Akishellas3, fue, 2500 grafts, 2/3/2016

akishellas3

Well-Known Member
Όλοι όσοι κάνανε στο Βεκρη, πλην του Δήμητρη κ του Βαλάντη είναι εν αναμονή...εγώ τώρα είμαι σχεδόν 3 μήνες μετά τη μμ, δε μπορώ να πω ότι αν μείνουν έτσι τα μαλλιά θα είμαι ικανοποιημένος, αλλά από πριν είναι ήδη καλύτερα...για τα αλλά παιδιά δε ξέρω...πάντως αυτό που κάπου ειχες γράψει πως τα 2500 ήταν πολλά, νομίζω είσαι λάθος...είναι καλά, μη πω κ λίγα. Το θέμα είναι να μπορείς να τα βάλεις εκεί που όντως λειπουν...για εμένα έπρεπε να βάλεις 2000 μπροστά κ αλλά 700-800 πίσω. Όπως προανεφερε και ο ταζ στο middle δε φαίνεται να ειχες θέμα...σου είπαν πόσες τρίχες είχαν αυτά τα 2500gts? Δλδ ποσά μονοτριχα δίτριχα τρίτροχα κλπ έβγαλαν?

οχι andy δεν μπηκα σε τετοια διαδικασια δυστυχως ,εσενα απο τι σου βαλανε μοσχευταμτα πως βλεπεις μεινανε αρκετα? επισης κ εγω ηθελα περισσοτερα στην hairline αλλα αν δεν ξερουν οι ιδιοι θα ξερω εγω ?τι να εκανα ?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
επισης αν μπαινει μινοξ στα μεταμοσχευμενα πιστευω οτι το πραγματικο αποτελεσμα ξεγελαει ...
 

Tasmania

Active Member
τον Βαλαντη δεν το εβαλα αδερφε γιατι την παρουσιαση τη ξεκινησε στο 7μηνο και με οχι καθαρες φωτο...επιπροσθετα αν δεν κανω λαθος εσβησε το νημα του ή εγινε φραγη στο νημα του κατοπιν αιτηματος του Βαλαντη αρα δεν μπορει να μπει στα δεδομενα του φορουμ για την κλινικη... Επισης και το νημα του LAROISO εχει γινει φραφη ή κλεισιμο κατοπιν αιτηματος του.
 
Τελευταία επεξεργασία:

akishellas3

Well-Known Member
τι αποτελεσματα ειχαν αυτα τα παιδια γιατι ψιλοαγχωνομαι κ τι εννοω βλεπω απο τον andy τωρα καποιες φωτο κ εκει που του βαλανε μοσχευματα φαινεται οτι ειναι κ παλι αραια τα μαλια (ειμαι στον ιανουαριο εκει ακομα) Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΝΑΙ....επισης αν ειναι να βαζουμε μινοξ μια ζωη για να δειξει το κατι τι παρπανβο ειδικα στα νεα μαλια παλι τιποτα δεν κανουμε...συνεχιζω κ βλεπω φωτο του andy κ επιστρεφω .
 

andy.k

Active member
επισης αν μπαινει μινοξ στα μεταμοσχευμενα πιστευω οτι το πραγματικο αποτελεσμα ξεγελαει ...

Έχουνε αναπτυχθει εξ αρχής κάποια μοσχεύματα χωρις να πέσουν σε τελογενη φάση, ωστόσο δε μπορώ να ξέρω το ποσοστό( ελπίζω να είναι μικρο- ώστε το υπόλοιπο
ποσοστό (που έπεσαν) να
βελτιώσει την εικόνα, τους
προσεχείς μήνες). Πάντως
φυτρωση ακόμα δε βλεπω
, τουλάχιστον εντονη.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Συνχαριτηρια καταρχην για τις πανεμορφες φωτογραφιες μπραβο και στην κλινικη γιαυτο να βγαζει τοσο καθαρες με καλη αναλυση.
Στον akihellas επρεπε τουλαχιστον τα 2000 μην πω και τα 2500 grafts Μπροστα.
τα διασπαρτα εκει δεν μπορω να τα καταλαβω καθολου.
Ακη μην βαζεις τπτ ληπρια εκτος ψεκασμα με ορο.
Καλη φυτρωση καλη επιτυχια να πανε ολα καλα και να μας ενημερωνεις.
 

akishellas3

Well-Known Member
εγω αν μπροστα ειδικα δεν γινει πυκονο το μαλλι στην hairline εφοσον μπορουσε να γινει δουλεια κ ειναι αραιο κ ξεχωριζει απο το υπολοιπο δεν θα ειμαι ευχαριστημενος κ φυσικα δεν θα πω σε καποιον να παθει το ιδιο κ σε μενα διοτι θα ναι κριμα ,μινοξ στα μπροστα ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ θα βαλω μονο στα πανω , αν λοιπον δεν βγει σωστο το αποτελεσμα θα χασουμε ολοι μας αλλωστε μοσχευματα ειχαν κ αρκετα ,αφηστε με διοτι τωρα ψιλοαγχωνομαι ειδικα βλεποντας φωτο του andy ,παω να δω κ αλλες φωτο,δηλαδη μονο του δημητρη βγηκαν ολα οκ... τι να πω .
 

