Vayero, fue+fut, 1781 grafts+1820 grafts, 13-14/1/2014

kapa

Μέλος του προσωπικού
RE: Ματαιοδοξία;

vayero79 είπε:
Το είχα δοκιμάσει φίλε kapa πριν καταλήξω στο δερματολόγο αλλα δεν είδα καμία βελτίωση. Εδώ και 10-12 μέρες χρησιμοποιώ αυτά που μου έδωσε εναλλάξ, ducray sensinol & squaphane της bailleul-biorga. Ωστόσο δεν υπάρχει βελτίωση. Σκέφτομαι να βάλω ανάμεσα σε αυτά και fungoral;

εχε υποψιν οτι η διατροφη παιζει μεγαλο ρολο,χωρις να σου λεω να ακολουθησεις κατι.
εγω εχω λαδιλα εκ του φυσικου μου στο κεφαλι ολο(χωρις το συγκεκριμενο σαμπουαν) αλλα ειναι εις γνωσιν μου.
μια ζωη την εχουμε,να μην κανουμε κρεπαλες?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vayero

Member
Ματαιοδοξία;

Πήρα και το fungoral 2% δεν μπορω άλλο τη φαγούρα και το άσχημο θέαμα!


Συμφωνώ ότι η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο!
 

giwrgos athina

Active Member
RE: Ματαιοδοξία;

vayero αν θυμαμαι καλα εχει ερθει η σειρα σου για να πας κυπρο ετσι?


για ποτε εχεις κλεισει?
 

vayero

Member
Ματαιοδοξία;

Σωστά! Λυπάμαι μόνο που πήγα εδώ σε "επαγγελματίες" στο παρελθόν!


13 του μήνα.
 

vayero

Member
Ματαιοδοξία;

1η μέρα σήμερα με fue περίπου 1800grafts. Νομίζω ότι πολλα τα έχει αναφέρει ο dance οπότε να μην τα επαναλαμβάνω. Ελπίζω να πανε όλα καλά αυτή τη φορά! Τήρησα προσεκτικά τις προεγχειρητικές οδηγίες και το ίδιο θα κάνω με τις μετεγχειρητικές!
 

malloumpas

New Member
RE: Ματαιοδοξία;

Καλή επιτυχία! Αλλά και εσύ φίλε μου 3 φορές Ελλάδα; Οι περισσότεροι την πατήσαμε μία φορά, καταλάβαμε το λάθος και τρέχαμε έξω μετά. Anyway, good luck!
 

vayero

Member
Ματαιοδοξία;

Ευχαριστώ όλους. Η 3η φορά ουσιαστικά ήταν μικρή επέμβαση στο crown. Ευτυχώς στην πορεία βρήκα το φόρουμ και είδα πολλα πράγματα.
 

vayero

Member
Ματαιοδοξία;

Τέλος και η 2η μέρα της μεταμόσχευσης! Με strip και αλλα 1800 grafts περίπου. Σήμερα μπορω να πω ότι πονάω περισσότερο απο χθες λόγω του είδους της επέμβασης αλλα και είμαι πρησμένος στο μέτωπο. Πολυ ξυλοκαινη. Δεν γινόταν διαφορετικά, αλλα όλα αυτά θα φύγουν λογικά αυτό που εύχομαι πλέον είναι να μείνουν όσο περισσότερα τριχοθυλακια γίνεται υγιή. Ο Μιχάλης μου είπε ότι ήταν το πιο εύκολο κι ευχάριστο strip που έχει κάνει ποτέ! Γενικά έχω χοντρή τρίχα και αν δεν είχαν οργώσει στο παρελθόν οι πειραματιστες την δοτρια θα μπορούσα άνετα να έχω ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα κλείνοντας και την κορυφή αλλα και τώρα μπορω να πω ότι έχει γίνει πολυ καλή δουλειά και η συμπεριφορά όλων είναι εξαιρετική. Βέβαια ο χρόνος θα τα αποδείξει όλα!
 

tropheus

Well-Known Member
RE: Ματαιοδοξία;

Έχεις τραβήξει πολλά φίλε vayero79 και σου εύχομαι να έχεις (επιτέλους) τέλεια αποτελέσματα!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
RE: Ματαιοδοξία;

καλη επιτυχια φιλε....περιμενουμε να δουμε φοτογραφιες σου


παντος με 3600grafts που εβαλες ειναι ικανοποιητικοα αριθμος και πιστευω πως απο την μεση και μπροστα του κεφαλιου θα τουμπανιασεις....ρωτατον ποσο δοτρια σου εχει απομεινει ακομα και αν θα σου προτεινε να παρεις απο μουσι για να σφτιαχνες μελλοντικα το crown σου
 

weznem

Well-Known Member
RE: Ματαιοδοξία;

καλη φυτρωση λοιπον.. ευχομαι να εχεις οσο το δυνατον ειναι εφικτό το αποτέλεσμα που επιθυμούσες!!! :)
 

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: Ματαιοδοξία;

Πολυπαθε φιλε απλα υπομονη τωρα και καλη επιτυχια. Θα μεταμορφωθεις, σε οργωσε ο Μιχαλης και με τοσο κακη δοτρια!!! Κανε μας μια πιο ολοκληρωμενη παρουσιαση, βαλε φωτο. Εμεινες ευχαριστημενος απο αυτο το σταδιο;
 

vayero

Member
Ματαιοδοξία;

Ευχαριστώ.
Πιστεύω ότι έγινε το καλύτερο δυνατό. Μόλις μπορέσω θα βάλω και φωτο. Για το crown μου είπε να μην ξανακάνω strip ούτε συνδυασμό, ίσως μόνο fue με το μέγιστο εκτιμώμενο 1500 grafts χωρίς να είναι βέβαιο. Απλώς ανέφερε ότι ίσως να κατέβει κι άλλο το κάτω μέρος στο crown. Θα ρωτήσω αν γίνεται και απο γενια&στηθος (σίγουρα το κάνει, απλώς σχετικά με τη δυνατότητα τη δική μου, του σώματος θα ρωτήσω)
 
Μπλουζα