Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

Vdupa

Well-Known Member
Ένας genuine αντιπροσωπος θα τους έδινε προτεραιότητα, εγώ δεν είμαι τέτοιος, με ενδιαφέρει να κάνουν cons και αυτοί που δεν θα κάνουν μμ ή καίγονται για απαντήσεις.
Αυτό να το επιβεβαιώσω και εγώ.
Δεν ήμουν σίγουρος αν αξίζει ή όχι να πάω στο consultation και οταν είχα στείλει pm για συμμετοχή μου στον Cvial, δίστασα λίγο σε δεύτερο μήνυμα και του είπα σε ότι είναι καλύτερα να επιλέξει κάποιον άλλον αφού δεν έχω πρόθεση να κάνω μεταμόσχευση και ο Cvial μου είπε χωρίς δισταγμό, ότι δεν έχει να κάνει, θα σε βοηθήσει να δεις που θα πάει η τριχόπτωση σου κτλ, να έχεις γενικά μια εικόνα, ο lorenzo είναι μανούλα σε αυτά, οπότε είσαι και εσύ υποψήφιος και θα ενημερωθείς αν θα έρθεις.

Τελικά, χώρεσα και η διάγνωση ήταν dupa!
Το βέβαιο είναι ότι σήμερα δε θα είχα καταλάβει απολύτως τίποτα γιατί η dupa μου μπορούσε να διαγνωστεί μόνο με την κάμερα. Πράγμα που με βοηθά στο πως θα χειριστώ την τριχόπτωση μου!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member
Τολ αρχικα εχεις τον απεριοριστο σεβασμο τουλαχιστον απο μενα...Παντα μιλας με επιχειρηματα...
Αρα τελικα ομως ενω ειχε πει δεν ηθελε να κανει παρουσιαση μμ,μετα πιστευεις ηθελε να τη δειξει και να μας κανει και ενα τρικ?Αλλαξε δλδ γνωμη και λεει κατσε να κανω και μια ενημερωση στους 15 μηνες?Ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω αυτο...
Τον Γιωργο τον εχεις πει οπως περιεγραψες ,τον Βλαφο πως τον βλεπεις σε σχεση με τον Τιρκαλα?
 
  • Like
Reactions: tol

Vdupa

Well-Known Member
Προσωπικά πιστεύω 101% τον tol.

Λαθος το πως το χειριστηκε ο vlafo, καλύτερα να είχε μιλήσει για την μμ του, αλλα δεν πιστεύω οτι οι bobby, tol, Legwg James θα το άφηναν να περάσει ετσι αν δεν αποκάλυπτε ο Vlafo στην συνέχεια οτι εχει κάνει νέα μμ.

Δεν ξέρω αν ήμουν και εγώ με το παλιό μου nickname σε αυτήν την συνομιλία (δεν έχω πρόσβαση πλέον). Είχαμε ένα κοινό χωρό σε pm αν δεν κάνω λάθος κάποια παιδιά. Αλλά και εγώ δεν θα το άφηνα. Και επειδη ο Vlafo το γνωρίζει αυτό, το θεωρώ πολύ δύσκολο να είχε πονηρή πρόθεση.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Λοιπον, ηρθε η ωρα να τοποθετηθω και εγω.

Απο το πρωι μου ετυχε ενα περιστατικο υγειας με συγγενικο μου προσωπο και αναγκαστηκα να ταξιδεψω πολλα χιλιομετρα. Ευτυχως ολα ειναι καλα και ετσι βρισκω χρονο να εκθεσω τις αποψεις μου επι του θεματος.

Ειμαι και εγω γνωστης της δευτερης μεταμοσχευσης του vlafo, γνωριζω λεπτομερειες και θεωρω οτι η αποψη μου εχει καποια ιχνη αντικειμενικοτητας.

Καταρχας, οσοι εχουν διαβασει σχολια μου εδω και χρονια, θα εχουν καταλαβει κατι πολυ σημαντικο για την ολη υποθεση...

Ποτέ μου δεν εχω εκθειασει τον κ. Τυρκαλα. Αν βρεθει, εστω και ενα, ποσταρισμα μου στο οποιο εκφραζομαι θετικα για περιστατικο του κ. Τυρκαλα, αυτοματως να θεωρηθω ως αναξιοπιστος για αυτα που θα αναφερω παρακατω.

Το μονο θετικο σχολιο που εχω κανει, αφορα στην τιμολογιακη πολιτικη που ακολουθει, αφου αναμφισβητητα η χρεωση 1 ευρω/graft ειναι μια τιμια επιλογη.

Πολλοι θα θυμουνται οτι σε αρκετα σχολια μου που αφορουσαν στην περιπτωση του "πρωτου διδαξαντα" (του Γιωργου), τον επεκρινα για τη φανατικη σταση που εδειχνε. Τον ειχα κατηγορησει πολλες φορες οτι ειναι φερεφωνο, οτι λειτουργει με παρωπιδες. Επισης, ειχα ασκησει κριτικη στα αποτελεσματα των μεταμοσχευσεων που ειχε κανει στον κ. Τυρκαλα.

Επομενως, αν υπαρχει, εστω και ενα, μελος που με θεωρει προκατειλημμενο υπερ του κ. Τυρκαλα, ας βγει να το πει.

Επιπροσθετως, η σταση μου γενικα στο θεμα των μεταμοσχευσεων ειναι να προσπαθω παντοτε να κρινω με αντικειμενικοτητα, να επισημαινω τα κακως κειμενα και γενικα να μην παιζω το ρολο που, δυστυχως, εχουν πολλοι...το ρολο του χειροκροτητη γιατρων, το ρολο του αυλοκολακα γιατρων.

Θεωρωντας, λοιπον, τον εαυτο μου αντικειμενικο και ουδετερο παρατηρητη 6 χρονια που ειμαι μελος του forum, εχω να τονισω τα εξης:

Η μεταμοσχευση του vlafo εγινε ακριβως πριν δυο μηνες, στις 14 Φεβρουαριου. Ειχε ενημερωσει για αυτη, τουλαχιστον, τεσσερα μελη του forum σε μια κατ' ιδιαν συζητηση που ειχαμε (τα μηνυματα υπαρχουν στη διαθεση του καθενος). Τοτε, λοιπον, εντελως απροσδοκητα σε μια συζητηση που καναμε, μας ανακοινωσε οτι την προηγουμενη μερα προεβη σε δευτερη μεταμοσχευση. Ειπε ακομη οτι δεν προτιθεται να κανει παρουσιαση αυτης.

Το μονο που ειπε (και τοτε προσωπικα δεν του εδωσα ιδιαιτερη σημασια) ηταν οτι, ισως, να ανεβαζε καποιες φωτογραφιες, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ FORUM.

Ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι προθεση του vlafo ηταν να κανει ενα "παιχνιδι παρατηρητικοτητας και εμπειριας". Ηθελε να διαπιστωσει ποσα "γατονια" υπαρχουν στο forum...ποσοι θα ηταν αυτοι που θα ηταν οξυδερκεις και εμπειροι, ωστε να καταλαβουν τη δευτερη μεταμοσχευση.

Εχοντας, λοιπον, κατα την προσωπικη ταπεινη μου αποψη, αυτο το σχεδιο στο μυαλο του, ποσταρε χθες φωτογραφιες ακριβως στο διμηνο.

Τι σημαινει αυτο;

Οτι πολυ απλα αυτες οι φωτογραφιες αντιπροσωπευουν επακριβως την κατασταση της πρωτης μεταμοσχευσης. Οσοι εχουν εμπειρια, καταλαβαινουν οτι στο διμηνο η κατασταση του μαλλιου ειναι σχεδον η ιδια προ μεταμοσχευσης (σε καποιες περιπτωσεις και χειροτερη, αν εχει υπαρξει και σοκ λος).

Νομιζω (χωρις φυσικα να ειμαι στο μυαλο του, αφου εγω προσωπικα δε θα εμπαινα ποτέ σε αυτη τη διαδικασια να τεσταρω τις ικανοτητες των μελων του forum) οτι σε δυο-τρεις μηνες απο τωρα θα ξαναποσταρε φωτογραφιες, φυσικα μπουσταρισμενες λογω της προοδου της δευτερης μεταμοσχευσης, ωστε να διαπιστωσει ποιοι θα αντιλαμβανονταν την πιθανη βελτιωση του μαλλιου.

Στη συνεχεια και, αφου θα ειχε ολοκληρωσει το "πειραμα" του, ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αραγε, υπαρχει καποιος εχεφρων που πιστευει οτι θα εκανε κατι διαφορετικο; Πιστευει καποιος οτι δε θα ελεγε την αληθεια;

Μα τοτε θα γινοταν ρεντικολο στους στενους του φιλους, οι οποιοι γνωριζαν τα δεδομενα.

Υπαρχει, εστω και ενας, που πιστευει οτι ο tol θα ανεχοταν τετοια κοροϊδια, τετοιο εμπαιγμο των συμφορουριτων;

Πρωτος εγω θα εβγαινα και θα τον κατακεραυνωνα.

Επομενως, φιλοι μου, ειναι θεωρω ξεκαθαρο οτι οι προθεσεις του vlafo δεν ηταν κακοπροαιρετες. ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΤΟ FORUM.

Αν ηθελε να εξαπατησει, δε θα ενημερωνε κανεναν. Θα εφαρμοζε "μουλωχτα" το σατανικο του σχεδιο.

Αυτη ειναι, φιλοι μου, η αντικειμενικη πραγματικοτητα.

Η αξιοπιστια του vlafo δεν μπορει να τεθει σε αμφισβητηση.

Μπορει ο καθενας να τον χαρακτηρισει αφελη, παραξενο (με το πειραμα που θελησε να κανει)...κανείς, ομως, δε δικαιουται να τον χαρακτηρισει αναξιοπιστο και κακοβουλο. Εχει δωσει δειγματα γραφης αρκετα χρονια. Εχει προσφερει πολλα στο forum με τις γνωσεις και την εμπειρια του. Ειναι ενα απο τα εξεχοντα μελη.

Αντιθετως, πολλοι "τυφλοποντικες" βγηκαν απο τα λαγουμια τους. Πολλοι οι οποιοι ειναι τσιρακια γιατρων, πολλοι οι οποιοι γλυφουν γιατρους, πολλοι οι οποιοι σκοπιμως παραπλανουν με εξωραϊσμενο φωτογραφικο υλικο και ψαρευουν πελατες για τους γιατρους τους, βρηκαν την ευκαιρια και πεταχτηκαν σαν τους φαντομαδες, για να κατακρινουν και να το παιξουν υπερανω.

Δε θελω να επεκταθω...δε θελω να αναφερθω σε ονοματα, γιατι εχω δωσει το λογο της ανδρικης μου τιμης οτι δε θα ξανασχοληθω με συγκεκριμενους γιατρους και κλινικες.

Ειναι ολοφανερο ποιοι λειτουργουν ως πολιορκητικοι κριοι γιατρων.

ΥΓ. Επιτελους, μετα και απο αυτο το συμβαν, ελπιζω οτι πολλοι θα καταλαβουν ποσο επιζημιο ειναι να εχει καποιο μελος την ταμπελα του χειροκροτητη. Ελπιζω οτι μελη που φανατιζονται και φορουν παρωπιδες, να συνειδητοποιησουν οτι αυτη η τακτικη ειναι αθεμιτη. Ας ειμαστε ολοι αντικειμενικα ουδετεροι. Ας αφησουμε στην ακρη την εξυπηρετηση των συμφεροντων των γιατρων. Στοχος ολων μας ειναι η εξυπηρετηση του συμφεροντος των μελων του forum.

Αγαπητέ συμπατριώτη. Χαίρομαι που και εσύ προσθέτεις μια πινελιά στην όλη κατάσταση και μας δίνεις και περισσότερες λεπτομέρειες τις οποίες αγνοούσα. Δεν αμφισβητώ τίποτε από όσα λες γατί είναι τεκμηριωμένα και πολύ λογικά. Όπως καταλαβαίνεις όμως (αν η υποθεσή σου είναι σωστή περί πειράματος), αυτό είναι μια ατυχέστατη επιλογή, αφού δεν προνόησε να ενημερώσει εμένα (έτσι ώστε να μην μπαναριστεί ακαριαία) και το σπουδαιότερο, να μην δώσει λαβή για να πληγεί η αξιοπιστία του, ειδικά μετά το περιστατικό με το λάθος που συζητήθηκε εκτενώς. Με τέτοια πράγματα δεν παίζεις ούτε για πλάκα και ειδικά όταν δεν έχεις πάρει τα μέτρα σου. Αν είναι έτσι ας με πάρει λοιπόν τηλέφωνο να μου επιβεβαιώσει την θεωριά σου για να προχωρήσουμε παραπέρα.
 

oreo

Well-Known Member
Αγαπητέ συμπατριώτη. Χαίρομαι που και εσύ προσθέτεις μια πινελιά στην όλη κατάσταση και μας δίνεις και περισσότερες λεπτομέρειες τις οποίες αγνοούσα. Δεν αμφισβητώ τίποτε από όσα λες γατί είναι τεκμηριωμένα και πολύ λογικά. Όπως καταλαβαίνεις όμως (αν η υποθεσή σου είναι σωστή περί πειράματος), αυτό είναι μια ατυχέστατη επιλογή, αφού δεν προνόησε να ενημερώσει εμένα (έτσι ώστε να μην μπαναριστεί ακαριαία) και το σπουδαιότερο, να μην δώσει λαβή για να πληγεί η αξιοπιστία του, ειδικά μετά το περιστατικό με το λάθος που συζητήθηκε εκτενώς. Με τέτοια πράγματα δεν παίζεις ούτε για πλάκα και ειδικά όταν δεν έχεις πάρει τα μέτρα σου. Αν είναι έτσι ας με πάρει λοιπόν τηλέφωνο να μου επιβεβαιώσει την θεωριά σου για να προχωρήσουμε παραπέρα.
Επιβεβαιώνω κ εγώ αυτά που λέει ο δάσκαλος.
 

tol

Well-Known Member
Αλλαξε δλδ γνωμη και λεει κατσε να κανω και μια ενημερωση στους 15 μηνες?Ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω αυτο...

Φιλε Γιαννη, με το δικο μου μυαλο (δεν μπορω να ειμαι στο μυαλο του vlafo) δινω την εξης ερμηνεια...

Μαλλον δεν ηθελε να κανει κανονικη, πληρεστατη ενημερωση, οπως στην πρωτη μεταμοσχευση. Δεν ηθελε να ξαναμπλεξει με εμβαδα, λογους, τριχοθυλακια. Ισως να ειχε "μπουχτισει" απο την υπεραναλυση της πρωτης μεταμοσχευσης. Ισως ειχε κουραστει, βαρεθει.

Μαλλον, λοιπον, θα εκανε το "πειραμα" που προανεφερα και τιποτα περισσοτερο.

Θα αποκαλυπτε οσονουπω την αληθεια και τιποτα περισσοτερο.

Πως αλλωστε θα μπορουσε να μην την αποκαλυψει; Θα τον "παιρναμε με τις ντοματες".


Τον Γιωργο τον εχεις πει οπως περιεγραψες ,τον Βλαφο πως τον βλεπεις σε σχεση με τον Τιρκαλα?

Θα μιλησω απολυτα ειλικρινα...αν και αγαπητος μου φιλος ο vlafo, προσωπικα δε συμμεριζομαι τη σταση του. Εγω ποτέ δε θα εκανα διαφημιση σε κανεναν γιατρο, γιατι απλουστατα δε θα ηθελα να εκτεθω μελλοντικα. Σε οποιαδηποτε στραβη θα ειχα τυψεις συνειδησεως. Δε θα ηθελα ποτέ να κατηγορηθω οτι καθοδηγησα, εστω και καλοπροαιρετα, καποια μελη.

Ο vlafo, πιθανον παρασυρμενος απο το αναμφισβητητα πολυ καλο αποτελεσμα που ειχε, φανηκε υπερμετρα ενθουσιωδης.

Απο την αλλη, ομως, φιλε Γιαννη, αν εχεις παρακολουθησει ολα τα σχολια του, τοτε θα διαπιστωσεις οτι, περαν της υπερβολικης συμπαθειας για τον κ. Τυρκαλα, ο vlafo πολλες φορες εχει εκθειασει αποτελεσματα και αλλων γιατρων. Πολλες φορες εχει γραψει θετικοτα λογια για μεταμοσχευσεις μελων σε αλλες κλινικες. Αρα, δε φορουσε παρωπιδες, δεν προσπαθουσε να μειωνει και να υποβιβαζει ολους τους υπολοιπους γιατρους, για να αναδειξει μονο τον κ. Τυρκαλα. Εδινε απλοχερα συμβουλες σε νεαρα απειρα μελη του forum. Ειχε αποψη, ειχε γνωσεις και τις μοιραζοταν με τους υπολοιπους.

Αυτη ειναι, φιλε μου, η προσωπικη μου αποψη. Ελπιζω να σε καλυψα. Καλο βραδυ να εχεις.
 

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Όντας μέλος του γκρουπ που περιέγραψέ ο TOL, αν υπάρξει το OK απο όλα τα υπόλοιπα αγαπητά μέλη της ομαδικής να ανέβουν σκρινσοτ από τότε να επιβεβαιωθουν οσα γράφηκαν και με το παραπάνω.
 

tol

Well-Known Member
Δεν αμφισβητώ τίποτε από όσα λες γατί είναι τεκμηριωμένα και πολύ λογικά. Όπως καταλαβαίνεις όμως (αν η υποθεσή σου είναι σωστή περί πειράματος), αυτό είναι μια ατυχέστατη επιλογή, αφού δεν προνόησε να ενημερώσει εμένα (έτσι ώστε να μην μπαναριστεί ακαριαία) και το σπουδαιότερο, να μην δώσει λαβή για να πληγεί η αξιοπιστία του

Εχεις απολυτο δικιο, φιλε CVIAL. Συμφωνω απολυτα.

Αυτο θα ηταν το ιδανικοτερο. Ετσι το "πειραμα" του θα ειχε την απολυτη εχεμυθεια και αποτελεσματικοτητα.

ΥΓ Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα, ισως υπερεκτιμησε τις προδιαγραφες αυτου του πειραματος. Ισως και εσυ, φιλε CVIAL, μπορει να ησουν αναμεσα στα υποψηφια μελη που ηθελε να τεσταρει ο φιλος vlafo για την οξυδερκεια/αντιληψη τους. Ισως θεωρειται "ιεροσυλια" να θελει να τσεκαρει ενα "τερας" γνωσεων και εμπειριας, οπως εσυ...ισως, ομως, να ειναι και αυτο που πραγματι ειχε στο μυαλο του...να κριθει η παρατηρητικοτητα ολων ανεξαιρετως...ακομη και των γκουρου των μεταμοσχευσεων.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εχεις απολυτο δικιο, φιλε CVIAL. Συμφωνω απολυτα.

Αυτο θα ηταν το ιδανικοτερο. Ετσι το "πειραμα" του θα ειχε την απολυτη εχεμυθεια και αποτελεσματικοτητα.

ΥΓ Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα, ισως υπερεκτιμησε τις προδιαγραφες αυτου του πειραματος. Ισως και εσυ, φιλε CVIAL, μπορει να ησουν αναμεσα στα υποψηφια μελη που ηθελε να τεσταρει ο φιλος vlafo για την οξυδερκεια/αντιληψη τους. Ισως θεωρειται "ιεροσυλια" να θελει να τσεκαρει ενα "τερας" γνωσεων και εμπειριας, οπως εσυ...ισως, ομως, να ειναι και αυτο που πραγματι ειχε στο μυαλο του...να κριθει η παρατηρητικοτητα ολων ανεξαιρετως...ακομη και των γκουρου των μεταμοσχευσεων.
Αγαπητέ φίλε Τοl, μπορεί ίσως και λόγω της αγωνίας για το πως θα πάει η 2η μμ να μην ήθελε να παρουσιάσει μέχρι κάποιον μήνα που θα είχε καλύτερη εικόνα της πορείας του. Είναι κατανοητό. Όπως και να έχει έπρεπε να είχα ενημερωθεί για να αποφύγουμε τέτοιες καταστάσεις και να ψαχνόμαστε τώρα για εξηγήσεις. Τι να την κάνεις την παρατηρικότητα, ο θυμόσοφος λαός λέει, μυστικό που το ξέρουν παραπάνω από 2 δεν είναι μυστικό.
 

giannis1991

Well-Known Member
Φιλε Τολ εννοειται δεν εισαι ο Βλαφο,δεν απαντας για αυτον και σε ευχαριστω για την απαντηση...
Αληθεια αν ηθελε να παιξει ενα παιχνιδι δεν θα ειχε ενημερωσει το γκρουπ σας???Να σας πει μην πειτε τπτ αφηστε και θα το αποκαλυψω μετα...Αν και να σου πω την αληθεια γιατι μονο οι ηλιθιοι δεν παραδεχονται πραγματα ή δεν αλλαζουν γνωμη οτι τωρα που ξερω οτι περασε μονο ενα 2μηνο απο την 2η μμ οντως δεν εχει ΤΩΡΑ καποιο κερδος και οτι το ειπε σε ενα γκρουπ ανθρωπων θα τον καθιστουσε ρεζιλι ...Οποτε εδω παιρνει ελαφρυντικο...
Απο ενα παλιο μελος οπως ο βλαφο παντως χαζο το σκεπτικο...Κανεις παρουσιαση ή Τουλαχιστον λες εκανα 2η μμ αλλα δεν θα παρουσιασω την στιγμη που σε προηγουμενα ποστ ισχυριζεσαι οτι δεν εκανες 2η μμ...
Εγω θα σου πω οτι εχει δωσει λαβες στο δικο μου σκεπτικο... Μιλαει για τον γιατρο λες και είναι φιλος του και ξερει ακριβως πως λειτουργει,τι κανει στα χειρουργεια του,τι ηθικη εχει,τι τιμες κανει αναλογα την περιπτωση,οτι εχει τις πιο ωραιες hairline by far οπως εχει γραψει επακριβως,αλλου ανεφερε οτι κανει τα καλυτερα κονς με Lorenzo και Ζοντο κτλπ …Επισης Το λαθος με τις μετρησεις και το λαθος υπολογισμο θυλακιων εμενα δεν με επεισε ποτε...Αλλα κλεινω εδω ....
Τελος για να κλεισω και να σε ευχαριστησω για το χρονο σου το οτι μιλαει με καλα λογια για αλλους γιατρους δεν μου λεει κατι...Οι θεωρητικα παντα εξυπνοι ανθρωποι ετσι πρεπει να κανουν για να περασουν και απαρατηρητοι...Ξερω και αλλα μελη που το εχουν κανει και εχουν ξεχαστει...Αλλα οπως ειπα κλεινω εδω ,ο καθενας διαβαζει,κρινει και αποφασιζει στο τι ρολο βαραει ο καθενας...
Θα τα ξαναπουμε στο νημα μου στο 2μηνο,3μηνο κοκ και λογικα απο εδω και περα μονο εκει...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Το τι λέω με το τι ισχύει πραγματικά ,δεν θα κάτσω να το αναλύσω εδώ και σε εσένα .γενικώς έχετε μια τάση(και εσύ μαζί) να μιλάτε ασεβαστα..το αν ξεστραβωθηκα εγώ η όχι,άσε να το κρίνω μόνος μου..εσύ,δεν έχεις κανενα δικαίωμα και καμια γνώση σε ότι με αφορά..επειδή χαβαλεδιαζω και βάζω πρίζες στο φόρουμ για να περάσει η ώρα ,αυτό δεν σημαίνει φιλαράκο τπτ..το τι έγραψα κάτω από ένα διάλογο του Πάνου και του cvial πιστεύεις κρίνει το τι ξέρω? Χιούμορ έχεις..εγώ την υπομονή τους θαυμάζω που κάθονται και εξηγούν το παραμικρό..το αν καταλαβαίνω τις συζητήσεις η όχι,δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις..επίσης,βρες μου τα μνμ που έγραψα ότι προσέφερε ο vlafo ,που το έγραψα εγώ αυτό και βρες μου ότι θες από το νήμα του Σαλονικιού..
Υ.γ
Για να μην μπερδεύεσαι,για ξεστραβωματα κτλ,να σου θυμίσω ,ότι πηγες,απλά έκατσες και είπες κάντε μου ότι σχεδιασμό πιστεύετε,το αφήνω στα χέρια σας..εσύ
Εγώ, έχω χωρισμένη όλη τη ληπτρια σε τετρ εκατοστά σχεδιασμένη με δοκιμασμένους σχεδιασμούς,παίρνοντας υπόψη το παραμικρό και έχω άποψη για το τι και πως πάνω μου ..δεν αφήνομαι στα χέρια κανενός..
Αν έχεις όρεξη,βρες ότι θες και αν έχω και εγώ όρεξη μπορεί και να σου απαντήσω ,γτ βαριέμαι πλέον..μεγάλωσα λιγάκι και πλάκα πολύ δεν έχει να κάθομαι με τον κάθε πιτσιρικά τυπακο εδώ μέσα να έρχομαι σε αντιπαράθεση επειδή νομίζει ότι οι άλλοι δεν ξέρουν,επειδή είδε ότι έγραψε αυτό εκεί,και αυτό στο αλλο
Θα μου επιτρεψεις να τα λεω σε καθε ευκαιρια που βλεπω αχαριστιες...Καθολου εκτος τοπου και χρονου οταν καποιοι λετε τον Βλαφο ή τον οποιοδηποτε οτι εχει προσφερει πολλα...Που αν προσφερε 1 ο cvial προσφερε 1.000.000....
Εσυ μαλλον δεν ξεστραβωθηκες...να σου θυμισω και αν εχω ορεξη θα βρω και το αντιστοιχο ποστ που μιλανε ο Πανος με τον cvial και απο κατω γραφεις οτι δεν καταλαβαινεις τι λενε και εκφραζεις και θαυμασμο...θα το βρω και θα στο παραθεσω ακριβως...
Εδω ελεγε ενα νημα οτι ο Σαλονικιος τον κατεστρεψε η hdc και ο ανθρωπος ειχε τριχα 42μ...Και αλλα πολλα τετοια αλλα τελος παντων...
Στο τελευταιο συμφωνω κακως εκλεισε το νημα...
 

