Τελευταία δραστηριότητα

• C
    Chris34 απάντησε στο νήμα ΜΜ και συμβουλές.
    Μια συμβουλή. Να ξέρεις ότι ακόμη και στην ίδια κλινική αν κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών περισσότεροι γιατροί από έναν σε κάποιο βαθμό...
  • K
    kwstas4 reacted to Chris34's post in the thread ΜΜ και συμβουλές with Like Like.
    Τα temporal peaks εννοείς μάλλον. Να γίνουν λίγο τριγωνικά με την τοποθέτηση κάποιων μόνο τριχών και εκεί.ναι θα δώσει και αυτό βελτίωση...
  • C
    Τα temporal peaks εννοείς μάλλον. Να γίνουν λίγο τριγωνικά με την τοποθέτηση κάποιων μόνο τριχών και εκεί.ναι θα δώσει και αυτό βελτίωση...
  • C
    Chris34 reacted to kwstas4's post in the thread ΜΜ και συμβουλές with Like Like.
    Κατάλαβα, σ ευχαριστώ! Ναι με όσους έχω συζητήσει τους έχω πει ότι θελω να κατέβουν λίγο, μου είπαν μπορούν να κατέβουν ως εκεί που...
  • K
    kwstas4 απάντησε στο νήμα ΜΜ και συμβουλές.
    Κατάλαβα, σ ευχαριστώ! Ναι με όσους έχω συζητήσει τους έχω πει ότι θελω να κατέβουν λίγο, μου είπαν μπορούν να κατέβουν ως εκεί που...
  • K
    kwstas4 reacted to Chris34's post in the thread ΜΜ και συμβουλές with Like Like.
    Δεν θα δεις θεαματική αλλαγή μόνο με τις θεραπείες. 40 χρονών είσαι. Γιατί να μην κάνεις μια συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών να κατέβει...
  • C
    Δεν θα δεις θεαματική αλλαγή μόνο με τις θεραπείες. 40 χρονών είσαι. Γιατί να μην κάνεις μια συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών να κατέβει...
  • K
    Όχι δεν έχω ξανά ασχοληθεί, ειναι εντελώς άσχετος γι αυτο και προσπαθώ να πάρω πριν πάω... Ποσα τριχοθυλακια θεωρείς ότι θα χρειαστω...
  • K
    Στην κατάσταση που είναι τα μαλλιά σου αυτή τη στιγμή από κάποιες λήψεις που έχεις τραβήξει φαίνεται σαν να έχεις κάνει μεταμόσχευση στο...
  • C
    Στην κατάσταση που είναι τα μαλλιά σου αυτή τη στιγμή από κάποιες λήψεις που έχεις τραβήξει φαίνεται σαν να έχεις κάνει μεταμόσχευση στο...
  • Xristos87
    Ειναι συνθετο. Η σκαλα κουρεματος, η αλωπεκια π εχει δλδ η εκταση, το χρωμα του κεφαλιου κ.ά.
  • JimKan1
    JimKan1 reacted to shearer's post in the thread H Ρεαλ πάει ....κέντρο with Like Like.
    Αυτη ειναι η τακτική του. Εντωμεταξυ το αστείο ειναι οτι λεει οτι κάνει αυτος ο ιδιος τις επεμβάσεις και οχι οι κοπέλες ξερω γω :D...
  • K
    kwstas4 reacted to ManCyprus87's post in the thread ΜΜ και συμβουλές with Like Like.
    Σίγουρα τιμή και κλινική δεν είμαι ο κατάλληλος για να πει. Τώρα τριχοθυλάκια που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή που είναι εν εξελίξη η...
  • ManCyprus87
    ManCyprus87 απάντησε στο νήμα ΜΜ και συμβουλές.
    Σίγουρα τιμή και κλινική δεν είμαι ο κατάλληλος για να πει. Τώρα τριχοθυλάκια που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή που είναι εν εξελίξη η...
  • K
    Σ ευχαριστώ ξανά, θα το σκεφθω και φυσικά αν προχωρήσω στην ΜΜ θεωρώ και εγω πως πρέπει να γίνει ταυτόχρονα θεραπεια γιατί όπως έχω δει...
Μπλουζα