Μειονότητες & ρατσισμός

zotrix

Active Member
Τι λες άνθρωπέ μου, είσαι σοβαρός; Πρέπει να έχω διδακτορικό στη Στατιστική για να μπορώ να χρησιμοποιήσω ως επιχείρημα στατιστικές έρευνες; Αυτό συζητάμε, τώρα, κάνουμε κόντρα στο ποιος ξέρεις καλύτερη στατιστική; Έχω όχι απλά όσες γνώσεις χρειάζεται, αλλά πολύ παραπάνω από όσο χρειάζεται για το συγκεκριμένο θέμα. Μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο; Εσύ έχεις όλες τις υπόλοιπες γνώσεις που απαιτούνται όχι απλά για να καταλάβεις μια έρευνα, αλλά για να καταλάβεις τι είναι φύλο και σεξουαλικότητα; Ξέρεις από ψυχολογία, κοινωνιολογία, φιλοσοφία; Ξέρεις από γενετική; Άκου τι βρήκε να πει, εγώ του εξηγώ ότι ξέρω και από στατιστικές και από αλγόριθμους και υπολογιστικά προγράμματα και αυτός μας λέει "σιγά το δύσκολο". Φοβερό επιχείρημα για να υποστηρίξεις ότι δεν έχω επαρκείς γνώσεις για να συζητήσω για στατιστική.
Τη γλωσσολογική ανάλυση, φίλε, την κάνω στο ΑΠΘ σε ένα από τα σημαντικότερα γλωσσολογικά ιδρύματα της Ελλάδας εδώ και 10 χρόνια. Τις προσβολές αλλού, λοιπόν. Στείλε μου mail καθηγητή σου στη στατιστική να του στείλω αυτό το κείμενο και να μας πει τι καταλαβαίνει εκείνος από αυτά που λες εσύ κι τι από αυτά που λέω εγώ. Αν έχεις τα κότσια, στείλε μου.


Αφήνω καταρχήν όλα τα παραπάνω, γιατί έχω αρχίσει και βαριέμαι και επίσης γιατί δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το μόνο που θα πω είναι ότι είχε πολύ πλάκα αυτό που λες να σου στείλω mail καθηγητή μου.
Τι είπες; 'Επίσης ΠΟΥ είπα ότι οι άνδρες έχουν στόχο να υιοθετήσουν αγόρια επειδή θέλουν να τα κακοποίησουν, όπως λες;"
Εδώ:
"Αν υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση από αυτό, δηλαδή 60%-40% ή και περισσότερο, τότε η διασύνδεση της ομοφυλοφιλίας με σοβαρές παρεκτροπές και ανωμαλίες, δεν θα έπρεπε να αποκλείεται."




Αν είναι δυνατόν. Από ΑΥΤΌ συνάγεται ότι οι αναδοχοι θέλουν να κακοποιήσουν το υιοθετημένο παιδί; Για ακόμη μια φορά, λοιπον, αυτό που είπα είναι ότι αν υπάρχει διαφορά στο ποσοστό, μπορεί να υπάρχει διασυνδεση ομοφυλοφιλίας με παιδεραστία. Οι γονείς όμως δεν σημαίνει ότι θα κάνουν κάτι στο παιδί. Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό;




Μπορείς να βρεις μία σοβαρή έρευνα που λες κι εσύ, που να δείχνει ότι όσοι ομοφυλόφιλοι άντρες θέλουν να υιοθετήσουν κορίτσια μπορούν να το κάνουν με την ίδια ευκολία; Μπορείς να αποδείξεις ότι η η διαφορά ανάμεσα στα ποσοστά υιοθεσίας αγοριών και κοριτσιών από ομοφυλόφιλα άτομα είναι στατιστικά σημαντική; Μπορείς να αποδείξεις ότι αυτή η σημαντικότητα υποδηλώνει ως λόγο το ότι οι ομοφυλόφιλοι άντρες προτιμούν τα αγόρια γιατί θέλουν να τα κακοποιήσουν;
Όταν βρεις τις απαντήσεις τα λέμε.

Αν είναι 50-50 για τα ετεροφυλόφιλα και 70-30 για τα ομοφυλόφιλα (δεν το ξέρω, για αυτό ρωτάω για ακόμη μια φορά), χρειάζεται να κάνω αναλυση για το τι συμβαίνει; Δηλαδή αν το 40% των καπνιστών παθαίνει καρκίνο πνεύμονα και το 20% των μη καπνιζόντων αρρωσταίνει επίσης από καρκίνο (ίδιες διατροφικές συνήθειες, ίδιες ηλικίες, κλπ, με μόνη διαφορά ότι οι μεν καπνίζουν και οι άλλοι όχι) χρειάζεται να εχεις Fields prize για να καταλαβεις ότι κάτι δεν πάει καλά, με μεγάλη πιθανότητα; Ή μήπως επειδή είναι το συνάφι σου, θα κάνεις τα στραβά μάτια και θα αρχίσεις τις γραφικές δικαιολογίες, όπως αυτό το ανέκδοτο που ειπες ότι οι άνδρες δεν υιοθετούν κορίτσια γιατι υπάρχει ρητη απαγόρευση (lol)

Συνέχισε να εκνευρίζεσαι τώρα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
ξεκάθαρη είναι απλά μάλλον τα λες ανάποδα...Ο Φροϊντ λεει ότι η αιμομιξία είναι ΕΜΦΥΤΗ και ΠΡΟΙΟΝΤΑ αυτής υπάρχει πιθανότητα να είναι η νευρωση η παιδεραστία και η ομοφυλοφιλία.Άρα τα άλλα διορθώνονται όχι η αιμομιξία,έτσι γεννιέται ο άνθρωπος κα ιεμείς ανάλογα το πως θα το μάθουμε το οδηγούμε προς την ετεροφυλία(για διαιωνιση του είδους) ή την ομοφυλοφυλία

Άρα δέχεσαι ότι σε συμφέρει σε ένα μάλλον τελικά πολύ ΑΟΡΙΣΤΟ θέμα όσον αφορα τις σεξουαλικές επιλογές...απλά όσο εσυ κάνεις συζήτηση φίλε μου οι αιμομίκτες υποφέρουν από την περιθωριοποίησή τους και κάτι πρέπει να γίνει,,,

Λοιπον επειδη το δευτερο πτυχιο μου ειναι ψυχολογια, ο Φροιντ εχει πει 1002 πραγματα,αυτο δεν σημαινει οτι ειναι αποδεκτα σημερα. Μια ερευνα του 2000 δεν σημαινει οτι ειναι καλη για το 2015. Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για αοριστες φιλοσοφιες του Φροιντ.
Σιγουρα πολλα απο αυτα ηταν εξαιρετικα σημαντικα ομως.

Μη με βαλεις να ψαξω ερευνες στο Πανεπιστημιο, γιατι και λινκ να σου δωσω εσυ δεν θα μπορεις να τις δεις(θελει κωδικο ή να πληρωσεις), οποτε δεν εχει και νοημα.

Ετσι με ενα προχειρο search:
''Ευρήματα ερευνών (π.χ. Westermarck για τους γάμους στα κιμπούτς) οδήγησαν στη διαμόρφωση μία θεωρίας ουδετεροποίησης του σεξουαλικού ενστίκτου στις περιπτώσεις υψηλής εγγύτητας. Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουν και πολλοί ηθολόγοι (που μελετούν την συμπεριφορά των ζώων) από δικές τους έρευνες πάνω σε διαφορετικά είδη ζώων.
Οι παραπάνω θεωρήσεις έρχονται σε απόλυτη αντίθεση με τη Φροϋδική θεωρία, στην οποία θα επανέλθουμε αργότερα, που υποστηρίζει ότι υπάρχει έμφυτη η τάση προς αιμομιξία.''

''Στους αιμομίκτες γονείς παρατηρείται ότι είχαν και οι ίδιοι τραυματικές εμπειρίες κατά το μεγάλωμά τους, αλλά και φτωχές σχέσεις με τα άλλα μέλη της οικογένειας τους. Οι γραμματικές τους γνώσεις είναι περιορισμένες, ενώ υπάρχει μεγάλη αστάθεια ως προς τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες και μεγάλες περίοδοι ανεργίας.''
http://psyhismos.blogspot.gr/2012/01/blog-post.html


Σου φαινεται για εμφυτο ή... μαλλον εχει να κανει με το περιβαλλον οπως σου ειπα?

Δεν ''δεχομαι οτι με συμφερει'' για ΔΕΝ ειμαι ομοφυλοφιλος για να με συμφερει να τους στηριξω. Σου ειπα απλα την αποψη μου ως ετεροφυλοφιλος . Αν θες την δεχεσαι, αν θες συνεχιζεις να πιστευεις στην ''ηθικη'' παυλα κατασκευασμα με ημερομηνια ληξης της καθε χρονικης περιοδου.
Σεβαστο.

Oπως ειδες σου ειπα οτι θελει συζητηση, χωρις να αποκλειω 100% καποια πλευρα.
To μονο που εκανα ειναι να σου πω τι πιστευω εγω.
 
Τελευταία επεξεργασία:

xk

Active Member
Το κείμενο που έβαλες στη τελευταια παράγραφοςε είναι copy paste απο παλιές ''έρευνες'' που έλεγαν ακριβώς τα ίδια για το περιβάλλον της gay κοινότητας...τι ήταν οι gay του '70 '80??Πέθαιναν από Aids κ ναρκωτικά,ασχολούνταν με το male prostitute και ένα σωρό άλλα.Για κάποιο λόγο που έχει να κάνει με τη λειτουργία της Αμερικής και πιο διευρυμένα με τον καπιταλισμό(είδες καναν gay να τον βγάζουν απ την ντουλάπα στις μη καπιταλιστικές χώρες?) τους βγάλαν απ τα καταγώγια,τους δώσαν στην αρχή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ και μετα λάμψη,επιτυχία,διακιώματα και φυσικά για να το διακιολογήσουν όλο αυτο ''κάποιοι ερευνητες στο Χαρβαντ βρηκαν κάτι''(λες κα ιτα Αμερικανικά ΙΔΙΩΤΙΚΑ κολλέγια έχουν αντικειμενικότητα κα ιτην τσαμπουνάτε συνέχεια).Φτασναμε να τους ζηλευουμε κιόλας,πρότυπο ομορφθιάς καλαισθησίας εξυπνάδας επιτυχίας...Το Άριο τρίτο είδος!!

Οι αμερικανοι επιστημονες λένε έτσι,οι Ρωσοι λένε αλλιώς...Οι πρώτοι ''άθεοι'' οι άλλοι ''θρησκευόμενοι''...τι θα κάνουμε τελικα ρε vag25 εσυ ο μεγαλομένος αμερικάνικα θα δέχεσαι τα δικά τους εγώ θα δέχομαι των αλλων?

Αφού ρε vag25 είναι έτσι αόριστα τα πράγματα και το μονο που κάνουμε είναι να βγάζουμε τις πανεπιστημιακές μας και να τις μετράμε ποιος την έχει μεγαλύτερη....ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ???Σου είπε εσένα η Ελληνική κοινωνία ότι δέχεται τους gay??Με ποιο δικαίωμα πιέζουν οι Αμερικανοι τη χωρα μου να περάσω δικαιωματα των gay?Της έχεις ρίξει τόσα κιλά προπαγάνδας και ακόμα ένα δημοψηφισμα να κάνεις θα δεις ότι θα φας πόρτα.Και θα το ρίξεις στη θρησκεια παρ όλο που και προ Χριστιανισμού στην Ελλάδα πάλι πόρτα έτρωγες.Αλλα λέγε λέγε στα καναλια στις ταινίες στα βιβλία κάτι θα μείνει ε...

Η ιστορία κύκλους κάνει,θέμα χρόνου είναι να τελειώσει το παραμύθι..θες ότι θα ανεξαρτητοποιηθούμε θες ότι θα μας καβατζώσει ο Πούτιν και θα δείς ότι οι ''επιστημονες'' θα βρίσκουν άλλα και θα αλλάξεις την άποψη σου ξανά.Εγω δε θα την αλλάξω γιατι δεν υπάρχει κάτι ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ απλά τα πράγματα.
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συμφωνώ με Jen στα περισσότερα περί ομοφυλοφιλιας . Διαφωνω στα περισσότερα με τους υπόλοιπους για το ιδιο θεμα.
Ειμαι ετεροφυλοφιλος να ξεκαθαρισω.

Σε αυτο που διαφωνω με Jen ειναι οτι βλεπει λιγο πιο ασχημα απο οσο χρειαζεται τον ορο ανωμαλια. Οπως υπαρχει ανωμαλια με την μυωπία(δικο της παραδειγμα) υπαρχει και με την ομοφυλοφιλια. Σιγουρα ο ορος ανωμαλια ειναι ευκολα παρεξηγησιμος, ομως εδω ταιριαζει. Δεν μπορει να ειναι βιολογικα φυσιολογικο κατι που δεν εξυπηρετει την διαιώνιση του ειδους, αλλα ουτε και κοινωνικα μη φυσιολογικο, διοτι ειναι υπαρκτο και δεν αλλαζει και απο εμενα απολυτα σεβαστο.
Δεν πιστευω οτι καποιος γινεται gay οπως ανεφερε ο GOMI , λογο μοδας. Απλα ο ανθρωπος(συναδελφος του) το ειχε απο πριν το ''θεμα'' του και το εβγαλε στην φορα και καλα λογο μοδας.
Αυτο ή το έχεις η δεν το εχεις.Δεν υπαρχει κατι αλλο και προσωπικα δεν δεχομαι αλλη εξηγηση.

Ειναι η πρωτη φορα που διαφωνω τοσο με της αποψεις του Gomi, αλλα δεν πειραζει, παντα υπαρχει πρωτη φορα.
Τι ειναι ηθικο, τι ανηθικο και τι θεος?

Αν υπαρχει θεος θα ριξει στις λαβες της κολασης τους ομοφυλοφιλους λογο...της αστοχίας στα υλικά?Η τους αγαπάει όλους?
Δεν ξέρω αν ποτέ θα πιστεψω ποτε σε θεο, αλλα αν ποτε πιστεψω σε κατι ανωτερο και το ονομασω θεο, θα ονομασω διαολο το ανωτερο ον που θα επικαλειται καποιους ''ηθικους'' κανονες ,για να προχωρησει σε κοινωνικες διακρισεις.

Κοινωνικα ολοι δικαιουμαστε να ειμαστε ισοι με τις οποιες ανωμαλιες του οργανισμου μας ή χωρις αυτες
και οχι το παιδι μου δεν θα το μαθω οτι ειναι φυσιολογικο να ειναι ετεροφυλοφιλος, γιατι δεν θελω να του δημιουργησω τραυματα και προβληματα σε περιπτωση που βιολογικα δεν ειναι.

Φίλε vag, φυσικά και δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε πάντα όλοι σε όλα. Ο συνάδερφος μου που λες, δεν ξέρω αν το είχε, αλλά ξέρω τουλάχιστον 2 σχέσεις που είχε πριν με γυναίκες. Μια τάση προφανώς θα υπήρχε, αλλά ίσως και να μπορούσε να το εμποδίσει - να το ελέγξει αν δεν υπήρχε το τόσο φυσιολογικό της υπόθεσης.
Επίσης μου είχε αναφέρει για φίλο του gay που το γύρισε από ερωτική απογοήτευση από γυναίκα. Άρα το περιβάλλον που αναφέρεις σε άλλο θέμα πως επηρεάζει και διαμορφώνει χαρακτήρες, έχει να κάνει με όλους. Αυτό που κάνει τη διαφορά, είναι πως ένας άνθρωπος ελέγχει τα ζωώδη ένστικτά του σε όλους τους τομείς και όχι όπου μας βολεύει. Το ξανατονίζω πως δεν έχω πρόβλημα με τους gay, αλλά με τον τρόπο που προσπαθούν να το επιβάλλουν ως φυσιολογικό. Είσαι, με γεια σου και χαρά σου, αλλά μην μου το κάνεις και σημαία.

Όσον αφορά αυτό που λες για το αν υπάρχει Θεός φυσικά και δεν υπάρχει για όποιον δεν Τον έχει γνωρίσει. Η πίστη στο Θεό δεν είναι μια γενική έννοια που λες πιστεύω ή δεν πιστεύω. Για να πιστέψεις πρέπει να βιώσεις στη ζωή σου την παρουσία Του.
Όλες οι ηλίθιες κατ εμέ επιστημονικές απόψεις που απορρίπτουν την Υπαρξή του, δεν μπορούν να εξηγήσουν επιστημονικά πάρα πολλά πράγματα. Οι ίδιοι οι άνθρωποι που λένε ότι δεν πιστεύουν στον Θεό, δεν μπορούν να κατανοήσουν καν την υπαρξή τους.
Στο Πανεπιστήμιο είχα ένα φίλο που είχε κάνει μεταπτυχιακό σε φυσικές επιστήμες και μου είπε μια πολύ σωστή κουβέντα. Πως αν οι άνθρωποι γνώριζαν με τι λεπτομέρεια και τι ακρίβεια διατηρούνται οι ισορροπίες της φύσης και με πόση σοφία, δεν θα είχαν καμία άλλη εξήγηση πέρα από το Θεό.

Τέσπα, ο λόγος που δεν το συνέχισα με την Jen, είναι γιατί το κατάλαβα πριν η ίδια αναφέρει πως είναι ομοφυλόφιλη και καταλαβαίνω τις θέσεις της και την αποψή της.
Παρόλο αυτά, όπως εγώ δεν μπορώ να της αλλάξω γνώμη με όσα και αν της πω, το ίδιο ισχύει και από την πλευρά μου, γι αυτό και η όλη κουβέντα δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Γιατί ο καθένας θα κρατήσει τις θέσεις του.
Δεν ξέρω αν είσαι γονιός, αλλά δεν πιστεύω πως έστω εδώ στο φόρουμ, υπάρχει γονέας που θα ήθελε το παιδί του να γίνει ομοφυλόφιλο. Καλώς κακώς εμείς περάσαμε δίχως επιρροές από αυτά τα θέματα, αλλά οφείλουμε να προστατεύουμε τα παιδιά μας όπου και όπως μπορούμε....εξ ού και οι περισσότερες ενστάσεις μου.
 

vag25

Well-Known Member
xk στα περισσοτερα διαφωνουμε οποτε δεν υπαρχει λογος να συνεχιζουμε, αν και εχει ενδιαφερον η συζητηση.

Gomi σου απανταω σε καθε παραγραφο,

Εχω γνωστο ο οποιος ειχε χρονια σχεση με κοπελα , ''εγινε'' bisexual και τελικα αποκαλυψε οτι ηταν gay απο την αρχη. Υπαρχουν πολλα παραδειγματα gay ανθρωπων που ειχαν χρονια σχεση με γυναικα. Ο συναδελφος σου μπορει να ηταν τετοια περιπτωση ή μπορει να ειναι και bisexual. Δεν μπορω να δεχτω σε καμια περιπτωση οτι δεν ειναι εμφυτες οι ερωτικες προτιμησεις του καθενος μας. Αυτο που συμβαινει ειναι οτι εμεις δεν θεωρουμε φυσιολογικες τις προτιμησεις τους και δημιουργουμε ενα πλαισιο για αυτους που ντρεπονται να υπαρχουν...και κατ'επεκταση να αποκαλυπτουν τις προτιμησεις τους.
Νομιζω οτι ειναι too much, μετα απο αυτο το αθλιο πλαισιο μισους και αναγκης για σιωπη-σκοταδι που εχουμε χτισει, μη επιτρεποντας τους να εκφρασουν την εμφυτη φυση τους, να τους κατηγορουμε οτι επηρεαζουν και τα παιδια μας κι απο πανω...
(γιατι ακριβως λογο του σκοταδιου που εχουμε επιβαλει, νομιζουμε οτι γινονται ομοφυλοφιλοι και οχι οτι γεννιουνται)
Καλαθι και φαουλ δηλαδη εκτος χρονου.




Δεν ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι δεν υπαρχει κατι ανωτερο. Συμφωνω και καταλαβαινω αυτο που λες περι κατανοησης της υπαρξης και μεσα απο την αναγνωριση του εαυτου( στην ψυχολογια για παραδειγμα που ειναι ο τομεας που γνωριζω) αρχιζεις και νιωθεις την αληθεια σου και μια δυναμη διαφορετικη και ανεξαρτητη απο το καλυμμα που σου ειχαν επιβαλλει να φορεσεις, αναγνωριζοντας επομενως τον πραγματικο εαυτο σου. Δεν περιμενω τις ερευνες, αλλωστε δεν πιστευω οτι υπαρχουν σοβαρες ερευνες που απορριπτουν κατι ανωτερο, ειτε αυτο λεγεται θεος ,ειτε θεα, ειτε ειναι ''το Θεο'', θεοι κλπ.

Οχι δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση το παιδι μου να ειναι ομοφυλοφιλος σε μια ομοφοβικη κοινωνια, συμφωνουμε. Την ομοφοβικη κοινωνια την εχουμε χτισει εμεις ομως, οσο και αν καταδικαζουμε το Ρατσισμο. Και παλιοτερα καταδικαζαν τον ρατσισμο στα χαρτια απο ενα σημειο και μετα ,αλλα μισουσαν τους μαυρους γιατι προσπαθουσαν να τους επιβαλλουν καποιοι ως φυσιολογικους ανθρωπους. Οποτε δεν μου λεει κατι αν σημερα μου λες οτι δεν εχεις προβλημα με τους ομοφυλοφιλους , οταν η πραγματικη σταση σου δειχνει οτι εχεις.
Το παιδι μου δεν θελω να ειναι ομοφυλοφιλος οχι γιατι δεν ειναι κατι φυσιολογικο ,αλλα γιατι η κοινωνια που εχουμε χτισει , μονο απο αγαπη και αποδοχη δεν αποτελειται. Αν η κοινωνια ειχε κατα βαση την δικη μου αποψη για τους ομοφυλοφιλους, δεν θα ειχα κανενα προβλημα να ειναι το παιδι μου οτι ο ΘΕΟΣ (αφου πιστευεις) ηθελε να ειναι.
Αλλα και να μην ηθελε που λεει ο λογος θα το αγαπουσε το ιδιο με τα αλλα παιδια του στο συμπαν.
Εμεις εχουμε το προβλημα αλλωστε οχι ο θεος.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Jen

Active Member
Αφήνω καταρχήν όλα τα παραπάνω, γιατί έχω αρχίσει και βαριέμαι και επίσης γιατί δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το μόνο που θα πω είναι ότι είχε πολύ πλάκα αυτό που λες να σου στείλω mail καθηγητή μου.





Αν είναι δυνατόν. Από ΑΥΤΌ συνάγεται ότι οι αναδοχοι θέλουν να κακοποιήσουν το υιοθετημένο παιδί; Για ακόμη μια φορά, λοιπον, αυτό που είπα είναι ότι αν υπάρχει διαφορά στο ποσοστό, μπορεί να υπάρχει διασυνδεση ομοφυλοφιλίας με παιδεραστία. Οι γονείς όμως δεν σημαίνει ότι θα κάνουν κάτι στο παιδί. Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό;






Αν είναι 50-50 για τα ετεροφυλόφιλα και 70-30 για τα ομοφυλόφιλα (δεν το ξέρω, για αυτό ρωτάω για ακόμη μια φορά), χρειάζεται να κάνω αναλυση για το τι συμβαίνει; Δηλαδή αν το 40% των καπνιστών παθαίνει καρκίνο πνεύμονα και το 20% των μη καπνιζόντων αρρωσταίνει επίσης από καρκίνο (ίδιες διατροφικές συνήθειες, ίδιες ηλικίες, κλπ, με μόνη διαφορά ότι οι μεν καπνίζουν και οι άλλοι όχι) χρειάζεται να εχεις Fields prize για να καταλαβεις ότι κάτι δεν πάει καλά, με μεγάλη πιθανότητα; Ή μήπως επειδή είναι το συνάφι σου, θα κάνεις τα στραβά μάτια και θα αρχίσεις τις γραφικές δικαιολογίες, όπως αυτό το ανέκδοτο που ειπες ότι οι άνδρες δεν υιοθετούν κορίτσια γιατι υπάρχει ρητη απαγόρευση (lol)

Συνέχισε να εκνευρίζεσαι τώρα.


Τι να εκνευριστώ, φίλε μου; Όπως είπα και προηγούμενη φορά, εδώ είναι τα κείμενά μας και τα διαβάζουν όλοι. Ανεξάρτητα αν συμφωνούν μαζί μου στο θέμα της ομοφυλοφιλίας, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι έχω γνώσεις πάνω στο θέμα και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ποτέ δεν μίλησα πρώτη ειρωνικά ή επιθετικά. Και μόνο το σχόλιό σου "κάτσε στη φιλοσοφική σου και άσε τους συγκεκριμένους τύπους" δείχνει ποιος εκνευρίστηκε πρώτος.

Ρώτα έστω κι έναν λοιπόν να μας πουν τι κατάλαβαν εκείνοι με το "Αν υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση από αυτό, δηλαδή 60%-40% ή και περισσότερο, τότε η διασύνδεση της ομοφυλοφιλίας με σοβαρές παρεκτροπές και ανωμαλίες, δεν θα έπρεπε να αποκλείεται."

Όσον αφορά το συγκεκριμένο παράδειγμα που έφερες, για ακόμα μια φορά, τζάμπα το μεταπτυχιακό.

Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε, το να εξετάζεις ΤΩΡΑ τη σύνδεση του τσιγάρου με τον καρκίνο του πνεύμονα, που έχουμε ΗΔΗ αποδείξει τη σχέση από προηγούμενες έρευνες και θεωρούμε δεδομένη τη σύνδεση, προφάνως και σου φαίνεται απόλυτα λογική σκέψη. Οι έρευνες οι αρχικές όμως, ακριβώς γι' αυτό έγιναν. Ήταν κάπου γραμμένο ότι το κάπνισμα οδηγεί στον καρκίνο του πνεύμονα; Όχι. Έγιναν λοιπόν οι σχετικές έρευνες και τότε αποδείχτηκε ότι οι δύο αυτές μεταβλητές όντως συνδέονται. Φυσικά και θα μπορούσαν να μην συνδέονται, γι' αυτό την κάνεις την έρευνα. Ένα φανταστικό σενάριο: Θα μπορούσε π.χ. να φανεί ότι τα άτομα που καπνίζουν συνήθως είναι άτομα που έχουν πολύ στρες και καπνίζουν λόγω στρες, και ότι τελικά αυτό που οδηγεί στον καρκίνο είναι το στρες και όχι το κάπνισμα. Το causation λοιπόν εδώ είναι ότι υπάρχει ένας τρίτος παράγοντας, το στρες, που οδηγεί στον καρκίνο ενώ το κάπνισμα είναι το συμπτωματικό χαρακτηριστικό που δημιουργεί απλά correlation με τον καρκίνο.

Εγώ, φίλε, συνεχίζω και τα γράφω γιατί όντως θα πάω στο μαθηματικό του ΑΠΘ, θα βρω έναν καθηγητή που ασχολείται με στατιστική και θα του δείξω όλη τη συζήτηση, και θέλω να υπάρχουν όλα εδώ, να φαίνονται τι είπα και τι είπες.
Ξαναλέω για τελευταία φορά, στην περίπτωση της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους άντρες, σε ένα ποσοστό των περιπτώσεων το causality είναι ή θα μπορούσε να είναι ότι αυτοί είναι άντρες, όχι ότι είναι ομοφυλόφιλοι.

Πάρε αυτό από την ινδία:
"An un-married or single male person is not permitted to adopt a girl child."
http://www.adoptionindia.nic.in/parents/inter-Eligibility-Criteria-for-Adoption.html

Και αυτό γενικά:
"There are also several countries where persons are precluded from adopting on their own a child of the opposite sex".
https://books.google.gr/books?id=ro1rGo3x-dgC&pg=PA38&lpg=PA38&dq=single male person is not permitted to adopt a girl child&source=bl&ots=NZ3OIzLL_a&sig=OJrkyXdfmCWYqbWtfgdNYO6EnCI&hl=el&sa=X&ei=UVf0VIaLBYn9ygP8qoDQBw&ved=0CEYQ6AEwCQ#v=onepage&q=single male person is not permitted to adopt a girl child&f=false

Το αν είναι ή όχι και σε ποιες περιπτώσεις λοιπόν οφείλεις να το εξακριβώσεις πριν ξεκινήσεις την ίδια τη μέτρηση. Αν το 10% των υιοθεσιών αγοριών από ομοφυλόφιλους άντρες έγινε επειδή μόνο αυτή την εναλλακτική είχαν και σου εξηγήσουν π.χ. ότι εμείς θέλαμε κορίτσι ή εμάς δεν μας ενδιέφερε το φύλο αλλά μόνο αγόρι μπορούσαμε να υιοθετήσουμε, τότε οφείλεις αυτό το 10% να αφαιρέσεις. Αν δεν γνωρίζεις καν ποιες ήταν οι αρχικές τους προθέσεις, αλλά γνωρίζεις ότι οι υιοθεσίες αυτές έγιναν όντως μέσα στο πλαίσιο συγκεκριμένων νόμων ή άγραφων κανονισμών, πάλι θα πρέπει να το αφαιρέσεις, γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να αποδείξεις τι συνέβη στην πραγματικότητα.

Και αφού αφαιρέσεις αυτό το ποσοστό και καταλήξεις με τις περιπτώσεις που όντως οι ομοφυλόφιλοι γονείς επέλεξαν συνειδητά να υιοθετήσουν αγόρι, θα πρέπει και πάλι να εξετάσεις όλες τις πιθανές αιτίες. Ποιος σου είπε εσένα ότι επειδή εσύ θεωρείς δεδομένο ότι ο λόγος είναι η παιδεραστία, αυτό ισχύει; Χρησιμοποιείς ως δεδομένο αυτό που θέλεις να αποδείξεις; Τι επιστημονικότητα είναι αυτή, γελάει το σύμπαν. Σου έδωσα link από έρευνα που εξηγεί ακριβώς τα ποσοστά και τις συσχετίσεις της σεξουαλικότητας των γονιών με το φύλο του παιδιού, στην οποία οι συμμετέχοντες εξηγούν τους λόγους της προτίμησής τους. Πιθανότατα θα υπάρχουν κι άλλοι οι οποίοι πρέπει να ανζητηθούν μέσα από έρευνα, όχι μέσα από την προσωπική σου εκτίμηση. Δεν μπορεί επειδή εσύ πιστεύεις κάτι συγκεκριμένο και θες ντε και καλά να αποδείξεις αυτό, να θεωρείς δεδομένο ότι όλες οι έρευες λένε ψέματα και ότι στην πραγματικότητα ισχύει αυτό που θέλεις να αποδείξεις. Είναι λογική επιστήμονα αυτή; Λογική ανθρώπου που λέει ότι έχει μεταπτυχιακό στη στατιστική φυσική;
Εσύ θέλεις να ψάξεις αν οι ομοφυλόφιλοι συνδέονται με την παιδεραστία περισσότερο από τους ετεροφυλόφιλους. Με αυτές τις μεταβλητές θα ξεκινήσεις πρώτα. Μετά θα ψάξεις πιο συγκεκριμένα για τους ομοφυλόφιλους που υιοθετούν γενικά και τα ποσοστά παιδεραστίας. Μετά πιο συγκεκριμένα με τους ομοφυλόφιλους που υιοθετούν αγόρια και τα ποσοστά παιδεραστίας. Δεν μπορείς να μεταπηδήσεις στο συμπέρασμα ότι οι ομοφυλόφιλοι που υιοθετούν αγόρια είναι παιδεραστές ΕΠΕΙΔΗ υιοθετούν αγόρια, επειδή έτσι πιστεύεις εσύ, χωρίς να μπορείς να αποδείξεις ότι δεν παίζει ρόλο άλλος παράγοντας για την επιλογή και ότι είναι ΟΝΤΩΣ παιδεραστές.

Σου πόσταρα έρευνα που λέει:
"According to the American Psychological Association, "homosexual men are not more likely to sexually abuse children than heterosexual men are." Gregory Herek, a professor at the University of California, Davis, who is one of the nation's leading researchers on prejudice against sexual minorities, reviewed a series of studies and found no evidence that gay men molest children at higher rates than heterosexual men."
http://www.splcenter.org/get-informed/intelligence-report/browse-all-issues/2010/winter/10-myths

Πες μας τώρα ότι είναι στημένες όλες αυτές οι έρευνες που σου έστειλα επειδή είναι ανεβασμένες σε gay-friendly σελίδες, για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Λες και δεν είναι απόλυτα φυσικό ότι αυτές οι έρευνες θα αναρτώνταν σε αντίστοιχες σελίδες και λες και η αξία μιας έρευνας εξαρτάται από το σε ποιες σελίδες θα αναρτηθεί και όχι από τον ίδιο τον επιστήμονα ή τον φορέα που τη διενήργησε. Έλεος. Απλά.
 
Τελευταία επεξεργασία:

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
xk στα περισσοτερα διαφωνουμε οποτε δεν υπαρχει λογος να συνεχιζουμε, αν και εχει ενδιαφερον η συζητηση.

Gomi σου απανταω σε καθε παραγραφο,

Εχω γνωστο ο οποιος ειχε χρονια σχεση με κοπελα , ''εγινε'' bisexual και τελικα αποκαλυψε οτι ηταν gay απο την αρχη. Υπαρχουν πολλα παραδειγματα gay ανθρωπων που ειχαν χρονια σχεση με γυναικα. Ο συναδελφος σου μπορει να ηταν τετοια περιπτωση ή μπορει να ειναι και bisexual. Δεν μπορω να δεχτω σε καμια περιπτωση οτι δεν ειναι εμφυτες οι ερωτικες προτιμησεις του καθενος μας. Αυτο που συμβαινει ειναι οτι εμεις δεν θεωρουμε φυσιολογικες τις προτιμησεις τους και δημιουργουμε ενα πλαισιο για αυτους που ντρεπονται να υπαρχουν...και κατ'επεκταση να αποκαλυπτουν τις προτιμησεις τους.
Νομιζω οτι ειναι too much, μετα απο αυτο το αθλιο πλαισιο μισους και αναγκης για σιωπη-σκοταδι που εχουμε χτισει, μη επιτρεποντας τους να εκφρασουν την εμφυτη φυση τους, να τους κατηγορουμε οτι επηρεαζουν και τα παιδια μας κι απο πανω...
(γιατι ακριβως λογο του σκοταδιου που εχουμε επιβαλει, νομιζουμε οτι γινονται ομοφυλοφιλοι και οχι οτι γεννιουνται)
Καλαθι και φαουλ δηλαδη εκτος χρονου.




Δεν ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι δεν υπαρχει κατι ανωτερο. Συμφωνω και καταλαβαινω αυτο που λες περι κατανοησης της υπαρξης και μεσα απο την αναγνωριση του εαυτου( στην ψυχολογια για παραδειγμα που ειναι ο τομεας που γνωριζω) αρχιζεις και νιωθεις την αληθεια σου και μια δυναμη διαφορετικη και ανεξαρτητη απο το καλυμμα που σου ειχαν επιβαλλει να φορεσεις, αναγνωριζοντας επομενως τον πραγματικο εαυτο σου. Δεν περιμενω τις ερευνες, αλλωστε δεν πιστευω οτι υπαρχουν σοβαρες ερευνες που απορριπτουν κατι ανωτερο, ειτε αυτο λεγεται θεος ,ειτε θεα, ειτε ειναι ''το Θεο'', θεοι κλπ.

Οχι δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση το παιδι μου να ειναι ομοφυλοφιλος σε μια ομοφοβικη κοινωνια, συμφωνουμε. Την ομοφοβικη κοινωνια την εχουμε χτισει εμεις ομως, οσο και αν καταδικαζουμε το Ρατσισμο. Και παλιοτερα καταδικαζαν τον ρατσισμο στα χαρτια απο ενα σημειο και μετα ,αλλα μισουσαν τους μαυρους γιατι προσπαθουσαν να τους επιβαλλουν καποιοι ως φυσιολογικους ανθρωπους. Οποτε δεν μου λεει κατι αν σημερα μου λες οτι δεν εχεις προβλημα με τους ομοφυλοφιλους , οταν η πραγματικη σταση σου δειχνει οτι εχεις.
Το παιδι μου δεν θελω να ειναι ομοφυλοφιλος οχι γιατι δεν ειναι κατι φυσιολογικο ,αλλα γιατι η κοινωνια που εχουμε χτισει , μονο απο αγαπη και αποδοχη δεν αποτελειται. Αν η κοινωνια ειχε κατα βαση την δικη μου αποψη για τους ομοφυλοφιλους, δεν θα ειχα κανενα προβλημα να ειναι το παιδι μου οτι ο ΘΕΟΣ (αφου πιστευεις) ηθελε να ειναι.
Αλλα και να μην ηθελε που λεει ο λογος θα το αγαπουσε το ιδιο με τα αλλα παιδια του στο συμπαν.
Εμεις εχουμε το προβλημα αλλωστε οχι ο θεος.

Εξήγησα πεντακάθαρα με τι ακριβώς έχω όχι μόνο πρόβλημα, αλλά ναι μέγα πρόβλημα και αυτό είναι η επιβολή. Και εγώ έχω το δικαίωμα πχ μέσα στο σπίτι μου να κυκλοφορώ γυμνός. Δεν βγαίνω όμως στις παρελάσεις να το διαλαλήσω.
Το τι κάνει ο καθένας αφορά τον ίδιο αλλά πάνω σε αυτό που λες δεν θα ήθελα πχ την φίλη Jen να ήταν δασκάλα του παιδιού μου γιατί ξέρω ότι οι δάσκαλοι μπορούν να περάσουν πολλά πράγματα στα παιδιά που απορροφούν τα πάντα ως σφουγγάρι.

Θα μπορούσα να αναφέρω πάρα πολλά για να εδραιώσω τις θέσεις μου, αλλά δεν θα το κάνω, ούτε θα το συνεχίσω. Ούτως ή άλλως το σταμάτησα αμέσως μόλις κατάλαβα τις προτιμήσεις της Jen γιατί δεν ήθελα να την προσβάλλω με τις απόψεις μου. Αν είχα προβλήματα - κόμπλεξ όπως λες γενικότερα με τους ομοφυλόφιλους, μια χαρά θα μπορούσα να το συνεχίσω μιας και, ειδικά το νετ είναι η καλύτερη κάλυψη έκφρασης, των όποιων απόψεων, πολλών κομπλεξικών.

Εξάλλου ανέκαθεν αυτοί που είχαν την ανάγκη να αποδείξουν - επιβάλλουν τα της γνώμης τους δεν ήταν οι ετεροφυλόφιλοι, αλλά οι ομοφυλόφιλοι.
 
Τελευταία επεξεργασία:

vag25

Well-Known Member
Το οτι δεν θες να συνεχισεις για να μην προσβαλεις ευθεως την καθε Jen σε ενα φορουμ, δεν σημαινει οτι η οπτικη σου δεν στεναχωρει καποιους αλλους,δεν τους προβληματιζει, ουδετερους ή μη.

Για μενα ας πουμε, προκαλει κακο στην κοινωνια μας η οπτικη σου και καθολου κακο η δασκαλα ομοφυλοφιλος.
Αλλα ενταξει εχουμε διαφορετικες αποψεις.Τι να κανουμε:D

Λογικο ειναι να εχουν αναγκη να αποδειξουν την αποψη τους οι ομοφυλοφιλοι, γιατι αυτοι εζησαν μεσα στον ρατσιμο οχι η ''αρια φιλη'' των ετεροφιλοφιλων.
Φυσιολογικο φαινομενο θα ελεγα.
 

Bouklas

Well-Known Member
Τα επιχειρήματα, φίλε Bouklas, δεν είναι το σθένος μου, είναι όλες οι επιστημονικές έρευνες που παρέθεσα. Εφόσον είναι τόσο αυτονόητο όσο λες, μπορείς να μου παραθέσεις μία που να αποδεικνύει αυτό που λες;

Χωρίς τους ετετοφυλόφιλους, φίλε Bouklas, η αναπαραγωγή θα γινόταν εξ ορισμού με άλλον τρόπο. Η σκέψη σου είναι εντελώς ανάποδη. Είναι σαν να λες "αν οι άνθρωποι δεν είχαν γεννητικά όργανα δεν θα ζούσαμε τώρα". Αν οι άνθρωποι δεν είχαν ως γεννητικά όργανα αυτά που έχουμε τώρα θα είχαν κάτι άλλο που θα λειτουργούσε σαν γεννητικό όργανο ή δεν θα χρειάζονταν γεννητικά όργανα για να γίνει η αναπαραγωγή. Αν λοιπόν όλοι οι άνθρωποι ήταν ομοφυλόφιλοι ή γίνουν ομοφυλόφιλοι, σημαίνει ότι θα υπάρχει κάποιος άλλος τρόπους αναπαραγωγής. Ή ότι οι άνθρωποι θα κάνουν σε σεξ για αναπαραγωγή με άτομα του αντίθετου φύλου αλλά θα έχουν τις ομοφυλοφιλικές τους σχέσεις στις οποίες θα κάνουν σεξ με τους πραγματικούς συντρόφους τους.

Αν διάβασες τα ποστς μου, εξηγώ πως οι έρευνες δείχνουν ότι η διαιώνιση του είδους δεν εξασφαλίζεται μόνο με το αν ΚΑΘΕ άνθρωπος στον πλανήτη αναπαράγει ο ίδιος. Εξήγησα ότι έρευνες δείχνουν ότι γεννώντας ένα ομοφυλόφιλο άτομο, η μητέρα μεταβιβάζει περισσότερη γονιμότητα στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και έτσι οι ομοφυλόφιλοι συμβάλλουν παρόλο που οι ίδιοι μπορει να μην τεκνοποιήσουν. Και υπάρχουν και άλλες έρευνες που δείχνουν πώς η ομοφυλοφιλία συμβάλλει στην διαιώνιση της ανθρωπότητας.

Πώς ακριβώς οι στείροι ετεροφυλόφιλοι συνεχίζουν την αναπαραγωγή του είδους; Στείρος σημαίνει ότι το δικό σου γενετικό υλικό (εννοώ σπέρμα ή ωοθήκες, δεν μιλάμε προφανώς για κλωνοποίηση) δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αναπαραγωγή. Άρα σίγουρα εσύ δεν συμβάλλεις στην αναπαραγωγή με γενετικό υλικό, αλλά χρησιμοποιείται το υλικό κάποιου τρίτου ατόμου και του/της συντρόφου σου. Αν μάλιστα έχουν και τα δύο άτομα πρόβλημα, τότε δεν συμβάλλουν καθόλου. Πού είναι η διαφορά με τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια; Το ένα μέλος θα δώσει το γενετικό υλικό, όπως στην περίπτωση των στείρων ετεροφυλόφιλων, και ένα τρίτο θα δώσει το δικό του. Πού είναι η διαφορά. Ακόμα όμως και να στραφούμε σε ετεροφυλόφιλο αυτό είναι δική μας επιλογή. Από τη στιγμή που μπορούμε και να κάνουμε αυτό και να έχουμε τις προσωπικές μας σχέσεις με τα άτομα που αγαπάμε, ποιο είναι το πρόβλημα;


Jen θεωρείς ότι πρέπει να σου παρέχω ερευνα που αποδεικνύει πως ένα ετερόφυλο ζευγάρι μπορεί να τεκνοποιήσει? Και πως ένα ομοφυλόφιλο δεν μπορεί? Μου ζητάς πχ να σου βρω ερευνα που λέει ότι 1+1 κάνει 2?

Ήμουν πολύ συγκεκριμένος σε όσα έγραψα και το αν θα είχαμε ή όχι αλλα γεννητικά όργανα κανεις δεν μπορεί να το πει, ας μείνουμε σε αυτά που έχουμε εδώ και χιλιάδες χρονια. Εάν το 300ΠΧ ξύπναγαν ένα πρωί όλοι οι άνθρωποι και ήθελαν να γίνουν ομοφυλόφιλοι δεν θα υπήρχαμε τώρα. Μονο με ετεροφιλικη σχέση διαιωνίζεται το είδος μας, το κατά ποσο βοήθαγαν οι ομοφυλόφιλοι σε αυτό δεν το γνωρίζω, αλλα η ουσία είναι 1, εάν δεν υπήρχαν οι ετερόφυλοι δεν θα υπήρχαμε και εμείς τώρα. Είναι απλά τα πράγματα.

Δεν είναι το ίδιο να συγκρίνεις στείρους και ομοφυλόφιλους. Ο ομοφυλόφιλος είτε έχει είτε δεν έχει πρόβλημα αναγκαστικά θα χρειαστεί την βοήθεια ενός ετερόφυλου και θα απευθυνθεί στο δικό τους πρότυπο να τεκνοποιήσει γιατί το δικό του βιολογικά δεν μπορεί. Ο ετερόφυλος δεν αλλάζει, δεν αφήνει το δικό του πρότυπο για να βρει σε αλλα την λύση. Δεν εξαρτάται, είναι ετερόφυλος, θα βρει την λύση ετεροφυλικά και θα παραμείνει ετερόφυλος. Ο ομοφυλόφιλος δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Καταλαβαίνεις την διαφορα?
 
Τελευταία επεξεργασία:

zotrix

Active Member
Τι να εκνευριστώ, φίλε μου; Όπως είπα και προηγούμενη φορά, εδώ είναι τα κείμενά μας και τα διαβάζουν όλοι. Ανεξάρτητα αν συμφωνούν μαζί μου στο θέμα της ομοφυλοφιλίας, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι έχω γνώσεις πάνω στο θέμα και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ποτέ δεν μίλησα πρώτη ειρωνικά ή επιθετικά. Και μόνο το σχόλιό σου "κάτσε στη φιλοσοφική σου και άσε τους συγκεκριμένους τύπους" δείχνει ποιος εκνευρίστηκε πρώτος.

