Τελευταία δραστηριότητα

• C
    Corona απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    έχεις το χαρτι με τις μετρήσεις απο την κλινική; από αγωγή μονο μινοξιδιλη και φιναστερίδη αξιζει...ολα τα υπόλοιπα PRP ή καπέλα laser...
  • Δ
    Δημ απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Χαχαχ PRP. Προκαλώ τον οποιοδήποτε να μου αποδείξει με επίσημη βιβλιογραφία και όχι με κωλοφυλλάδες απο κλινικες οτι κανει δουλεια...
  • MedArt Hair Clinic
    Στην MedArt Hair Clinic, αυτή η περίπτωση σχεδιάστηκε προσεκτικά και πραγματοποιήθηκε υπό την άμεση επίβλεψη του χειρουργού...
    • kolaj_1.png
    • kolaj_2.png
    • kolaj_3.png
    • kolaj_4.png
  • G
    ggg απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Γενικά η δότρια μου είπαν ότι είναι αρκετά καλή, πάνω από τον μέσο όρο, και μου είπαν αυτό ακριβώς, αφήνουμε περιθώριο αν χρειαστεί για...
  • D
    Ευχαριστώ παιδιά! Φτάνει η μέρα ..:oops: :p
  • drrajatgupta
    drrajatgupta ενημέρωσε την status.
    Chin augmentation surgery cost in Delhi - Dr Rajat Gupta Chin augmentation surgery cost in Delhi, depending on factors like the...
  • LoverBoy
    Όχι μην ανησυχείς.Δεν δημιουργεί πρόβλημα η διακοπή για τόσο μικρό διάστημα.
  • LoverBoy
    Θα σου πουν απο την κλινικη ποτε μπορεις να την ξαναρχισεις. Οταν μιλανε για μεγαλο διαστημα διακοπης, δεν εννοουν τον μηνα ;)
  • manos30
    Ναι αδερφέ πρέπει να την σταματήσεις τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν γιατί δημιουργεί υπεραιμάτωση στο τριχωτό και αυτό δυσκολεύει την...
  • Rev1608
    Rev1608 σχολίασε την ανάρτηση προφίλ aretip.
    Καλησπερα, ναι ο γιατρος λεγεται Ανδρεας Μερκουρεας - Dermatologicum
  • T
    Θα σου πουν απο την κλινικη ποτε μπορεις να την ξαναρχισεις. Οταν μιλανε για μεγαλο διαστημα διακοπης, δεν εννοουν τον μηνα ;)
  • P
    piros75 απάντησε στο νήμα Piros75, Seneca DirectFUE 3.482g, 24-25/10/2024.
    Δεν χαλάς το νήμα μου αλλά δεν ξέρω να σου απαντήσω με σιγουριά. Γιατί δεν στέλνεις ένα PM στον εκπρόσωπο της κλινικής ;
  • G
    Και ομως φιλε μου το καλοκαίρι κιόλας και ήταν και η γυναίκα μ μαζί και όταν βγήκαμε δεν ανταλλάξαμε κουβέντα.. μόνο όταν την ειπα οτι...
  • D
    Ναι, από τώρα την έκοψα και κάνω τη ΜΜ στις 17/2. Better safe than sorry. Πότε θα μπορώ να την ξαναρχίσω; Σε καμιά 2 εβδομάδες; Δεν θα...
  • dranishagupta
    dranishagupta ενημέρωσε την status.
    Is LASIK Eye Surgery Safe? What You Need to Know People who are tired of wearing glasses or contact lenses often consider LASIK as a...
Μπλουζα