HairlossGR

E
edyuser1
Καλησπερα φιλε μου ναι ρωτα με οτι θελεις
S
spyneft
Είδα πήγες αρχικά σε αναστ. Και μετά σε σταρκ. Ήθελα να ρωτήσω αν ήσουν αρχικά ευχαριστημένος από την πρώτη και γενικά από τις δύο ποια σου φάνηκε καλύτερη.
E
edyuser1
Απο τον αναστασακη έμεινα ευχαριστημένος μπορω να πω. ειχα και μεγαλο προβλημα ετσι και συμμαζεύτηκε το κεφαλι. Απο τον τυρκαλας και απο αυτον ειμαι ευχαριστημένος στον τυρκαλα μου την εκανε π ιδιος μαζι με εναν αλλον γιατρο πολυ καλος και νεαρός ο γιατρος. Σαν αποτελεσμα δεν μπορω να σου πω ακομα απο τον τυρκαλα γιατι ειμαι ακομα νωρις ουτε 5 μηνες δεν εχω κλεισει αλλα βλεπω πολυ θετικά πανε τα πραγματα
S
spyneft
Έχω κάνει και εγώ ΜΜ στον Αναστασάκη και σκέφτομαι να κάνω μια ακόμα για πύκνωση στην Θεσσαλονίκη και σκέφτομαι τυρκαλα σαν πρώτη επιλογή
S
spyneft
Είχες θέμα με την δότρια σου στον Αναστασάκη;
E
edyuser1
Ναι την δοτρια την μακέλεψαν λιγο στον αναστασακη. Πανε στον τυρκαλα πιστευω θα μεινεις ικανοποιημένος ειναι και αυτος καλος γιατρος
E
edyuser1
Για πιο λογο θελεις να κανεις αλλου την δευτερη μεταμοσχευση;
S
spyneft
Γιατί είμαι απο Θεσσαλονίκη και έψαχνα κάποια κλινική εδώ. Ο Αναστασάκης δεν είναι που υποτίθεται προσέχει πολυ τις δότριες γενικά;
E
edyuser1
Αν εισαι απο θεσσαλονικη πανε στον τυρκαλα να σε δει. Θα σου βγει και πιο φθηνά. Ετσι λεει οτι τις προσέχει εσυ τι εντύπωση εχεις για τον αναστασακη που πηγες πρωτη φορα;
S
spyneft
Κοίταξε εμένα 2500 μου πήραν. Δεν μπορώ να πω ότι μου δημιούργησε κάποιο θέμα στην δότρια. Τουλάχιστον όχι τόσο μεγάλο ώστε να μπορώ να το καταλάβω εγώ. Θυμάσαι ποια νοσηλεύτρια είχες; Νοσηλεύτρια δεν σου έκανε την εξαγωγή;
Μπλουζα