bruno1989

Active Member
Καλησπέρα φίλε και καλά αποτελέσματα σου εύχομαι! Δευτέρα έχω και εγώ μμ εκεί ,ελπίζω να πάνε όλα καλά. Καλή φύτρωση σου εύχομαι! !
 

akishellas3

Well-Known Member
καλησπερα ,πες τους πως θα εισαι ευχαριστημνος κ πως θελεις να γινουν τα μαλια οτι κ να σου πουν αν δεν τα κανουν οπως θες επενε...αλλιως δικια σου επιλογη,εγω το μονο που ξενερωνω ειναι πως αν επρεπε οντως να μπυν ως προς της πυκονητηας της Hairline Περισσοτερα διοτι αλλωστε εκει ειχα το προβλημα κ μπορουσαν να μπουν απο τι λενβε τα παιδια κ εντελει γιατι δεν μπηκαν ,διοτι η πυκνωση παιζει ρολο αν ειναι σαν σκορπια διαδηλωση τσαμπα ο κοπος κ τα λεφτα κ λαθος αποτελεσμα .
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ρε Ακη οτι εγινε εγινε παλι μαλλουρα εχεις πισω και θα χεις καλη στηριξη αλλα ρωτα τους γιατρους γιατι δεν τα βαλαν μπροστα ενω μπορουσαν...εσυ μηπως δεν ηθελες?
Σου προτινω και κατι για το ανχος μαζι με 2 κουτια λεξοτανιλ...ειχαμε τον κωστακη τωρα εσενα,αυτος τουλαχιστον το απεβαλε...ο αντυ ειναι 3μηνο ακομη μην κοιτας και ανχωνεσαι τωρα.
34gr4wl.png
 

akishellas3

Well-Known Member
nanogen shampoo απο που περνω εδω στην ελλαδα ,δεν βρισκω διοτι μου το εχουν γραψει στις οδηγιες.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
Ρε Ακη οτι εγινε εγινε παλι μαλλουρα εχεις πισω και θα χεις καλη στηριξη αλλα ρωτα τους γιατρους γιατι δεν τα βαλαν μπροστα ενω μπορουσαν...εσυ μηπως δεν ηθελες?
Σου προτινω και κατι για το ανχος μαζι με 2 κουτια λεξοτανιλ...ειχαμε τον κωστακη τωρα εσενα,αυτο τουλαχιστον το απεβαλε...ο αντυ ειναι 3μηνο ακομη μην κοιτας και ανχωνεσαι τωρα.Προβολή συνημμένου 10688

λες να τους ειπα εγω βαλτε ενδιαμεσα κ οχι μπροσατ?εγω ισια ισα τους ιεπα προς τους κροταφους εκει που κλεινει η Hairline να την ριξουν κιολας πιο κατω,εγω δυο πραγματα ηθελα πανω κεντρο κ το πιο σημαντικο στην hairline.
Aγχος φιλε μου οταν ενω εφυγα απο εκει χαρηκα διτοι μου ειπαν θα εχις μια καλη πυκνωση κ τωρα βλεπω οτι μου λετε οτι εχουν βαλει λιγα ,τι θα θελες να μαι στα ντουζενια μου ? Βλεπω τα πας καλα με τα φαρμακα...
 

akishellas3

Well-Known Member
αγψωθηκα σου ειπα το λογο διοτι αν στεκει οντως μπορουσε να βαλει κ αλλα μπροστα να γινει καλυτερη πυκνωση ...τελοσπαντων ,το ΝΑΝONGEN ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ?
 

akishellas3

Well-Known Member
Οφειλω να πω πως λιγα πραγματα απλα ειδα δυο τρια αποτελεσματα κ χαρηκα ,δεν θεωρουσα πως ειχα τοσο μεγαλο προβλημα απο κατι αλλα παιδια που πηραν καλο αποτελεσμα οποτε περιμενα κ περιμενω τα κκαλυτερα αλλωστε πηγα σε ειδικευμενους πιστευω που πηγαν κ αλλοι απλα δεν μπορω να πω εγω στον στην γιατρο πως να κανει την δουλεια της,καταλαβαινεις...
 