Καθόλου εκνευρισμός. Μπορώ να σου πω ότι είχα σχεδόν ξεκαρδιστεί στα γέλια τότε.

Ρώτα έστω κι έναν λοιπόν να μας πουν τι κατάλαβαν εκείνοι με το "Αν υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση από αυτό, δηλαδή 60%-40% ή και περισσότερο, τότε η διασύνδεση της ομοφυλοφιλίας με σοβαρές παρεκτροπές και ανωμαλίες, δεν θα έπρεπε να αποκλείεται."
Εδώ δε νομίζω ότι μπορώ να συνεισφέρω σε κάτι παραπάνω. Λέω πεντακάθαρα ότι Αν υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση από αυτό, δηλαδή 60%-40% ή και περισσότερο, τότε η διασύνδεση της ομοφυλοφιλίας με σοβαρές παρεκτροπές και ανωμαλίες, δεν θα έπρεπε να αποκλείεται και εννοώ ότι... Αν υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση από αυτό, δηλαδή 60%-40% ή και περισσότερο, τότε η διασύνδεση της ομοφυλοφιλίας με σοβαρές παρεκτροπές και ανωμαλίες, δεν θα έπρεπε να αποκλείεται. Πραγματικά όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να εξηγησω ότι εννοώ αυτό... που γράφω!


Όσον αφορά το συγκεκριμένο παράδειγμα που έφερες, για ακόμα μια φορά, τζάμπα το μεταπτυχιακό.

Ασχολησου με την Python και τον προγραμματισμό εσύ και άσε τα δικά μου μεταπτυχιακά.

Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε, το να εξετάζεις ΤΩΡΑ τη σύνδεση του τσιγάρου με τον καρκίνο του πνεύμονα, που έχουμε ΗΔΗ αποδείξει τη σχέση από προηγούμενες έρευνες και θεωρούμε δεδομένη τη σύνδεση, προφάνως και σου φαίνεται απόλυτα λογική σκέψη. Οι έρευνες οι αρχικές όμως, ακριβώς γι' αυτό έγιναν. Ήταν κάπου γραμμένο ότι το κάπνισμα οδηγεί στον καρκίνο του πνεύμονα; Όχι. Έγιναν λοιπόν οι σχετικές έρευνες και τότε αποδείχτηκε ότι οι δύο αυτές μεταβλητές όντως συνδέονται. Φυσικά και θα μπορούσαν να μην συνδέονται, γι' αυτό την κάνεις την έρευνα. Ένα φανταστικό σενάριο: Θα μπορούσε π.χ. να φανεί ότι τα άτομα που καπνίζουν συνήθως είναι άτομα που έχουν πολύ στρες και καπνίζουν λόγω στρες, και ότι τελικά αυτό που οδηγεί στον καρκίνο είναι το στρες και όχι το κάπνισμα. Το causation λοιπόν εδώ είναι ότι υπάρχει ένας τρίτος παράγοντας, το στρες, που οδηγεί στον καρκίνο ενώ το κάπνισμα είναι το συμπτωματικό χαρακτηριστικό που δημιουργεί απλά correlation με τον καρκίνο.

Στην προσπάθεια σου να εξαναγκάσεις τον εαυτό σου να θεωρήσει φυσιολογική την ομοφυλοφιλία αυτοαναιρείσαι ή/και φέρνεις ατυχή παραδέιγματα. Πρόσεξε τι λες: Τα ατομα που καπνίζουν (φανταστικό σενάριο) έχουν περισσότερο στρες και για αυτό καπνίζουν και λόγω του στρες παθαίνουν καρκίνο. Πολύ ωραία, στην περίπτωση μας, τα άτομα που είναι gay είναι gay εξαιτίας κάποιας (ή κάποιων) παραγόντων και αυτός (ή αυτοί) οι παράγοντες τους δίνουν ροπή προς υιοθεσία αγοριών. Σκέψου καλά τι είπες.

Ξαναλέω για τελευταία φορά, στην περίπτωση της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους άντρες, σε ένα ποσοστό των περιπτώσεων το causality είναι ή θα μπορούσε να είναι ότι αυτοί είναι άντρες, όχι ότι είναι ομοφυλόφιλοι.

Πάρε αυτό από την ινδία:
"An un-married or single male person is not permitted to adopt a girl child."
http://www.adoptionindia.nic.in/parents/inter-Eligibility-Criteria-for-Adoption.html

Ασε τα κόλπα σε μένα κοπελιά με την... Ινδία και την Σουαζιλανδη. Ήμουν σαφής: Ζήτησα ποσοστό από όλες τις χώρες που υπάρχουν διαθέσιμα ποσοστά υιοθεσιών. Προφανώς και αν τα είχα δεν θα εστίαζα στην Ινδία (με τα γνωστά θεματα κλπ κλπ) αλλά σε Ολλανδία και άλλες Ευρωπαικές χώρες.


Ε φέρε μου ποσοστό από χώρες που δεν είναι precluded να τα συγκρίνουμε! Ελεος πλέον. Τόσο δύσκολο είναι;

Το αν είναι ή όχι και σε ποιες περιπτώσεις λοιπόν οφείλεις να το εξακριβώσεις πριν ξεκινήσεις την ίδια τη μέτρηση. Αν το 10% των υιοθεσιών αγοριών από ομοφυλόφιλους άντρες έγινε επειδή μόνο αυτή την εναλλακτική είχαν και σου εξηγήσουν π.χ. ότι εμείς θέλαμε κορίτσι ή εμάς δεν μας ενδιέφερε το φύλο αλλά μόνο αγόρι μπορούσαμε να υιοθετήσουμε, τότε οφείλεις αυτό το 10% να αφαιρέσεις. Αν δεν γνωρίζεις καν ποιες ήταν οι αρχικές τους προθέσεις, αλλά γνωρίζεις ότι οι υιοθεσίες αυτές έγιναν όντως μέσα στο πλαίσιο συγκεκριμένων νόμων ή άγραφων κανονισμών, πάλι θα πρέπει να το αφαιρέσεις, γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να αποδείξεις τι συνέβη στην πραγματικότητα.
Για ακόμη μία φορά, φέρε μου ποσοστά από χώρες που επιτρέπεται η υιοθεσία κοριτσιού από ανδρα! Που είναι η Ολλανδία πχ, ή άλλες χώρες της Δυτικης Ευρώπης; Βέβαια, όλο και κάποια αστεία δικαιολογία θα σκαρφιστείς και πάλι.

Και αφού αφαιρέσεις αυτό το ποσοστό και καταλήξεις με τις περιπτώσεις που όντως οι ομοφυλόφιλοι γονείς επέλεξαν συνειδητά να υιοθετήσουν αγόρι, θα πρέπει και πάλι να εξετάσεις όλες τις πιθανές αιτίες. Ποιος σου είπε εσένα ότι επειδή εσύ θεωρείς δεδομένο ότι ο λόγος είναι η παιδεραστία, αυτό ισχύει; Χρησιμοποιείς ως δεδομένο αυτό που θέλεις να αποδείξεις; Τι επιστημονικότητα είναι αυτή, γελάει το σύμπαν. Είναι λογική επιστήμονα αυτή; Λογική ανθρώπου που λέει ότι έχει μεταπτυχιακό στη στατιστική φυσική;

Κλαιει το σύμπαν με την προσπαθεια μιας ομοφυλόφιλης να πείσει ένα φόρουμ (συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας) ότι παρεκκλιση από τα ποσοστά υιοθεσίας αρρενων μεταξύ των ομοφυλόφιλων ζευγαριών μπορεί να οφείλεται σε κάτι άλλο περαν του γεγονότος ότι το ζευγάρι είναι... ομοφυλόφιλο. Αστείες δικαιολογίες όπως ότι σε καποια μέρη του κόσμου η υιοθεσία κοριτσιών απαγορεύεται ή είναι πιο δύσκολη, προκαλούν. Και φυσικά ποτέ δεν έλαβα 3-4 ποσοστά απο Ευρωπαικές χώρες που μια χαρά επιτρέπεται η υιοθεσία κοριτσιών από ζευγάρι ανδρών. Δεν τις αναφέρει αυτές το rainbow και η κάθε ΛΟΑΤ οργάνωση; Γιατί; Δεν τις ξέρει μια κοπέλα που ισχυρίζεται ότι έχει σπουδάσει σχετικά (ή τελοσπάντων έχει ασχοληθεί διεξοδικά με το θέμα); Γιατί; Ή μήπως τα ξέρει και κάνει την πάπια;

Σου πόσταρα έρευνα που λέει:
"According to the American Psychological Association, "homosexual men are not more likely to sexually abuse children than heterosexual men are." Gregory Herek, a professor at the University of California, Davis, who is one of the nation's leading researchers on prejudice against sexual minorities, reviewed a series of studies and found no evidence that gay men molest children at higher rates than heterosexual men."
http://www.splcenter.org/get-informed/intelligence-report/browse-all-issues/2010/winter/10-myths

Αντε πάλι τα ιδια. Ασε τα molest γιατί ποτέ εγώ δεν μίλησα για molest, αλλά για ροπή προς παιδεραστία των ομοφυλόφιλων.

