Τελευταία δραστηριότητα

• S
    Προς το παρόν δεν πρέπει να σε αγχώνει τίποτα. Η δότρια θα αξιολογηθεί στους 6-8 μήνες. Έχεις άσπρη τρίχα και λευκό δέρμα άρα σε βοηθάει...
  • navajo49
    Συνήθως ένας καλοπροαίρετος συνομιλητής πριν εκφράσει μια αρνητική (ή θετική) θέση, στην δική σου περίπτωση αρνητική, ερευνά πρώτα και...
  • LoverBoy
    LoverBoy απάντησε στο νήμα Κανενα αποτελεσμα.
    Εγώ πάλι μια βελτίσωση την βλέπω.Μικρή μεν αλλά μου φαίνεται πιο γεμάτο
  • CVIAL
    Συνήθως ένας καλοπροαίρετος συνομιλητής πριν εκφράσει μια αρνητική (ή θετική) θέση, στην δική σου περίπτωση αρνητική, ερευνά πρώτα και...
  • W
    Καλα ο συγκεκριμενος ειναι γνωστός αβανταδόρος του γιατρού του...Αμα τον παρακολουθησεις τι έγραφε εδω μεσα καταλαβαινεις ποσο στημενος...
  • M
    Καλα ο συγκεκριμενος ειναι γνωστός αβανταδόρος του γιατρού του...Αμα τον παρακολουθησεις τι έγραφε εδω μεσα καταλαβαινεις ποσο στημενος...
  • M
    Ωπ, οντως αυτο δεν το πρόσεξα, αρα οντως ανοησια έγραψα σε σχέση με το ποτε μπήκες. Τα υπόλοιπα ισχύουν, ωστόσο. Αν τα γράφεις ολα...
  • W
    δεν μπορείς να το κάνεις σε όλους τους γιατρούς φαντάζομαι . Το κάνεις σε κάποιους και σε κάποια περιστατικά τους ( θα μπορούσαν να...
  • CVIAL
    Το "μεροληπτεί" όταν μετράς ένα περιστατικό στις 10 μέρες από την επέμβαση και μετά στους 12 μήνες χωρίς να ξέρεις την εξελιξή του που...
  • W
    Για να καταλάβεις πόσο ανοησίες είναι αυτά που γράφεις ή για να καταλάβουν οι υπόλοιποι ότι πιθανόν εσύ είσαι αυτός που για τους λόγους...
    • IMG_8252.jpeg
  • W
    Verified φίλε μου δεν μπορεί να κανει σε όλους . Αρα μεροληπτεί κάνοντας όπου θέλει . Αλλά και αυτό δεν είναι δική μου δουλειά και δεν...
  • navajo49
    Το σωστό θα ήταν, παρουσίαση 10+ ανεξάρτητων περιστατικών με πολύ μεγάλο αριθμό g και ξεγύμνωμα με μετρήσεις αρχή και τέλος της μμ. Όλα...
  • navajo49
    Καταρχήν να πω ότι δεν προτείνω γιατρούς. Προτείνω μόνο προσεγγίσεις και στρατηγικές οι οποίες βασίζονται σε επιστημονική και κλινική...
  • W
    Δεν ξέρω ποιος είναι ο γιατρός σου , αλλά αυτή την στιγμή Zarev και Pitella είναι οι top στην παγκόσμια σκηνή και κάνουν και οι 2 giga...
  • M
    Όλα καλά δειχνουν μέχρι στιγμής. Γενικά σου έκανε ομοιόμορφη εξαγωγή οπότε πιστεύω θα εχεις ομοιομορφία στην δότρια. Υπομονη να περάσουν...
Μπλουζα