Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Να είσαι καλά ρε φιλε ευχαριστώ.ωραία,μακάρι ρε boukla να δεις τι έγινε και να βρεθεί ή λύση που πρέπει!να σε ρωτησω,σε τι ειδικό έστειλε τα τριχοθυλάκια??και τι είδους εξέταση θα γίνει τώρα?? γνωρίζεις μήπως?
boukla υπαρχει περιπτωση να παρεις λεφτα?Η να σε ξανακανει μεταμοσχευση?
Πως σε ειδε?ποσα περιπου μαλλια εχασες τα ειπατε αυτα?
Μακάρι να έχει και happy end.Πραγματικα σαν σιριαλ...και με τη σωστη συνταγη, παει αργα κ μας κραταει σε αγωνια...σαν game of thrones ενα πραμα...
Εγω φοβαμαι την περιπτωση να σου πει κανα εμπειριδικο τυπου πασχεις απο μια σπανια δερματικη ασθενεια που δημιουργησε την απωλεια των μοσχευματων και η κλινικη δεν ευθυνεται για αυτο.
Μετα πως εισαι ατυχος και ανηκεις σε ενα μικρο ποσοστο που ειναι ακαταλληλο για μμ και μπλα μπλα μπλα. Τι θα κανεις εκει;
Πως θα το επαληθευσεις; Δεν μπορεις απλα να το πιστεψεις..σωστα;
Μακάρι ρε φιλε!Μακάρι να σου ξηγηθει σπαθί ο γιατρος και να τηρήσει το λόγο του Boukla. Θα ειναι πρωτόγνωρο να συμβεί κάτι τέτοιο αλλα απολύτως δίκαιο..
Χαίρετε σε όλους, ένα μικρό update.
Το αποτέλεσμα της βιοψίας όπως μου είπε ο γιατρός έδειξε πως έχω γυροειδής αλωπεκία! Ορίστε και το έγγραφο, Αγγλικά βεβαια ξέρω σχετικά καλά όμως αυτά εδώ δεν τα βγάζω τι λένε σαν νόημα.
Τώρα περιμένω να πάρει απάντηση ο γιατρός σε ένα email που έχει στείλει σε Ισπανό γιατρό για την θεραπεία που θα ακολουθήσω. Το θέμα είναι πως πάω να κλείσω 1 μηνα για να έχω την απάντηση του Ισπανού και με έχει εκνευρίσει αρκετά που το όλο θέμα γενικά προχωράει με βήματα χελώνας.
Συγνωμή ρε συ Μπούκλα για να καταλάβω στον Ισπανό γιατρό πήγες απο μόνο σου ή στον συνέστησε ο γιατρός που έκανες την μεταμόσχευση.....Χαίρετε σε όλους, ένα μικρό update.
Το αποτέλεσμα της βιοψίας όπως μου είπε ο γιατρός έδειξε πως έχω γυροειδής αλωπεκία! Ορίστε και το έγγραφο, Αγγλικά βεβαια ξέρω σχετικά καλά όμως αυτά εδώ δεν τα βγάζω τι λένε σαν νόημα.
Τώρα περιμένω να πάρει απάντηση ο γιατρός σε ένα email που έχει στείλει σε Ισπανό γιατρό για την θεραπεία που θα ακολουθήσω. Το θέμα είναι πως πάω να κλείσω 1 μηνα για να έχω την απάντηση του Ισπανού και με έχει εκνευρίσει αρκετά που το όλο θέμα γενικά προχωράει με βήματα χελώνας.
Φιλε τον Οκτώβριο πήγα στον Γεω***ίου να μου πάρει δείγμα-μοσχεύματα, εκείνος τα έστειλε σε έναν δικό του άνθρωπο να κάνει την βιοψία. Η βιοψία έδειξε πως έχω γυροειδής αλωπεκία. Ο γιατρός μετά έστειλε ένα email σε έναν Ισπανό γιατρό για να τον πληροφορήσει και να πάρει συμβουλές από εκείνον, πιθανόν για το τι θεραπεία πρέπει να ακολουθήσω. Περιμένω εδώ και 1 μηνα σχεδόν να απαντήσει ο Ισπανός! Κατάλαβες πως έχει η δουλειά φιλε? γα...σε τα!Συγνωμή ρε συ Μπούκλα για να καταλάβω στον Ισπανό γιατρό πήγες απο μόνο σου ή στον συνέστησε ο γιατρός που έκανες την μεταμόσχευση.....
