Yorkfin, dr. feller, fut, 3500 grafts, 08/12/2014

nikolakis

Well-Known Member
Σιγουρα δεν εισαι οπως πριν αλλα για τοσα grafts που εβαλες και τοσα λεφτα που εδωσες ειναι ενα αποτελεσμα που δεν σε ενθουσιαζει ιδιαιτερα.Και ερχομαι στα λογια μου της πρωτης σου σελιδα στην αρχη του νηματος.
Ενω φαινεται ομορφη δουλεια στην αρχη στις φωτο ειναι σαν να μην ειχες μεγαλο ποσοστο φυτρωσης.
Γιάννη ξανάβαλε τη φωτογραφία που ειχες πριν. Δε σε γνωρίζουμε , νομίζουμε οτι ειναι καποιο αλλο μέλος.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
φύτρωση υπάρχει και νομίζω αρκετά μεγάλη..ειδικά στην προηγουμενη σελίδα οι φωτό οι περσινες ειναι ακόμα καλυτερες..αυτές τώρα νομίζω πως καταρχήν θέλει ένα κούρεμα οπωσδήποτε.ειναι μακριά αρκετά τα μαλλιά και αδικούν το αποτέλεσμα.παρα είναι αρκετά μακριά όμως..εμενα αυτό που δεν μου κάθετε καλά ειναι ή hairline.. δεν υπάρχει hairline..για να γίνει σωστό εντελώς χρειάζεται τουλάχιστον άλλη μια,ισως και 2 επεμβασεις.. μπροστά πρέπει να κάνει κάτι αντίστοιχο με τον cvial η του alhtis ,να φτιάξει τα temples μαζι με στρογγυλεμα στη hairline και ότι υπάρχει διαθέσιμο για crown μετα..τώρα john γι αυτά που λες στην πρώτη σελίδα και το υποστηρίζεις έντονα,ειναι ακριβώς τα ιδια που λέμε και εμείς για κυπρο..δες larioso ας πούμε με 400 grafts παραπάνω σε αντίστοιχο πρόβλημα και δουλεύοντας ολόκληρο το κεφάλι.οχι μόνο α+β ζώνη..παρα πολύ καλό αποτέλεσμα για τα grafts που έβαλε ..και με fue όχι strip..σχεδόν τα μισά λεφτά από σένα και το 1/4 από yorkifun..τώρα εμείς εδώ μιλάμε για διαφορά ελλαδας κυπρου..εσύ από την πρώτη σελίδα πας να βάλεις σε ίδια κατηγορία την εταιρεία σου με feller..το παρακανεις λίγο μαν..
Σιγουρα δεν εισαι οπως πριν αλλα για τοσα grafts που εβαλες και τοσα λεφτα που εδωσες ειναι ενα αποτελεσμα που δεν σε ενθουσιαζει ιδιαιτερα.Και ερχομαι στα λογια μου της πρωτης σου σελιδα στην αρχη του νηματος.
Ενω φαινεται ομορφη δουλεια στην αρχη στις φωτο ειναι σαν να μην ειχες μεγαλο ποσοστο φυτρωσης.
 

nikolakis

Well-Known Member
Με αυτα τα χρήματα που έδωσε ο φίλος κ για το αποτέλεσμα που πήρε συν την ταλαιπωρία της επέμβασης πιστευω οτι δεν αξίζει το κόπο να μπει κανεις σε όλη αυτή τη διαδικασία κατ εμε παντα. Αν τωρα ο ίδιος αισθάνεται καλα κ ανεβασμένος τοτε μια χαρα. Παρεπιπτόντως ειναι ίδιο κεφάλι με ιδια μαλλιά κ στυλ ακριβώς , με αυτόν που παρουσίαζε το φατσαμπουκ στο Ε, κλώνος!
 

koumparos

Well-Known Member
Ενα καθαρο 5αρη(και βαλε) με 3500 δεν θα μπορουσε να περιμενει κατι καλυτερο.Θελει αλλα τοσα και ενα τελευταιο αγγιγμα με μια τριτη για την τελικη πυκνοτητα.
 

yorkifun

Active Member
Με αυτα τα χρήματα που έδωσε ο φίλος κ για το αποτέλεσμα που πήρε συν την ταλαιπωρία της επέμβασης πιστευω οτι δεν αξίζει το κόπο να μπει κανεις σε όλη αυτή τη διαδικασία κατ εμε παντα. Αν τωρα ο ίδιος αισθάνεται καλα κ ανεβασμένος τοτε μια χαρα. Παρεπιπτόντως ειναι ίδιο κεφάλι με ιδια μαλλιά κ στυλ ακριβώς , με αυτόν που παρουσίαζε το φατσαμπουκ στο Ε, κλώνος!
θέλω να ξεκαθαρίσω δυο τρία πραγματάκια..

