Υποψήφιος για μεταμόσχευση !

paulo

Active Member
Ακριβός αυτά ! Ευχαριστώ Stripar για την βοήθεια ώστε να είναι ποιο ακριβής η περιγραφή σε αυτό που θέλω να κάνω και να καταλάβουν τα αλλά μέλη ,και σαν ποιο αρχάριοι θελουμε αυτό .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Χωρίς τα temples τα οποία μπορεί να γίνουν και σε δεύτερη φάση, 2700-3000 με καλό λόγο (αφού μιλάμε για μικρό NW) είναι ΟΚ.

paulo

Active Member
Αν κάνω και στα temples Ποσα θα χρειαστώ περίπου ;γιατί πια ήθελα να κάνω μια και καλή για να λύσω το τωρινό πρόβλημα το οποίο εμπεριέχει και τα temples

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εδώ υπάρχουν 2 απόψεις. Πρώτα κάνεις την hairline και μετά κάνεις τα temples και touchup στην hairline (ασφαλής και συντηρητική προσεγγιση) αρά 2μμ (περίπτωση Λορέντζο) και η άλλη πας μονοκοπανία και βάζεις 3500-3800g (τα temples θέλουν γύρω στα 500-800) και τα βάζεις όλα, επιθετική προσέγγιση (Erdogan). Προσωπικά διάλεξα την πρώτη γιατί νομίζω ότι για να τελειοποιήσεις το μπροστά θα χρειαστείς έτσι και αλλίως το touchup άρα θα πας και για 2η και γιατί ο Lorenzo είναι super συντηρητικός με τις δότριες και σπάνια θα σου πάρει πάνω από 3000 σε 1μμ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stripar

Established Member
Θα συμφωνήσω 3800g

Για να πάρεις κάτι τέτοιο:
1.JPG

2.JPG

3.JPG

Τα οποία ή τα βάζεις σε 2 συνδερίες (στύλ Λορεντζο) ή με την μία (στύλ Ερτογαν)

Πάντως 3800g θα χρειαστείς

Stripar

Established Member
Πάντως και η συντηρητική προσέγγιση έχει και τα θετικά της ,
όπως είπε και o Cvial έχεις την δυνατότητα να περάσεις απο τις προηγούμενες περιοχές και να τελειωπήσεις το αποτέλεσμά σου

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Να κάνω 2 παρατηρήσεις:

1. Αν ο φίλος ήταν διατεθιμένος να ρίξει 5-6Κ grafts σε 2 επεμβάσεις την μια μετά την άλλη (με διαφορά ας πούμε ενός έτους) δεν θα υπήρχε θέμα να τα σπάσει όπως ήθελε 3.8+2.2 ή 3+3 γιατί στην δεύτερη θα μπορούσε να κάνει και το ρετουσάρισμα, το οποίο είναι μεγάλης σημασίας για ένα πραγματικά βέλτιστο αποτέλεσμα στις μπροστινές περιοχές και ειδικά όταν μπαίνουν στο παιχνίδι και τα temples. Τώρα όμως που θέλει να κάνει μία μμ όλα μαζί (hairline, A, Β, temples) νομίζω ότι ρισκάρει. Όχι ότι το αποτέλεσμα θα είναι κακό (καθέ άλλο) ιδιαίτερα αν πάει σε τοπ, αλλά γιατί έχει μεγάλες πιθανότητες να μην είναι το βέλτιστο. Εγώ (όπως και έκανα) θα έριχνα 2700-3000 με τον βέλτιστο λόγο στην hairline, Α, Β και θα άφηνα τα temples και την συναρμογή για την 2η. Μόλις ολοκληρωνόταν το αποτέλεσμα (στους 10 μήνες), θα έβλεπα τι με ενοχλούσε και μετά θα διάλεγα έναν σχεδιασμό temple (μέσα στην περιοχή που έχει βάλει ο Stripar) έχοντας όμως μια πραγματική hairline, άρα έχοντας καλύτερη εικόνα του τι θέλω και φυσικά διορθώνοντας ή συμπληρώνοντας την hairline όπου χρειαζόταν. Επίσης από την 1η θα έβλεπα και τι "ψάρια" πιάνει η δοτριά μου (λόγος, κλπ) οπότε θα πήγαινα και καλύτερα προετοιμασμένος στην 2η. Αντιλαμβάνομαι την πρεμούρα του να τελειώσεις με την μια (την ίδια είχα και εγώ), αλλά αν θες να έχεις τις καλύτερες πιθανότητες αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.

2. Τα 3800 μπορεί να είναι και 3000. Τι εννοώ: Όλα είναι θέμα λόγου. Αν τα 3000 παρθούν με λόγο 2.4 θα βάλεις 7200 τρίχες, αν τα 3800 παρθούν με λόγο 1.9 (αν γίνει splitting) πάλι 7200 τρίχες θα βάλεις. Μα καλά θα πεις, γιατί να μην βάλω 3800 με λόγο 2.4? Γιατί επιβαρύνεις πολύ την δοτριά σου σε 1 συνεδρία. Δεν είναι φρόνιμο και όλοι σχεδόν οι τοπ το αποφεύγουν. Ο Erdo που βάζει πολλά το κάνει με splitting και μικρά punch άρα πρακτικά έχεις την ίδια επιβάρυνση με κάποιον που βάζει λιγότερα με καλύτερο λόγο (άρα πολύτριχα) και με μεγαλύτερα punch (αλλά μέχρι 0.9mm που είναι και το όριο και όχι με τις εγχώριες "πομόνες"). Αρα καλό είναι να βλέπεις και τι κρύβεται πίσω από τα νούμερα.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα