Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Boukla εχει καμια εξελιξη η πορεία σου ? Εννοω ξεκινησες καποια θεραπεια ή/και είδες καποια διαφορα ?
Boukla εχουμε κανα νεο? κανε ενα update...
Johnny θυμάμαι κάτι σκηνικά παλιά, απλά τώρα δεν τα προλαβαίνεις, σχεδόν με κάθε νέο νήμα. Το 50% για τις φωτογραφίες και το άλλο πως να την πει ο ένας στον άλλον καλύτερα.ανηξε νημα εκει στον tol τρολ πως τον λενε για να ξεσπαμε και να μην γ@μ@με νηματα οπως λενε καποιοι.
Αλλα μερικοι πολυ ευκολα ξεχναν τι νηματα εχουν μαμησει στο παρελθον με λογομαχιες.
Ε λοιπον εγω δεν θα χαιδευω τα αυτια και μπαν να φαω και ας με διαγραψουν.
Καθημερινος σκεφτομαι να με διαγραψουν και το νημα μου εξαλλου.
Μα αφού το διαφημίζει στο ίδιο μας το Forum !!!...επιπλέον θα ήθελα να ρωτησω και κάτι άλλο...στη συνάντηση πριν το χειρουργείο, συζητήθηκαν καθόλου εγγυήσεις κλπ, ή αφεθηκε στο φλου?
Συμφωνοι stripar, όλοι το διαφημίζουν και σε εμένα εγγύηση εδωσαν...εγγύηση φυτρωσης λέει...το ποσοστό δε διευκρινίζει(που είναι και το ζητούμενο) και επίσης δεΜα αφού το διαφημίζει στο ίδιο μας το Forum !!!...
Προβολή συνημμένου 10911
Συμφωνοι stripar, όλοι το διαφημίζουν και σε εμένα εγγύηση εδωσαν...εγγύηση φυτρωσης λέει...το ποσοστό δε διευκρινίζει(που είναι και το ζητούμενο) και επίσης δε
διευκρινίζει το "what if NOT desired φυτρωση occurs...".
Οκ προφανως δε το
διατυπωσα σαφως αλλα αυτο
εννοουσα με την ερώτηση
μου. Συμφώνησαν δλδ ως εγγύηση κάποια διορθωτικη επέμβαση? Επιστροφή χρημάτων? Η απλα ψυχολογική υποστηριξη? Δε κακολογω το γιατρο επ ουδενί, τον θεωρω αξιοπρεπέστατο κ ικανότατο, απλά ρωταω τι πολιτική ακολουθεί σε τέτοιες περιπτώσεις γτ και τα λεφτά και τα grafts δε τα λες λίγα για να πάνε χαμένα...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Andy γνωρίζεις αν στην H*C ή στις άλλες κλινικές κάνουν βιοψίες και εξετάσεις πριν τη μεταμόσχευση?Το θέμα φιλε boukla με εσενα είναι ή στάση του γιατρού. Ο ανθρωπος έχει δώσει καποια πολύ καλά αποτέλεσματα, αλλά έχει κ μέτρια αποτελεσματα...Εγω προσωπικά εκτιμώ ιδιαίτερα το ότι κάνει ο ίδιος τις συναντήσεις με τους υποψηφίους, ωστόσο εφόσον δε του πάνε τον ασθενή στο κρεβάτι την ώρα του χειρουργείου όπως τον πάνε στο Μαρά πχ, δεν έχει ελαφρυντικά του τύπου " αν σε ειχα δει ο ίδιος δε θα σε ειχα αναλάβει γτ πχ είχες το τάδε θέμα και δε θα πήγαινε καλά ή μμ". Οπότε σε αυτή την περίπτωση έχει ο ίδιος 100% την ευθύνη κατ εμέ για το αποτέλεσμα, ακόμα κ αν εσύ είχες κάποιο αλλο θέμα με τα μαλλιά(γυροειδης κλπ), θα επρεπε να αποκλεισει ολες τις παραμετρους που θα εμποδιζαν ενα καλο αποτελεσμα...θεωρω πως θα έπρεπε να το ψάχνει καλά κάποιος ιδίως αφου κάνει ο ίδιος κ το consultation.(αν θέλει να διασφαλίσει κ τη φήμη του άλλωστε δια του αποτελέσματος και ξ συγκεκριμένη κλινική είναι ονομαστική είναι ιδιοκτητης).
Άλλωστε κ ένα άλλο
παλικαρι που έγραψε
πρόσφατα, έφαγε πόρτα από το Γεωργίου...επιπλέον θα ήθελα να ρωτησω και κάτι άλλο...στη συνάντηση πριν το χειρουργείο, συζητήθηκαν καθόλου εγγυήσεις κλπ, ή αφεθηκε στο φλου?
Προφορικά η εγγύηση που μου δώσανε ήταν 90% ελάχιστη φύτρωση .Συμφωνοι stripar, όλοι το διαφημίζουν και σε εμένα εγγύηση εδωσαν...εγγύηση φυτρωσης λέει...το ποσοστό δε διευκρινίζει(που είναι και το ζητούμενο) και επίσης δε
διευκρινίζει το "what if NOT desired φυτρωση occurs...".
Οκ προφανως δε το
διατυπωσα σαφως αλλα αυτο
εννοουσα με την ερώτηση
μου. Συμφώνησαν δλδ ως εγγύηση κάποια διορθωτικη επέμβαση? Επιστροφή χρημάτων? Η απλα ψυχολογική υποστηριξη? Δε κακολογω το γιατρο επ ουδενί, τον θεωρω αξιοπρεπέστατο κ ικανότατο, απλά ρωταω τι πολιτική ακολουθεί σε τέτοιες περιπτώσεις γτ και τα λεφτά και τα grafts δε τα λες λίγα για να πάνε χαμένα...
Με αυτα που ειπες Boukla θεωρω οτι ηταν αξιοπρεπης η σταση του ιατρου προς την περιπτωση σου... περιμενουμε τα νεα σου φιλε μακαρι ολα να πηγανε καλα !
Συμφωνω απολυτα.Αξιοπρεπέστατη! Σωστός ο γιατρός...εννοείται πως πουθενά δε κάνουν βιοψία απ όσο ξερω τουλάχιστον..εεφόσον δεν υπήρχε κάποια εμφανής ένδειξη ότι μπορεί να υπήρχε πρόβλημα πολύ λογικά δεν έκανε κάποια περαιτέρω έρευνα...