Kαταρχήν το θέμα λεφτά δεν είναι τόσο απλό..η επέμβαση έγινε στην Aμερική και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη..ένας ηλεκτρολόγος να έρθει να σου αλλάξει μια μπρίζα παίρνει 400$..τα 15.000 στην δουλειά μου τα κάνω σε 2.5 μήνες(δεν το αναφέρω αυτό για να το παίξω πλούσιος..απεναντίας δεν είσαι τίποτα εδώ με αυτά τα λεφτά..απλά το αναφέρω για να καταλάβεις το κόστος ζωής ποσο διαφορετικό είναι)..
Oταν ακούμε ένα ποσο για μια κλινική του εξωτερικού πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν απευθύνεται στην διεθνή αγορά αλλα πρώτα πρώτα στην εγχώρια και η τιμή βγαίνει με αυτή την λογική..άρα στην ερευνα αγοράς που έκανα με τα ίδια λεφτά θα μπορούσα να πάω στους χασάπηδες της Bosley όπως τους αποκαλούν αρκετά άτομα..με τα ίδια λεφτά όμως ψώνισα ας πούμε μια φίρμα..μπορώ να πω λοιπόν ότι έκανα μια καλή αγορά με βάση τιμή και εγχώριο ανταγωνισμό..

Aπό την αρχή είπα πλήρωσα χωρίς καμια έκπτωση! τα λεφτάκια μου ήταν και δεν θα διαφημίσω κανέναν γιατρό που είναι εκατομμυριούχος!
Eξάλλου μην κοροϊδευόμαστε είναι πολύ μακρινό και ακριβό ταξίδι για να δελεάσω πελάτες..

H δικη μου προσωπική άποψη λοιπόν είναι ότι η επέμβαση μου κρίθηκε απόλυτα επιτυχής και εξηγούμε..
H φυτρώσει ήταν σε πολύ πολύ μεγάλα επίπεδα που αυτό είναι το ένα κριτήριο επιτυχίας και όλα φαίνονται φυσιολογικά χωρίς παρατράγουδα..η ουλή αόρατη με οποιοδήποτε κούρεμα και αν έχω δοκιμάσει εκτος από ξύρισμα κεφαλιού που δεν είναι στα πλανα μου..
Δεν έχω πόνους και η μετεγχειρητικη πορεια πήγε άψογα..
Nα πω ακόμα μια φορα ότι δεν πήρα,περνώ και δεν θα πάρω κανένα απολύτως βοήθημα..και όταν λέμε τίποτα εννοούμε ούτε καν ένα σαμπουάν!

Eννοείτε ότι δεν περίμενα θαύματα..και ξέρω ότι χρειάζεται και άλλη επέμβαση για να υποστηρίξω το πρώτο αποτέλεσμα και να δέσει η δουλειά..αλλα εκεί που ήταν κρανίου τόπος τώρα χτενίζομε!

Oποτε συγγνώμη φιλε μου αλλα δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει η άποψη σου ότι δεν αξίζει..θα παραθέσω κάποιες φωτογραφίες που θα είναι και τελευταίες που θα έχουνε και κάποια εξήγηση..θα πω και ένα τελευταίο..έχουν περάσει περίπου 2 χρονια από την επέμβαση μου..τότε δεν ήξερα τι να περιμένω..τώρα που ξέρω και βλέπω καθημερινά την διαφορα που έχω..και τα διπλα λεφτά να ήταν θα τα πλήρωνα με κλειστά ματια εφόσον έχω την δυνατότητα εννοείτε..
 

yorkifun

Active Member
από 7 χρονια πίσω μέχρι 3 περίπου..

DSC00456.JPG
DSC03017.JPG
DSC03106.JPG
DSC03257.JPG
IMG_1039.JPG
IMG_1066.JPG
 

yorkifun

Active Member
IMG_7235.jpg
αυτές είναι τυχαία τραβηγμένες για προσωπική χρήση όπως και οι πρώτες που έβαλα για να δείτε πλέον την διαφορά σε φωτογραφίες..γιατί τις απέφευγα εννοώ τώρα είμαι απόλυτα άνετα να είμαι σε φωτογραφία και ας μην λένε πάντα την αλήθεια..

IMG_6453.JPG


IMG_6648.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:

yorkifun

Active Member
και τέλος 2 φωτογραφίες..το ένα ζευγάρι είναι από το δίπλωμα οδήγησης..προφανώς καταλαβαίνετε γιατί πήγα να αλλάξω την φωτό...και το άλλο ζευγάρι φωτό είναι τυχαία τραβηγμένα σχεδόν στο ίδιο σημείο περίπου στις ίδιες συνθήκες με διαφορα 3-4 χρονια..

IMG_7560.JPG
IMG_7562.JPG
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Μια χαρά αποτέλεσμα και αρκετά φυσικό, απλά με τα λεφτά που έδωσες, στην Ελλάδα, Κύπρο ή Τουρκία, θα είχες κλείσεις όλο το κεφάλι. Το αν θα ήταν το ίδιο, αν κρίνω από τη δικιά μου μμ σε φυσικότητα και φυτρωτικότητα (παρεμπιπτόντως γίνεται δεύτερο μπαμ σε φύτρωση σε μένα και θα ενημερώσω όσονουπω) πιστεύω πως ναι θα ήταν το ίδιο.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Στις φωτο πριν που εβαλες τωρα σιγουρα φενεσαι πιο φαλακρος αποτι νομιζα,απλα πιστευω οτι θα μπορουσε να γινει κατι καλυτερο.
 

Adriano

Well-Known Member
Εξαιρετικά κακό το αποτέλεσμα σε συνάρτηση με την τιμή της επέμβασης.
Άσχετα με το ότι φαίνεται καλύτερα ο φίλος μας.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επειδή τα είχαμε ξαναπει παλιότερα να τα ξαναθυμισω. Ο yorkfin έβαλε 3500graft σε μια περιοχή περίπου 100cm2 (ίσως και παραπάνω) με χαμηλές γέφυρες - πλατύ μέτωπο, άρα μιλάμε για μια πυκνότητα 35g (-) με λεπτή τρίχα (το είχαμε συζητήσει και τότε) με μηδενικη συνεισφορά υπαρχόντων μαλλιών και φυσικά για αυτό τον λόγο δεν έκανε και χρήση φαρμάκων. Αυτό που βλέπω είναι ένα αποτέλεσμα με αντίστοιχη φύτρωση, άρα δεν τίθεται θέμα χαμηλής φύτρωσης. Απλά τότε του είχα πει ότι θα χρειαστεί άλλες 2. Μια για πίσω και μια για πύκνωση της πρώτης. Για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα θέλει γύρω στα 7000-8000g (αν τα έχει). Το layering προς τα πλάγια βοηθάει την τρέχουσα εικόνα του και είναι πολύ δόκιμο.

Νομίζω ότι στο φόρουμ έχουμε χάσει κάπως το μέτρο. Περιπτώσεις όπως του yorkfin, δηλαδή 5Α με χαμηλές γέφυρες και τέτοιο κεφάλι δεν υπάρχει περίπτωση με λιγότερο από 6-7000g να έχουν πολύ καλό αποτέλεσμα (χωρίς φωτογραφικά τρικ) ακόμα και αν η τρίχα είναι καλή. Το οικονομικό είναι ένα άλλο θέμα. Ο καθένας το αντιλαμβάνεται ανάλογα με την τσέπη του.
 

dimitris50423

Well-Known Member
yorki το οτι εχεις βελτιωση εχεις.. το μηκος του μαλλιου ομως ειναι πολυ μεγαλο και με το χτενισμα στα πλαγια δεν καταλαβαινεις τιποτα απο φυτρωση.
εχεις βαλει καθολου φωτο με πιο κοντο μαλλι να φανει η πυκνοτητα?
το μαλλι φαινεται πυκνο μονο εκει που καταληγει ολο αναλογα με το χτενισμα ενω απο την αλλη μερια δειχνει αραιο.
εχεις φωτο με πιο κοντο μαλλι?
πιστευω και εγω οτι για τα χρηματα που εδωσες θα μπορουσε να γινει κατι καλυτερο, παρα αυτο ομως εχεις βελτιωθει και μπορεις να διορθωσεις λεπτομερειες. καλο ειναι να κανεις το πισω με διορθωσεις στο μπροστινο.
 

