Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
P
paisot
reacted to
John_HDC's post
in the thread
ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΑ MEDIE JENEUSE
with
Like
.
υπαρχει ακομη αυτο το πραμα?
26 Μάρτιος 2026
M
MG86
reacted to
AnsP's post
in the thread
Choiexpert Μεταμόσχευση στις 22 & 23 Ιανουαρίου με Δρ Χρήστο Τσάκαλο - 4500 μοσχευματα
with
Like
.
Οχι ενταξει μην ειμαι αχαριστος οντως εχει διαφορα, απλα επειδη τα αφηνω και ακουρευτα ειναι σε μια φαση ουτε μακρυα ουτε κοντα και...
26 Μάρτιος 2026
A
AnsP
απάντησε στο νήμα
Choiexpert Μεταμόσχευση στις 22 & 23 Ιανουαρίου με Δρ Χρήστο Τσάκαλο - 4500 μοσχευματα
.
Οχι ενταξει μην ειμαι αχαριστος οντως εχει διαφορα, απλα επειδη τα αφηνω και ακουρευτα ειναι σε μια φαση ουτε μακρυα ουτε κοντα και...
26 Μάρτιος 2026
A
AnsP
reacted to
MG86's post
in the thread
with
Like
.
Εμενα γιατί μου φαίνεται πολύ μεγάλη η διαφορά; πριν, μπροστά ήσουν σχεδόν άδειος. Καλά φαίνεται να πηγαίνει (χτυπάω ξύλο ).
26 Μάρτιος 2026
G
ggg
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Και έτσι όταν βγήκα από την επέμβαση, έχω κι άλλες φωτό ότι ερώτηση έχετε εδώ είμαι ομάδα το ταξίδι ξεκίνησε
26 Μάρτιος 2026
G
ggg
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Έτσι είναι όταν ξυριστικά με εμφανή την παλιά αποτυχημένη εμφύτευση με μέθοδο strip
26 Μάρτιος 2026
D
Dival
απάντησε στο νήμα
Περιορισμένη δότρια / μεταμόσχευση από γενιά
.
Νομίζω γενια παίρνουν περισσοτερο απο το πιγούνι και απο το σαγονι και οχι απο το πανω μερος των γενιων. Αλλά θα πρέπει να τα συνδιάσεις...
26 Μάρτιος 2026
D
Dival
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Καλη επιτυχια φιλε μου. Ο λογος όντως φαινεται πολυ υψηλός 6200/1900 = 3,26 και ειναι πολυ θετικο αυτο. Αναμένουμε τις φωτογραφίες σου
26 Μάρτιος 2026
D
Dival
απάντησε στο νήμα
Seneca - 2000 grafts - 29/1/2025
.
Έχει βελτιωθει η εικονα σου αλλά χρειάζεται αλλη μια μικρη επέμβαση για πύκνωση. Δεν ειναι κάτι δυσκολο, να την κανεις. Πιστευω γενικα...
26 Μάρτιος 2026
S
st697
reacted to
John_HDC's post
in the thread
with
Like
.
υπαρχει ακομη αυτο το πραμα?
26 Μάρτιος 2026
Xristos87
απάντησε στο νήμα
.
νομιζω σε καλυψαν
26 Μάρτιος 2026
John_HDC
απάντησε στο νήμα
.
Eγω αυτο που εχω να πω ειναι να βρεις ενα αξιολογο κουρεμα πρωτα και μετα να διορθωσεις το θεμα. Με αυτο το μαλλι δεν καταλαβενουμε...
26 Μάρτιος 2026
M
m3e36
απάντησε στο νήμα
.
δεν ξαναπάς φίλε μου εκεί. ψάξε και βρες κάποια άλλη κλινική να σου κάνει την επιδιόρθωση. αν διαβάσεις το forum θα αποκτήσεις γνώση που...
26 Μάρτιος 2026
G
GeorgeXz
απάντησε στο νήμα
.
Ο ίδιος ο γιατρός τι είπε για αυτό το αποτέλεσμα? Πως το δικαιολόγησαν? Είναι ευχαριστημένοι αυτοί από το αποτέλεσμα αυτό? Είτε δεν...
25 Μάρτιος 2026
M
MG86
απάντησε στο νήμα
.
Θεωρείς πως δεν πέτυχαν καλη φυτρωση; έχεις τόσο μακρύ μαλλί που δεν είναι απολύτως σαφές τι έχει γίνει. Μπορεί απλώς να έβαλαν λίγα...
25 Μάρτιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα