Ιατρική ομάδα dηi: «δεν συστήνουμε τη χρήση φιναστερίδης»

leas

Well-Known Member
Σκεφτομουν πως ταυτοχρονα με τη μη χρηση αποτελεσματικων φαρμακων για την ανδρογενετική αλωπεκία , θα επρεπε να προτεινουν τη μεταμοσχευση μετα τα 40 - 45. Στο ιδιο αρθρο επρεπε να το γραφουν , με μεγαλα γραμματα . Ακομα και αν εισαι 4αρης στα 26 η 5αρης στα 35 και θες μαλλι , να σου λεν , θα χασεις δοτρια , περιμενε να πας 45 . Δε χρειαζεται να παρεις ενα εξαιρετικα ασφαλες και μελετημενο φαρμακο που κυκλοφορει 25+ χρονια , στη μικροτερη δυνατη δοση , που μπορει να σε βοηθησει ακομα και να αποφυγεις τις πολλαπλες μεταμοσχευσεις .


Υπαρχουν περιπτωσεις που ανδρες μπορει να ξεκινησουν να χανουν απο την ηλικια των 40-45 η να κανουν καπου εκει ενα μεγαλο μπαμ, σιγουρα βεβαια ειναι πιο σπανιο(το μεγαλο μπαμ εννοω , και το λεω αυτο γιατι σε μεγαλες ηλικιες σχεδον οι περισσοτεροι ανδρες εχουν μια μορφη υποχωρηση του τριχωρου)..
Αρα ενας ανδρας πχ στα 40 του νοργουντ 3-4 χωρις φαρμακευτικη υποστηριξη, μπορει να παει να κανει μμ και σε λιγα χρονακια να παει 5-6. Το ιδιο πραγμα με καποιον 30αρη που απο 4 να φτασει χωρις κ αυτος φαρμακα 5-6..
Γενικα τα μοτιβα εξελιξεις της τριχοπτωσης απο αυτα που εχω διαβασει τοσο καιρο εδω μεσα αλλα και που παρατηρω ειναι αρκετα απροσδιοριστα..
Ολο αυτο το λεω γιατι μπορει να υπαρχουν και περιπτωσεις πχ 25αρη-30αρη που να μεινει για αρκετα χρονια σταθερος αυτος αν παρει το ρισκο πχ χωρις φαρμακα(λογω φοβου ή παρενεργειων) μπορει να κερδισει μια για μενα κρισιμη 10ετια χωρις να τον τυρανναει αυτο το προβλημα.
Και λεω κρισιμη γιατι και εγω αρρωστακι εχω γινει γιατι καιγομαι με το θεμα αυτο, αλλα ακομα πιστευω οτι αλλο να εχει θεμα με το μαλλι οταν γυρω σου δεν εχει κανεις στα 20 και αλλο στα 40..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

FreeThinker

Well-Known Member
Φασκουν κι αντιφασκουν παντως στην DHI. Ουσιαστικα λενε οτι δε συστηνουν τη φιναστεριδη λογω της επιπλεον ψυχολογικης επιβαρυνσης σε περιπτωση σωματικων παρενεργειων του φαρμακου. Απο την αλλη ομως:

''Οι θεραπείες Τριχόπτωσης βοηθούν στη μείωση του στρες!''

http://dhi.gr/info/i-therapies-trichoptosis-miosi-tou-stres/
 

Stripar

Established Member
Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι το κάνουν απο ευσπλαχνία?.

Marketing είναι για να πουλήσουν PRP , λοτιόν και λοιπά μαντζούνια...
 

weznem

Well-Known Member
Εξάλλου και η μίνο μόνο αθώα περίπτωση δεν είναι. Μια εξαιρετικά τοξική ουσία με αρκετές παρενέργειες.


Sent from my iPhone using Tapatalk
τι εννοεις?εχεις διθεση να το εξηγησεις?τοξικη? εγω μονο κιρκλαντ βαζω μια φορα το βραδυ 2-3 χρονια δεν κανω κατι αλλο..γι αυτο και ρωτάω.
 

weznem

Well-Known Member
Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι το κάνουν απο ευσπλαχνία?.

Marketing είναι για να πουλήσουν PRP , λοτιόν και λοιπά μαντζούνια...
εχει κλειστα τα πμ..ήθελα να σε ρώτησω κάτι που με απασχολεί καιρό,αν έχεις την διαθεση πες μου... διοτι κατι γνωριζεις απο ορμονολογικα απο οτι αντιλήφθην :)
 
Μπλουζα