Τελευταία δραστηριότητα

• T
    Ποστάρω γιατί βλέπω ότι δυστυχώς έχετε εκτραπεί και αγνοείτε βασικούς κανόνες. Μόνο η δύναμη μιας εικόνας πιθανώς να σας προβληματίσει...
  • manos30
    Παιδια παιδια παιδια... αρχικα ενα ευχαριστω για την θετικη σας σκεψη! Ολα καλα θα πανε (δεν θα ηθελα να εχω οτιδηποτε αλλο περα απο...
  • C
    Παιδια παιδια παιδια... αρχικα ενα ευχαριστω για την θετικη σας σκεψη! Ολα καλα θα πανε (δεν θα ηθελα να εχω οτιδηποτε αλλο περα απο...
  • navajo49
  • Κουρσαρος
  • LoverBoy
  • V
    Valerios απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
  • V
    Οχι δεν είμαι , απλά ο Όχι δεν είμαι , απλά ο cvial με ταγκαρε και γιαυτο και απάντησα . Αλλα θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε την άποψη...
  • V
    ΟΛοι μας! Αλλα που κολλάει αυτό? Εδώ είναι η δότρια , μόλις επουλώσει για να δούμε αν θα είναι έτσι . Τι τρέχετε όλοι να πείτε για χάλια...
  • V
    Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί Συγνώμη αλλά να ποστάρουμε ένα άκυρο περιστατικό ενός άλλου γιατρού , αντί να περιμένουμε λίγες μέρες να...
  • V
    Ακριβώς. Μπορει να κανει smp μετά στην δοτρια μετά. Το θέμα ειναι να εχει πανω μαλλια στη λήπτρια και ας αραιώσει και αλλο η δοτρια. Τι...
  • V
    Εχει γενικα θετικα δειγματα δουλειάς ο Τσάκαλος και δεν εχει δειξει αρνητικά δειγματα οσον αφορα τη δοτρια. Σε μια αλλη επέμβαση του...
  • V
    Τζον αν είναι τόσο άσχημα τα ντοτς μπορεί να κάνει micropigmentation και να μη φαίνεται κάτι.Το θέμα είναι να πετύχει η φύτρωση.
  • V
    Καλη φυτρωση να εχεις. Οταν ολοκληρωθει το αποτέλεσμα σου πιστεύω θα εχεις μια πολυ καλυτερη εικονα απο αυτη που εχεις τώρα που εισαι...
  • V
    Δε νομίζω κάποιος γιατρός που σέβεται το έργο που επιτελεί να είχε αναλάβει την συγκεκριμένη περίπτωση. Δυστυχώς ήσουν ακατάλληλος από...
Μπλουζα