giannis1991

Well-Known Member
Αερατε ολα καλα φιλε ειλικρινα...Απλα καποιες διευκρινισεις και τιποτα αλλο...
1)Απλα σου εγραψα αυτο που εγραψες...Απο εκει και περα μπορει να ειχες τετοιες γνωσεις αλλα με το τοτε γραφομενο εγω μαλλον καταλαβα λαθος...
2)Γιατι κανεις και εσυ το ιδιο λαθος και παραθετεις τοτε κατι που εγραψα εγω(για τη hairline εννοω)...Δεν θα σου πω το ιδιο που απαντησες εσυ οτι ασε να κρινω εγω τι ξερω κτλπ...Απλα θα σου πω για να μην υπαρχουν παρερμηνειες οτι ειπα οτι δεν εχω κατι τελικο στο μυαλο μου και περιμενω απο το γιατρο τη σχεδιαση...Ισως να φανερωνει οτι δεν εχω γνωση επ αυτου...Δεκτο και αυτο...
3)Δεν ειπα ποτε οτι ειπες εσυ για την προσφορα του Βλαφο...Σε αλλο μελος το ειπα...Για το Σαλονικιο παλι δεν ειπα οτι ειπες κατι εσυ συγκεκριμενα ρε φιλε ,αλλο εννοουσα...
4)Παμε και στο τελευταιο...!!!Τωρα προφανως με λες πιτσιρικα και τυπακο και εχω χιουμορ(αν και για αυτο σε ευχαριστω!!!) κτλπ ....Δε νομιζω οτι αρμοζουν...Και αυτο που δεν θα κανω ποτε δεκτο απο εσενα ειναι να λες εσυ συγκεκριμενα εμενα ασεβαστο...Οχι αυτο με τιποτα...Αλλα ας κλεισει εδω...Ολα τα αλλα δεκτα ειλικρινα και καλη συνεχεια!!!!
 

aeratos28

Just aeratos
Αν δεν εννοούσες εμένα για το θέμα προσφοράς η για το θέμα Σαλονικιού,παρερμηνεύσα και ζητώ συγγνώμη..τώρα για αυτό που λες,ότι γτ κάνω αυτό που έκανες εσύ..είδες? Αμέσως απάντησες ,άσε να κρίνω εγώ..άρα δεν ισχύει αυτό που λέω ..ακριβώς το ίδιο σου είπα και εγώ...άρα για ποιο λόγο λες κάτι τέτοιο σε άλλον?αυτο ήθελα να καταδείξω..τις προχειροκουβέντες που λέτε αρκετοί..όσο για το εγώ που σε λέω ασεβαστο και ότι δεν το δέχεσαι από εμένα αυτό,θα σου έλεγα ότι και εδώ είσαι λάθος..άσε τι λέω και τι κάνω γενικά στο φόρουμ,λέω διαφορα σε πολλούς,ψιλοκραζω ,μιλάω λίγο απότομα ειδικά σε τέτοιου στυλ άτομα που γράφουν με παρόμοιο τρόπο..σε εσένα μίλησα άσχημα η ειρωνικά ποτέ? Δεν το νομίζω..δεν είχα λόγο,ούτε έχω .δεν με ειρωνεύτηκες ποτέ αν θυμάμαι καλά..ούτε και εγώ ..επειδή κράζω άλλους,έβγαλες συμπέρασμα ? Στο χωριό μου λένε..εγώ με αυτό τον άνθρωπο δεν έχω κανένα πρόβλημα,δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ,έχω καλή σχέση..το τι έχει συμβεί με εσάς,είναι δικό σας θέμα..εγώ θα συνεχίσω να τον εκτιμώ και να μιλάμε με σεβασμό όπως μέχρι τώρα.να μην επηρεάζεσαι ..καλή συνέχεια και σε εσένα.
Αερατε ολα καλα φιλε ειλικρινα...Απλα καποιες διευκρινισεις και τιποτα αλλο...
1)Απλα σου εγραψα αυτο που εγραψες...Απο εκει και περα μπορει να ειχες τετοιες γνωσεις αλλα με το τοτε γραφομενο εγω μαλλον καταλαβα λαθος...
2)Γιατι κανεις και εσυ το ιδιο λαθος και παραθετεις τοτε κατι που εγραψα εγω(για τη hairline εννοω)...Δεν θα σου πω το ιδιο που απαντησες εσυ οτι ασε να κρινω εγω τι ξερω κτλπ...Απλα θα σου πω για να μην υπαρχουν παρερμηνειες οτι ειπα οτι δεν εχω κατι τελικο στο μυαλο μου και περιμενω απο το γιατρο τη σχεδιαση...Ισως να φανερωνει οτι δεν εχω γνωση επ αυτου...Δεκτο και αυτο...
3)Δεν ειπα ποτε οτι ειπες εσυ για την προσφορα του Βλαφο...Σε αλλο μελος το ειπα...Για το Σαλονικιο παλι δεν ειπα οτι ειπες κατι εσυ συγκεκριμενα ρε φιλε ,αλλο εννοουσα...
4)Παμε και στο τελευταιο...!!!Τωρα προφανως με λες πιτσιρικα και τυπακο και εχω χιουμορ(αν και για αυτο σε ευχαριστω!!!) κτλπ ....Δε νομιζω οτι αρμοζουν...Και αυτο που δεν θα κανω ποτε δεκτο απο εσενα ειναι να λες εσυ συγκεκριμενα εμενα ασεβαστο...Οχι αυτο με τιποτα...Αλλα ας κλεισει εδω...Ολα τα αλλα δεκτα ειλικρινα και καλη συνεχεια!!!!
 

kharmacoma

Well-Known Member
Και εγώ γνώριζα για τη δεύτερη μεταμόσχευση, όποτε μάλλον γνώριζε το μισό Forum. Όποτε μόνο ένας χαζός θα ενημέρωνε το μισό Forum αν είχε υστερόβουλες προθέσεις, και σίγουρα χαζός o vlafo δεν είναι. Νομίζω ο Tol τα είπε όλα.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Tα πράματα είναι απλά ο cvial θεώρησε ότι τον πρόδωσε o vlafo και ότι έπρεπε να το μάθει πρώτος μετά από τα όσα τον πρόσφερε και ένα παραπάνω που έχουν μιλήσει από κοντά και τηλεφ. αρκετές φορές.
Ο vlafo είναι αφελής τύπος όπως και εγώ ναι ίσως να μην το έκανε για να παραπλανήσει αλλά έκανε μαλάκια που δεν του το είπε.
 

Pan77

Active Member
Αν ο vlafo ήθελε να τεστάρει όντως την παρατηριτικότητα των μελών δεν θα το μοιραζόταν με κανέναν. Και αν έπρεπε να το μοιραστεί με κάποιον ο μόνος που θα έπρεπε ήταν ο Cvial. Με το να μοιραστεί με 4-5 άτομα, ακυρώνεται άμεσα το ''πείραμα'' για ευνόητους λόγους καθώς αυτοί θα το μεταφέρουν σε άλλους, όπως και έγινε και το ήξερε το μισό forum μετά. Συν το γεγονός ότι ο Legwg James, ένας από αυτούς που το ήξερε, έκανε εγκωμιαστικά σχόλια αμέσως μετά την τελευταία ανάρτηση, με σκοπό όμως τι? Να μας παραπλανήσει περισσότερο? Να σιγοντάρει το πείραμα του vlafo? Δεν αμφιβάλω αυτά που λέει ο Tol, τον οποίο τον θεωρώ όντως ανεξάρτητο με βάση αυτά που έχει γράψει, γιατί αυτός μεταφέρει αυτά που είπε ο vlafo. Αμφιβάλω όμως το σκεπτικό για τις προθέσεις που είχε ο vlafo κρύβωντας την 2η μμ.

Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται ο vlafo μαζί με μια άλλη ομάδα ατόμων, που είναι τα ίδια άτομα που μοιράστηκε την 2η μμ και που τώρα τον στηρίζουν (με εξαίρεση τον Tol) είναι εκείνοι που μου έκαναν χυδαίο πόλεμο στην παρουσίασή μου όταν εξέφραζα τα παραπονά μου για τον τρόπο που με αντιμετώπισε ο γιατρός πριν μου κάνει την μμ, όταν εξέφραζα την ανυσηχία μου για την δότρια (που στο τέλος εκτέθηκα και ζήτησα συγγνώμη από τον γιατρό), καθώς και όταν στον 4η μήνα έβλεπα ότι δεν κάτι δεν πάει καλά στην φύτρωση και με έβγαζαν παρανοικό, με αποκορύφωμα όταν ανέβασα φωτογραφίες που έδειχναν την αποτυχία που με έβγαλαν ψεύτη ότι ανεβάζω φωτογραφίες προ μμ! Ναι, ο vlafo και τα άτομα που γνώριζαν ότι έκανε 2η μμ και ότι θα ανεβάσει φωτογραφίες χωρίς να ενημερώσει για την 2η, κατηγορούσαν εμένα ότι ανεβάζω φωτογραφίες προ μμ για να διακαιολογήσουν την αποτυχία! Άλλα σχόλια που έκανε η ίδια παρέα είναι ότι με έβαλαν άπο άλλη κλινική για να χαλάσω την εικόνα του γιατρού ή ότι πειράζω επίτηδες τις φώτο για να φαίνεται κακό το αποτέλεσμα και άλλες ειρωνίες που μπορείτε όλοι να βρείτε στην παρουσίασή μου.

