Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
C
Chris34
απάντησε στο νήμα
ΜΜ και συμβουλές
.
Μια συμβουλή. Να ξέρεις ότι ακόμη και στην ίδια κλινική αν κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών περισσότεροι γιατροί από έναν σε κάποιο βαθμό...
31 Ιούλιος 2025
K
kwstas4
reacted to
Chris34's post
in the thread
ΜΜ και συμβουλές
with
Like
.
Τα temporal peaks εννοείς μάλλον. Να γίνουν λίγο τριγωνικά με την τοποθέτηση κάποιων μόνο τριχών και εκεί.ναι θα δώσει και αυτό βελτίωση...
31 Ιούλιος 2025
C
Chris34
απάντησε στο νήμα
ΜΜ και συμβουλές
.
Τα temporal peaks εννοείς μάλλον. Να γίνουν λίγο τριγωνικά με την τοποθέτηση κάποιων μόνο τριχών και εκεί.ναι θα δώσει και αυτό βελτίωση...
31 Ιούλιος 2025
C
Chris34
reacted to
kwstas4's post
in the thread
ΜΜ και συμβουλές
with
Like
.
Κατάλαβα, σ ευχαριστώ! Ναι με όσους έχω συζητήσει τους έχω πει ότι θελω να κατέβουν λίγο, μου είπαν μπορούν να κατέβουν ως εκεί που...
31 Ιούλιος 2025
K
kwstas4
απάντησε στο νήμα
ΜΜ και συμβουλές
.
Κατάλαβα, σ ευχαριστώ! Ναι με όσους έχω συζητήσει τους έχω πει ότι θελω να κατέβουν λίγο, μου είπαν μπορούν να κατέβουν ως εκεί που...
31 Ιούλιος 2025
K
kwstas4
reacted to
Chris34's post
in the thread
ΜΜ και συμβουλές
with
Like
.
Δεν θα δεις θεαματική αλλαγή μόνο με τις θεραπείες. 40 χρονών είσαι. Γιατί να μην κάνεις μια συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών να κατέβει...
31 Ιούλιος 2025
C
Chris34
απάντησε στο νήμα
ΜΜ και συμβουλές
.
Δεν θα δεις θεαματική αλλαγή μόνο με τις θεραπείες. 40 χρονών είσαι. Γιατί να μην κάνεις μια συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών να κατέβει...
31 Ιούλιος 2025
K
kwstas4
απάντησε στο νήμα
ΜΜ και συμβουλές
.
Όχι δεν έχω ξανά ασχοληθεί, ειναι εντελώς άσχετος γι αυτο και προσπαθώ να πάρω πριν πάω... Ποσα τριχοθυλακια θεωρείς ότι θα χρειαστω...
31 Ιούλιος 2025
K
kwstas4
reacted to
Chris34's post
in the thread
ΜΜ και συμβουλές
with
Like
.
Στην κατάσταση που είναι τα μαλλιά σου αυτή τη στιγμή από κάποιες λήψεις που έχεις τραβήξει φαίνεται σαν να έχεις κάνει μεταμόσχευση στο...
31 Ιούλιος 2025
C
Chris34
απάντησε στο νήμα
ΜΜ και συμβουλές
.
Στην κατάσταση που είναι τα μαλλιά σου αυτή τη στιγμή από κάποιες λήψεις που έχεις τραβήξει φαίνεται σαν να έχεις κάνει μεταμόσχευση στο...
31 Ιούλιος 2025
Xristos87
απάντησε στο νήμα
Smp, Μαρία Κολώνη στην Αθήνα
.
Ειναι συνθετο. Η σκαλα κουρεματος, η αλωπεκια π εχει δλδ η εκταση, το χρωμα του κεφαλιου κ.ά.
31 Ιούλιος 2025
JimKan1
reacted to
shearer's post
in the thread
H Ρεαλ πάει ....κέντρο
with
Like
.
Αυτη ειναι η τακτική του. Εντωμεταξυ το αστείο ειναι οτι λεει οτι κάνει αυτος ο ιδιος τις επεμβάσεις και οχι οι κοπέλες ξερω γω :D...
31 Ιούλιος 2025
K
kwstas4
reacted to
ManCyprus87's post
in the thread
ΜΜ και συμβουλές
with
Like
.
Σίγουρα τιμή και κλινική δεν είμαι ο κατάλληλος για να πει. Τώρα τριχοθυλάκια που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή που είναι εν εξελίξη η...
31 Ιούλιος 2025
ManCyprus87
απάντησε στο νήμα
ΜΜ και συμβουλές
.
Σίγουρα τιμή και κλινική δεν είμαι ο κατάλληλος για να πει. Τώρα τριχοθυλάκια που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή που είναι εν εξελίξη η...
31 Ιούλιος 2025
K
kwstas4
απάντησε στο νήμα
ΜΜ και συμβουλές
.
Σ ευχαριστώ ξανά, θα το σκεφθω και φυσικά αν προχωρήσω στην ΜΜ θεωρώ και εγω πως πρέπει να γίνει ταυτόχρονα θεραπεια γιατί όπως έχω δει...
31 Ιούλιος 2025
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα