Επισκεψη στην a..h...c...πιθανη μ.μ.-γνωμες

dimitris50423

Well-Known Member
Αν σε πηγαινει τοσο αργα και απο τα 20 ειχες κροταφους και στα 30 εισαι ετσι εγω πιστευω οτι οι πιθανοτητες ειναι με το μερος σου αναλογα και τι βλεπεις στους συγγενεις σου. Για τη δοτρια μιλωντας για αυτο που ειδαν απο κοντα με οσους βρεθηκα φαινεται πλεον σαν απειραχτη. Δεν πας για μεγαλο αριθμο εξαγωγης οποτε μη σε ανησυχει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koumparos

Well-Known Member
Ξεψαχνισε τους συγγενεις και θα το βρεις το πιθανο patern σου.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
dimitris50423 σε σένα μπορεί να μην φαίνεται τίποτα,σε αυτο το μηκος που ειναι τωρα.αν παρεις με ξηριστικη μηχανη όμως το σημείο που σου έχει πάρει grafts θα φαίνεται από απόσταση..επισης και τα white dots που αφησε..στον billaro αλλο λεω.οτι με ξυρηστικη μηχανη θα φαινονται σίγουρα..ενω αν μακρυνουν 2-3 εκατοστα δεν θα φαινεται τιποτα.οταν μακραινουν ειναι οκ.αν θα μπορεις να τα παρει με μηχανη τερμα κοντα ομως όπως ρωτησε ,κατα 99% οχι,δεν θα μπορει,θα φαινεται,θα κανει μπαμ.του το ειπα στο προηγουμενο μηνυμα μου..αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και ο κανόνας αυτο..ο καθένας είναι διαφορετικός.όπως και προς το αποτέλεσμα..εσύ από το 6μηνο ήσουν (σχεδόν)ετοιμος ,δεν είχες χάσει πολλά στην περίοδο του 2ου και 3ου μήνα που άλλοι αδειάζουν ,βλέπε akishellas..επίσης ένα αρκετά σημαντικό στοιχείο είναι η αντίδραση του δέρματος..αν και κατα ποσο ευκολα δημιουργει ουλωδη ιστό..υπάρχει κάποιο τεστ που μπορεί να κάνει κάποιος,δεν θυμάμαι τη διαδικασία και την ονομασία,επιφυλασομαι όμως ,θα το ψαξω να το βρω και να το αναφερω

billaros

Active Member
το μονο που με αποασχολει η δοτρια ειναι σε περιπτωση που αραιωσω πανω και θελω να τα κουρευω γουλι.η για κανα κουρεμα με ξυριστα στην δοτρια.τεσπα ειδωμεν.]βασικα περιμενω με πολυ ανυπομονησια να δω το αποτελεσςμα στην hairline toy ακισηελλας να δω τι παιζει με την πυκνοτητα μπροστα γιατι αυτην την στιγμη ειναι πολυ φτωχη η πυκνοτητα.και αν μεινει ετσι θαναι χειροτερα απο πριν

hijikos

Active Member
το μονο που με αποασχολει η δοτρια ειναι σε περιπτωση που αραιωσω πανω και θελω να τα κουρευω γουλι.η για κανα κουρεμα με ξυριστα στην δοτρια.τεσπα ειδωμεν.]βασικα περιμενω με πολυ ανυπομονησια να δω το αποτελεσςμα στην hairline toy ακισηελλας να δω τι παιζει με την πυκνοτητα μπροστα γιατι αυτην την στιγμη ειναι πολυ φτωχη η πυκνοτητα.και αν μεινει ετσι θαναι χειροτερα απο πριν
Αν σε απασχολη η δότρια δες για κάπου αλλού, μπορεί να πληρώσεις παραπάνω αλλά στο τέλος θα δικαιωθείς. Τα λάθη δεν συγχωρούνται ειδικά στην δότρια.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.

τι γουλι να κουρευτεις ρε συ billare ? τι ανχοι βγαζεις?ενα τονο μαλλι εχεις ακομη σε αυτην την ηλικια....εδω εμεις δεν κουρευτικαμε γουλι που θελουμε και δευτερη μεταμοσχευση γιατι εχουμε και ενα κροουν σα μπιφτεκι και σκεφτεσαι να τα κανεις και γουλι εαν και εαν.....
Επηδει πας για κατι τελειο πρεπει να διαλεξεις καλο γιατρο,σε σενα τα λαθη δεν συνχωρουνται...στην περιπτωση σου....

billaros

Active Member
ναι ρε φιλε δεν ειχα ποτε στο μυαλο μου οτι θα φτασω μεγαλο norwood αλλα απο αυτα που ακουσα εδω μεσα ανησυχησα λιγο γιαυτο ρωταω.ημουνα πολυ ψημενος για a...d...h.. αλλα αν ειναι να γινει μαλακια και να μην φυτρωσουν αρκετα και ειναι η πυκνοτητα χαλια την εκατσα.γιατι θελω να κατεβασω οπωσδηποτε και hairline και αν δεν πιασει θαναι πολυ χειροτερο το αποτελεσμα που θα εχω μετα

John_HDC

αν ησουν φαση σαν και εμενα δεν ειχες να χασεις τιποτα να πας και dhi kai ahc εφοσον εχουν και αυτη φυτρωση..Αλλα βλεπε το σαλονικιο που επρεπε γιαυτο που πηγε να κανει να ηταν τελειο και να ελαστιχοποιηση την καθε πιθανοτητα λαθους σχεδιου και πυκνοτητας και φυσικοτητας γιατι πηγε για hairline,κροταφους που πρεπει να γινει προσεχτικη δουλεια.
Φαντασου να πας και να σου βγει σα του akihellas θα το φυσας και δεν θα κρυωνει που μακαρι να παει καλα ο ανθρωπος γιατι τα εχει λιγο ψιλοπαρει...

dimitris50423

Well-Known Member
αν ησουν φαση σαν και εμενα δεν ειχες να χασεις τιποτα να πας και dhi kai ahc εφοσον εχουν και αυτη φυτρωση..Αλλα βλεπε το σαλονικιο που επρεπε γιαυτο που πηγε να κανει να ηταν τελειο και να ελαστιχοποιηση την καθε πιθανοτητα λαθους σχεδιου και πυκνοτητας και φυσικοτητας γιατι πηγε για hairline,κροταφους που πρεπει να γινει προσεχτικη δουλεια.
Φαντασου να πας και να σου βγει σα του akihellas θα το φυσας και δεν θα κρυωνει που μακαρι να παει καλα ο ανθρωπος γιατι τα εχει λιγο ψιλοπαρει...

γιαννη ισα ισα αν ειχε να καλυψει περιοχη σαν και τη δικη μας θα ηταν πιο δυσκολα τα πραγματα. αν δεν πετυχει μμ με πολλα μοσχευματα η δοτρια τελειωνει..
ο Ακης ειναι στο 5μηνο δες και τις αλλες περιπτωσεις οπως andy, laroiso, pilotaki τα αποτελεσματα τους δεν βλεπω να τα σχολιαζεις αυτα. αντιθετως λες για τον Ακη που ειναι σε μικρο μηνα σαν να ειναι τελειωμενο αποτελεσμα.
ο salonikios οντως πηγε με πολυ μικρο προβλημα για να πιασει το τελειο και πρεπει να το παρει λογο μικρης περιοχης καλυψης και πολλων μοσχευματων που μπηκαν αλλα επισης ειναι νωρις και για αυτον. ακομη δεν ξεκινησε καν η φυτρωση.

John_HDC

Δημητρη ο billaros να μην παει εκει που εκανα εγω μεταμοσχευση και του το λεω και εδω ας παει αλλου δε με νοιαζει ειληκρινα αλλα για το θεμα που εχει δεν ειναι για dhi και βεκρη.Απλα τα πραματα γιατι τον βλεπω πιο ανχωμενο και απο τον ακη.
Με τα λεγομενα σου ειναι σαν να του αποκλειεις να παει αλλου και να παει Βεκρη και οτι ολα θα πανε καλα επηδει πηγε καλα ο anty και ο larosio που τονισα παραπανω αν ειχε σαν το δικο μου προβλημα η του λαροσιο δεν θα ειχε να χασει τιποτα.Παλι καλα θα γινοταν απο το πριν.
Εδω παει να κανει κατι σα το σαλονικιο.
Ο salonikios ακομη δεν εχει ολοκληρωθει το αποτελεσμα σιγουρα αλλα αν με ελεγε θα παει βεκρη η dhi γιαυτο που πηγε να κανει εγω ο ιδιος θα τον εβγαζα εξω απο την κλινικη.
Αν ειχε σαν το δικο μου προβλημα ας πηγαινε οπου ηθελε με δικια του ευθηνη γιατι απο χαλια που θα ηταν σιγουρα θα επερνε καποιο αποτελεσμα παλι.
Καποια πραματα ακομη για ελλαδα δεν ειναι ακομη....

dimitris50423

Well-Known Member
Φαντασου να πας και να σου βγει σα του akihellas θα το φυσας και δεν θα κρυωνει

Γιαννη διαβασε λιγο ξανα το μηνυμα σου. εγω εγραψα σε σενα οτι σχολιαζεις το αποτελεσμα του ακη στο 5μηνο και οχι τον αλλων.
εσυ του αποκλειεις να παει βεκρη για να μη γινει σαν τον Ακη οπως λες.
εγω του λεω να παει σε οποια κλινικη εμπιστευτει οτι μπορει να του δωσει το αποτελεσμα που θελει και ως εκει που τον παιρνει σε σχεση με τα οικονομικα του. αν εχει να διαθεσει χρημα αρκετο ας παει και εξωτερικο. :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Για το προβλημα που εχει ναι του λεω να μην παει Ελλαδα γιατι αποτι φενεται εχει και μεγαλες προσδοκιες,αν ειχε προσδοκιες σαν του κωστακι ολοι θα ηταν ευτυχισμενοι οπουδηποτε.
Αν ειχε το δικο μου προβλημα ας πηγαινε η του λαροσιο.
Ναι αν παει ευρωπη θελει πολλα λεφτα.Αν παει Γεωργιου ειναι μια καλη λυση που ισως και πιο οικονομικη απο hdc.
O salonikios και αυτος πηγε με μεγαλη προσδοκια που οντως πρεπει να παρει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.
Αν δεν το παρει ναι τοτε ειναι για κραξιμο η κλινικη που πηγε.

Ειπα να απεχω λιγο απο το φορουμ γιατι κουραστικα να μιλαω 6 χρονια για μαλλια,οσο μπορω χρειαζεται λιγο απεξαρτηση.

dimitris50423

Well-Known Member
Ο salonikios ακομη δεν εχει ολοκληρωθει το αποτελεσμα σιγουρα αλλα αν με ελεγε θα παει βεκρη η dhi γιαυτο που πηγε να κανει εγω ο ιδιος θα τον εβγαζα εξω απο την κλινικη.

Η κλινικη θα συμφωνουσε? εγω σου λεω μην εισαι απολυτος. μην εισαι σιγουρος οτι στην Ελλαδα δεν μπορει να παρει το καλο αποτελεσμα και για dhi και για Βεκρη. εγω δεν ειμαι απολυτος ουτε οτι θα το παρει ουτε οτι δε θα το παρει 100% .
αλλα δε του λεω και ξεχνα την Ελλαδα. εξαρταται ποιους θα εμπιστευτει

*προσθεσα ουτε οτι δε θα το παρει

Τελευταία επεξεργασία:

John_HDC

Μιλαω για salonikio περιπτωση,οχι για ολες.γιαυτο λεω οτι γιαυτο που πηγε να κανει θελει κατι καλυτερο.
Τα οικονομικα του σαλονικιου πηγαιναν εως hdc,Γεωργιου και Τουρκια εντογαν το πολυ...Παραπερα ηταν δυσκολο και λογικο,γιατι Ουτε εγω θα πηγαινα παραπερα γιατι ποτε δεν θα ειχα τα λεφτα λορετζου,χασον +αεροπορικα και διαμονη ουτε στα τρελα ονειρα μου.
Σκεφτοταν για τουρκια,λεω ναι πανε τουρκια εφοσον το θελει η καρδια σου...σκεφτοταν γεωργιου,λεω πανε γεωργιου και οι δυο εχουν καλο feedback εκτος που και ο γεωργιου ειχε καποιες στιγμες πτωσεις.
Αν πηγαινε σε αυτους θα ημουν θετικος και δεν θα τον σταματουσα.
Αν μου ελεγε για ελλαδα ομως στην περιπτωση του σαλονικιου εκει θ τον σταματουσα.
Αν ηθελε να παει τοσο πολυ θα ηξερε ομως και τις επιπτωσεις αν δεν πηγαινε καλα.
Οταν ειμαι φιλος 3 χρονια με ενα ατομο γιαυτο που παει να κανει θα τον πω 2-3 πραματα,θα διαβασει και αυτος εδω μεσα και θα κρινει καλυτερα.
Αλλα αυτο που λες εξαρταται ποιους θα εμπιστευτει δε το καταλαβενω....και η laserline θα μπορουσε να τον πειση τον καθενα για να δειξει εμπιστοσυνη,εμεις τι θα τον πουμε εφοσον ειναι φιλος η εδω μεσα?πανε επηδει σου δειξαν εμπιστοσυνη? δεν πρεπει να τον καθοδηγησουμε σωστα σαν εμπηροτεροι και σαν αυτα που εχουν δει τα ματια μας τοσα χρονια?

dimitris50423

Well-Known Member
ενταξει γιαννη. οτι κρινει καλυτερο ο billaros. το δικο του κεφαλι ειναι στην τελικη.. δεν χρειαζεται να το συνεχισουμε. ;)

John_HDC

το καλυτερο ειναι να μην κανει τιποτα.
Να κανει ενα ωραιο κουρεματακι γιατι τωρα ειναι σαν εκεινον τον χαβιε απο το world party και τελος,και λιγο τοπικ ισως στο κροουν.
Απο κει και περα τον καιει και πολυ...

aeratos28

Just aeratos
pilotaki ρε παιδιά έχει κάνει καμιά ενημέρωση?οff topic,αλλά μιας και το αναφέρετε..μήν χαλασουμε το νήμα εδώ με ερωτησεις-απαντησεις εδώ..στο δικό του νήμα καλύτερα.

andy.k

Active member
Bill εγω ειμαι στα 40 τωρα και αν δεις φωτο απο το 2006 η το 2007-2008 εχω πιο πολυ μαλλι απο εσενα τωρα. Δλδ η μαλακια εγινε απο 32 μεχρι 37-38 κ πολυ πιθανο να συνεχιζει να γινεται και να ξαναπαιτηθει μμ. Σκεψου λοιπον στα 32-33 μου να πηγαινα να χωσω 2000-2500 gts για να τουμπανιασω κροταφους που ειχαν καπως αραιωσει. Θα εθετα τις απαιτησεις πυκνοτητας σε ολο το κεφαλι σε επιπεδα που καμια δοτρια δε θα μπορουσε να καλυψει. Εχεις πολυ καλο μαλλι. Θα εκανες δουλεια πιστευω ακομα κ με 1000 gts συνολο, 500 σε καθε κροταφο, ετσι για να σχηματιστει η hairline. To να πας ομως για 50+ gts/cm2 στη hairline η να πας να χωσεις gts ενδιαμεσα η crown , ετσι για να βγουν τα 2000gts ταριφα, ε το βλεπω ασκοπο κ σπαταλη εν οψη μελλοντος. Αν βαζει καποιος υπευθυνα τοσα gts με 1000-1500€, ορμα. Ρωτα εκει που πηγες αν το κανουν, ειναι γελοιο αυτο με την ταριφα 2000gts, 3000€...Μη πορωνεσαι με τη μμ παντως ακομα, εισαι σε πολυ καλο επιπεδο απ οσο φαινεται στις φωτο

billaros

Active Member
δεν ειναι η ταριφα ρε φιλε.ειναι οτι εχω προσδοκιες μιας καλης πυκνοτητας απτη στιγμη που θα κανω την μ.μ.και οι γνωμες που πηρα απτις φοτο οι περισσοτεροι μου παν οτι κανα 2000αρο χρειαζεται μπροστα για να τουμπανιασω οπως λεμε. για να μιλησω ειλικρινα δεν θελω να περιμενω αλλα χρονια.πλεον ομως αρχιζω και προβληματιζομαι στο αν θα πετυχει η φυτρωση η οχι.περιμενω πολυ να δω το αποτελεσμα του ακη γιατι αν υπαρχει ενδεχομενο να μεινει ετσι ειναι μεγαλο το ρισκο.john-john στην κυπρο που λετε τι λεφτα θα χρειαζομουν περιπου?5000-6000 περιπου?

aeratos28

Just aeratos
billare τα έχεις κάνει σκ@τ@ στο μυαλό σου..τελείως όμως,πραγματικά..αλλα καταλαβαίνεις από ότι λέμε εντελώς.και δεν στο λέω ούτε ειρωνικά ούτε τίποτα.δεν έχω καμιά όρεξη για βαβουρες.κάτσε διάβασε λίγο τι σου λέμε,γιατί αλλά εντελώς καταλαβαίνεις.όπως και με την περίπτωση του ακη.το πρωταρχικό θέμα του ακη είναι το shockloss,όχι η φυτρωση..γιατί είναι σχετικά νωρίς για να βγάλουμε αποτελέσματα για το αν θα έχει ικανοποιητική φυτρωση..μιλάμε για το shock loss που μπορεί να παθεις,για τον σωστό σχεδιασμό που θα σου κάνουν,για το θέμα διαχείρησης δοτριας κτλ κτλ.δεν έχεις σταθεί σε αυτά καθόλου και λες τώρα για φυτρωση μόνο.όσον αφορά για ταρίφα ο andy.k εννοεί πως η κλινική έχει την ταρίφα σε όλους το λιγότερο να λέει 2000 grafts σε όλους με 3000€..και λιγότερα να θέλει κάποιος σε grafts αυτοί θα βγάλουν τόσα..όσο για το αν θα τουμπανιασεις με αυτά μην το δενεις σχοινί κορδόνι που λέμε.!

Μπλουζα