Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
CVIAL
απάντησε στο νήμα
Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026
.
Όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει pm, μην ποστάρετε εδώ.
25 Μάρτιος 2026
M
MG86
reacted to
napstor's post
in the thread
Seneca - 2000 grafts - 29/1/2025
with
Like
.
Ακόμα και να δεχτούν να το διορθώσουν χωρίς κόστος, πως ξέρω ότι θα γίνει καλή δουλειά? Μου την έκανε ένας από τους πιο έμπειρους...
25 Μάρτιος 2026
M
MG86
απάντησε στο νήμα
Choiexpert Μεταμόσχευση στις 22 & 23 Ιανουαρίου με Δρ Χρήστο Τσάκαλο - 4500 μοσχευματα
.
Εμενα γιατί μου φαίνεται πολύ μεγάλη η διαφορά; πριν, μπροστά ήσουν σχεδόν άδειος. Καλά φαίνεται να πηγαίνει (χτυπάω ξύλο ).
25 Μάρτιος 2026
M
MG86
reacted to
AnsP's post
in the thread
Choiexpert Μεταμόσχευση στις 22 & 23 Ιανουαρίου με Δρ Χρήστο Τσάκαλο - 4500 μοσχευματα
with
Like
.
Μόλις έκλεισα 2 μήνες και, για να πω την αλήθεια μου, σκεφτόμουν αν αξίζει να ανεβάσω κάτι, κυρίως λόγω του shedding, γιατί η εικόνα μου...
25 Μάρτιος 2026
ch7.panos
reacted to
Anastasakis Hair Clinic's post
in the thread
case #276, στάδιο 5, 5500 τριχοθυλάκια, FUE, 2 αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις πριν, κατεστραμμένη δότρια | 3 χρόνια μετά
with
Like
.
Δείτε όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του περιστατικού εδώ: https://www.anastasakishairclinic.gr/portfolio/apotelesma-me-5500-fus-fue/
25 Μάρτιος 2026
N
napstor
απάντησε στο νήμα
Seneca - 2000 grafts - 29/1/2025
.
Ακόμα και να δεχτούν να το διορθώσουν χωρίς κόστος, πως ξέρω ότι θα γίνει καλή δουλειά? Μου την έκανε ένας από τους πιο έμπειρους...
25 Μάρτιος 2026
LoverBoy
reacted to
AnsP's post
in the thread
with
Like
.
Μόλις έκλεισα 2 μήνες και, για να πω την αλήθεια μου, σκεφτόμουν αν αξίζει να ανεβάσω κάτι, κυρίως λόγω του shedding, γιατί η εικόνα μου...
25 Μάρτιος 2026
A
AnsP
απάντησε στο νήμα
.
25 Μάρτιος 2026
Κουρσαρος
reacted to
paisot's post
in the thread
ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΑ MEDIE JENEUSE
with
Like
.
Καλησπέρα. Αν και δεν έχω πολλες γνωσεις σχετικά με τις εμφυτευσεις μαλλιων, το μόνο που ξέρω είναι μακριά απ αυτήν την εταιρεία...
25 Μάρτιος 2026
M
MG86
reacted to
Anastasakis Hair Clinic's post
in the thread
case #276, στάδιο 5, 5500 τριχοθυλάκια, FUE, 2 αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις πριν, κατεστραμμένη δότρια | 3 χρόνια μετά
with
Like
.
Δείτε όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του περιστατικού εδώ: https://www.anastasakishairclinic.gr/portfolio/apotelesma-me-5500-fus-fue/
25 Μάρτιος 2026
navajo49
reacted to
ggg's post
in the thread
Seneca 23-3-2026
with
Like
.
Τα καταφέραμε ομάδα και τελειώσαμε χθες την μμ, τις επόμενες μέρες θα ανεβάσω και φωτό, βγήκαν 1900 grafts και από αυτά καταφέραμε και...
25 Μάρτιος 2026
M
Marios1982
απάντησε στο νήμα
.
Μακριά. Εχω δει από κοντά αποτέλεσμα σε έναν γνωστό μου. Συν τα όσα έχω διαβάσει εδώ. Συν ότι είναι κλινική αισθητικής κυρίως, με ότι...
24 Μάρτιος 2026
ch7.panos
απάντησε στο νήμα
.
Απλά όχι.
24 Μάρτιος 2026
ch7.panos
reacted to
John_HDC's post
in the thread
with
Like
.
υπαρχει ακομη αυτο το πραμα?
24 Μάρτιος 2026
ch7.panos
reacted to
Vasilis15's post
in the thread
with
Like
.
Ούτε με σφαίρες.Εκανα εκεί δυστυχώς και το μετάνιωσα οικτρα
24 Μάρτιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα