Υποψήφιος για μεταμόσχευση !

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
John ισως και να την κατεβασα λιγο πιο κατω οπως λες... για μια αδρη εκτιμηση σαν εικονα την εκανα (να δουμε που κινειται ο paulo) ...γενικα οντως να μην κατεβει πολυ κατω, να κανει συντηριτικη προσεγγιση (οβαλ σχημα) με βαση την hairline που εχει.. Η πυκνοτητα σε dense packing εμφυτευση μπορει να φτασει και τα 70grafts/1cm2 (πιο πυκνα απ'οτι σε βλεπω στο τσουλουφι δλδ).

tol

Well-Known Member
Paulo, η γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να κινηθεις επιθετικα με πανω απο 2000 grafts. Διαθετεις αρκετα μαλλια, ικανοποιητικη εμφανιση και ποτε δεν μπορεις να γνωριζεις την εξελιξη της τριχοπτωσης. Πρεπει να εισαι συντηρητικος προβλεποντας και το μελλον. Δε συμμεριζομαι την αποψη εμπειρων μελων του forum π.χ. john που βασιζεσαι και συμβουλευεις τον φιλο μας για 3000 το λιγοτερο; Εσυ ησουν 33 χρονων πολυ πιο αραιος και με 3400 πετυχες ενα εξαιρετικο αποτελεσμα. Θεωρω λοιπον, φιλε paulo, οτι μπορεις με πολυ λιγοτερα grafts να βελτιωσεις την ηδη καλη εικονα σου.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πηρα ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα με 3400 ΝΑΙ!!
αλλα υπαρχει και το αλλα....θα ηθελα να ειχα περισσοτερη πυκνοτητα στην β ζωνη....και εγω βαση πλεον αυτα που γνωριζω στην θεση του παυλου που ειναι και 40 ετων και πιστευω οτι οσο και να αραιωσει σαν και μενα ποτε δεν θα γινει θα εβαζα 3000 για ακομη ικανοποιητικοτερο αποτελεσμα απο εμενα....
Ποσο ακομα να εξελιχθει επιθετικα η τριχοπτωση του? Ακομη και αυτο να γινει παλι θα εχει αποθεμα στην δοτρια για οποιοδηποτε μερεμετι.
Εαν δεν χρειαζεται 3000 αντε 2500 για μενα σιγουρα...Γιαυτο τον ειπα να κατεβασει το τσουλουφι και να βγαλει φωτο να δουμε τι γινεται και απο πισω για μια καλυτερη εκτιμηση.

dimitris50423

Well-Known Member
Γεια σου φιλε.. να σου πω και εγω τη γνωμη μου.. εισαι 40 ετων και εχεις μια μετρια αραιωση.. τα παιδια λενε οτι εισαι σε καλη ηλικια για μμ γιατι συνηθως σε μικροτερες ηλικιες οτι ειναι να πεσει πεφτει και μετα σταθεροποιειται η τριχοπτωση.
εφοσον δεν εχεις και ιστορικο μεγαλης αραιωσης απο μπαμπα παππου οι πιθανοτητες ειναι με το μερος σου.
Οσο για τα μοσχευματα απο 2000 εως 2500 το πολυ αν πιασεις καλα ποσοστα φυτρωσης πιστευω θα λυσεις μια και καλη το προβλημα σου και δεν θα ξαναασχοληθεις με το μαλλι..
η πετυχημενη μμ πρεπει να εχει σωστη φορα τριχων και να μην κανει μπαμ οτι κατι ειναι αφυσικο.. μπροστα μπαινουν μονα τριχοθυλακια για αυτο το λογο. επισης παιζει πολυ μεγαλο ρολο και το σχημα της hairline οσο πιο κοντα στη φυσικη σου ειναι τοσο καλυτερο το αποτελεσμα.. διαβασε και ρωτα αρκετα πριν αποφασισεις.
καλη αναζητηση.. ;)

poseidonas77

Well-Known Member
Δε χρειαζονται υπερβολες με τα graffs στη περιπτωση του φιλου
Στο φορουμ ποσα περιστατικα με πολυ υψηλες πυκνοτητες εχουμε?ελαχιστα σε σχεση με οσους εχουν κανει συνολικα μμ..οπως και πολλες πατατες με κατι τριχιλιαρα και 4χιλιαρα που πολλα graffs πεταχτηκαν στο καλαθι των αχρηστων...

