Διακοπη φινας και οι παρενεργειες συνεχιζουν

welec

Member
Ναι η L-Arginine το ανεβάζει όπως και η L-Citrulline. Σου μίλησα για το BH4 γιατί δεν είναι μόνο χρήσιμο για το Νιτρικό Οξείδιο αλλα και για την παραγωγή Ντοπαμίνης. Εαν δεν έχεις καλή παραγωγή Ντοπαμίνης δεν μπορείς (επίσης) να έχεις καλές στύσεις.

Για να γίνει αύξηση θα πρέπει η δόση Βιταμίνης C να είναι αρκετά μεγάλη - τουλάχιστον 500 mg- όποτε τα Πορτοκάλια δεν σε καλύπτουν.

Αν κάτσεις και διαβάσεις το πόσα πράγματα πρέπει να συμβούν για να έχεις στύση θα τρελλαθεις...

Και κάτι άλλο : Χρησιμοποιεις ακόμα Fungoral?

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
Oχι welec δεν χρησιμοποιω καμοια θεραπεια πλεον για τα μαλλια εκτος απο ενα σαΜπουαν της νιchy.Υπαρχει καποια εξεταση να δω αν δουλευει αυτο το ενζυμο bh4?

Σκεφτομουν να κανω εξεταση αιματος για να δω τα επιπεδα ντοπαμινης,σεροτονινης στο αιμα αλλα ρωτησα το ενδοκρινολογο και μου ειπε να μην το κανω γιατι δεν εχει νοημα...Η ντοπαμινη μ ελεγε εκρινεται σε μεγαλη ποσοτητα λογου αγχους και δεν αφηνει να αιματωθει καλα το πεος...Αυτο ειναι η αιτια του ψυχολογικου θεματος και δεν ειναι απο φινα λεει..

Η εξεταση που του ζητησα να κανω λεγωνταν κατεχολαμινες πλασματος(σε ορθια θεση ,ξαπλωμενος ,και μετα απο ασκηση) ντοπαμινη ,σεροτονινη ,γ-Αβο(GABA),αδρεναλινη,Νοραδρεναλινη..Εκανε γυρω στα 250e ομως οποτε ρωτησα το γιατρο αν ειναι τοσο απαραιτητη.

kapa

Μέλος του προσωπικού
H ελεύθερη τεστο υπολογίζεται από την ολική τεστο, την Albumin και από την SHBG. Αν η ολική σου τέστο βγει φυσιολογική και το ίδιο και η shbg, τότε και η ελεύθερη θα κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα. Η Β12 επηρεάζει αν είναι χαμηλή τα επίπεδα της τεστο αλλά σε πολύ μικρό βαθμό. Όπως σου είπα αν σε όσες σου έγραψαν φανεί κάποιο πρόβλημα, τότε κάνεις και τις υπόλοιπες. Δεν υπάρχει λόγος να πληρώσεις προς το παρόν.

Όσον αφορά το clomid, το χρησιμοποιώ από τον Μάρτιο αδιάκοπα και μόνο καλά έχω δει προς το παρόν.

εχεις ψαξει καθολου για μακροχρονια χρηση clomid?
καλοηθη υπερπλασια προστατη?κακοηθη υπερπλασια?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
εχεις ψαξει καθολου για μακροχρονια χρηση clomid?
καλοηθη υπερπλασια προστατη?κακοηθη υπερπλασια?

Kapa, όχι ιδιαίτερα....αυτά περισσότερο πιστεύω ότι είναι συμπτώματα απότομης και μεγάλης αύξησης της τέστο και όχι μέσω της φυσικής παραγωγής που προκαλεί το clomid. Λέγανε πως επηρεάζει και τα ηπατικά ένζυμα και στις εξετάσεις μου ήταν καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη φορά.
Το μόνο αρνητικό είναι πως η τεστο μου δεν είναι στα επίπεδα που ήταν αρχικά με το clomid, αλλά παρόλο αυτά παραμένει αρκετά ανεβασμένη.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Kapa, όχι ιδιαίτερα....αυτά περισσότερο πιστεύω ότι είναι συμπτώματα απότομης και μεγάλης αύξησης της τέστο και όχι μέσω της φυσικής παραγωγής που προκαλεί το clomid. Λέγανε πως επηρεάζει και τα ηπατικά ένζυμα και στις εξετάσεις μου ήταν καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη φορά.
Το μόνο αρνητικό είναι πως η τεστο μου δεν είναι στα επίπεδα που ήταν αρχικά με το clomid, αλλά παρόλο αυτά παραμένει αρκετά ανεβασμένη.
Βοηθάει αρκετά στο body Building.ειδικα σε ηλικίες άνω των 35 το clomid βοηθάει περισσότερο απο την κρεατινη.πριν ενάμιση μήνα περιπου το χρησιμοποιούσα και η λίμπιντο ηταν πολύ ανεβασμένη σε ενοχλητικό σημειο

Τελευταία επεξεργασία:

giwrgos athina

Active Member
Εγω εκλεισα 7 μηνο και κατι μερες και ακομα να επανελθουν οι στυσεις μου...13 του μηνα εχω ραντεβου και για dopler στο πεος.

gkast

Active Member
Εγω εκλεισα 7 μηνο και κατι μερες και ακομα να επανελθουν οι στυσεις μου...13 του μηνα εχω ραντεβου και για dopler στο πεος.
Καλή επιτυχια φίλε george όλα θα πάνε καλά ....θεωρώ πως θα επανέλθεις ....απλά ο οργανισμος σου αργεί να αποβάλει τις παρενέργειες ....της φίνας μπορεί να κάνεις και ένα χρόνο για πλήρη αποθεραπεία.

giwrgos athina

Active Member
Aς επανελθω τελειως και ας ειναι και στο χρονο φιλε μου..Απλα μου την σπαει που δεν μπορω νσ εντοπισω το προβλημα..Ολες οι ορμονικες μου εξετασεις βγαινουν super.

kapa

Μέλος του προσωπικού
καποτε ειχα παει σε ενδοκρινολογο και τον ρωτησα ποια ορμονη επηρεαζει την λιμπιντο.
η απαντηση του ηταν ολες και καμια...
λεω απο μεσα μου καλα κρασια...
τελικα ο ποιητης ηθελε να πει πολλες ορμονες επηρεαζουν την λιμπιντο.
εγω εχω εντοπισει 3 σε εμενα με ορμονολογικες εξετασεις που ανεβαζουν και ριχνουν την λιμπιντο μου.
ελευθερη τεστοστερονη.
DHT.
προλακτινη.
και ειναι και αλλες που δεν τις εχω εντοπισει ακομα

Τελευταία επεξεργασία:

giwrgos athina

Active Member
Και οι 3 ορμονες σε εμενα κα pa ηταν σε φυσιολογικα πλαισια οπως φανηκε στις εξετασης...Η μονη ορμονη που ηταν στα κατωτατα ορια και εντος φυσιολογικων τιμων ηταν η fsh.

Οπως μου ειπε και ενα μελος του foroum παιζει ο οργανισμος να μην μπορει να χρησιμοποιησει τα ανδρογονα...Μου συνεστησε να φαω περιπου μια χουφτα δυοσμο για μια μερα και να του πω αν βλεπω διαφορα...Ειμαι σιγουρος πως σε λιμπιντο εκανε δουλεια απο το πρωτο τεταρτο μετα την καταναλωση του..Στη στυση ομως δεν ειδα διαφορα.Δεν περιμενα ομως να δουλεψει τοσο σε λιμπιντο..Περιμενω να δω αν θα κρατησει και ποσο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
Και οι 3 ορμονες σε εμενα κα pa ηταν σε φυσιολογικα πλαισια οπως φανηκε στις εξετασης...Η μονη ορμονη που ηταν στα κατωτατα ορια και εντος φυσιολογικων τιμων ηταν η fsh.

Οπως μου ειπε και ενα μελος του foroum παιζει ο οργανισμος να μην μπορει να χρησιμοποιησει τα ανδρογονα...Μου συνεστησε να φαω περιπου μια χουφτα δυοσμο για μια μερα και να του πω αν βλεπω διαφορα...Ειμαι σιγουρος πως σε λιμπιντο εκανε δουλεια απο το πρωτο τεταρτο μετα την καταναλωση του..Στη στυση ομως δεν ειδα διαφορα.Δεν περιμενα ομως να δουλεψει τοσο σε λιμπιντο..Περιμενω να δω αν θα κρατησει και ποσο.
Η fsh έχει να κάνει με την γονιμότητα ...Η fsh ειναι μια ορμόνη που εκρίνεται απο την υπόφηση του εγκεφάλου και Έχει να κάνει με την παραγωγή σπέρματος .Να πας σε ουρολόγο

kapa

Μέλος του προσωπικού
ο Γιωργος μου εστειλε καινουριες εξετασεις του

Συνημμένα

• 10912831_1532928956956784_153183762_n.jpg
    10912831_1532928956956784_153183762_n.jpg
    39.1 KB · Προβολές: 32
  • 10922236_1532928940290119_1509452988_n.jpg
    10922236_1532928940290119_1509452988_n.jpg
    50.5 KB · Προβολές: 33

giwrgos athina

Active Member
O welec μου ειπε να τα κοιταξω για τυχον προβληματα μεθελιωσεις...Δεν καταλαβαινω και πολλα αλλα δεν της βλεπω καλες...Εχω ελειψη βιταμινης d και αυξημενη ομοιοκυστηνη.

welec

Member
Γιωργο της είδα και δεν είναι πράγματι καλές.

Η Βιταμίνη D3 δεν ειναι βιταμίνη αλλα Προ-Ορμόνη. Πρεπει να την ανεβάσεις σε όριο περίπου 70 μg/L
Η Αυξημένη Ομοκυστεϊνη μάλλον προέρχεται λόγω προβληματικού γονιδίου MTHFR που ειναι στον κύκλο Μεθυλίωσης.

Δεν θέλω να σου φανει παράξενο αυτο που θα σου πώ αλλα χαίρομαι που ειναι αυτά τα αποτελέσματα. Μας δίνει μια ακόμα πιθανή λύση για το θέμα σου.

Προτείνω :

B12 Methylcobalamin
P5P (B-6)
Metafolin της Solgar.
D3 της NOW Foods

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ME 15 ΛΕΠΤΑ

Σου παραθέτω Links με αυτα που χρησιμοποιώ εγώ, φυσικα μπορεις να διαλέξεις οποιαδήποτε άλλη εταιρια προτιμάς εκτος απο το Metafolin που ειναι αποκλειστικότητα της Solgar (εαν δεν κάνω λάθος)

http://www.iherb.com/Solgar-Folate-As-Metafolin-800-mcg-100-Tablets/13961#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=solgar metafolin&rc=4&sr=null&ic=2?rcode=GED260

http://www.iherb.com/Solgar-P-5-P-50-mg-100-Tablets/12335#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=Solgar P5P&rc=7&sr=null&ic=4?rcode=GED260

http://www.iherb.com/Solgar-Sublingual-Methylcobalamin-Vitamin-B12-1000-mcg-60-Nuggets/10740#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=Solgar methylcobalamin&rc=2&sr=null&ic=1?rcode=GED260

http://www.iherb.com/Now-Foods-Vitamin-D-3-5-000-IU-120-Softgels/10421#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=Vitamin D3 now&rc=3349&sr=null&ic=1?rcode=GED260

Ειναι πολύ πιθανό να δεις άμεσα διαφορά μονο με την D3 (ή αν καθήσεις στον Ηλιο επι 2-3 ημέρες σερι για 15 λεπτα καθε ημέρα).

Τελευταία επεξεργασία:

giwrgos athina

Active Member
Welec αυτα μπορω να τα αγορασω απο φαρμακειο??Τι αγωγη να ακολουθησω δηλαδη τα συμπληρωματα που αναφερεις στα link? Πως θα τα παιρνω σε τι δοσολογια?

Αυτο που ειπες για τον ηλιο μπορει να εχει βαση..Οπως σ εχω πει και σε πρωσωπικη συνομιλια δουλευω βραδυ και την ημερα κοιμαμαι δεν με βλεπει καθολου ο ηλιος.Το σεμπτεβρη που ειχα παει4 ημερες διακοπες τα ωραρια του υπνου μου ηταν φυσιολογικοτατα ξυπναγα δηλαδη 10ωρα το πρωι με εβλεπε ο ηλιος στην παραλια μρ αποτελεσμα για μικρο χρονικο διαστημα να ξεπερασω ολα μου τα προβληματα που πιστευω δημιουργησε η φινα..Ειχα πολυ καλη και σκληρη στυση δηλαδη..Μολις γυρισα αθηνα και μπηκα στο ιδιο προγραμα ξανα κυλισα στα ιδια προβληματα.

giwrgos athina

Active Member
Κατι αλλο welec τα σημπληρωματα αυτα θα μου καταιβασουν την αυξημενη ομοιοκυστηνη η μονο για την βιταμινη d ειναι?

welec

Member
Στο φαρμακείο δεν νομίζω να εχουν D3 πανω απο 2000 IU (International Units). Πρέπει να ξεκινήσεις με τουλάχιστον 5000 IU.

Ίσως D3 να βρεις εδώ με τιμή "τσιμπημένη"
http://www.vrisko.gr/details/1g7hda_2_hd40ad721_2cgcj3k6b_0b2

To Metafolin δεν το φέρνει η Solgar στην Ελλάδα (τελευταία φορα ρωτησα πριν 2 μήνες). Μόνο να ήξεραν τί λάθος κάνουν...

Όσον αφορά την Ομοκυστεϊνη, ναι Γιώργο αυτή θα πέσει οταν θα αρχίσεις να παίρνεις το Metafolin που στην ουσία είναι η Μεθυλωμένη μορφή του Φολικού Οξέως. Η Β12 και Β6 ειναι πιθανό οτι χρειάζονται και αυτές αλλα το βασικό ειναι το Metafolin.

Δεν γνωρίζω που μπορεις να τα βρεις στην Ελλάδα. Παραγγέλνω τα πάντα απο το site με τα links που σου έστειλα (iHerb).

Ξεκινας για 10 ημέρες με :

Metafolin 800 mcg (1 ταμπλετα)
D3 5000 IU (1 ταμπλετα)

Μετα απο 10 ημέρες προσθέτεις (τα οποία θα τα πάρεις μονο για 10 ημέρες)
Β12 1000mcg (1 ταμπλετα)
P5P 50 mg (1 ταμπλετα)

Βλέπεις πως αισθάνεσαι αφου πρόσθεσες την Β12 και το P5P. Θα πρέπει να κάνεις εξετάσεις ανα 1.5 μήνα για να βλέπεις την D3 στο αίμα σου μεχρι να φτάσει στα 70mg/L

Σε εναν μήνα το πολύ λογικά θα πεσει η Ομοκυστεϊνη σου αλλα ισως θα πρέπει να παίρνεις Metafolin για ολη την υπόλοιπη ζωή σου για να εχεις την Ομοκυστεϊνη σου σε χαμηλά επίπεδα.. Η D3 μπορεί να κάνει και 2-3 μήνες για να ανέβει στα επιθυμητά όρια.

Την B12 ταμπλέτα την βάζεις στο επάνω χείλος και την αφήνεις να διαλυθεί απο μόνη της (περίπου 20 λεπτά κάνει)

Τελευταία επεξεργασία:

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Welec, έχεις τσεκάρει αν όντως σου ανεβάζει τη βιταμίνη D το όραλ συμπλήρωμα? Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές εταιρείες και έφτασα μέχρι και 10.000 IU την ημέρα και δεν ανέβηκα πάνω από 10 μονάδες στις εξετάσεις (από 25 στο 35).
Σε λίγο καιρό θα δοκιμάσω βιταμίνη d3 διαδερμικά μιας και λένε ότι δουλεύει με πολύ πιο φυσικό τρόπο ...

Τελευταία επεξεργασία:

welec

Member
Ναι GOMI, μου την ανέβασε απο 30 mg/L στα 70 mg/L αλλα χρειάστηκε 2 μήνες. Την διαδερμική δεν την έχω δοκιμάσει αλλα σ' ευχαριστώ για το link.

ΕΙμαι πεπεισμένος οτι η D3 βοήθησε την καλή ψυχολογία μου και στο να κοιμάμαι κατα την διάρκεια της νύχτας. Παίρνω 5000 IU κάθε ημέρα ανα 20 ημέρες, σταματάω για 10 ημέρες και μετα ξεκινάω πάλι τον κύκλο. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνω να έχω επίπεδα γύρω στα 70μg/L

Επίσης είχα την ιδια αντίδραση με τον Γιώργο. Οταν πήγα διακοπές και καθόμουν στον Ήλιο έγινε "χαμός" εκει κάτω.

Και κάτι τελευταίο : To DNA Τεστ που έκανα έδειξε πρόβλημα στον VDR Receptor

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα