Tulkas, FUE 4010 grafts, 6-7/08/21

oreo

Well-Known Member
Ανέτρεξα στο νήμα, χαμός είχε γίνει!!!! Και κάτι κοτσάνες βαρβάτες επίσης :p !!!
Μεγάλη αξία το γραπτό κείμενο, σαν να βρίσκεις γράμμα απο ξεχασμένη αγάπη χαχαχαχαχαχαχαχα
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Σιγουρα οχι, αλλα απ οτι καταλαβα δεν μπηκαν ολα μπροστα στο hairline
Γιατί ποιος έχει καταλάβει τι μπήκε που σε αυτό το νήμα ? o_O
Τέλος πάντων εύχομαι στον Tulka με το ωραίο υποκάμισο , συνεχής βελτίωση και αν βγαίνουν τα σπαρτά γιατί όχι και μια δεύτερη.
 

Tulkas

Member
Την πρώτη μέρα μπήκαν 1930 grafts και μοιράστηκαν crown και Β-Γ ζώνη. Τη δεύτερη μέρα βγάλαμε 2080 grafts. Στη hairline μπήκαν 700 grafts και τα υπόλοιπα μοιράστηκαν Β ζώνη κυρίως κ όπου έβλεπε κενά.
 

bobby

Well-Known Member
Ένας Μ.Ο. που έχει αναφέρει συχνά ο @CVIAL είναι το 2,2. Προφανώς έχει προκύψει από κάποια μελέτη αλλιώς δεν θα τον ανέφερε ως τυπικό Μ.Ο.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το ότι βγαίνει 2 δεν σημαίνει πάντα ότι είναι και ο μαμίσιος.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Το νήμα έχει πολλές ασάφειες και δε μπορείς να βγάλεις επ ουδενί συμπέρασμα.

Ο καθένας λέει τα δικά του,ο ένας έχει χάλια δότρια,ο άλλος λέει τώρα που έπεσε ο κουρνιαχτός φαίνεται ο γιατρός ότι ναναι.
Αφού δεν γνωρίζουμε πόσα μπήκαν που.
Ακόμα και το νούμερο είναι λάθος 3954 και όχι 4010 μπήκανε.
Την επέμβαση εντωμεταξύ την έκανε ο Γεωργίου.
Μπροστά πόσα μπήκανε?
700 λέει ο άλλος.
Τα στατιστικά του χάλια τα είδε κανείς?
3400 μπήκανε μονότριχα (1400)και δίτριχα.
Που να πας με αυτά?
Τι αποτέλεσμα να πάρεις?
Η χερλάιν πόσο κατέβηκε?
Φαίνεται πολύ.

Το μόνο συμπέρασμα είναι ο σχεδιασμός χερλάιν που θυμίζει Ισπανό και είναι εκτός λογικής Τιρκαλά αλλα για κάποιο λόγο κινηθήκανε έτσι.

Σε ένα νήμα 20 σελίδων όπου όλα είναι αχταρμάς και κανείς δεν εχει διαβάσει προσεχτικά τι λέει,καθόμαστε και αναμοχλεύουμε τα ίδια και τα ίδια.

Σε αυτό φταιει και ο νηματοθέτης.
 
Τελευταία επεξεργασία:

giannis88test

Active Member
εγώ νομίζω ότι έχει πάει καλά, το ότι δεν ακολουθήθηκε η λογική των ζωνών κτλ είναι γνωστό από πριν. αν υπάρχουν άλλα 2κ κάνει την κατά δύναμην ολική επαναφορά.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οι hairline κρίνονται όταν έχεις μαλλί και όχι σαν ένα γεωμετρικό αποτύπωμα πάνω σε ένα χαρτί (ή στο κεφάλι). Στις τελευταίες φώτο του φίλου μια χαρά φαίνεται η hairline του. Μην ξεχνάμε ότι παρόλο το κατέβασμα πάλι ψηλά είναι, άρα αυτό το design για οικονομία ήταν must. To "πρόβλημά" της είναι η πυκνότητα για την οποία δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα αφού δεν έχουμε στοιχεία. Πάντως από την φώτο μετά την τοποθέτηση στα μάτια μου δεν φαίνεται πυκνή και ο λόγος δεν είναι καθόλου ευνοϊκός.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Tulkas

Member
1) την hairline την έκανε αποκλειστικά ο Τυρκαλάς. Ο Γεωργίου ασχολήθηκε με την εξαγωγή και όλα τα υπόλοιπα εκτός της hairline!
2) έχω γράψει ότι στη hairline μπήκανε 700 (επτακόσια) grafts. Αυτό δεν δέχεται αμφισβήτηση! Ούτε παραπάνω, ούτε λιγότερα!
3)το λάθος στην καταμέτρηση έγινε από εμένα επειδή δεν περίμενα το επίσημο χαρτί αλλά υπολόγισα όπως θυμόμουν τα νούμερα των 2 ημερών.
4) ο φίλος Μάκης, μπήκε στον κόπο να μετρήσει και βρήκε μεγάλο αριθμό "χαμένων" grafts (περί τα 2000). Προσωπικά θεωρώ τεράστιο το νούμερο για να έχει γίνει κάτι πονηρό. Πιο λογικό μου φαίνεται αυτά τα 2000 grafts να είναι μοιρασμένα σε περιοχές που δεν μπορούν να μετρηθούν από τις φωτογραφίες. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την καταμέτρηση του φίλου Μάκη και δεν την αμφισβητώ.
5)Το πρόβλημα δημιουργείται από την προσπάθεια κάποιων είτε να υπερασπιστούν τον Χ Τυρκαλά, είτε το ακριβώς αντίθετο να μειώσουν την δουλειά του. Αυτό γίνεται είτε για να νιώσουν περισσότερη σιγουριά για την τελική τους επιλογή γιατρού, είτε λόγω ανταγωνισμού. Διαλέγετε κ παίρνετε.
6) Αν δει κάποιος τις αρχικές φωτογραφίες προ της μμ κ μετά από αυτήν δε νομίζω ότι πέφτει από τα σύννεφα με το αποτέλεσμα. Μιλάμε για μια περιοχή που δεν φύτρωνε ούτε τρίχα λόγω αυτοάνουσου(γυροειδης αλωπεκία) και φυσικά ανδροειδους αλωπεκιας. Εδώ να ενημερώσω αυτούς που θα αμφισβητήσουν την γυροειδή ότι είχα κ σε άλλα σημεία του σώματος που ευτυχώς ξαναφυτρωσαν. Στο κεφάλι δυστυχώς όχι!
7) Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα επειδή γνωρίζω το ιστορικό μου, τον χαμηλό λόγο 1,8 και το ρίσκο που πήρα εμπιστευόμενος τον κύριο Γεωργίου.

Κάνω edit για να απολογηθώ για το ύφος και τον τόνο από όλα τα ανιδιοτελή μέλη. Όμως το θεωρώ απαράδεκτο κάποιοι να στέκονται ως άλλοι ιεροί εξεταστές με το μικροσκόπιο πάνω από το κεφάλι μου προσπαθώντας να γκρεμίσουν την ψυχολογία τη δική μου και όσων σκέφτονται να προχωρήσουν σε μμ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Georgie

Well-Known Member
Ο Θωμάς Γεωργίου είναι εξαιρετικό παιδί .
Και πρέπει να είναι καλός γιατρός.
Τον έχω γνωρίσει προσωπικά, στο Δουβλίνο.
 

Troufas

Active Member
Ο συνηθης κανόνας για μια μεταμόσχευση, ειναι να αξιολογειται πρωτίστως βάση αριθμητικών δεδομένων (αριθμος graph εμφυτευσης, CV, ποσοστο φυτρωσης) και δευτερευόντως βαση αισθητικών στοιχειων που εμπίπτουν στην υποκειμενικοτητα και δεν μπορουν να αξιολογηθουν με τον ίδιο τρόπο από τον καθένα μας (σχεδιασμός hairline, φυσικότητα, δέσιμο με χαρακτηριστικά προσώπου κλπ).

Σε αυτή την περίπτωση παρότι τα νούμερα δεν είναι υπέρ σου φίλε @Tulkas (πυκνότητα hairline, λογος εξαγωγης) στα ματια μου είναι ένα αποτέλεσμα απο αρκετα εως πολυ καλό, και εξηγούμαι:
1. Η εικονα σου έχει βελτιωθεί σαφέστατα, σαν να εχεις γυρισει 5-10 χρόνια πριν.
2. Η φυσικότητα είναι εξαιρετική, όπως στις περισσότερες δουλειές του γιατρού (όταν πάει για υψηλές πυκνότητες έχουμε δει ότι υπαρχει ένα θεμα, αλλα αυτη ειναι αλλη κουβέντα). Ακόμα και η hairline χωρίς υψηλή πυκνότητα δε φωνάζει μεταμόσχευση, αλλά αρχή ΑΑ.
3. Η επιλογή σχεδιασμού μια ωριμης hairline μπορεί να ήταν μονόδρομος οσον αφορα την επαρκεια των graph, αλλά δένει εξαιρετικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.
4. Η δοτρια φαίνεται σε καλή κατάσταση
5. Ο λογος cost/benefit είναι εξαιρετικός. Με 4k, έχεις πάρει ένα τιμιοτατο αποτέλεσμα.

Προσωπικα βλεποντας το τελικο αποτέλεσμα μου αρεσει! Να το χαίρεσαι με υγεία!
 
Μπλουζα