akishellas3

Well-Known Member
Επισης αν με μια φορα μπορουσαν να κανουν κατι καλο γιατι λοιπον να καναπαω καποια στιγμη να κανω παλι τα ιδια απλα να γινει καλυτερη πυκνωση ,το θεωρω κοροιδια ,το να παω για μαλια που εφυγαν απο τα πλια το καταλαβαινω . Αυτη ειναι η αποψη μου .
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αν εχεις απολυτη φυτρωση ολα καλα θα πανε ετσι πιστευω γιατι εχεις και στηριξη απο πισω.
Τωρα εαν γινει καμια στραβη τι να σου πω πρεπει να σε διωρθοσουν η αργοτερα να πας καπου εξω για πυκνωσουλα εφοσον μπορεις.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
πλανο ειχε οταν πηγες πριν την μεταμοσχευση? δηλαδη σε ειπαν θα σε βαλουμε 1500 μπροστα και τα αλλα πισω?
Η πηγες και εγινε εκει το πλανο μολις σε εβαλαν κατω χωρις να σε πουν ποσα θα μπουνε και που?
Γιατι εφοσον ειχες πλανο και μας ελεγες παιδια πηγα και μου ειπαν 1500 μπροστα θα μου ριξουν ,τι λετε εσεις?
 

andy.k

Active member
Φιλέ Άκη σορρυ που θα το πω λίγο χύμα αλλά είσαι λίγο πρέφα...και στο λέω έχοντας διπλό σκοπό
Α) να ξεαγχωθεις
Β) να κατανοήσεις το τι μπορείς να περιμένεις.

Οι λόγοι που το γράφω είναι πολλοί...Θα αναφέρω μερικούς:
- βλέπεις το δικό μου αποτέλεσμα κ αποθαρυνεσαι ωστόσο, σε εμένα δεν υφίσταται ακόμα αποτέλεσμα καθόσον ειναι πολύ νωρίς ακομα-δες τις φωτό του Δήμητρη στο 2μηνο κ σύγκρινε τες με τώρα και θα καταλάβεις τι εννοώ.
- εγώ έχω ξυρισμένο μαλλί άρα μηδενικό illusion, ακόμα κ ο Δημήτρης που έχει εκπληκτικό αποτέλεσμα, αν τα πάρει 3 χιλιοστά θα έχει εμφανή διάφορα με την πίσω(υγειη) περιοχή, γτ οκ άλλο είναι να βλέπεις 30-35 κεφάλακια ανά εκατοστό κ άλλο να βλέπεις 90-100.Με απλά λόγια με μαλλί 5mm δε νομιζω να υπάρχει ληπτρια που να είναι απόλυτα ομοιογενής με υγειεις περιοχές. Πχ εγώ στο Τσουλούφι έχω 100gts/cm2 και όταν πηγα στη κλινική μου είπαν θα πιασουμε την ίδια πυκνοτητα- θα ήμουν αφελης να τους πιστέψω...εννοούσαν θα πιασουμε σχεδόν την ίδια εικόνα με αρκετά μεγάλο μήκος μαλλιού.

Οποίος κάνει μμ πρέπει να είναι ρεαλιστής παιδιά... Και τυχερός...τώρα εσύ αν όπως λες έχεις λεπτή τρίχα, και έχεις κ μικρό λόγο τριχών/gt, ε είσαι άτυχος.
Ο Δημήτρης που έχει καλό λόγο, χοντρή τρίχα κ μεγάλο μήκος μαλλιου, σε συνδιασμό με την φυτρωση φυσικά, είναι τυχερός..

Πάντως χαλιεμαι γτ ενώ το αποτέλεσμα του Δημητρη είναι καλό, βλέπω ότι υπάρχει κόσμος που αντί να διαβάσει να δει πως προέκυψε και τι ακριβώς είναι αυτό το αποτέλεσμα, απλά πάει στο Β με μόνο κριτήριο αυτές τις φωτό( που εγω προσωπικά επ ουδενί δε τις θεωρώ παραπλανητικές τις φωτό του Μήτσου). Το αποτέλεσμα δεν είναι σε όλους το ίδιο κ δε παίζει ρόλο μόνο το ποσοστο φυτρωσης...
 

akishellas3

Well-Known Member
Οχι δεν μου ειπαν αυτοι εγω τους ειπα κ αυτο που τους ειπα ηταν εχω το εξης προβλημα κ ειναι η hairline θελω να κατεβαει κ να μου τη γεμισετε,το ειδανε οπως ειδανε κ απο μονοι τους πως ειχα κ λιγο πανω ψηλα αραιωση. Απο εκει κ περα οι ιδιοι ειναι γνωστες κ γνωριζουν τι πρεπει να γινει κ φυσικο ειναι να εμπιστευτω βλεπομτας κ τα αποτελεσματα του Δημητρη. Μου ειχαν πει γυρω στα 2200 με 2500 Grafts απο την αρχη απο τι θυμαμαι αλλα χωρις να μου πουν την κατανομη που λογικο ειναι να γινοταν εκει που χρειαζεται περισσοτερο στην τελικη .
Απλα η κατανομη επρεπε να γινει οπως λετε λογικα εκτος αν οντως εχουν μπει αρκετα μοσχευματα στην Hairline διοτι η Χρυσα η κοπελα που εκανε την δουλεια καποια στιγμη δεν ειχε που να βαλει τα μοσχευματα απο οτι καταλαβα ,οποτε να μην ειδε οτι ελειπαν στην hairline ως προς την πυκνωση...? τι να πω . Παντως οντως πρωταρα δεν ηταν .
 
Μπλουζα