Vayero, fue+fut, 1781 grafts+1820 grafts, 13-14/1/2014

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: Ματαιοδοξία;

Καλη επιτυχία και περιμένω αναγωνίως το αναλυτικό σου review και φωτογραφίες. Πάντως δεν το περίμενα να βγάλεια 3500+ και να έχεις και άλλα. Τελικά μάλλον θα πετύχεις αυτό που άλλοι σου έλεγαν ακατόρθωτο, γιατί έκανες καλή επιλογή και είσαι αγωνιστής. Η οπτική σου βελτίωση θα ειναι τεράστια και με μια αγωγή και ίσως τόπικ θα τρελάνεις κόσμο. Αν δε πάνε όλα καλά και στο μέλλον βάλεις και κάτι ακόμη θα κλείσεις το κεφάλαιο οριστικά.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
RE: Ματαιοδοξία;

dance αυτο θα γραφα και εγω τωρα...τα grafts πουβτου εβγαλε ο μιχαλης ειναι αρκετα και εχει και 1500 ακομα να τα βαλει πισω...μαλλον δεν ηταννκαι τοσο κακη η δοτρια οσο νομιζαμε...αν κανει και καμοια θεραπεια θα γινει αλλος ανθρωπος και πιθανον να μην χρειαστει να παρει απο μουσι...και εγω περιμενω πως και πως της φοτογραφιες σου φιλε.


και αν εχεις καλο αποτελεσμα τραβα μια βολτα στα κρεωπολσια να δουν τι γινεται στην κυπρο και αν εχουν λιγο φιλοτιμο θα τα κλσισουν τα μαγαζακια τους και να καταιβουν στην κυπρο για σεμιναρια μμ
 

vayero

Member
Ματαιοδοξία;

Γιώργο ο Μιχάλης μου είπε ότι ίσως μέχρι 1500 να έφταναν σε μια ακόμη η οποία θα ήταν και η οριστική, αλλα μόνο με fue. Ωστόσο η γνώμη του είναι να μην κάνω τίποτα, ίσως λέω εγώ επειδή έχω κάνει 4 μμ και αυτό επιβαρύνει τον οργανισμό και δυσκολεύει και την αναισθησία, μακροπρόθεσμα πόνους κλπ. Συμφωνώ όσον αφορά αυτά κι εγώ. Απο την άλλη όμως θα ήθελα να κλείσει αυτό το crown που μου έχει μείνει καημός 10 χρόνια τώρα και πιστέψτε με όταν είσαι 25-30-35 σίγουρα απο αυτή την όψη οι περισσότεροι που κοιτούν ανεβάζουν το προφίλ ηλικιακά κλπ. Τεσπα αυτά ίσως να μην είναι σημαντικά για άλλους, απλώς αναφέρω την γνώμη μου και σίγουρα η γνώμη αυτή έχει διαμορφωθεί και απο βιώματα τόσο στον εργασιακό χώρο μου όσο και απο επαφές με άτομα του αντιθέτου φύλου. Τελειώνοντας να πω ότι αυτό που ανέφερα ξανά πιο πάνω και είναι και μια επιφύλαξη του Μιχάλη, ότι το crown στο κάτω μέρος ίσως να υποχωρήσει κι άλλο λίγο. Οπότε εδώ δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει έπειτα. Να πάω για κλείσιμο το οποίο δεν θα κλείσει ουσιαστικά ποτέ; Πάντως δεν θα έχω αυτό το κενό που έχω τώρα. Να πανε όλα καλά τώρα, να μαι καλα και θα είμαι ευχαριστημένος, δεν θέλω να φανώ αχάριστος και ολιγαρκής!
 

vayero

Member
Ματαιοδοξία;

Λοιπόν εδώ έχω κάποιες φωτογραφίες πριν
8egy4ume.jpg
2y3amevy.jpg
και μετά
yguhyze4.jpg
a6abaher.jpg
haryda2u.jpg
y6ura5yz.jpg
sa9y2y5u.jpg
a7ejabyj.jpg
py6azudu.jpg
pahuneqy.jpg
από την παλαιότερη μμ στη d** το 2007 με fue ...


και από την τελευταία μμ 13-14/1/2014 φωτογραφίες πριν
yrenypym.jpg
e8umymab.jpg
4eje6ysy.jpg
3anepumy.jpg
και μετά από τη μμ 1η μέρα
varasuga.jpg
vu8ejeja.jpg
uhe7avu2.jpg
a9epaba4.jpg
και 2η μέρα
7apa2eba.jpg
amyvubyv.jpg
 

giwrgos athina

Active Member
RE: Ματαιοδοξία;

καλη επιτυχια φιλεμκαι καλη φυτρωση...φαινεται ομως πως το crown σου θα καταιβει μελλοντικα ποιο κατω...καλο θα ηταν να αρχιζες καμοια θεραπεια...
 

vayero

Member
Ματαιοδοξία;

Το έχω σκεφτεί αλλά υπάρχει ένα θέμα με το συκώτι και γιατρός μου είπε καλό είναι να προσέχω με φάρμακα και από την άλλη τι αποτέλεσμα Θα αποδώσει μια θεραπεία για να αξίζει μια τέτοια θυσία; Θα γεμίσει το crown, λογικά όχι. Με τον Μιχάλη που μίλησα, επειδή έχω πλέον μόνο μεταμοσχεύσεις πάνω δεν έχει νόημα κάποια θεραπεία. Ωστόσο είμαι ανοικτός σε συζήτηση και να δω προτάσεις εδώ.
 

giwrgos athina

Active Member
RE: Ματαιοδοξία;

κατα την ταπεινη μου γνωμη εχεις 2 επιλογες η θα αρχισεις φινα για να κρατησεις σταθερο το crown και ισως βγαλεις και καποιες τριχες η μην κανεις τιποτα...εξαλου μονο η φινα δουλευει ολα τα αλλα εινια κουραφεξαλα....παρε και ενα τοπικ για να βαζεις αργοτερα πισω θα εντυπωσιαστεις με την δουλεια που κανει..


παντως στο crown θες 2000grafts αν παραπειμει ετσι οπως ειναι...
 

vayero

Member
Ματαιοδοξία;

Φινα μετά από πόσο καιρό δείχνει αποτέλεσμα; Αν διεκοπτα Θα επηρεάζε τα μεταμοσχευμένα και Θα λογικά Θα ξαναχανονταν οτι είχε βγει; Εκτός από τις γνωστές παρενέργειες περί λίμπιντο τι άλλες μπορεί να δώσει, έστω και πιο σπάνια;


Το τοπικ έχει αρκετά μείον. Με βροχή θάλασσα πισίνα κλπ με καπέλο και οτι χρειάζεται κάθε μέρα
 

giwrgos athina

Active Member
RE: Ματαιοδοξία;

η φινα δεν επηρεαζει τα μεταμοσχευμενα...απλα θα βοηθησει να κρατησεις το crown σου εκει που ειναι...αν την κοψεις θα ειναι σαν να μην την πηρες ποτε σου..οσο για παρενεργειες πολλα ακουγονται αν αποφασησεις να την παρεις μην το ψαξεις και πολυ γιατι θα επηρεαστεις ψυχολογικα....χρειαζεται να κανεις και εξετασεις 1 φορα το χρονο για να βλεπεις τι γινεται...αλλα αφου σου ειπε ο μιχαλης μην παρεις τιποτα κατα την γνωμη μου να τον ακουσεις...εμεις εδω δεν ειμαστε γιατροι...
 

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: Ματαιοδοξία;

Α ρε φίλε τι έχεις τραβήξει!!! Έβαλες πράμα, αν φυτρώσουν έστω το 80% θα δείχνεις άλλος άνθρωπος, κρίμα όμως να μην υποστηρίζεις την επένδυση σου με μια θεραπεία τύπου φινα - μινοξ, κρίμα. Εγώ αν δεν έκανα θεραπεία δεν θα έκανα μεταμόσχευση απλά ξούρα. Καλή επιτυχία πάντως, ωραία φαίνεται η δουλειά και υπομονή τώρα.
 

giwrgos athina

Active Member
RE: Ματαιοδοξία;

dance δεν νομιζω οτι εχει πολλα να του προσφερει η φινα αφου ολα τα μαλλια του ειναι μεταμοσχευμενα...του το ειπε και ο μιχαλης εξαλου...το μονο που θα εκανε ηταν θα εσωζε το crown σου που δειχνει οτι θα καταιβει 2 δαχτυλα ποιο χαμηλα..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
RE: Ματαιοδοξία;

σιγουρα η φινα θα βοηθουσε στο τρλικο αποτελεσμα...εγω στην θεση σου vayero θα κουμπονα φινα απλα ν δεν θες δεν χαλασε και ο κοσμος...παρεις δεν παρεις θα δεις σημαντικη βελτιωση απο κει και περα εξαρταται και απο της προσδοκιες σου...αν ειναι υψηλες καλο θα ηταν να παρεις..
 

vayero

Member
Ματαιοδοξία;

Ευχαριστώ παιδιά. Αν ξεκινούσα φινα ποτε θα ήταν καλή στιγμή; Εννοώ οτι έπρεπε να την είχα ξεκινήσει πριν την μμ, υπάρχει περίπτωση να επηρεάσει τώρα τα μεταμοσχευμένα αν την ξεκινήσω; Απλά επειδή είναι σε φάση που ακόμη δεν έχουν δέσει.
 

giwrgos athina

Active Member
RE: Ματαιοδοξία;

οσο ποιο γρηγορα τοσο το καλυτερο...μονο καλο θα δεις στα μαλλια σου με την χρηση της...αν εισαι μεσα στους λιγους οπως ο dance που δεν καταλαβαινει τιποτα απο παρενεργειες πηγαινε γονατιστος στην τινο....αν δεν δοκιμασεις δεν θα μαθεις παντως καθε οργανιισμος διαφερει..
 

vayero

Member
Ματαιοδοξία;

Με ποιο (proscar ή propecia, υπάρχει διαφορά στην δραστικότητα ή στις παρενέργειες) θα μπορούσα να ξεκινήσω και τι ποσότητα;
 

giwrgos athina

Active Member
RE: Ματαιοδοξία;

οι περισσοτεροι θα σου πουν ειναι το ιδιο οποιο κσι αν χρησιμοποιησεις...εγω παιρνω το προπεσια πιστευω οτι ειναι καλυτερο μιας και εχω δοκιμασει και τα δυο...ειναιμπανακριβο ομως 40e και εχει 28 χαπια μεσα...η ποσοτητα που πρεπει να παιρνεις ειναι 1mg.αν παρεις προσκαρ λογο τιμης κανει 10e θα κοβεις ενα χαπι στα 5..
 

Gio

New Member
RE: Ματαιοδοξία;

Φίλε Vayero, καταρχήν σου εύχομαι καλή ανάρρωση και να ξέρεις οτι θα έχεις ενα φοβερό αποτέλεσμα. Φαίνεται η δουλειά. Τώρα, σου συστήνω να ανοίξεις ενα νέο θέμα στην ενότητα των μεταμοσχεύσεων, δηλώνοντας το ιστορικό σου, δηλαδή πότε έκανες την μεταμόσχευση και πόσα μοσχεύματα έβαλες, έτσι ώστε να μπορούν τα μέλη να παρακολουθούν την -πολύ καλή έτσι και αλλιώς- πορεία που θα έχεις!

Και πάλη καλή ανάρρωση..
 

vayero

Member
Ματαιοδοξία;

Έχω γεμίσει στα σημεία όπου έγινε μμ (ληπτρια περιοχή) κάποια πολύ μικρά ξερά κίτρινα κυρίως πηγματα. Με κάθε επιφύλαξη για την περιγραφή!!! Τι σημαίνει αυτό, είναι κάτι που πρέπει να κάνω;
 
Μπλουζα