Vayero, fue+fut, 1781 grafts+1820 grafts, 13-14/1/2014

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: M*RC fue1781&strip1820 13-14-1-2014

Δεν σταματησα να γραφω. Εδω ειμαι οπως βλεπεις. Απλα γραφω πιο αραια. Και αυτο εγινε προσφατως, 10 σχεδον μηνες μετα την μμ μου. Ο μονος λογος που αραιωσα ειναι οτι βαρεθηκα και σιχαθηκα καποια ατομα και τα τραγικα τους γραφομενα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
danceworld_2001 είπε:
Δεν σταματησα να γραφω. Εδω ειμαι οπως βλεπεις. Απλα γραφω πιο αραια. Και αυτο εγινε προσφατως, 10 σχεδον μηνες μετα την μμ μου. Ο μονος λογος που αραιωσα ειναι οτι βαρεθηκα και σιχαθηκα καποια ατομα και τα τραγικα τους γραφομενα.

Εγω θεωρώ πως οτι ειχες να δώσεις στο forum το έχεις δώσει....και σε ευχαριστούμε πολύ .
 

vayero

Member
athenian είπε:
Δεν μπορεί να σου πει κανένας τι φταίει αλλά αν φταίει κάτι αυτό δεν είναι εσύ.
έλα ντε… τι φταίει ή ποιός φταίει;;; μάλλον εγώ κατά ορισμένους, αφού δεν είμαι άμοιρος ευθυνών!!!

Δημητρης38 είπε:
Ενω χθες εντυπωσιαστηκα απο φωτογραφιες 2-3 χρηστων που με κανανε να αλλαξω γνωμη για τα αποτελεσματα των Μ/Μ... σημερα ωωωωωωωωωππ !!! Νατος ο vayero !!!!!
Αδερφε μην στεναχωριεσαι για τιποτα.
Ελπιζω τελικα να εχεις το αποτελεσμα που εσυ επιθυμεις.
Θα σε παρακαλουσα οταν δεις το μηνυμα μου, αν μπορεις και θελεις, να ανεβασεις φωτογραφια με προσωπικα σου σχολια για το αν εισαι ικανοποιημενος με το τελικο αποτελεσμα και αν υπηρχε διαφορά σε σχεση με τις προηγουμενες 2 που εκανες στην Ελλαδα.
Θα ηθελα μονο να σου πω, διαβαζοντας ημερολογιακα τις σκεψεις σου.. οτι πολυ κακως ρωτουσες χρηστες εδω μεσα για το αν πρεπει να παρεις φαρμακα ή οχι.
Εχεις πληρωσει ενα κάρο λεφτα στον Γιατρο σου και αυτον μονο θα πρεπει να εμπιστευεσαι !!
μάλιστα!

Δημητρης38 είπε:
Εχεις Σ.Δ. φιλε !!!
Το εγραψα και σε αλλο Θρεντ οτι οσοι εχουν την συγκεκριμενη φλεγμονη δεν εχουν αναλογα αποτελεσματα επιτυχιας στις επεμβασεις που κανουνε !!!
Το ειπες στο Γιατρο σου ?
Αν ναι και σε εβαλε χειρουργειο...επρεπε να σε προειδοποιησει πρωτα !!!!
Για βγαλε τις φωτογραφιες να δουμε το αποτελεσμα !!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------
Εγω σου εγραψα να μην Ρωτας τους χρηστες για το Προβλημα που εχεις παρα μονο τον Γιατρο σου....
Τωρα σε συμβουλευω να τον ρωτησεις τι πρεπει να κανεις για να μην χασεις τα μοσχευματα που φυτρωσανε λογω της δερματοπαθειας που εχεις ....
Επισης ρωτησε τον στους 4,5 μηνες που αραιωσε το μαλλι σου αν οφειλεται στην μινοξιδιλη που εβαζες ....
έχω ΣΔ; έκανες διάγνωση σε εμένα, πότε, που, πως; έχεις σπουδάσει ιατρική ή φαρμακευτική ή κάτι άλλο; λες να μην το είπα στον γιατρό; εκείνος τουλάχιστον μου είχε πει ότι δεν υπήρχε τέτοιο θέμα!


poseidonas7 είπε:
παντως ρε σεις κατι συμβαινει δε μπορει...δεν γινεται ο γιατρος να ειναι τοσο ασχετος η στημενος....και τα παιδια που ειχαν πετυχημενα αποτελεσματα
εχουν μια ιστορια στο φορουμ...και στο κατω κατω ο συγκεκριμενος γιατρος δεν ηταν στο team της h...c?? δηλαδη ανοιξε δικια του κλινικη με σκοπο
να χαλασει το ονομα του??? και στον boukla τα αποτελεσματα στους πρωτους μηνες ηταν καταπληκτικα...ολλοι τα βλεπαμε και τα θαυμαζαμε...μετα εχασε καποια αλλα ακομα και τωρα το αποτελεσμα του για μενα ειναι κορυφαιο!!!
βεβαια οταν εισαι εξω απο το χορο λες πολλα...και εγω εαν ημουν στη θεση
των παιδιων θα ειχα παθει καταθλιψη....
αλλα ειναι θεμα που μας αφορα ολλους ακομα και τις περισοτερες κλινικες ....
και να πω οτι αν βγουν τωρα παιδια που εκανα στην d..i με καλο αποτελεσμα και κραζουν για εμενα θα εχουν ενμερει δικιο....δεν ακουνε και λιγα .....
φυσικά και δεν είναι άσχετος, ούτε και στημένος νομίζω, ωστόσο η πιθανότητα έλλειψης απαιτούμενης προσοχής κατά την μμ, καθώς και η έλλειψη ενδιαφέροντος μετεγχειρητικά προς τον πελάτη (σαφώς υπερβάλλω εδώ αφού το πρόγραμμα είναι πλήρες πάντα) , πέρα από τις αποτυχημένες προσπάθειες επικοινωνίας, ποιόν επιβαρύνουν άραγε; Α, ξέρω, εμένα που επέμενα να ρωτώ τους συμφορουμίτες, εμένα που ενώ θα έπρεπε να γνωρίζω ότι ΕΧΩ ΣΔ ή το έκανα σκόπιμα;!

Δημητρης38 είπε:
vayero είπε:
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, στον γιατρό είχα κάνει τέτοια ερωτήματα, αν υπήρχε γενικά κάποιο πρόβλημα προ μμ που να οδηγούσε σε αποτυχημένη μμ, επίσης αν είχα κάποιο πρόβλημα ΣΔ. Οι απαντήσεις ήταν καθυσηχαστικες ότι δεν είχα πρόβλημα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του. Δεν απάντησε. Έστειλα μνμ με φωτό για κάποιες ενοχλήσεις (τσούξιμο κυρίως) σε σημεία της μπροστινής περιοχής όπου έγινε μμ. Απάντηση επίσης δεν πήρα. Παρακαλώ αν κάποιοι βγουν να υποστηρίξουν τον γιατρό ή να τον κατηγορισουν λέγοντας ότι υπάρχουν καλύτεροι εδώ ή άλλου στο εξωτερικό, δεν θα χρειαστεί να απαντήσω, πρώτα γιατί τέτοιες κοροϊδίες μου φέρνουν αηδία και δεύτερο γιατί έχω καταλάβει ότι υπάρχει μεγάλο στήσιμο του σφαγείου μμ με απανταχού δορυφόρους συνεργάτες. Και κάτι τελευταίο, τα λιγοστά μαλλάκια που είχα ήταν όλα μα όλα μμ, αυτό δεν μπορεί να βγει κανένας φωστήρας να το αλλάξει όσο και να θέλει για δικές του σκοπιμότητες γιατί έτσι είναι από μόνο του. Αυτά τα λίγα σε ευγενικό πλαίσιο γιατί έχω εκνευριστεί με το καλοστημένο θέατρο και τους ηθοποιούς (μέσα κι έξω από εδώ) που μόλις τσιμπήσουν τα οφέλη τους, σε πέταξαν στον... γκρεμό!