aeratos28

Just aeratos
ότι έχει χαθεί το μέτρο ,αυτό είναι σίγουρο..είναι φυσιολογικη η εικόνα που δείχνει ο yorkifun βάση προβλήματος και grafts που έχουν μπει..το λάθος εδώ ειναι στη hairline..οι γέφυρες δεν είναι τόσο χαμηλα,σε καλό επίπεδο ειναι..όταν έχεις μεγάλο μέτωπο με οπισθοχώρηση αρκετά στο σημείο ενωσης της hairline με τα temples,ε είναι λάθος να δίνεις τόσο τριγωνικό σχημα στη hairline..και με τα grafts που μπήκαν θα μπορούσε να χτίσει αυτά τα σημεία πολύ καλύτερα ώστε να δείχνει πολύ καλύτερα.το θέμα που έχουμε ξεφύγει εντελώς είναι στο θέμα πυκνότητας γιατί όλοι ζητάνε 60- 70αρια grafts λες και είναι στραγάλια αυτές οι πυκνότητες..όσον αφορά το οικονομικό,τα εξηγεί πολύ ωραία πιο πάνω ο yorkifun..αυτοί είναι οι λόγοι των τιμών που ζητάνε..όταν σου λέει ότι σε 2 μήνες εύκολα βγάζει αυτό το ποσό ,σκεψου πόσο φθηνά είναι για εκει..αλλά τα ίδια ζητάει και ο bosley,ο άστα να πάνε δηλαδή..άρα δεν είναι θέμα ικανοτήτων όπως λένε συνέχεια και δίνουν εξήγηση εκεί στο ότι είναι τόσο ακριβότερα από εδώ..είναι γενικά όλα αυτά μεγάλη κουβέντα..αν ένας φίλος από το φόρουμ ας πούμε έχει αντίστοιχο πρόβλημα και θέλει 6-7000 grafts θα του βγει πάνω από 30000€ να πάει έξω..εδώ άμα δώσει στον βεκρη 7500€ θα το κάνει..και δεν νομίζω ότι θα έχει τρομακτικές διάφορες ή μία από την άλλη επέμβαση..και εδώ είναι εφικτό να το κάνει.εξω να δώσει τόσα λεφτά αποκλείεται και δεν νομίζω ότι αξίζει κιόλας.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Αυτο σκεφτηκα και εγω με τη συγκριση τιμων που εκανε ο yorki. Συμφωνω με τον αερατο.
Σε πολλες περιπτωσεις παιζει ρολο το κοστος ζωης της καθε χωρας οχι απαραιτητα η ποιοτητα υπηρεσιων και το αποτελεσμα που μπορει να παρει καποιος. Υπαρχουν και εξαιρεσεις σε τοπ ονοματα σε χωρες οχι τοσο ακριβες. το ιδιο μου ειχε πει ο Δανος τη μερα που ειχα κανει μμ. Οτι στη χωρα του για να κανει ηθελε 13-15000 κορωνες και ειχε ερθει Ελλαδα. Τι διαφορα εχει το κεφαλι του laroiso πχ με του yorki; η ο τασμανια που ειχε μικροτερο θεμα τι καλυτερο θα επαιρνε σε πιο ακριβες κλινικες; θελω να πω οτι δινοντας παραπανω χρηματα δεν ειναι σιγουρο οτι αγοραζεις και καλυτερο αποτελεσμα. Τα χρηματα που εμεις βλεπουμε εδω πολλα εκει που εκανε ο yorki ειναι λιγα. Αυτη ειναι η δικη μου γνωμη.
 

yorkifun

Active Member
πριν λίγα χρόνια ψάχναμε με το κιάλι να βρούμε μια αξιόπιστη εταιρία στην Eλλάδα με σταθερά καλά αποτελέσματα..μην ξεχνάμε ότι το ψάξιμο για κλινική έγινε σχεδόν πριν 3 χρονια..μέσα σε αυτά τα 3 χρονια βέβαια φαίνεται να υπάρχει μια καλή σειρά από θετικά αποτελέσματα Eλλάδα..και σίγουρα αυτό είναι πολύ καλο..οποτε στην απλή ερώτηση που λένε πολλοί έλα μωρέ και εδώ το ίδιο θα ήταν απαντώ με ευκολία και με βάση δικές σας παροτρύνσεις τότε που ψαχνόμουν μην το σκέφτομαι καν για Eλλάδα..τώρα για το οικονομικό το είπαμε..η κάθε τσέπη "ματώνει" διαφορετικά με βάση πόλους παράγοντες..αν υπάρχει μια σταθερότητα δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να έρθει κάποιος να πληρώσει τιμές αμερικής με έσοδα ελλάδος..το αντίθετο όμως αν υπάρχει αξιόπιστη λύση δεν θα χάλαγε και έναν αμερικανο..να έρθει Eλλάδα να πληρώσει τιμές Eλλάδος με μισθό Aμερικής..
 

leas

Well-Known Member
Φίλε yorki ελπίζω να είσαι καλά και με υγεία..
Προχωρησες τελικά σε δεύτερη επέμβαση;
Αν αραιά και που μπαίνεις στο φόρουμ κάνε μια ενημερωση..
 
Μπλουζα