Και κάτι τελευταίο: Δεν έχω σκοπό να κάθομαι να απαντάω ολη μέρα σε ένα φόρουμ, εχω και άλλα πράγματα να κάνω στη ζωή μου. Μετά χαράς να συζητησουμε τα ποσοστά που σου ζητησα να φέρεις, αλλά εγώ σε αλλη συζήτηση που θα πρεπει να καθομαι να αποδεικνύω σε κάθε μου ποστ οτι ποτέ δε μίλησα για κακοποίηση υιοθετημενων παιδιών ή ότι λόγος που ομοφυλόφιλοι (σε συγκεκριμένες χώρες του δυτικού κόσμου και όχι φυσικά σε Ινδία) δεν υιοθετούν κορίτσια είναι γιατί δεν επιτρέπεται, δεν το ξανακάνω.

Αντε στο καθηγητη σου τώρα να γράψεις... Python
 

Jen

Active Member
Καθόλου εκνευρισμός. Μπορώ να σου πω ότι είχα σχεδόν ξεκαρδιστεί στα γέλια τότε.


Εδώ δε νομίζω ότι μπορώ να συνεισφέρω σε κάτι παραπάνω. Λέω πεντακάθαρα ότι Αν υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση από αυτό, δηλαδή 60%-40% ή και περισσότερο, τότε η διασύνδεση της ομοφυλοφιλίας με σοβαρές παρεκτροπές και ανωμαλίες, δεν θα έπρεπε να αποκλείεται και εννοώ ότι... Αν υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση από αυτό, δηλαδή 60%-40% ή και περισσότερο, τότε η διασύνδεση της ομοφυλοφιλίας με σοβαρές παρεκτροπές και ανωμαλίες, δεν θα έπρεπε να αποκλείεται. Πραγματικά όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να εξηγησω ότι εννοώ αυτό... που γράφω!




Ασχολησου με την Python και τον προγραμματισμό εσύ και άσε τα δικά μου μεταπτυχιακά.



Στην προσπάθεια σου να εξαναγκάσεις τον εαυτό σου να θεωρήσει φυσιολογική την ομοφυλοφιλία αυτοαναιρείσαι ή/και φέρνεις ατυχή παραδέιγματα. Πρόσεξε τι λες: Τα ατομα που καπνίζουν (φανταστικό σενάριο) έχουν περισσότερο στρες και για αυτό καπνίζουν και λόγω του στρες παθαίνουν καρκίνο. Πολύ ωραία, στην περίπτωση μας, τα άτομα που είναι gay είναι gay εξαιτίας κάποιας (ή κάποιων) παραγόντων και αυτός (ή αυτοί) οι παράγοντες τους δίνουν ροπή προς υιοθεσία αγοριών. Σκέψου καλά τι είπες.



Ασε τα κόλπα σε μένα κοπελιά με την... Ινδία και την Σουαζιλανδη. Ήμουν σαφής: Ζήτησα ποσοστό από όλες τις χώρες που υπάρχουν διαθέσιμα ποσοστά υιοθεσιών. Προφανώς και αν τα είχα δεν θα εστίαζα στην Ινδία (με τα γνωστά θεματα κλπ κλπ) αλλά σε Ολλανδία και άλλες Ευρωπαικές χώρες.



Ε φέρε μου ποσοστό από χώρες που δεν είναι precluded να τα συγκρίνουμε! Ελεος πλέον. Τόσο δύσκολο είναι;


Για ακόμη μία φορά, φέρε μου ποσοστά από χώρες που επιτρέπεται η υιοθεσία κοριτσιού από ανδρα! Που είναι η Ολλανδία πχ, ή άλλες χώρες της Δυτικης Ευρώπης; Βέβαια, όλο και κάποια αστεία δικαιολογία θα σκαρφιστείς και πάλι.



Κλαιει το σύμπαν με την προσπαθεια μιας ομοφυλόφιλης να πείσει ένα φόρουμ (συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας) ότι παρεκκλιση από τα ποσοστά υιοθεσίας αρρενων μεταξύ των ομοφυλόφιλων ζευγαριών μπορεί να οφείλεται σε κάτι άλλο περαν του γεγονότος ότι το ζευγάρι είναι... ομοφυλόφιλο. Αστείες δικαιολογίες όπως ότι σε καποια μέρη του κόσμου η υιοθεσία κοριτσιών απαγορεύεται ή είναι πιο δύσκολη, προκαλούν. Και φυσικά ποτέ δεν έλαβα 3-4 ποσοστά απο Ευρωπαικές χώρες που μια χαρά επιτρέπεται η υιοθεσία κοριτσιών από ζευγάρι ανδρών. Δεν τις αναφέρει αυτές το rainbow και η κάθε ΛΟΑΤ οργάνωση; Γιατί; Δεν τις ξέρει μια κοπέλα που ισχυρίζεται ότι έχει σπουδάσει σχετικά (ή τελοσπάντων έχει ασχοληθεί διεξοδικά με το θέμα); Γιατί; Ή μήπως τα ξέρει και κάνει την πάπια;



Αντε πάλι τα ιδια. Ασε τα molest γιατί ποτέ εγώ δεν μίλησα για molest, αλλά για ροπή προς παιδεραστία των ομοφυλόφιλων.

Και κάτι τελευταίο: Δεν έχω σκοπό να κάθομαι να απαντάω ολη μέρα σε ένα φόρουμ, εχω και άλλα πράγματα να κάνω στη ζωή μου. Μετά χαράς να συζητησουμε τα ποσοστά που σου ζητησα να φέρεις, αλλά εγώ σε αλλη συζήτηση που θα πρεπει να καθομαι να αποδεικνύω σε κάθε μου ποστ οτι ποτέ δε μίλησα για κακοποίηση υιοθετημενων παιδιών ή ότι λόγος που ομοφυλόφιλοι (σε συγκεκριμένες χώρες του δυτικού κόσμου και όχι φυσικά σε Ινδία) δεν υιοθετούν κορίτσια είναι γιατί δεν επιτρέπεται, δεν το ξανακάνω.

Αντε στο καθηγητη σου τώρα να γράψεις... Python

Σου είπα ένα πράγμα. Την υπόθεση εργασίας την έκανες εσύ και εσύ έχεις την υποχρεώση να την ελέγξεις και να την αποδείξεις. Εφόσον δεν έχεις επιβεβαιώσει την υπόθεση εργασίας σου, παραμένει αυτό. Υπόθεση. Όσο και να χτυπιέσαι και να την αποκαλείς δεδομένο. Μέχρι τότε, όπως σου ξαναείπα, τραγούδα κλέφτικα.

ps. εσύ που την παίζεις την python στα δάκτυλα, άντε να μας φτιάξεις ένα συντακτικό parser βρε παλικάρι.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Jen

Active Member
Jen θεωρείς ότι πρέπει να σου παρέχω ερευνα που αποδεικνύει πως ένα ετερόφυλο ζευγάρι μπορεί να τεκνοποιήσει? Και πως ένα ομοφυλόφιλο δεν μπορεί? Μου ζητάς πχ να σου βρω ερευνα που λέει ότι 1+1 κάνει 2?

Ήμουν πολύ συγκεκριμένος σε όσα έγραψα και το αν θα είχαμε ή όχι αλλα γεννητικά όργανα κανεις δεν μπορεί να το πει, ας μείνουμε σε αυτά που έχουμε εδώ και χιλιάδες χρονια. Εάν το 300ΠΧ ξύπναγαν ένα πρωί όλοι οι άνθρωποι και ήθελαν να γίνουν ομοφυλόφιλοι δεν θα υπήρχαμε τώρα. Μονο με ετεροφιλικη σχέση διαιωνίζεται το είδος μας, το κατά ποσο βοήθαγαν οι ομοφυλόφιλοι σε αυτό δεν το γνωρίζω, αλλα η ουσία είναι 1, εάν δεν υπήρχαν οι ετερόφυλοι δεν θα υπήρχαμε και εμείς τώρα. Είναι απλά τα πράγματα.

Δεν είναι το ίδιο να συγκρίνεις στείρους και ομοφυλόφιλους. Ο ομοφυλόφιλος είτε έχει είτε δεν έχει πρόβλημα αναγκαστικά θα χρειαστεί την βοήθεια ενός ετερόφυλου και θα απευθυνθεί στο δικό τους πρότυπο να τεκνοποιήσει γιατί το δικό του βιολογικά δεν μπορεί. Ο ετερόφυλος δεν αλλάζει, δεν αφήνει το δικό του πρότυπο για να βρει σε αλλα την λύση. Δεν εξαρτάται, είναι ετερόφυλος, θα βρει την λύση ετεροφυλικά και θα παραμείνει ετερόφυλος. Ο ομοφυλόφιλος δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Καταλαβαίνεις την διαφορα?

Bouklas, όχι. Απλά όχι. Πήγαινε στο πανεπιστήμιο και δείξε το συλλογισμό σου (και των προηγούμενων ποστ που έκανες) σε όποιον καθηγητή που ασχολείται με έρευνες και πειράματα θέλεις και έλα να μου πεις τι σου είπε. Πρόσεξε τι λέω, το συλλογισμό σου, δεν μιλάω για το θέμα της ομοφυλοφιλίας γενικά. Αυτό που λες δεν είναι επιστημονική λογική. Θεωρείς κάτι ως δεδομένο επειδή απλά σου ΦΑΙΝΕΤΑΙ δεδομένο. Προφανώς και σου φαίνεται δεδομένο, δεν αμφιβάλλω γι' αυτό. Αλλά δεν είναι.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Alex13

New Member
Γειά σας!Θεωρώ πώς θα πρέπει να δώσουμε βάση στο τι είναι φυσιολογικό και μη. Επειδή παρακολούθησα όλη την συζήτηση μου δημιουργήθηκε αυτή η εύλογη απορία ( εννοώ το τι είναι ''φυσιολογικό''). Θέλω να πω ότι όταν σκεφτόμαστε το τι σημαίνει αυτό πρέπει να έχουμε υπόψιν το ''για ποιόν είναι 'φυσιολογικό κάτι και γιατί''? Αλλά αυτό διαφοροποιείται σε γενικές γραμμές από εποχή σε εποχή και από άλλους πολλούς παράγοντες όπως οικογένεια,το σχολείο,η θρησκεία,η κοινωνία,η γεωγραφική τοποθέτηση ,προσωπικά βιώματα γενικά κ.α. Φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός,αλλά γενικά αναφέρομαι σε κάθε τι που είναι διαφορετικό,όπως για παράδειγμα η αριστεροχειρία ενός παιδιού στο παρελθόν θεωρούνταν..αμάρτημα!?(κάπου το διάβασα αυτό) και μπορώ να σας πώ και άλλα πολλά παραδείγματα που συνδέονται με το ''μη φυσιολογικό''. Επειδή είμαστε έκ φύσεως κοινωνικά όντα τείνουμε στο να συμπεριφερόμαστε σε ορισμένα πράγματα ως ''φυσιολογικοί'' έτσι ώστε να ενταχθούμε σε μια πλειοψηφία ενός ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.Άρα το ''μη φυσιολογικό'' συνήθως απορρίπτεται διότι δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να επεξεργαστούμε βαθύτερα ορισμένες συμπεριφορές συνανθρώπων μας και απλά τις περιθωριοποιούμε ή ακόμη και τις χλευάζουμε ,θεωρώ!
Έν κατακλείδι, θέλω να πω ότι όλοι μας είμαστε διαφορετικοί,ξεχωριστοί,μοναδικοί,πείτε το όπως θέλετε ,αλλά θα ήταν καλό να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον εάν θέλουμε να θεωρούμαστε πολιτισμένοι και θέλουμε να προχωρήσουμε ως κοινωνία!
 

Droven_89

Member
ρε κοφτε τους μπαφους εχετε καει τελειως
χαμπαρι δεν παιρνετε,λεμε κοφτε το θεμα περι ομοφυλοφιλιας και εσεις το συνεχιζεται..
 

Jen

Active Member
ρε κοφτε τους μπαφους εχετε καει τελειως
χαμπαρι δεν παιρνετε,λεμε κοφτε το θεμα περι ομοφυλοφιλιας και εσεις το συνεχιζεται..

Γιατί δεν αλλάζεις απλά τον τίτλο του topic να τελειώνουμε; Αφού ούτως ή άλλως να το κλειδώσεις θες. Κάντο "μειονότητες και ρατσισμός" ή σκέτο "ρατσισμός", τι σε πειράζει; Ειδικά αφού βλέπεις ότι ενδιαφέρει τόσο κόσμο.
 

edyuser1

Active Member
η jen εχει δικαιο ρε παιδια αλλαξτε την ονομασια δεν μας νοιαζουν ολους οι gay μερικοι απεχουμε
 

Stripar

Established Member
Εγώ πάλι πστεύω ότι η @Jen έχει ΆΔΙΚΟ!.

Η ίδια πρέπει να σεβαστεί τον τίλο του νήματος που άνοιξε ο @Droven_89 και θεωρητικά όλα τα μηνυματά της είναι OFF TOPIC!.

Όταν δέ του ζητάει να μεταονομάσει το θέμα του προς όφελος εκείνης , δείχνει ένα εγωισμό , έπαρση & έλλειψη ευγενούς άμιλλας!.

Πόσο μάλλον όταν μπορεί πολύ εύκολα να ανοίξει η ίδια ένα νέο θέμα "μειονότητες και ρατσισμός" και να ζητήσει απο τους mods , την μεταφορά όλων των μνμ εκεί!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Jen

Active Member
Εγώ πάλι πστεύω ότι η @Jen έχει άδικο!.
Η ίδια πρέπει να σεβαστεί τον τίλο του νήματος που άνοιξε ο @Droven_89 και θεωριτικά όλα τα μηνυματά της είναι OFF TOPIC!

Πόσο μάλλον όταν μπορεί πολύ εύκολα μπορεί να ανοίξει η ίδια ένα νέο θέμα "μειονότητες και ρατσισμός" και να ζητήσει απο τους mods , την μεταφορά όλων των μνμ εκεί!

To off topic αγαπητέ Stripar ξεκίνησε από τον xk που έκανε το σχόλιο για παιδεραστίες, κτηνοβασίες και ομοφυλοφιλίες. Ήμουν η πρώτη που παρακάλεσε να σταματήσουν τα άσχετα σχόλια ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή ήθελα να σεβαστώ το θέμα του Droven και μετά εμφανίστηκε ο Gomi και άρχισε να μου απευθύνει ερωτήσεις. Και πάλι είπα εγώ η ίδια ή σταματήστε ή ας κλειδώσει το θέμα και ας μεταφερθούν τα σχόλια αλλού. Αλλά δεν μπορεί να απευθύνουν οι άλλοι προκλήσεις προς εμένα κι εγώ να είμαι αυτή που πρέπει να κάνει μόκο. Αν δεν σ'αρέσει το θέμα μη συμμετέχεις. Το να θεωρείς ότι ευθύνομαι εγώ και όχι οι xk, zotrix, Gomi, Bouklas που είτε έθεσαν εξαρχής θέμα ομοφυλοφιλίας είτε έγραψαν τα δικά τους σχόλια απευθυνόμενα προς εμένα είναι τουλάχιστον αστείο.
 

Stripar

Established Member
Ο βασικός κορμός ΌΛΗΣ της συζήτησης @Jen είσαι εσύ!

Τι δέν καταλαβαίνεις φιλενάδα απο αυτό?.

Αλλά για να σε διευκόλυνω θές να σου ανοίξω το θέμα "μειονότητες και ρατσισμός" αντ'αυτού εσένα?...(που είναι όπως και να έχει ένα ενδιαφέρον θέμα)

Πές ένα Ναί!
 

Jen

Active Member
Ο βασικός κορμός ΌΛΗΣ της συζήτησης @Jen είσαι εσύ!

Τι δέν καταλαβαίνεις φιλενάδα απο αυτό?.

Αλλά για να σε διευκόλυνω θές να σου ανοίξω το θέμα "μειονότητες και ρατσισμός" αντ'αυτού εσένα?...(που είναι όπως και να έχει ένα ενδιαφέρον θέμα)

Πές ένα Ναί!

Ο βασικός κορμός είμαι εγώ γιατί διαφωνώ με όλους, φίλε Stripar, και άρα πρέπει να απαντάω σε όλους. Είστε 5-6 και είμαι μία. Ο xk δεν είχε καμία δουλειά να αναφέρει αυτό που ανέφερε για την ομοφυλοφιλία, του έκανα ένα ριπόρτ, έγραψα γιατί, είπα ότι πρέπει να συνεχιστεί αλλού η συζήτηση. Και ο Droven αλλά και ο Gomi μου απηύθυναν πρόκληση ενώ είχα ήδη δηλώσει ότι δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο. Και μάλιστα είπα στον ίδιο τον Gomi εφόσον ενδιαφέρεται να μου στείλει απλά pm και να συνεχίσουμε εκεί κι ας συμμετέχει όποιος άλλος θέλει. Ο Gomi εξακολούθησε να μου απαντάει στο φόρουμ. Ή λοιπόν σταματάμε όλοι ή συνεχίζουμε όλοι. Αυτό είναι το δίκαιο. Όχι επειδή διαφωνείς με την άποψη που εκφράζω να θεωρείς ότι εγώ είμαι αυτή που πρέπει να το βουλώσει. Εσύ το βρίσκεις δίκαιο και έντιμο να γράψουμε 5-6 άτομα τώρα κάτι και να το απευθύνουμε σε σένα και όταν εσύ αρχίσεις να απαντάς στο καθένα από μας να σου πούμε "ααα, φίλε, είσαι εκτός θέματος, εσύ είσαι ο βασικός κορμός;" Ο άλλος όταν είπα σταματάω γύρισε και μου είπε "ε βέβαια τώρα την κάνεις". Πόσο έντιμο είναι αυτό, αγαπητέ μου; Όταν μιλάω να θεωρούμαι off topic, όταν σταματάω να εκλαμβάνεται ως ήττα;

Δεν θέλω απλά να ανοίξω θέμα, φίλε. Θέλω να ανοίξει καινούργιο θέμα και να μεταφερθούν τα σχετικά μηνύματα εκεί. Αυτό το έχω ζητήσει ήδη δύο φορές από τους moderators. Μην απευθύνεις σε παρακαλώ κατηγορίες χωρίς λόγο.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα