Τελευταία δραστηριότητα

• M
    Γιατι την φοβασαι; δεν πιστεύω να εννοεις τις χαζομάρες περι στυτικης δυσλειτουργιας.. αν αναφέρεσαι, ωστοσο, στο κομματι της...
  • M
    Τα ίδια θα έγραφα και αν η υπόθεση έφτανε στο ακροατήριο θα τεκμηρίωνα και την αποψή μου στο δικαστήριο. Αν ψάξεις λίγο βαθύτερα στο...
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Εσύ πουλάς τρέλα. Εφόσον είσαι γιατρός ξέρεις πολύ καλά ότι υπάρχουν πρωτόκολλα. Το ίδιο και στις μμ. Δε δέχεσαι το πρωτόκολλο και...
  • M
    Ωραίος αδερφέ.Προσοχή με τον Ήλιο....Βάζε κανένα καπέλο τύπου Μπέιζμπολ για να μην αγγίζει τα μοσχεύματα.Αυτά που δεν αγγίζουν κρανίο.
  • P
    Αν λέμε μλκιες και μάλιστα ατεκμηρίωτες να μας πεις την δική σου άποψη (εγώ δεν θα πω μλκια) τεκμηριωμένη. Αν επίσης νομίζεις ότι ο...
  • JimKan1
    Τώρα σοβαρά είσαι μέλος του φόρουμ και θες να μας πείσεις με επίσημα αποτελέσματα ποσταρισμένα με μαρκετίστικό τρόπο στο...
  • M
    MG86 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Γιατι την φοβασαι; δεν πιστεύω να εννοεις τις χαζομάρες περι στυτικης δυσλειτουργιας.. αν αναφέρεσαι, ωστοσο, στο κομματι της...
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Τα ίδια θα έγραφα και αν η υπόθεση έφτανε στο ακροατήριο θα τεκμηρίωνα και την αποψή μου στο δικαστήριο. Αν ψάξεις λίγο βαθύτερα στο...
  • navajo49
    Δικαιωμα σου είναι να μην εμβαθύνεις και να το μόνο που σε νοιάζει είναι να πάρεις κάποιες πληροφορίες για το τι θα κάνεις. Όταν όμως...
  • manos30
    Ομορφιές μου καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους. ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ ! Αρχικα να πω οτι δεν τα εχω δει ολα, ειναι οριακά αδυνατο όποτε ανοιγω το νήμα...
  • W
    Wane απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Αν έγραφα επώνυμα και εθιγες την σοβαρότητα μου ως γιατρό δημόσια , Δευτέρα πρωί θα είχες χαρτάκι από τον δικηγόρο μου .Αλλα κρυψου και...
  • Κουρσαρος
    Πόσο χρονών είσαι
  • Κουρσαρος
    Ομορφιές μου καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους. ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ ! Αρχικα να πω οτι δεν τα εχω δει ολα, ειναι οριακά αδυνατο όποτε ανοιγω το νήμα...
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Δικαιωμα σου είναι να μην εμβαθύνεις και να το μόνο που σε νοιάζει είναι να πάρεις κάποιες πληροφορίες για το τι θα κάνεις. Όταν όμως...
  • W
Μπλουζα