Τελευταία δραστηριότητα

• drrajatgupta
    drrajatgupta ενημέρωσε την status.
    How Long Do Breast Lift Results Last? One of the first questions women ask before breast lift surgery is how long will my results last ...
  • P
    Βαλε καμια φωτογραφια για καλυτερες γνωμες. Ηλικια ειναι καλη και για δευτερη αλλα πρεπει να δουμε δοτριες και την ποιοτητα της τριχας σου.
  • John_HDC
    John_HDC απάντησε στο νήμα Dr. Demir - Turhair.
    Τα λεφτα ειναι λιγα οκ. Το αποτελεσμα δεν μου αρεσει για τα μοσχευματα θα μπορουσε πολυ καλυτερα Ελλαδα. Τα εχει μεγαλωσει και κανει...
  • John_HDC
    John_HDC απάντησε στο νήμα 2η μμ σε ποια ηλικια??.
    Βαλε καμια φωτογραφια για καλυτερες γνωμες. Ηλικια ειναι καλη και για δευτερη αλλα πρεπει να δουμε δοτριες και την ποιοτητα της τριχας σου.
  • John_HDC
    Μήνας νούμερο έξι. Στου δρόμου τα μισά και ακόμα νιώθω πως φυτρώνουν κι άλλες τρίχες. Οι φωτογραφίες δεν ξέρω αν κολακεύουν ιδιαίτερα...
  • P
    Μήνας νούμερο έξι. Στου δρόμου τα μισά και ακόμα νιώθω πως φυτρώνουν κι άλλες τρίχες. Οι φωτογραφίες δεν ξέρω αν κολακεύουν ιδιαίτερα...
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα Dr. Demir - Turhair.
    Τέλος, ο φίλος μου δεν παίρνει αγωγή, το κόστος ήταν 2.500 ευρώ με τις κλασικές παροχές και είναι ευχαριστημένος γιατί δεν είχε μαλλιά...
  • M
    3
    • IMG_8220.jpeg
    • IMG_8219.jpeg
    • IMG_8218.jpeg
  • M
    2
    • IMG_8224.jpeg
    • IMG_8223.jpeg
    • IMG_8222.jpeg
    • IMG_8221.jpeg
  • M
    Μετά από 13 μήνες
    • IMG_8218.jpeg
    • IMG_8219.jpeg
    • IMG_8220.jpeg
    • IMG_8221.jpeg
    • IMG_8222.jpeg
    • IMG_8223.jpeg
  • M
    Μετά την επέμβαση
    • IMG_8237.jpeg
    • IMG_8238.jpeg
    • IMG_8239.jpeg
    • IMG_8240.jpeg
    • IMG_8241.jpeg
    • IMG_8242.jpeg
    • IMG_8243.jpeg
    • IMG_8244.jpeg
    • IMG_8245.jpeg
  • M
    Πριν την επέμβαση
    • IMG_8231.jpeg
    • IMG_8232.jpeg
    • IMG_8233.jpeg
    • IMG_8234.jpeg
    • IMG_8235.jpeg
    • IMG_8236.jpeg
    • IMG_8231.jpeg
  • M
    Χαιρετώ την παρέα, κάνω την παρουσίαση εκ μέρους ενός φίλου μου. Εγώ όπως ξέρετε έχω κλείσει για την επόμενη επίσκεψη του Χοσέ. Ο φίλος...
  • MedArt Hair Clinic
    Ο σχεδιασμός της γραμμής των μαλλιών και ο χειρουργικός προγραμματισμός πραγματοποιήθηκαν προσωπικά από τον χειρουργό μας στην MedArt...
    • 4.png
    • 1.png
    • 2.png
    • 3.png
  • drrajatgupta
    drrajatgupta ενημέρωσε την status.
    Breast Reconstruction Surgery in Delhi - Dr Rajat Gupta Breast reconstruction surgery in Delhi , offers advanced techniques to restore...
Μπλουζα