Ακόμα και αν όντως ο vlafo είχε αγνές προθέσεις (που για εμένα δεν είχε σε καμμία περίπτωση) ξεχνάτε κάτι. Τις παρουσιάσεις και τα αποτελέσματα τα βλέπει ο κόσμος, είτε για ενημερώνεται, είτε για να βλέπει αποτέλεσματα και βάση αυτόν να κάνει μμ στον εκάστοτε γιατρό. Με το να ανεβάσει ο vlafo φώτο από 2η μμ και να την παρουσιάσει σαν μία μμ, στην ουσία παραπλανεί τον κόσμο. Δεν έχει σημασία αν το πρώτο αποτελέσμα ήταν πολύ καλό (που ήταν), το γεγονός όμως ότι στο διάστημα που έκανε την 2η μμ μέχρι να αποφασίσει να το αποκαλύψει (αν αποφάσιζε πότε) θα υπήρχε κόσμος που θα πήγαινε στον Τυρκαλά στηριγμένοι στις εικόνες που ανεβάζει ο vlafo, εικόνες που παρουσίαζονταν για μία μμ ενώ στην ουσία έχουν γίνει δύο μμ.

Επίσης εδώ δημιουργείται και ένα άλλο ερώτημα. Ο vlafo είχε ενημερώσει τον γιατρό του ότι σκοπεύει να μην αποκαλύψει το γεγονός ότι έκανε 2η μμ? Γιατί σίγουρα θα συζήτησαν αν σκοπεύει να κάνει παρουσίαση κλπ. Αν δεν τον είχε ενημερώσει για τις προθέσεις του, ποια είναι η αντίδραση του μετά τα τελευταία γεγονότα? Από την κλινική διάβαζουν όλα τα μηνύματα που υπάρχουν στην ενότητά του, οπότε δεν μπορούν να επικαλεστούν άγνοια, αλλά ακόμα και έτσι να είναι λόγω φόρτου εργασίας ή κάτι άλλο, θεωρώ πως μέχρι τώρα θα ενημερώθηκαν, επομένως θα πρέπει να μάθουμε και την δικιά τους αντίδραση.

Τέλος, επειδή όντως κανένας δεν είναι πιο αχάριστος από αυτόν που ευεργετήθηκε, είναι ντροπή να βλέπει κάποιος σχόλια που να αφήνουν υπονοούμενα για την αντικειμενικότητα ή τις προθέσεις του Cvial. Χίλια ευχαριστώ να λέμε, που ευτυχώς η συντρηπτική πλειοψηφία το λέει, που βρέθηκε αυτός και έχει αλλάξει την κοινότητα με τις κινήσεις του και τις γνώσεις του. Και άλλοι μπορεί να έχουν γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, αλλά αυτός το έχει πάει πολλά βήματα παραπέρα προσπαθώντας αφιλοκερδός να βοηθήσει μια κοινότητα στο να ξέρουν κάποια βασικά πραγματά που πολλοί δεν έχουν τον τρόπο να αντλίσουν πληροφορίες και θα τους βοηθήσει να πάρουν την καλύτερη απόφαση για το κεφάλι τους. Και επειδή είδα και σχόλια ότι έχει σχέσεις με τον Λορένζο και με τον Αναστασάκη, που είναι το μεμπτό? Ο Λορένζο είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο. Αύριο μεθαύριο μπορεί να φέρει την Ελλάδα τον Κούτο θα κατηγορηθεί και για αυτό? Επίσης για τον Αναστασακή, αρέσει δεν αρέσει σε πολλούς, αυτή την στιγμή στην Ελλάδα από θέμα οργάνωσης και αποτελεσμάτων με βάση αυτά που έχουμε δει είναι ένας από τους καλύτερους, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι αξιόλογοι είτε στην Ελλάδα είτε στην Κύπρο.
 

bobby

Well-Known Member
Αν ο vlafo ήθελε να τεστάρει όντως την παρατηριτικότητα των μελών δεν θα το μοιραζόταν με κανέναν. Και αν έπρεπε να το μοιραστεί με κάποιον ο μόνος που θα έπρεπε ήταν ο Cvial. Με το να μοιραστεί με 4-5 άτομα, ακυρώνεται άμεσα το ''πείραμα'' για ευνόητους λόγους καθώς αυτοί θα το μεταφέρουν σε άλλους, όπως και έγινε και το ήξερε το μισό forum μετά. Συν το γεγονός ότι ο Legwg James, ένας από αυτούς που το ήξερε, έκανε εγκωμιαστικά σχόλια αμέσως μετά την τελευταία ανάρτηση, με σκοπό όμως τι? Να μας παραπλανήσει περισσότερο? Να σιγοντάρει το πείραμα του vlafo? Δεν αμφιβάλω αυτά που λέει ο Tol, τον οποίο τον θεωρώ όντως ανεξάρτητο με βάση αυτά που έχει γράψει, γιατί αυτός μεταφέρει αυτά που είπε ο vlafo. Αμφιβάλω όμως το σκεπτικό για τις προθέσεις που είχε ο vlafo κρύβωντας την 2η μμ.

Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται ο vlafo μαζί με μια άλλη ομάδα ατόμων, που είναι τα ίδια άτομα που μοιράστηκε την 2η μμ και που τώρα τον στηρίζουν (με εξαίρεση τον Tol) είναι εκείνοι που μου έκαναν χυδαίο πόλεμο στην παρουσίασή μου όταν εξέφραζα τα παραπονά μου για τον τρόπο που με αντιμετώπισε ο γιατρός πριν μου κάνει την μμ, όταν εξέφραζα την ανυσηχία μου για την δότρια (που στο τέλος εκτέθηκα και ζήτησα συγγνώμη από τον γιατρό), καθώς και όταν στον 4η μήνα έβλεπα ότι δεν κάτι δεν πάει καλά στην φύτρωση και με έβγαζαν παρανοικό, με αποκορύφωμα όταν ανέβασα φωτογραφίες που έδειχναν την αποτυχία που με έβγαλαν ψεύτη ότι ανεβάζω φωτογραφίες προ μμ! Ναι, ο vlafo και τα άτομα που γνώριζαν ότι έκανε 2η μμ και ότι θα ανεβάσει φωτογραφίες χωρίς να ενημερώσει για την 2η, κατηγορούσαν εμένα ότι ανεβάζω φωτογραφίες προ μμ για να διακαιολογήσουν την αποτυχία! Άλλα σχόλια που έκανε η ίδια παρέα είναι ότι με έβαλαν άπο άλλη κλινική για να χαλάσω την εικόνα του γιατρού ή ότι πειράζω επίτηδες τις φώτο για να φαίνεται κακό το αποτέλεσμα και άλλες ειρωνίες που μπορείτε όλοι να βρείτε στην παρουσίασή μου.

Ακόμα και αν όντως ο vlafo είχε αγνές προθέσεις (που για εμένα δεν είχε σε καμμία περίπτωση) ξεχνάτε κάτι. Τις παρουσιάσεις και τα αποτελέσματα τα βλέπει ο κόσμος, είτε για ενημερώνεται, είτε για να βλέπει αποτέλεσματα και βάση αυτόν να κάνει μμ στον εκάστοτε γιατρό. Με το να ανεβάσει ο vlafo φώτο από 2η μμ και να την παρουσιάσει σαν μία μμ, στην ουσία παραπλανεί τον κόσμο. Δεν έχει σημασία αν το πρώτο αποτελέσμα ήταν πολύ καλό (που ήταν), το γεγονός όμως ότι στο διάστημα που έκανε την 2η μμ μέχρι να αποφασίσει να το αποκαλύψει (αν αποφάσιζε πότε) θα υπήρχε κόσμος που θα πήγαινε στον Τυρκαλά στηριγμένοι στις εικόνες που ανεβάζει ο vlafo, εικόνες που παρουσίαζονταν για μία μμ ενώ στην ουσία έχουν γίνει δύο μμ.

Επίσης εδώ δημιουργείται και ένα άλλο ερώτημα. Ο vlafo είχε ενημερώσει τον γιατρό του ότι σκοπεύει να μην αποκαλύψει το γεγονός ότι έκανε 2η μμ? Γιατί σίγουρα θα συζήτησαν αν σκοπεύει να κάνει παρουσίαση κλπ. Αν δεν τον είχε ενημερώσει για τις προθέσεις του, ποια είναι η αντίδραση του μετά τα τελευταία γεγονότα? Από την κλινική διάβαζουν όλα τα μηνύματα που υπάρχουν στην ενότητά του, οπότε δεν μπορούν να επικαλεστούν άγνοια, αλλά ακόμα και έτσι να είναι λόγω φόρτου εργασίας ή κάτι άλλο, θεωρώ πως μέχρι τώρα θα ενημερώθηκαν, επομένως θα πρέπει να μάθουμε και την δικιά τους αντίδραση.

Τέλος, επειδή όντως κανένας δεν είναι πιο αχάριστος από αυτόν που ευεργετήθηκε, είναι ντροπή να βλέπει κάποιος σχόλια που να αφήνουν υπονοούμενα για την αντικειμενικότητα ή τις προθέσεις του Cvial. Χίλια ευχαριστώ να λέμε, που ευτυχώς η συντρηπτική πλειοψηφία το λέει, που βρέθηκε αυτός και έχει αλλάξει την κοινότητα με τις κινήσεις του και τις γνώσεις του. Και άλλοι μπορεί να έχουν γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, αλλά αυτός το έχει πάει πολλά βήματα παραπέρα προσπαθώντας αφιλοκερδός να βοηθήσει μια κοινότητα στο να ξέρουν κάποια βασικά πραγματά που πολλοί δεν έχουν τον τρόπο να αντλίσουν πληροφορίες και θα τους βοηθήσει να πάρουν την καλύτερη απόφαση για το κεφάλι τους. Και επειδή είδα και σχόλια ότι έχει σχέσεις με τον Λορένζο και με τον Αναστασάκη, που είναι το μεμπτό? Ο Λορένζο είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο. Αύριο μεθαύριο μπορεί να φέρει την Ελλάδα τον Κούτο θα κατηγορηθεί και για αυτό? Επίσης για τον Αναστασακή, αρέσει δεν αρέσει σε πολλούς, αυτή την στιγμή στην Ελλάδα από θέμα οργάνωσης και αποτελεσμάτων με βάση αυτά που έχουμε δει είναι ένας από τους καλύτερους, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι αξιόλογοι είτε στην Ελλάδα είτε στην Κύπρο.
Φίλε αν δεν σου κάνει κόπο βάλε screen shots όπου εγώ ήμουν ένας οπό όσους «έκαναν χυδαίο πόλεμο στην παρουσίασή σου» γιατί εγώ δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο… εφόσον ισχύει θα σου ζητήσω δημόσια συγνώμη αλλιώς θα πρέπει να το κάνεις εσύ….
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Tα πράματα είναι απλά ο cvial θεώρησε ότι τον πρόδωσε o vlafo και ότι έπρεπε να το μάθει πρώτος μετά από τα όσα τον πρόσφερε και ένα παραπάνω που έχουν μιλήσει από κοντά και τηλεφ. αρκετές φορές.
Ο vlafo είναι αφελής τύπος όπως και εγώ ναι ίσως να μην το έκανε για να παραπλανήσει αλλά έκανε μαλάκια που δεν του το είπε.

John_john. Είναι απλό το θέμα. Εγώ δεν ήξερα πόσοι ξέρουν και τι ξέρουν. Αυτό το έμαθα σε αυτό το νήμα μόλις το κουβάρι ξετυλίχτηκε. Μου είναι αδιάφορο αν το μάθαινα πρώτος ή τελευταίος, έπρεπε να το μάθω ένα λεπτό πριν από εκείνο το ποστ. Για να είμαστε όλοι σωστοί.
 
Μπλουζα