Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
LoverBoy
reacted to
PantelisS's post
in the thread
Seneca DirectFUE 3.958g, 12 - 13/05/2025
with
Like
.
Μήνας νούμερο έξι. Στου δρόμου τα μισά και ακόμα νιώθω πως φυτρώνουν κι άλλες τρίχες. Οι φωτογραφίες δεν ξέρω αν κολακεύουν ιδιαίτερα...
2 Δεκέμβριος 2025
P
PantelisS
απάντησε στο νήμα
Seneca DirectFUE 3.958g, 12 - 13/05/2025
.
Μήνας νούμερο έξι. Στου δρόμου τα μισά και ακόμα νιώθω πως φυτρώνουν κι άλλες τρίχες. Οι φωτογραφίες δεν ξέρω αν κολακεύουν ιδιαίτερα...
2 Δεκέμβριος 2025
P
petroschat
απάντησε στο νήμα
2η μμ σε ποια ηλικια??
.
το γνωρίζω οτι γίνεται να μπεις και σε 2η μετα απο 6 μηνες...αυτο που ρωταω είναι αν στα 36-37 μου να μπω και σε 2η μμ για να δωσω κι...
1 Δεκέμβριος 2025
P
petroschat
reacted to
Marios1982's post
in the thread
2η μμ σε ποια ηλικια??
with
Like
.
Απο 6 μήνες κ μετά την πρώτη μμ μπορείς να μπεις, αν πιστεύεις χρειάζεσαι κ πύκνωση ..
1 Δεκέμβριος 2025
P
petroschat
reacted to
JimKan1's post
in the thread
2η μμ σε ποια ηλικια??
with
Like
.
δεν ειναι θεμα ηλικιας, αφου εκανες την πρωτη μπηκες ηδη στο παιχνιδι, το θεμα ειναι σε τι κατασταση ειναι το μαλλι σου, τι τριχοπτωση...
1 Δεκέμβριος 2025
C
cool11
reacted to
John18's post
in the thread
Επιλογή θεραπείας μη φαρμακευτικής.
with
Like
.
Αν ηξερα οτι υπαρχει η πιθανοτητα να μην επανελθω προσωπικα δεν θα ειχα μπει ποτε στη διαδικασια. Αλλα εχουμε πραγματικα αμπαλους...
1 Δεκέμβριος 2025
giwrgos athina
απάντησε στο νήμα
.
Οκ δεν φταίνε και αυτοί έτσι λένε η έρευνες η ιατρικές έτσι σου λένε.Απλα υπάρχουν παγκόσμιος άτομα που παραπονιούνται για μόνιμες...
1 Δεκέμβριος 2025
J
John18
απάντησε στο νήμα
.
Αν ηξερα οτι υπαρχει η πιθανοτητα να μην επανελθω προσωπικα δεν θα ειχα μπει ποτε στη διαδικασια. Αλλα εχουμε πραγματικα αμπαλους...
1 Δεκέμβριος 2025
T
teechies123
reacted to
CVIAL's post
in the thread
The curious case of Oreo
with
Haha
.
Αγαπητέ θα σου θυμίσω (για μια ακόμη φορά, το έχω ξαναπεί) αυτο που μου είπε ο παπάς όταν τον ρώτησα πόσο θα μου στοιχίσει το μυστήριο...
1 Δεκέμβριος 2025
Anastasakis Hair Clinic
δημοσίευσε το νήμα
#monotovideometraei case #268, στάδιο 5, 2600 τριχοθυλάκια, FUE, | 12 μήνες μετά
στο
NW5
.
ΠΡΙΝ: META: Δείτε όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του περιστατικού εδώ...
1 Δεκέμβριος 2025
P
panos.m
δημοσίευσε το νήμα
Μινοξιδιλη και αποτελεσματικοτητα της χρονικα
στο
Γενική συζήτηση για την τριχόπτωση
.
Γνωριζει καποιος να μας πει για ποσο χρονικο διαστημα εχει αποτελεσματικοτητα η μινοξιλη...
1 Δεκέμβριος 2025
giwrgos athina
απάντησε στο νήμα
.
Για το μαλλί όμως είναι ότι καλύτερο μόνο μικρά πρόβληματα μέχρι norwood 3 και να ναι και σε μεγάλη ηλικία μπορούν να δουν καλό...
1 Δεκέμβριος 2025
prothanks
απάντησε στο νήμα
.
@giwrgos athina πήγες στον δρ Τουλιατο; Και ούτε αυτός κατάφερε κάτι; Ούτε με συμπληρώματα ή οτιδήποτε;
30 Νοέμβριος 2025
G
george_hatzi
reacted to
Αρης's post
in the thread
George_hatzi, Dr. Jose Lorenzo, FUE, 1250g, 27/09/2025 @Seneca
with
Like
.
George, ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα πριν λίγες μέρες να διαβάζω για τη ΜΜ και το συγκεκριμένο...
30 Νοέμβριος 2025
Α
Αρης
απάντησε στο νήμα
George_hatzi, Dr. Jose Lorenzo, FUE, 1250g, 27/09/2025 @Seneca
.
George, ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα πριν λίγες μέρες να διαβάζω για τη ΜΜ και το συγκεκριμένο...
30 Νοέμβριος 2025
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα