Τελευταία δραστηριότητα

• G
    ggg απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Παντελής Βαλβης λεγόταν το 2012
  • G
    Φίλε μου μακρύα από όσα έχω διαβάσει, δει και ακούσει παίζει να είναι και η χειρότερη κλινική για κάτι τέτοιο. Ψάξου στο φόρουμ υπάρχουν...
  • Seneca Medical Group
    Seneca Medical Group απάντησε στο νήμα Seneca - 2000 grafts - 29/1/2025.
    Αγαπητέ @napstor , Θα ήθελα να σου απαντήσω προσωπικά, γιατί για εμάς το πιο σημαντικό είναι κάθε ασθενής μας να έχει προσωποποπιημένη...
  • D
    Dimos_ απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Που την είχες κάνει την πρώτη μμ?
  • C
    Corona απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Καλή φύτρωση. Με ποιο γιατρό την έκανες;
  • drrajatgupta
    drrajatgupta ενημέρωσε την status.
    Is Gynecomastia a Big Surgery? What You Should Really Expect If you’ve been thinking about correcting chest enlargement, chances are...
  • ch7.panos
    ch7.panos reacted to ggg's post in the thread Seneca 23-3-2026 with Like Like.
    Και έτσι όταν βγήκα από την επέμβαση, έχω κι άλλες φωτό ότι ερώτηση έχετε εδώ είμαι ομάδα το ταξίδι ξεκίνησε
  • LoverBoy
    LoverBoy reacted to ggg's post in the thread Seneca 23-3-2026 with Like Like.
    Ναι πραγματικά, και να σκεφτείς δεν είχα κουρευτεί ποτέ τόσο κοντά, και παράδοξος δνε φαινόταν έτσι όταν ήταν μακρυά τα μαλλιά, έπαθα...
  • M
    Marios1982 reacted to LoverBoy's post in the thread Seneca 23-3-2026 with Like Like.
    Καλή φύτρωση αδερφέ.Η παλιά μεταμόσχευση σου ήταν αυτό που λένε doll's hair σε όλο της το μεγαλείο.Όλα με το καλό σου εύχομαι!
  • G
    Ναι πραγματικά, και να σκεφτείς δεν είχα κουρευτεί ποτέ τόσο κοντά, και παράδοξος δνε φαινόταν έτσι όταν ήταν μακρυά τα μαλλιά, έπαθα...
  • LoverBoy
    LoverBoy απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Καλή φύτρωση αδερφέ.Η παλιά μεταμόσχευση σου ήταν αυτό που λένε doll's hair σε όλο της το μεγαλείο.Όλα με το καλό σου εύχομαι!
  • G
    Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου, μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν ξέρω πως το βλέπετε και εσείς οι πιο έμπειροι
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Καλή επιτυχία !
  • M
    Marios1982 reacted to ggg's post in the thread Seneca 23-3-2026 with Like Like.
    Και έτσι όταν βγήκα από την επέμβαση, έχω κι άλλες φωτό ότι ερώτηση έχετε εδώ είμαι ομάδα το ταξίδι ξεκίνησε
  • C
    Πάρε μια λοσιόν να έχει και τα 2 μαζί μέσα. Εχει η fagron
Μπλουζα