Τελευταία δραστηριότητα

• H
    Harris35 απάντησε στο νήμα Seneca 2150 crafts 16/01/25.
    Έχεις ένα δίκαιο απλά θεώρησα καλές τις φωτό τεσπα ανεβάζω και δικές μου σημερινές φωτό με βρεγμένο μαλλί
    • IMG_7026.jpeg
    • IMG_7027.jpeg
    • IMG_7022.jpeg
    • IMG_7020.jpeg
  • T
    Tetrakis απάντησε στο νήμα Seneca 2150 crafts 16/01/25.
    Εντάξει ρε φίλε καλές είναι οι φωτό πάντως
  • T
    Tetrakis reacted to Harris35's post in the thread Seneca 2150 crafts 16/01/25 with Like Like.
    Καλημέρα σε όλους και κάλο καλοκαιρι!! Πριν 15 μέρες έκλεισα 6 μηνες από την ημερομηνία μεταμόσχευσης και αφού έκανα το ραντεβού με την...
  • Χ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΤΣΗΣ απάντησε στο νήμα Tretinoin.
    Μόνο σε γαληνικο σκευασμα σε συνδυασμό με μινοξιδιλη.Αν θες στείλε προσωπικό.
  • JimKan1
    JimKan1 απάντησε στο νήμα Seneca 2150 crafts 16/01/25.
    Καλα σε παει απο φυτρωση, καλο ειναι στην παρουσιαση σου απτη στιγμη που ειναι δικη σου ανεξαρτητη και οχι επισημη της κλινικης, να...
  • T
    Ξεκαθαρα ναι! Τωρα σε αδειες περιοχες οχι. Θεωρω πως οταν κοιτας καποιον με smp, οσο καλη μα οσο καλη δουλεια κ αν εχει κανει, θα...
  • T
    tocamrd απάντησε στο νήμα Part 2: H Real Reloaded..
    καλησπέρα παίδες! θέλω να ρωτήσω τα cons με Λορέντζο γίνονται μόνο Αθήνα ή και Θεσσαλονίκη;
  • The Antiagers Regrow
    • Slide1.JPG
    • Slide2.JPG
    • Slide3.JPG
    • Slide4.JPG
    • Slide5.JPG
    • Slide6.JPG
    • Slide7.JPG
    • Slide8.JPG
    • Slide9.JPG
    • Slide10.JPG
  • M
    m3e36 reacted to shearer's post in the thread H Ρεαλ πάει ....κέντρο with Like Like.
    Αυτη ειναι η τακτική του. Εντωμεταξυ το αστείο ειναι οτι λεει οτι κάνει αυτος ο ιδιος τις επεμβάσεις και οχι οι κοπέλες ξερω γω :D...
  • JimKan1
    JimKan1 reacted to ΝΙΚΟΣ Κ.'s post in the thread Seneca 2150 crafts 16/01/25 with Like Like.
    Απο άποψη φυτρωσης τα εχεις παει εξαιρετικά και σίγουρα θα βελτιωθεις και άλλο. Στο θεμα σχεδιασμού οπως είπες και εσύ ούτε εμένα μου...
  • T
    Tetrakis απάντησε στο νήμα H Ρεαλ πάει ....κέντρο.
    Σαν να φοραει Τοπικ ο γιατρός
  • Xristos87
    Ξεκαθαρα ναι! Τωρα σε αδειες περιοχες οχι. Θεωρω πως οταν κοιτας καποιον με smp, οσο καλη μα οσο καλη δουλεια κ αν εχει κανει, θα...
  • Ν
    ΝΙΚΟΣ Κ. απάντησε στο νήμα Seneca 2150 crafts 16/01/25.
    Απο άποψη φυτρωσης τα εχεις παει εξαιρετικά και σίγουρα θα βελτιωθεις και άλλο. Στο θεμα σχεδιασμού οπως είπες και εσύ ούτε εμένα μου...
  • bobby
    bobby απάντησε στο νήμα H Ρεαλ πάει ....κέντρο.
    Οποίος δεν ενημερωθεί ενδελεχώς και δεν το ψάξει θα την πατήσει μάλλον……
  • Gianney
    Gianney reacted to Marios1982's post in the thread H Ρεαλ πάει ....κέντρο with Like Like.
    Meanwhile in Madrid…
Μπλουζα