Τελευταία δραστηριότητα

• LoverBoy
    Ειναι ιδέα μου ή οντως η φυτρωση μου κουμπωσε 5η και πηγε τάπα? :D Update 5ου μηνα. Υπαρχουν ακόμη καποια μικροκενακια στους κροταφους...
  • drrhythmgupta
    drrhythmgupta ενημέρωσε την status.
    IVF Treatment In Delhi - Dr Rhythm Gupta IVF treatment in Delhi, IVF (In vitro fertilization) is an assisted reproductive technology...
  • drrajatgupta
    drrajatgupta ενημέρωσε την status.
    Chin Augmentation in Delhi - Dr Rajat Gupta When your chin is proportionate to your nose, jawline, and cheeks, it adds symmetry and...
  • giwrgos athina
    giwrgos athina απάντησε στο νήμα NOW HAIR TIME.
    Ναι ακριβώς στα 16 ξεκίνησε θυμάμαι από την πρώτη λυκείου μου λέγαν ότι καραφλιαζω.
  • C
    CRISTIANO RON απάντησε στο νήμα NOW HAIR TIME.
    να φανταστω ξεκινησε η αραιωση στα 16?εμενα στα και ειμαι 22 τωρα δεν εχω καταγερει να σταθεροποιησβ τριχοπτωση .
  • giwrgos athina
    giwrgos athina απάντησε στο νήμα NOW HAIR TIME.
    Έτσι ήμουν και εγώ στην ηλικία σου και εκανα Στριπ μεταμόσχευση στα 21 μου παίρνοντας μόνο μινοξιδιλη τοπική .Το αποτέλεσμα αν και δεν...
  • drrajatgupta
    drrajatgupta ενημέρωσε την status.
    Liposuction Surgery in Delhi - Dr Rajat Gupta Areas such as the abdomen, thighs, arms, chin, and back often hold resistant fat that does...
  • G
    Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!
  • John_HDC
    για στειλε να τις δουμε ποσα χαπια περνεις την ημερα και ποσο εχουν, σκεφτομαι εγω αρχισω καμια εχω χρονια να παρω. Αλλα οι καλες ειναι...
  • John_HDC
    John_HDC απάντησε στο νήμα NOW HAIR TIME.
    Στα 22 ετων με τοσο επιθετικη τριχοπτωση δεν πιστευω σε σημαντικη επαναφορα. Ας δοκιμασει δεν εχει να χασει κατι.
  • N
    7 ΜΗΝΕΣ Καλημέρα σε όλους, ενημέρωση 7 μήνες μετά την επέμβαση. Το μπροστινό μέρος έχει αρχίσει και παίρνει την επιθυμητή μορφή...
  • N
    Ωραια αποτελεσμα ο συνδυασμος πρωτης και δευτερης ΜΜ.
  • D
    Ανδρεας Μερκουρεας - Dermatologicum Μαρουσι
  • C
    CRISTIANO RON απάντησε στο νήμα NOW HAIR TIME.
    Ούτε με ντουταστεριδη πχ 1 μγ την ημερα και οραλ μινοξιδιλη5μγ ?θα μπορούσε να έχει καλή επανάκφηση και έρχονται και νέα φάρμακα οπωσ...
  • M
    2 μήνες τουλάχιστον
Μπλουζα