Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πολυ κατω κατεβασες την hairline ειδικα κροταφους...
Εύκολη ειναι απο πλευράς ηλικίας και επάρκειας δοτριας. Εχει όμως μιας καλής πυκνότητας τσουλουφι και πρεπει και τα πλαϊνά να συμβαδίζουν σε πυκνότητα για να υπαρχει φυσικότητα. Αρα η επιλογή του γιατρού πρεπει να εχει τέτοιες προδιαγραφές. Ειναι αδιάφορο αν η εν λογω πυκνότητα επιτευχθεί σε 1 η 2 συνεδρίες, το θεμα ειναι να γίνει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Στέλνεις ενα email μέσω των site τους. Αν η πυκνότητα του τσουλουφιου εχει αρχίσει να αραιώνει καλό ειναι να βάλεις φωτο ετσι ώστε να έχουμε καλή άποψη. Η ΑΑ ειναι αργή, σε εξέλιξη, πως την χαρακτηρίζεις;
Η στατιστική λέει οτι δεν θα τα χάσεις τόσο ευκολα εκτος και ειναι έντονη η τριχόπτωση, εχεις πλεονέκτημα αλλα κινησου προσεκτικά, διάβασε, πάρε αρκετές γνώμες και μην βιάζεσαι
Δεν βιάζομαι , θέλω να δω πως θα πάει μέχρι τον Ιανουάριο αλλα αν θέλω να την κάνω και αποφασίσω για κάποιον γνωστό γιατρό στο εξωτερικό διάβασα εδώ ότι έχουν μεγάλη αναμονή ...
Μην ακούς παραμύθια, κάνε σωστα την έρευνα σου πρώτα, αυτο ειναι το τελευταιο που πρεπει να σε απασχολεί
παιδια μπορειτε να μου πειτε στο περιπου ποια ειναι τα κυριοτερα ρισκα που ανεφερε ο john john λιγο προηγουμενως για τις ελληνικες κλινικες?δλδ μερικες απο τις συνηθες περιπτωσεις που πηγαινουν στραβα στην ελλαδα.π.χ δεν πετυχενεται καλη φυτρωση?η κινδυνεουμε και απο περεργες ουλες κλπ..μιλαω παντα τουλαχιστον για τις κανα 2 κλινικες που εχετε καταληξει οτι θεωρητικα ειναι καλυτερες για ελλαδα.παντως αυτο με την φυτρωση ειναι ενα θεμα γιατι πηγαινεις για καλυτερο αποπτελεσμα στη hairline και αν δεν εχει επιτυχια μετα αναγκαζεσαι να τα κουρευεις τελειως κοντα γιατι ειναι ασχημο να βγουν αραιες τριχες απο δω και απο κει..ετσι ειναι?