paulo

Active Member
Διάβασα τα μηνύματα σας και σας ευχαριστώ !
Στις 11/4 έρχεται μια απο τις 2 κυπριακές εταιρίες Θεσσαλονίκη και μάλλον θα πάω πρώτη φορά για να με δει κάποια εταιρεία .
Φοβάμαι το μέλλον αλλα θελω μια καλή πυκνότητα και σύγχρονος να εχω καβάτζα άρα πρέπει να μου ελέγξουν την δότρια περιοχή κατα ποσό μπορεί να δώσει .
Εχω δει φίλους μετα τα 40 να χάνουν πολλά μαλλιά και βοβαμαι λίγο για τα πίσω
Όσο για την εκτίμηση του John μου είπε να βγάλω και άλλες φωτό ,εχει δίκαιο γιατι δεν μπορεί να εκτιμήσει σωστά .Αυριο θα βάλω και άλλες φωτό .

piros75

Well-Known Member
Εύκολη η περίπτωσή σου φίλε, με έναν καλό σχεδιασμό και ένα έξυπνο πλάνο, θα έχεις πολύ καλό αποτέλεσμα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εύκολη ειναι απο πλευράς ηλικίας και επάρκειας δοτριας. Εχει όμως μιας καλής πυκνότητας τσουλουφι και πρεπει και τα πλαϊνά να συμβαδίζουν σε πυκνότητα για να υπαρχει φυσικότητα. Αρα η επιλογή του γιατρού πρεπει να εχει τέτοιες προδιαγραφές. Ειναι αδιάφορο αν η εν λογω πυκνότητα επιτευχθεί σε 1 η 2 συνεδρίες, το θεμα ειναι να γίνει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

paulo

Active Member
Εύκολη ειναι απο πλευράς ηλικίας και επάρκειας δοτριας. Εχει όμως μιας καλής πυκνότητας τσουλουφι και πρεπει και τα πλαϊνά να συμβαδίζουν σε πυκνότητα για να υπαρχει φυσικότητα. Αρα η επιλογή του γιατρού πρεπει να εχει τέτοιες προδιαγραφές. Ειναι αδιάφορο αν η εν λογω πυκνότητα επιτευχθεί σε 1 η 2 συνεδρίες, το θεμα ειναι να γίνει.

Καλησπέρα CVIAL,
Η πυκνότητα του τσουλουφιου άρχισε να αραιώνει τον τελευταίο χρονο και φεγκιζει δεν ειναι όπως φενεται στις φωτό. ,σημερα θα βάλω και άλλες ,
Θα ήθελα να σε ρωτήσω πως κάνουμε consultation με έναν ξένο γιατρό ;
Στην Ευρώπη η στην Αμερική έτσι πληροφοριακά ρωτάω

Ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στέλνεις ενα email μέσω των site τους. Αν η πυκνότητα του τσουλουφιου εχει αρχίσει να αραιώνει καλό ειναι να βάλεις φωτο ετσι ώστε να έχουμε σωστή άποψη. Η ΑΑ ειναι αργή, σε εξέλιξη, πως την χαρακτηρίζεις;

paulo

Active Member
Στέλνεις ενα email μέσω των site τους. Αν η πυκνότητα του τσουλουφιου εχει αρχίσει να αραιώνει καλό ειναι να βάλεις φωτο ετσι ώστε να έχουμε καλή άποψη. Η ΑΑ ειναι αργή, σε εξέλιξη, πως την χαρακτηρίζεις;

Δεν ξέρω και πολλά ! Δεν ξέρω να χαρακτηρίζω ...
Το μόνο που φοβάται όπως είπα παραπάνω ειναι να μην χάσω και τα πίσω απο το κέντρο .θα πάω σε consultation και θα πάρω τις πρώτες πληροφορίες για τα μαλλιά μου και θα ενημερώσω το forum.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η στατιστική λέει οτι δεν θα τα χάσεις τόσο ευκολα εκτος και ειναι έντονη η τριχόπτωση, εχεις πλεονέκτημα αλλα κινησου προσεκτικά, διάβασε, πάρε αρκετές γνώμες και μην βιάζεσαι

billaros

Active Member
παιδια μπορειτε να μου πειτε στο περιπου ποια ειναι τα κυριοτερα ρισκα που ανεφερε ο john john λιγο προηγουμενως για τις ελληνικες κλινικες?δλδ μερικες απο τις συνηθες περιπτωσεις που πηγαινουν στραβα στην ελλαδα.π.χ δεν πετυχενεται καλη φυτρωση?η κινδυνεουμε και απο περεργες ουλες κλπ..μιλαω παντα τουλαχιστον για τις κανα 2 κλινικες που εχετε καταληξει οτι θεωρητικα ειναι καλυτερες για ελλαδα.παντως αυτο με την φυτρωση ειναι ενα θεμα γιατι πηγαινεις για καλυτερο αποπτελεσμα στη hairline και αν δεν εχει επιτυχια μετα αναγκαζεσαι να τα κουρευεις τελειως κοντα γιατι ειναι ασχημο να βγουν αραιες τριχες απο δω και απο κει..ετσι ειναι?

paulo

Active Member
Η στατιστική λέει οτι δεν θα τα χάσεις τόσο ευκολα εκτος και ειναι έντονη η τριχόπτωση, εχεις πλεονέκτημα αλλα κινησου προσεκτικά, διάβασε, πάρε αρκετές γνώμες και μην βιάζεσαι

Δεν βιάζομαι , θέλω να δω πως θα πάει μέχρι τον Ιανουάριο αλλα αν θέλω να την κάνω και αποφασίσω για κάποιον γνωστό γιατρό στο εξωτερικό διάβασα εδώ ότι έχουν μεγάλη αναμονή ...

• Like
Reactions: tol

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν βιάζομαι , θέλω να δω πως θα πάει μέχρι τον Ιανουάριο αλλα αν θέλω να την κάνω και αποφασίσω για κάποιον γνωστό γιατρό στο εξωτερικό διάβασα εδώ ότι έχουν μεγάλη αναμονή ...

Μην ακούς παραμύθια, κάνε σωστα την έρευνα σου πρώτα, αυτο ειναι το τελευταιο που πρεπει να σε απασχολεί

paulo

Active Member
Μην ακούς παραμύθια, κάνε σωστα την έρευνα σου πρώτα, αυτο ειναι το τελευταιο που πρεπει να σε απασχολεί

Πάντως σαν νέος εδώ τα πράγματα ειναι αρκετά μπερδεμένα !
Αργότερα θα ακολουθήσουν φωτός

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
παιδια μπορειτε να μου πειτε στο περιπου ποια ειναι τα κυριοτερα ρισκα που ανεφερε ο john john λιγο προηγουμενως για τις ελληνικες κλινικες?δλδ μερικες απο τις συνηθες περιπτωσεις που πηγαινουν στραβα στην ελλαδα.π.χ δεν πετυχενεται καλη φυτρωση?η κινδυνεουμε και απο περεργες ουλες κλπ..μιλαω παντα τουλαχιστον για τις κανα 2 κλινικες που εχετε καταληξει οτι θεωρητικα ειναι καλυτερες για ελλαδα.παντως αυτο με την φυτρωση ειναι ενα θεμα γιατι πηγαινεις για καλυτερο αποπτελεσμα στη hairline και αν δεν εχει επιτυχια μετα αναγκαζεσαι να τα κουρευεις τελειως κοντα γιατι ειναι ασχημο να βγουν αραιες τριχες απο δω και απο κει..ετσι ειναι?

Billare τέτοιου είδους απαντήσεις ειναι "επικίνδυνες" και σαφή εικόνα δεν θα πάρεις με τον χαμό που θα γίνει. Καλυτερα ψάξε λίγο στα νήματα και θα βρεις οτι χρειάζεσαι, ειναι χιλιοσυζητημενο το θεμα, και θα μας ξεκουράσεις και εμάς τους πυροσβέστες [emoji6]

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Το μονο σιγουρο να μπερδευτεις και εγω πανικοβλητος ημουνα.
Αν διαβαζεις καθημερινος ενα ενα νημα θα μπεις στο κλιμα αλλα θελει μηνες διαβασμα.
Υπομονη,κουραγιο και αρχισε να διαβαζεις.

Μπλουζα