Aδερφε ο Γιατρος σου θα επρεπε να εχει δερματολογο πριν σε βαλει χειρουργειο να το βρει μονος του. Το οτι δεν επικοινωνει μαζι σου, δεν τον τιμαει ιδιαιτερα !!!
----------------------------------------------------------------------
Η Σ.Δ. ειναι υπευθυνη για delayed growth λογω κακης αιματωσης της περιοχης. Σε ποιον μηνα απο την επεμβαση εισαι ?

Επισης να ξερεις οτι δεν εισαι αμοιρος ευθυνων...γιατι ειχες κανει ηδη 3 μ/μ με χαμηλα ποσοστα φυτρωσης.... ηξερες οτι εχεις Σ.Δ.... και ησουν συνεχεια στο Φορουμ να ρωτας τους Χρηστες (Αντι να μιλησεις με Κανεναν Γιατρο) για το αν πρεπει να παιρνεις Φινα (για ποιον λογο αφου τα μαλλια σου ολα ειναι μεταμοσχευμενα?) και μινοξιδιλι υγρη σε περιοχη με Φλεγμονη (Εισαι Τρελος?).
Αν δεν μπορεις να προστατευσεις εσυ ο ιδιος την επενδυση που εκανες, μην περιμενεις απο κανεναν!!!
μάλιστα!!!
είμαι τρελός τελικά;;;!!!
και ήξερα ότι έχω ΣΔ!!! (κι άλλη διάγνωση)
και μάλλον σωστά δεν θα πρέπει να ξαναμιλήσω στο φόρουμ!

giwrgos athina είπε:
Aναιβασε αν θες καμοια φοτο σου..Παντος αν ο λογος που δεν εμεινες ευχαριστημενος ειναι η φυτρωση θα σε συμβουλευς να ζητησεις τα λεφτα σου πισω απο το γιατρο..
αυτό δεν το κάνει κανένας, άλλωστε σε όλες τις κλινικές υπογράφεις έντυπα απαλλαγής ευθυνών (δεν νομίζω να το διαβάζετε πρώτη φορά)


να υπενθυμίσω ότι οι μμ που έχω κάνει στο παρελθόν, ξεκινώντας από την πρώτη στο σφαγείο l..line έγινε όταν ήμουν 24-25 και είχα περισσότερα από τώρα (τα προ μμ μαλλιά εννοώ, γιατί μετά ξεκίνησε ραγδαία απώλεια) οπότε δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα ενημέρωσης μέσω web, forum κλπ καθώς και ούτε είχα μέτρα σύγκρισης. στη συνέχεια η 2η μμ που έγινε στη d..i συνεχίστηκε πάνω στο ίδιο επίπεδο με την 1η όσον αφορά την πληροφόρηση και στην 3η που έγινε πάλι εκεί, μετά από ένα χρόνο περίπου, έγινε στο crown. από εκεί και έπειτα βλέποντας και διαβάζοντας περισσότερα κατέληξα στην κύπρο, την οποία θεώρησα καλύτερη επιλογή από τις προηγούμενες, αυτό μου είπαν και οικεία άτομα που γνωρίζουν το ιστορικό μου.
 

Συνημμένα

  • IMG_0420.jpg
    IMG_0420.jpg
    89.4 KB · Προβολές: 672
  • IMG_0386.jpg
    IMG_0386.jpg
    122.9 KB · Προβολές: 671
  • IMG_0290.jpg
    IMG_0290.jpg
    124.4 KB · Προβολές: 669
  • IMG_0292.jpg
    IMG_0292.jpg
    144.9 KB · Προβολές: 649

giwrgos athina

Active Member
Βαλε και μια φοτο σου πριν την μμ να συγκρινουμε..Παντος απο τι καταλαβα πρεπει να ειχες πολυ χαμηλο ποσοστο φυτρωσης.
 

giwrgos athina

Active Member
Εχεις παρατηρηση καθολου να σου πεφτουν μεταμοσχευμενα απο αυτα τα λιγα που σου φυτρωσαν?


Οκ τωρα της ειδα τις φοτο σου..Εχει μια διαφορα αλλα πολυ μικρη..Για μενα πρεπει να απαιτησεις χρηματα πισω τουλαχιστον το 70% του ποσου που εδωσες..Λογο του φορουμ ισως στα δωσει ο γιατρος..Πρεπει να τον βρεις να του μιλησεις παντος παση θυσια.
 

zotrix

Active Member
RE: M*RC fue1781&strip1820 13-14-1-2014

Στη σελίδα 11 βλέπω εχεις τις φωτογραφιες μετά την μεταμόσχευση. Υπάρχει μια μικρή βελτίωση αλλά σε καμία περίπτωση για 3500 grafts. Αλλοι γεμίζουν 1/3 άδειου κεφαλιού με τόσα και εσύ είχες ήδη τρίχες μπροστά
 

Δημητρης38

Active Member
vayero είπε:
έχω ΣΔ; έκανες διάγνωση σε εμένα, πότε, που, πως; έχεις σπουδάσει ιατρική ή φαρμακευτική ή κάτι άλλο;

vayero είπε:
Πήγα σε δερματολόγο και διεγνωσε σμηγματοροικη δερματιτιδα. Επηρεάζει την μμ;

Εγω δεν διεγνωσα τιποτα... εσυ το γραφεις μονος σου λιγο πριν μπεις στο Χειρουργειο !!!
Εξαλλου φαινεται απο τις Φωτογραφιες σου οτι το δερμα στο κεφαλι σου ειναι Κατακοκκινο ετοιμο να εκραγει !!!

Βαλε μινοξιδιλη στην Φλεγμονη, κατηγορησε τους Γιατρους και τις Κλινικες.. και του χρονου ελα με φωτογραφιες παλι να δουμε ποσες απο τις φυτεμμενες τριχες που εχεις τωρα θα υπαρχουν ακομα !!! Αντι να μιλησεις με τον Γιατρο σου και να κοιταξεις να λυσεις το προβλημα που εχεις, αναλωνεσαι στο Φορουμ να σου πουμε αν οι πυκνοτητες ειναι ενταξει και τι πρεπει να κανεις !!!

Ελεος δηλαδη ...
 

Stripar

Established Member
RE: M*RC fue1781&strip1820 13-14-1-2014

@Vayero

Αυτό δέν είναι σε καμοία περίπτωση αποτέλεσμα 3600grafts

Στην καλύτερη περίπτωση να σου βγήκανε τα μισά!...

Νομίζω θα πρέπει να μιλήσεις με τον Γεωργίου και να ζητήσεις Refund...
 

poseidonas77

Well-Known Member
RE: M*RC fue1781&strip1820 13-14-1-2014

vayero πρεπει να διεκδικησεις τα χρηματα σου πισω!!!!μη δεχτεις διορθωτικη
εγω στις φωτο βλεπω ενα αποτελεσμα πολυ κακο....και αφου μπηκες στο χορο να χορεψεις....μη σε παρει απο κατω....αφου παρεις τα λεφτα παρε μια γνωμη απο την αλλη κλινικη που δεν εχει μεχρι στιγμης τετοια θεματα...
πρεπει να φτασεις στο τελος αδερφε..το αξιζεις...
με μια επιτυχημενη μμ θα γινεις τουμπανο...εχεις αρκετο μαλι σαν βαση
@ευχομαι να εχεις δοτρια ....
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
RE: M*RC fue1781&strip1820 13-14-1-2014

Δημητρης38 εσυ τι πιστευεις οτι δεν διαβαζουν το φορουμ οι γιατροι και οι κλινικες?
Μια χαρα τα διαβαζουν.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα