valandis22
Member
εγραψες φιλε.. κατω απο προβολεα καθησες και εβγαλες φωτογραφια? πολυ καλη η φυτρωση σου φιλε.. για τα μοσχευματα που εβαλες
Ασε μητσο,παραλιγο να κολλησω στη σομπα κ ειχα βαλει κ regaine πριν λιγο.Αφου δεν αρπαξα καμια φωτια
εγραψες φιλε.. κατω απο προβολεα καθησες και εβγαλες φωτογραφια? πολυ καλη η φυτρωση σου φιλε.. για τα μοσχευματα που εβαλες
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μετα απο αρκετη προσπαθεια,α' ζωνη κ ο ενας κροταφος.Οι υπολοιπες βγηκαν θολες
Ενα απο τα πληρέστερα Pdf που έχω δεί τα τελευταία χρόνια....εξηγόντας και την παραμικρή λεπτομέρεια !!!
Εύγε @piros75 που το ανακάλυψες
παίδες κοιτάω το θέμα μμ εδώ και 3 χρόνια πολύ σοβαρά. Έχω ψάξει και έχω διαβάσει δεκάδες πράγματα και έχω κάνει αρκετή έρευνα. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια που διαβάζω το φόρουμ με έχει βοηθήσει πάρα μα πάρα πολύ. Έχει όμως και κινδύνους για τα νέα μέλη που δεν ψάχνονται και διαβάζουν μερικές αρλούμπες που πολλές φορές γράφονται στα φόρουμ (όχι μόνο στο δικό μας, αλλά και στου εξωτερικού που παρακολουθώ). Έτσι μιας και πλησιάζει και ο δικός μου καιρός για μμ, έχω αρχίσει και ασχολούμαι πλέον καθημερινά με το τι και το πως. Πέρα από το φόρουμ λοιπόν, το google κάνει θαύματα και επίσης το google scholar ακόμα μεγαλύτερα!!! Βάσει αυτών που διαβάζω έχω καταφέρει να σχηματίσω μια χ γνώμη (σε καμία περίπτωση ολοκληρωμένη). Βάσει αυτής της γνώμης, συζήτησα και με τους γιατρούς με τους οποίους ήρθα σε επαφή στον δεύτερο γύρο των διερευνητικών επαφών μου. Τώρα αν έκανα τη σωστή επιλογή, θα το δείξει το αποτέλεσμα, πάντως ότι διαβάζω και θέλω, μέχρι στιγμής στα λόγια ικανοποιούνται από την επιλογή μου.
έχω ήδη πάρει την απόφασή μου, θα την κάνω Ελλάδα για διάφορους λόγους (που επίσης εξηγώ στην πρώτη σελίδα) και θα γίνει στην DHI για τους λόγους που επίσης εξηγώ στις προηγούμενες σελίδες (Συγνώμη που δεν επαναλαμβάνω τις αιτιολογήσεις μου σε κάθε ποστ, αλλά αυτό θα ήταν αδύνατον αλλά και άκυρο, κατά τη γνώμη μου). Το θέμα για μένα είναι τώρα να επιλέξω τον σωστό γιατρό από αυτούς που κάνουν μμ στην εν λόγω κλινική και αυτό θα γίνει με δύο τρόπους. 1ον να δω αποτελέσματά τους από κοντά (θα το ζητήσω από την κλινική) και 2ον να μου εμπνεύσει εμπιστοσύνη ο γιατρός (η γιατρός που συνάντησα και μιλήσαμε τη δεύτερη φορά που πήγα εκπλήρωσε το δεύτερο σκέλος, αν δω και αποτελέσματά της από κοντά και μου κάνουν θα προχωρήσω σίγουρα μαζί της).
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εν τάχει, εξωτερικό δεν παίζει να πάω, στριπ δεν παίζει να κάνω, motorized FUE επίσης την έχω αποκλείσει, άρα ως πιο αξιόπιστη λύση για εμένα ήταν η DHI και βάσει του πλάνου για δύο μμ με μικρότερες πυκνότητες.Ελπίζω να δικαιωθώ εγώ και όχι εσύ (με την καλή έννοια πάντα).