καλησπερα.πηρα καποιεσ πληροφοριεσ απο το forum, ενδιαφερομαι για μεταμοσχευση, ειμαι NW6 νομιζω...! μπορω να σου στειλω φωτο ετσι ωστε να γινει μια εκτιμηση του προβληματοσ?
Καλησπέρα είδα το ποστ που έκανες μεταφύτευση με τον γιατρό Χρήστο Τσάκαλο το 2018. Αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω πως είσαι μετά από τόσο καιρό;; Είσαι ικανοποιημένος;; Είναι και εγώ να κάνω συνάντηση με αυτόν τόν γιατρό.. ευχαριστώ περιμένω την απάντηση σου
Νίκος Λυμπερόπουλος is on Facebook. Join Facebook to connect with Νίκος Λυμπερόπουλος and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.
www.facebook.com
δεν μαφηνει να στειλω τσατ
D
Deleted member 24312ReveDeleted member 24312 έγραψε στο προφίλ Reve.
γειά σου φίλε,,μίλησε κ με τον Μπρεντα στην Θεσσαλονίκη,, εγώ με Norwood 6+ έκανα 2 μμ κ η διαφορά είναι απίστευτη. επίσης κ το κόστος είναι ιδιαίτερα χαμηλό.
Φιλε συγγνωμη αν σε ενοχλω πραγματικα αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω πρωτον αν τα τοπικα κανουν δουλεια και δευτερο τι κνμε αν σε πιασει δερματιτιδα και φαγουρα?
Ευχαριστω πολυ
D
Deleted member 24312feanorDeleted member 24312 έγραψε στο προφίλ feanor.
γειά σου φίλε,, την μμ την έκανα στην Θεσσαλονίκη στο κο Μπρεντα. Θα σβήσω την καταχώρηση γιατί υπάρχει πολύ ζήλια , κακία κ βλακεια από ορισμένους, όπως βλέπεις..καλή συνέχεια..
Καλησπέρα φίλε
Το consultation στην bhr πως σου φάνηκε;
Σου έβγαλαν κάποιο πλάνο;
Επίσης τι μετρήσεις σου έκαναν;
Μετράνε και πάχος τρίχας;
Αν θες πες μου και κόστος
Σου απάντησα ήδη σε πμ.