Όχι φιλε ακόμα περιμένω να απαντήσει ο Ισπανός γιατρός για να δω τι θεραπεία θα ακολουθήσω. Έχεις δίκιο για την κορτιζόνη, δεν είναι παίξε γέλασε. Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες.τελικα πηρες κορτιζονη οπως σου ειχε πει?
Μετα απο ενα γρηγορα googlarisma γενικα σαν θεραπεια για την alopecia areata προτεινεται :
Αρχικα να περιμενεις μηπως υποχωρησει μονη της
Στη συνεχεια κορτικοστεροειδη , σε ενεσεις στη πασχουσα περιοχη καθως η κρεμα δε μπορει να εισχωρησει αρκετα βαθεια.
Παντως τα "χαπια κορτιζονης" αποτελουν τελευταια επιλογη λογω σοβαρων παρενεργειων και εφαρμοζονται πολυ σπανια!!
Προταση μου : αν σου προτεινει χαπια κορτιζονης λογω ευκολιας(για αυτον εξαιτιας της αποστασης), αντιπροτεινε να πας σε καποιο δερματολογο να σου κανει τις ενεσεις!
Επιπλεον, αν δεν σου απαντησει συντομα, μπορεις να πας σε ενα δερματολογο να του δειξεις το χαρτι και να σε βαλλει αυτος σε καποια θεραπεια για την alopecia areata!!δεν ειναι κατι σπανιο απο οσο ξερω και γενικα "αντιμετωπιζεται"
Ρε συ Μπούκλα με όλο το σεβασμό δεν ΘΕΛΩ να στο παίξω έξυπνος ....και ΕΣΥ το έχαψες αυτό που σου είπε μια ιδιωτική κλινική απο ένα χ ...ιδιωτικό κέντρο ....Φιλε τον Οκτώβριο πήγα στον Γεω***ίου να μου πάρει δείγμα-μοσχεύματα, εκείνος τα έστειλε σε έναν δικό του άνθρωπο να κάνει την βιοψία. Η βιοψία έδειξε πως έχω γυροειδής αλωπεκία. Ο γιατρός μετά έστειλε ένα email σε έναν Ισπανό γιατρό για να τον πληροφορήσει και να πάρει συμβουλές από εκείνον, πιθανόν για το τι θεραπεία πρέπει να ακολουθήσω. Περιμένω εδώ και 1 μηνα σχεδόν να απαντήσει ο Ισπανός! Κατάλαβες πως έχει η δουλειά φιλε? γα...σε τα!
Όχι φιλε ακόμα περιμένω να απαντήσει ο Ισπανός γιατρός για να δω τι θεραπεία θα ακολουθήσω. Έχεις δίκιο για την κορτιζόνη, δεν είναι παίξε γέλασε. Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες.![]()
Ρε συ Μπούκλα με όλο το σεβασμό δεν ΘΕΛΩ να στο παίξω έξυπνος ....και ΕΣΥ το έχαψες αυτό που σου είπε μια ιδιωτική κλινική απο ένα χ ...ιδιωτικό κέντρο ....
ΕΣΥ παληκάρι μου εχεις πάει σε κάποιο δερματολόγο για να βγει ΑΥΤΟ το συμπέρασμα ...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλε δεν γνωρίζω ποσο χρεώνουν τέτοιες βιοψίες, εγώ είμαι άνεργος και οικονομικά στενεύομαι αρκετά. Έχω πάει ήδη 2 φορες Αθηνα για τον γιατρό και όλο αυτό μου έχει στοιχήσει 100 ευρώ, την δεύτερη φορα πήγα με δανεικά. Και μακάρι να ήταν 1.5 ώρα ταξίδι, για να προλάβω την πτήση των 11.00 είχα ξεκινήσει από τις 3 το πρωί!Μπούκλα, εγώ στη θέση σου θα πήγαινα σε 1-2 από τους καλύτερους γιατρούς (δεν ξέρω ποιοι είναι, άνοιξε νήμα και ρώτησε) στην Ελλάδα, το συντομότερο δυνατό για εξέταση του κατά πόσο έχω alopecia areata. Εννοώ δεν θα καθόμουν να περιμένω ένα μήνα (!) για την απάντηση του άλλου γιατρού ύστερα από αναμονή τόσων μηνών ήδη. Και πέραν τούτου, είναι αδιανόητο ο γιατρός να σε στέλνει 1.5 ώρα ταξίδι στην Κυπρο για εξετάσεις όταν μπορείς να τις έκανες στην Αθήνα και να σου έκανε refund το κόστος τους.
Μακάρι ρε φιλε, να είσαι καλά! Tο θέμα μου καθυστερεί παρα πολύ! Θα είχα ήδη τελειώσει και θα ήξερα πως να πορευτώ από δω και στο εξής. Το είχα ζητήσει και από τον ίδιο, γίνετε ή δεν γίνετε να ξέρω τι να κάνω από εδώ και πέρα.παντως μπουκλα εαν ισχυει αυτο που σου ειπαν εχεις σοβαρες πιθανοτητες να επανερθεις...
καλη επιτυχια συντροφε!!!
Σε ευχαριστώ ρε φιλε, μακάρι! A μπράβο γεια στο στόμα σου, είσαι ακριβώς στο μυαλό έτσι πρέπει να γίνονται τα πράγματα.μπουκλα μακαρι να παρεις τα χρηματα που εδωσες πισω φιλε. τα μοσχευματα που χαθηκαν βεβαια και η ολη ταλαιπωρια δυστυχως δεν αποζημιωνονται. πολλες καθυστερησεις ομως.. τετοια θεματα οι κλινικες θα επρεπε να τα λυνουν αμεσα. δωστε πισω τα χρηματα και μετα ψαξτε το οσο θελετε με εξετασεις κτλ. αυτο ειναι επαγγελματισμος.
Boukla…
Παρόλο που δεν πολύ γράφω τελευταίως θα πω κάποια πράγματα γιατί βλέπω πολλούς πολύ εύκολα
να γράφουν ευχολόγια για τους γιατρούς τους και τις μτχ τους.
Η διαφορά ενός γιατρού με ένα πάρα πολύ καλού είναι Η ΔΙΑΡΚΕΙΆ του σε συνεχή και επαναλαμβανόμενα ΚΑΛΑ αποτελέσματα...
και κυρίως το Business Ethics με το οποίο επιχειρεί και την ιατρική δεοντολογία που τον διακατέχει.
Ο γιατρός υπεκφεύγει συστηματικά για πολύ καιρό...άν ήτανε να είχε επιστρέψει χρήματα πίσω θα το είχε κάνει είδη...
Ξέρω άτομα που χειρουργήθηκαν μετά από εσένα και έχουν πάρει τα λεφτά τους πίσω είδη!!!.
Τώρα γιατί του αρέσει να σε ταλαιπωρεί και να ταλαιπωρεί και τον ίδιο του τον εαυτό ΔΕΝ το καταλαβαίνω.
Άσε δέ που δέν τον τιμάει η στάση αυτή και ίσως δυσφημείται και στο Forum?...?
Η μήπως αυτός είναι και ο λόγος που ΔΕΝ έχει προχωρήσει σε μια μερική ή ολική αποζημίωσή σου?
Δηλ. σου λέει:
Τα έκανα που τα έκανα μαντάρα με τον boukla
(όπως και με άλλους 4-5 εκείνη την περίοδο αλλά μόνο ο Bouklas το ξεψαχνίζει) ,
κάνει σε ευγενή ύφος αρνητική κρητική στο νήμα του , ποιός ο λόγος να τον αποζημιώσω κιόλας?
Θα βρώ και έναν δικό μου γιατρό εδώ στην Κύπρο να μου κάνει ένα
"Iconic Evaluation" & θα ρίξω αλλού την ευθύνη π.χ γυρωειδή αλωπεκία
Συνεπώς απαλλάσσομαι τον μετεγχειρητικών ευθυνών μου!
Δέν είναι λίγο τρελό , όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω να σε τραβάει Κύπρο με αεροπορικά εισητήρια κ.τ.λ για μιά απλή Βιοψία που θα μπορούσες να την κάνεις σε ένα οποιοδήποτε εργαστήριο παθολογοανατομίας της περιοχής σου και απλά να τιμολογούσαν τον γιατρό αντί εσένα?
Συνήθως (και επειδή έχω δει άπυρα πράγματα στον Ιατρικό χώρο) αυτή είναι μια πρακτική κάποιον γιατρών όταν προσπαθούνε να συγκαλύψουν κάποιες αστοχίες τους σε ΤΟΠΙΚΟ επίπεδο λόγω γνωριμιών.
Όπως λένε κάποια παιδιά ΊΣΩΣ θα πρέπει να το ψάξεις και εσύ απο την δική σου μεριά και να διασταυρώσεις τα ευρήματα.
Τον γιατρό ΔΕΝ νομίζω να τον ενδιαφέρει η φήμη του στα διεθνή forum , γιατί πολύ απλά δέν έχει πελάτες από εκεί (και άν έχει ένα 5%) αλλά απο αυτό το Forum
...όμως σε αυτό το forum όπως βλέπεις και παρόλο το χαμό που είχε γίνει εκείνη την περίοδο με ταυτόχρονα περιστατικά απώλειας μοσχευμάτων πολλών μελλών που χειρούργησε ο συγκεκριμένος γιατρός όπως και εσένα ,
[ένα απίστευτο ποσοστό αποτυχίας της κλίνικής αυτής ,την περίοδο εκείνη (της τάξης του 75-80%) στην ουσία απο τα 7 μέλλη που μτχ μόνο τα 2 είχαν καλό αποτέλεσμα]
Ο γιατρός συνεχίζει και βασιλεύει και κλίνει νέες μτχ γιατί ΔΥΣΤΗΧΩΣ αρκετά μέλη μας πάνε σαν πρόβατα επί σφαγής , ΔΕΝ κοιτάνε το δάσος αλλά το δέντρο , πόσο μάλλον όταν πλέον στα consultation του ο γιατρός έχει «παραμάσχαλα» το ένα από τα δύο επιτυχή αποτελέσματα εκείνης της περιόδου (danceworld) για να τον "βοηθήσει" να πουλήσει την δουλεία του.
Για όλα τα υπόλοιπα αποτυχή αποτελέσματα ΟΥΤΕ ΛΌΓΟΣ!.
Κάνουμε σαν να μην τα ξέρουμε , σαν να μην έγιναν ποτέ , σαν να μην ταλαιπωρήθηκαν μέλη…
ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ με λίγα λόγια
Ουδέποτε έδωσε ο γιατρός μια εμπεριστατωμένη άποψη , (έστω μέσω τρίτων) για το τί πήγε στραβά εκείνη την περίοδο και βέβαια όσοι πάνε να διεκδικήσουν το δίκιο τους του παίζει ψιλό-γαζί.
Ελπίζω να μήν παρεξηγείς τα όσα σου γράφω , ποιό πολύ στα γράφω για να σε αφυπνίσω...εγώ στην θέση σου θα είχα ενεργήσει πολύ διαφορετικά καιρό τώρα!.
Υ.Γ: Τελικά ο μόνος κερδισμένος από όλη την η υπόθεση είναι ο dance...ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ του
Ευχαριστώ φίλε, μακάρι να έχει θετική έκβαση όλο αυτό.@Bouklas χαίρομαι που ξεκαθάρισες κάποια πράγματα , γιατί το νήμα είναι αρκετά μεγάλο για να ψάχνει κάποιος τις πληροφορίες page to page.
Εύχομαι να τελειώσουν όλα γρήγορα και να δώσει ένα τέλος ο γιατρός ,
ειδάλλως τέτοιες πρακτικές-κλινικές-γιατροί ΔΕΝ θα πρέπει να μακροημερεύουν στην χώρα μας ακόμα και άν είμαστε ένα μπάχαλο!
Μην ξεχνάμε ότι εμείς με τις επιλογές μας καθορίζουμε την δυναμική & την βιωσιμότητα του κάθε γιατρού…
Σίγουρα περισσότερο προσωπικό ευκολότερη δουλειά για όλους. Όπως και να έχει από όσο έχω καταλάβει στην Ισπανία έχει την τρελή δουλειά, εδώ λίγα πράγματα.Εγω πιστευω οτι τσιγγουνευετε να επενδυσει λιγο ο γιατρος.
Ακομη 2 ατομα εχει στο ιατρικο πρωσοπικο του?Ετσι δουλεια δε γινεται.Πρεπει να οργανοθει καλα και να μπει και παλι στο παιχνιδι γιατι χανει εδαφος ετσι.