουλη διαφήμιση, βρίσκει έναν δικό της βάζει 3500g το παρουσιάζει σαν 2500 και να η επιτυχία. Το μόνο αντίδοτο είναι η δημοσίευση πολλών περιστατικών, άρα ανοιχτό φόρουμ, έτσι ώστε μετά από 10-20 περιστατικά να γίνει σούμα και να βγει κάποιο συμπέρασμα. Άρα όσο περισσότερο περιορίζεις κάποιον στο να ποστάρει τόσο περισσότερο κακό κάνεις.

Μπλουζα