Τελευταία δραστηριότητα

• T
    Tsino reacted to piros75's post in the thread Seneca 2150 crafts 16/01/25 with Like Like.
    Δυνατή φυτρωση, μεγάλη αλλαγή, θα ήταν καλύτερο με πιο κλειστούς κροτάφους
  • A
    Η CINIK είναι η εμπλεκόμενη κλινική! Έχουμε περιστατικά εδώ στο Forum.
  • T
    Tetrakis reacted to piros75's post in the thread Seneca 2150 crafts 16/01/25 with Like Like.
  • bakalis
    Κρίμα το παιδί τι να έπαθε... Υποψιάζομαι όχι αλλεργία διότι αρχισε να νοιωθεί άσχημα μετα την επέμβαση. Καρδιά; @Anastasakis Hair...
  • P
    piros75 απάντησε στο νήμα Smp, Μαρία Κολώνη στην Αθήνα.
    Το θέμα είναι πώς θα εξελιχθεί το smp σου γιατί έχω δει αρκετά που στην αρχή ήταν σούπερ και στη συνέχεια μεταχρωματιστηκαν απλωσαν κλπ...
  • P
    piros75 απάντησε στο νήμα Seneca 2150 crafts 16/01/25.
  • S
    sakisgr7 απάντησε στο νήμα The Antiagers Regrow_2936 μοσχευματα.
    Πως να πανε στραφι, 2900 μοσχευματα...
  • K
    kwstas4 απάντησε στο νήμα ΜΜ και συμβουλές.
    Τι προϊόντα αν επιτρέπεται;
  • S
    Sic semper fidelis απάντησε στο νήμα Κορτικοστεροιδη.
    Νομίζω ότι είναι για την μείωση της φλεγμονής.
  • C
    Chris34 απάντησε στο νήμα ΜΜ και συμβουλές.
    Αν επιλέξεις Advanced hair clinics έχει δύο γιατρούς που έχουν πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στην fue. Είχα δει αποτελέσματα τους όταν...
  • K
    Ανάμεσα σε αυτές τις 2 ειμαι και εγω..
  • K
    kwstas4 reacted to Chris34's post in the thread ΜΜ και συμβουλές with Like Like.
    Δεν γνωρίζω καθόλου για τη Seneca. Είναι σχετικά καινούργια κλινική. Εγώ έχω κάνει στην Advanced hair clinics και διάλεξα ποια γιατρός...
  • C
    Chris34 απάντησε στο νήμα ΜΜ και συμβουλές.
    Δεν γνωρίζω καθόλου για τη Seneca. Είναι σχετικά καινούργια κλινική. Εγώ έχω κάνει στην Advanced hair clinics και διάλεξα ποια γιατρός...
  • K
    Υπάρχουν ναι... Αν επέλεγα να την κάνω στην Seneca ποιον θεωρείς καταλληλο; Εχω διαβάσει αρκετά αλλα δεν έχω διαβάσει ποιον να μην...
  • K
    kwstas4 reacted to Chris34's post in the thread ΜΜ και συμβουλές with Like Like.
    Μια συμβουλή. Να ξέρεις ότι ακόμη και στην ίδια κλινική αν κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών περισσότεροι γιατροί από έναν σε κάποιο βαθμό...
Μπλουζα