Νέες δημοσιεύσεις προφίλ

Καλησπέρα φίλε ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις κλινικές που έκανες τις ΜΜ, αν έχεις χρόνο και θες απάντησε μου.
E
edyuser1
Δεν θυμαμαι το ονομα της μια εύσωμουλα ηταν με μαύρα ιατρικά ρουχα
S
spyneft
Δεν είχαμε την ίδια. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ φίλε. Θα πάω και από Τυρκαλα να δω όταν έρθει η ώρα.
E
edyuser1
Σου ευχομαι καλη επιτυχια να εχεις και να λύσεις το προβλημα σου
  • Like
Reactions: spyneft
Εχεις ανεβασει καθολου φωτογραφιες απο την δευτερη μεταμοσχευση;Εχει αρχισει η φυτρωση;
LoverBoy
LoverBoy
Δεν έχω ανεβάσει όχι ακόμα!Σε 10 μέρες κοντεύω το 3 μηνο μάλλον τότε θα ανεβάσω!Έχει ξεκινήσει λίγο αλλά επειδή είναι crown αργεί λίγο!
  • Like
Reactions: David155
D
David155
Η πρωτη σε πηγε τελεια οποτε μην αγχωνεσαι.Μια χαρα φυτρωση θα εχεις και σε αυτη.Θα ξεφορτωθεις το toppik για παντα.
  • Like
Reactions: LoverBoy
LoverBoy
LoverBoy
Μακάρι!Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
  • Like
Reactions: David155
Ήλιος και μεταμόσχευση
Larioso1976
Larioso1976
Καλησπέρα. Απορίες και ερωτηματικά για την έκθεση στον ήλιο μετά από μεταμόσχευση. Μετά τη μμ σε πόσο καιρο μπορούμε να πάμε παράλια με καπέλο? Το αντηλιακό χρειάζεται?
Τι πρέπει να προσέχουμε?
Γεια.Και εγώ δεν ξέρω αν είναι προσωπικό.Καταρχας Χριστός Ανέστη.Εχω να σου πω πολλά από τη δική μου εμπειρία.Τους έχω γνωρίσει όλους.Το τηλ είναι 6944188073.Παρε οπότε θέλεις... Ειλικρινά θα χαρώ αν μπορώ να σε βοηθήσω.
Καλημέρα κ χρόνια πολλά μήπως γνωρίζετε καλό ιατρό για επανορθωτική ρινοπλαστικη..! Σάς ευχαριστώ
Καλησπέρα σας ενδιαφέρομαι για μεταμόσχευση μαλλιών πέρα από τον κύριο Αναστασάκη και τον κύριο Βεκρή .. έχετε εμπειρία από κάποια άλλη κλινική λίγο πιο οικονομική ( είμαι νέος στο φορουμ)
Καλησπερα, επειδη μπαινω σε διαδικασια δευτερης μεταμοσχευσης ...υπαρχει κινδυνος sockloss ειδη μεταμοσχευμενα μαλλια ? Το ρωταω επειδη θα μπουμε αναγκαστικα αναμεσα στα μεταμοσχευμενα για πυκνωση . Ευχαριστω
Καλησπέρα φίλοι!
Είμαι νέος στο φόρουμ!
Πριν 8 μήνες αποφάσισα και έκανα μεταμοσχευση μαλλιών αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα έως τώρα
Θεωρώ πως δεν έχω πιάσει την κατάλληλη πυκνότητα
Θα μπορούσατε να μιυ πείτε την γνώμη σας?

Συνημμένα

• 20240116_191805.jpg
    20240116_191805.jpg
    2.6 MB · Προβολές: 147
  • 20240116_191730.jpg
    20240116_191730.jpg
    2.7 MB · Προβολές: 142
  • 20240116_191709.jpg
    20240116_191709.jpg
    2.1 MB · Προβολές: 139
Γεια σου Ζωή.
Είναι κατάλληλο για άντρες;
Και ποια είναι η τιμή τους;
Ευχαριστώ.
Γεια Μηπως ξερεις κατι για Μιχαλοπουλο ή Λουλουδη_Ενδιαφερομαι για ρινοπλαστικη
Γεια σου .Μηπως σε παρακαλω θα μπορουσες να μου πεις αν ξερεις κατι για Μιχαλοπουλο και Λουλουδη_Ενδιαφερομαι για ρινοπλαστικη.Σε παρακαλώ αν εχεις ακουσεις πες μου να με βοηθησεις ...
Μπλουζα