Νέες δημοσιεύσεις προφίλ

καλησπερα. ενδιαφερομαι κι εγω, ειμαι norwood 6, πωσ ειναι τωρα τα μαλλια σου και η δοτρια μετα απο τοσο καιρο? η κλινικη?
καλησπερα.πηρα καποιεσ πληροφοριεσ απο το forum, ενδιαφερομαι για μεταμοσχευση, ειμαι NW6 νομιζω...! μπορω να σου στειλω φωτο ετσι ωστε να γινει μια εκτιμηση του προβληματοσ?
καλησπέρα σου έγραψα και στο σχετικό νήμα, ενδιαφέρομαι για την Κιρκλαντ αν υπάρχει ακόμα. Ευχαριστώ
Q
Quarantine
Τα πέταξα φίλε δεν ξανά ασχολούμαι με την συγκεκριμένη μάρκα, παίρνω το αξελαν τώρα μέχρι να βρω καμία άλλη μάρκα.Εχω χάπια saw Palmetto αν θες στα στέλνω τζάμπα.
Καλησπερα φιλε εχουμε πολυ καιρο να μιλησουμε. Τι εκανες τελικα εσυ;
ManCyprus87
ManCyprus87
Καλησπέρα φίλε μου.
Σου απάντησα ήδη σε πμ.
καλησπερα Τάσο! αν μπορεις στειλε μ π.μ θελω την γνωμη σου για κατι σημαντικο
Καλησπέρα είδα το ποστ που έκανες μεταφύτευση με τον γιατρό Χρήστο Τσάκαλο το 2018. Αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω πως είσαι μετά από τόσο καιρό;; Είσαι ικανοποιημένος;; Είναι και εγώ να κάνω συνάντηση με αυτόν τόν γιατρό.. ευχαριστώ περιμένω την απάντηση σου
S
sotos20
Γεια σου φίλε μου!Αργησα λίγο να δω το μνμ σου ειναι η αλήθεια Δεν ξέρω αν τελικά προχώρησες στην εμφύτευση ,αλλά ο γιατρό μου άφησε πολύ καλή εντύπωση και θα στον πρότεινα!
καλησπερα φιλε, θελω να σε ρωτησω κατι για πιρολουταμιδη το καινουριο και να σε ρωτησω κατι που βρηκαμε αν ειναι οκ, κανε με add εδω να μιληουμε

δεν μαφηνει να στειλω τσατ
N
NikosLmp
???
E
edyuser1
καλησπερα φιλε μου δεν το ειχα δει συγνωμη το μηνυμα.δεν ξερω για την πιρολουταμιδη οτι και να σε πω ψεματα θα ειναι απλως διαβαζω ξενα φορουμ και εγραψα για μια μικρη ενημερωση
D
γειά σου φίλε,,μίλησε κ με τον Μπρεντα στην Θεσσαλονίκη,, εγώ με Norwood 6+ έκανα 2 μμ κ η διαφορά είναι απίστευτη. επίσης κ το κόστος είναι ιδιαίτερα χαμηλό.
Reve
Reve
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το μήνυμα! Φυσικά θα το ψάξω κ σε αυτόν. Έχεις φωτογραφίες σου να Μ στείλεις το πριν κ το μετά?
D
Deleted member 24312
φυσικά, αν θέλεις μου στέλνεις ένα mail γιατί από εδώ δεν ξέρω πως γίνεται..
D
Deleted member 24312
μην κρίνεις τόσο από τις φωτογραφίες,,, θα σου στείλω σε λίγο τις δικές μου κ θα δεις,, γενικά, να ξέρεις ότι μάγος δεν είναι κανείς..
Φιλε συγγνωμη αν σε ενοχλω πραγματικα αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω πρωτον αν τα τοπικα κανουν δουλεια και δευτερο τι κνμε αν σε πιασει δερματιτιδα και φαγουρα?
Ευχαριστω πολυ
D
γειά σου φίλε,, την μμ την έκανα στην Θεσσαλονίκη στο κο Μπρεντα. Θα σβήσω την καταχώρηση γιατί υπάρχει πολύ ζήλια , κακία κ βλακεια από ορισμένους, όπως βλέπεις..καλή συνέχεια..
F
feanor
ευχαριστω πολυ
Καλησπέρα φίλε
Το consultation στην bhr πως σου φάνηκε;
Σου έβγαλαν κάποιο πλάνο;
Επίσης τι μετρήσεις σου έκαναν;
Μετράνε και πάχος τρίχας;
Αν θες πες μου και κόστος
Μπλουζα