firecaptain
Active Member
Και μία μπροστινή μόλις τώρα. Μπαίνω με το τηλέφωνο στο μπάνιο και η σύζυγος στραβοκοιτα [emoji23]

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εννοείται ότι σε διαφορετικές γωνίες θα είναι και διαφορετική η όψη. Όταν βγάζω το κράνος υπάρχει μία μικρή διαφορά με τα πίσω, όταν είναι φρεσκολουσμενα φαίνονται πολύ καλύτερα κλπ. Κάτω από τον ήλιο και ένας που δεν έχει πρόβλημα πχ ο γιος μου που είναι 13 σε κάποιες γωνίες ψιλοφαινεται δέρμα όπως επίσης και το μάκρος της τρίχας. Εάν ήταν σπαστη η τρίχα θα είχε και απείρως καλύτερη όψη.Λιγο πιο μακρινη να ηταν ακομη καλυτερα.Κανει και λιγο κοντραστ και το κολακευει περισσοτερο το αποτελεσμα αλλα οτι και να λεμε ειναι καλο.
Στα λεω αυτα γιατι με μαλωνουν τα φιλαρακια απτην απεναντι οχθη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τον Δεκέμβριο 40.... Και ναι , με κατέβασε πάρα πάρα πολύΤι ηκικια εισαι? Παντως με το νεο σου look πρεπει να σε κατεβασε χρονια η εμφανιση σου.
Αμήν!Φαντασου σε δυο μηνες τι θα γινει
Θέλουν, έχω και κάνα 20 ήμερο να πάω για κούρεμα.Βλέποντας τις αρχικές φωτο,της μμ,πιστεύω πως τα πλαϊνά θέλουν κούρεμα,θα σε πάνε περισσότερο
Eχεις απο οτι φαινετε και καλη τριχα firecaptaiν.Γενικα εχω παρατηρησει οτι η πλειοψηφια των μελαχρινων εχει καλη τριχα,μπορει να κανω και λαθος βεβαια.Αλιμονο σε μας τους καστανομαληδες-λεπτοτριχιδες.
Λογικα οταν με το καλο ολοκληρωθει η φυτρωση θα εχεις ξεμπερδεψει μια και καλη με το θεμα μαλλια.Να το χαρεις φιλε μου γιατι το αξιζεις
Εχω την εντυπωση οτι παει να γινει απ τα πιο ομορφα αποτελεσματα του φορουμ η ειναι ιδεα μου?Ότι θελει ο Γιάννης![]()
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Αν δεν το ξέρεις δεν λες οτι ειναι μμ.Εχω την εντυπωση οτι παει να γινει απ τα πιο ομορφα αποτελεσματα του φορουμ η ειναι ιδεα μου?