Νέες δημοσιεύσεις προφίλ

Kαλησπερα,Ευχομαι να δεις το μηνυμα νμου.Πες μου σε παρακαλω για τον Μιχαλοπου/λο γιατι ενδιαφερομαι πολυ...
Γεια..Σε παρακαλώ πες μου τι ξερεις για τον Μιχαλοπουλο..Εχω μονο αισθητικο προβλημα στη μυτη αλλα δεν βλεπω αρκετες φωτογραφιες ουτε κριτικες ουτε τιποτα και ειμαι πολυ πολυ διστακτικη Πηγα να δω τον Τσουνη αλλα δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενη...
Γεια.Πήγες τελικά στον Τσούνη?Σε παρακαλώ πολύ γιατί ενδιαφερομαι και εγώ πες μου.
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να μου πείτε αν τελικά χειρουργηθήκατε στην κ.Κυπραίου και ποιες είναι οι εντυπώσεις σας. Ευχαριστώ.
Καλησπερα gerassis,
Ειμαι παθων με υπερπλασια προστατη (55 ετων) και ψαχνομαι,
Διαβασα ολο το θεμα και θα ηθελα την βοηθεια σου γιατι ειδα οτι την ερευνα που εχεις κανει εγω δεν μπορω να την κανω.
S
Simi
Εχω κανει θεραπειες με γιατρους και χαπια και αυτη τη στιγμη παιρνω δυο διαφορετικα χαπια την ημερα και 3 χαπια απο το saw palmetto της Quest.
μπορεις σε παρακαλω να μου υποδειξεις ενα - δυο saw palmetto ή οτιδηποτε αλλο για να παρω και ποια η ημερησια δοσολογια;
Θα σου ημουν υποχρεος.
Ευχαριστω πολυ
Δημητρης.
ΠΑΝΟ,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ Π.Μ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
P
panosss23
Στείλε φίλε ότι θες
R
riganis
ΠΑΝΟ ΘΟΔΩΡΉΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΉ ΈΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΗΝ ΤΕΤΆΡΤΗ ΑΝ ΘΕΣ ΠΆΡΕ ΜΕ ΈΝΑ ΤΗΛ. Η ΚΆΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΆΝΤΗΤΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΈΣΩ ΕΓΏ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΉΣΩ ΚΆΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. 6986065391
καλησπεραι. να σε ρωτησω και παλι, που μπορω να παω να κανω μετρηση τησ δοτριασ για να δω σιγουρα τι εχω διοτι ειμαι norwood 6, πριν προχωρεισω σε μετμσχση.
Μπλουζα