Tropheus, fue, 2860 grafts (hairline), 28/12/2010

tropheus

Well-Known Member
Απ: HDC 2860 grafts hairline FUE 28-12-10 (tropheus)

best1210 είπε:
tropheus να συγχαρω πρωτον για το αποτελεσμα που εχεις και να χαιρεσαι τα νεα σου μαλλια!!
απ οτι καταλαβα μεσες ακρες εισαι ικανοποιημενος και εσυ απο την κλινικη αυτη γι αυτο θα τους ξανατιμησεις.

αληθεια για ποσα grafts τωρα θα πας περιπου?

Σε ευχαριστώ φίλε best1210 ... Προφανώς για να επιλέγω και πάλι αυτή την κλινική είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Το πόσα grafts θα βάλουμε είναι ένα ζητούμενο ...
Καταρχήν ο υπεύθυνος γιατρός για τις FUE (κ. Γεωργίου) σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του εκτίμησε ότι μόνο το κατάβασμα της hairline κατά 1 εκατοστό απαιτεί περίπου 700 grafts (κυρίως μονότριχα).
Εκτίμησε επίσης ότι απαιτούνται πολύ λιγότερα από 700 grafts ακόμα για πύκνωση. Βέβαια η εκτίμηση έγινε από φωτογραφίες και σίγουρα δεν μπορεί να είναι απόλυτα ακριβής.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ SHOCKLOSS. Είναι ένα θέμα που ο γιατρός Γεωργίου ήταν κατηγορηματικός ότι δε θα πρέπει να το φοβάμαι !!!

Μια επιπλέον παράμετρος που θέτω εγώ είναι μέχρι πόσο μέσα στα προγενέσταρα μαλλάκια μου θα φτάσουμε.
Σίγουρα η τριχόπτωση είναι μια διαδικασία που δε σταματά και θέλω να ληφθεί και αυτός ο παράγοντας υπόψιν στην όλη διαδικασία (ενισχύοντας για παράδειγμα τους κροτάφους πίσω από τα μεταμοσχευμένα).

Ο τελικός αριθμός των grafts τελικά μάλλον θα αποτελέσει θέμα που θα εκτιμηθεί επιτόπου ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member

ApofasismenosPsyxakias είπε:
Άρα συνολικά κρίνεις την πρώτη ΜΜ αποτυχημένη συναγωνιστή Τροφέα; Δεν σου έδωσε την επιθυμητή πυκνότητα, έχασες απο shock loss, δε βγήκαν όλα τα μοσχεύματα, τί κρίνεις;

Ή είχες εξ'αρχής στο νου σου δυο επεμβάσεις;

Όχι δε θεωρώ αποτυχημένη την πρώτη μεταμόσχευση και γιαυτό επιλέγω και τους ίδιους ανθρώπους.
Δεν είχα shock loss αφού τα μαλλάκια τοποθετήθηκαν σε καραφλό τοπίο απλά η πυκνότητα δεν είναι αυτή που θα ήθελα.
Σίγουρα κάποια μοσχεύματα δε βγήκαν (όπως συμβαίνει σε κάθε μεταμόσχευση)...

Εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2418.msg59158.html#msg59158 έχω κάνει αναλυτική αξιολόγηση της πρώτης μεταμόσχευσης ...

tropheus

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
καλησπερα τροφευς,
Δλδ ο τεχνοκρατης κ.Φιουρης σου μιλησε για πυκνοτητα 70-80 θυλακες ανα τετραγωνικο εκατοστο??
δεν θελω να ειμαι ειρωνικος αλλα αμφιβαλλω πολυ για το αν ο κ.φιουρης θα καταφερει να κρατησει το λογο του......
δε θα μπορεσει να σου βαλει τοσα θυλακια.....αλλα γιατι δε κανεις και το αλλο.....αφου σου πουλαει μεταμοσχευση με 70-80 θυλακες ανα εκατοστο....
τοτε να τους μετρησεις κιολας μετα απο 7-8 μηνες να δεις και ποσοι φυτρωσαν....οχι να πληρωσεις για 80 και να σου δωσει αποτελεσμα για 50 το τετραγωνικο.....ετσι δε παει??? γιατι το πολυ γυρο στο 50 εγω υπολογιζω οτι θα παει....
Επισης γιατι δε κανεις κατι απο τωρα....να παρεις ενα κοντινο σου προσωπο...και να σημαδεψεις με μετρο η μεζουρα ενα τετραγωνικο εκατοστο με μαρκαδωρο....και να μετρησεις ποσες τριχες υπαρχουν...1τριχα=1θυλακας στην χερλαιν....ειναι μονοτριχα οπως ξερουμε.....οποτε να δεις τι πυκνοτητα θυλακων εχεις τωρα ανα τετραγωνικο εκατοστο.....για να ξερεις αυτο το οποιο βλεπεις αυτη τη στιγμη κ λες οτι σου φαινεται αραιο...σε ποσους θυλακες αντιστοιχει.....
Επισης η ιδεα του να πυκνωσεις κι αλλο τα ηδη μεταμοσχευμενα ειναι καλη.....και συμφωνω...οτι αν δε σου αρεσει περπει να τα πυκξνωσεις.....
αλλα το να κατεβασεις αλλο 1 ποντο την χερλαιν.....δε σου φαινεται οτι ειναι λαθος...??δε φοβασαι μηπως πυκνωσει η προηγουμενη επεμβαση που εγινε...και το καινουργιο κατεβασμα του ενος ποντου...ειναι κι αυτο αραιο παλι...οπως ειναι τωρα αυτα που εχεις???και μετα πας και για περαιτερω πυκνωση του νεου κατεβασματος??? στο λεω γιατι ετσι θα σκεφτομουν εγω...και αυτο θα φοβομουν εγω αν ημουν στην θεση σου......
γιατι τι σε κανει να πιστευεις οτι πριν βγηκαν αραια τα θυλακια στο κατεβασμα που εκανες...και τωρα δε θα βγουνε?? αφου και πριν για μεγιστη πυκνοτητα ειχες κανονησει με τους γιατρους......οποτε...μηπως ειναι παλι φαυλος κυκλος το νεο κατεβασμα..???

Καλησπέρα Πάνο :)

Η τοποθέτηση 70-80 τριχοθυλακίων ανά τετραγωνικό εκατοστό είναι κάτι το οποίο πράγματι έγινε στην πρώτη επέμβαση αλλά μόνο στην εμπρόσθια γραμμή (στα μονότριχα).
Για του λόγου το αληθές επισυνάπτω και μια εικόνα στη συνέχεια (την οποία έχω αναρτήσει και πιο παλιά). Το κομματάκι που φαίνεται πάνω στη μεζούρα είναι το ακριβώς από πάνω ένα τετραγωνικό εκατοστό το οποίο έχω μεταφέρει - αντιγράψει με τη βοήθεια του Photoshop. Στο κομματάκι αυτό είχα μετρήσει πάνω από 70 θυλάκια (και δες ότι δεν είναι χρωματισμένα όλα τα θυλάκια).

Αν όλη η περιοχή που έγινε η μεταμόσχευση είχε αυτή την πυκνότητα και με δεδομένο ότι πιο ψηλά υπάρχουν δίτριχα, τρίτριχα κλπ. θα ήμουν αρκετά πιο ευχαριστημένος.
Όμως πιο πίσω η πυκνότητα είναι πιο φτωχή συν ότι κάποια μοσχεύματα δεν φύτρωσαν. Αυτά από μόνα τους με οδηγούν στη πύκνωση.

Τώρα, όσο αφορά το κατέβασμα της hairline ... Αυτή τη στιγμή αν κάνω ένα χτένισμα με τα μαλλιά προς τα πίσω (καλή ώρα όπως τα κάνεις εσύ) η εικόνα που δείχνουν να έχουν τα μαλλιά μου είναι πολύ καλή από θέμα πυκνότητας.
Το πρόβλημα είναι ότι παρόλο που φαίνεται από της φώτο ότι το hairline μου είναι ήδη χαμηλά δεν ταιριάζει στο πρόσωπό μου το χτένισμα προς τα πίσω.
Για να ταιριάζει και για να το κάνω θα πρέπει να το φέρω 1 εκατοστό πιο κάτω με ταυτόχρονη διόρθωση του σχήματος της hairline που αυτή τη στιγμή είναι και ασύμμετρη και σε αυτό φταίω και εγώ !!!
Θα γίνει μια προσπάθεια ολόκληρο το 1 εκατοστό να είναι πλήρως σε μια πυκνότητα 70-80 τριχοθυλάκια.
Από ότι έχω καταλάβει αυτό είναι το ταβάνι όσο αφορά την πυκνότητα όχι μόνο για την HDC αλλά και για άλλες κλινικές.

Απόλυτα ευχαριστημένος δεν ξέρω αν θα μείνω πάντως είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα δείχνει πιο καλό από ότι τώρα :)

tropheus

Well-Known Member

Στις επόμενες 2 φώτο σημάδεψα με μαρκαδόρο 1 τετραγωνικό εκατοστό και μέτρησα σε 2 φώτο τουλάχιστον 70 grafts !!!

Nα λοιπόν που με πυκνότητα τουλάχιστον 70 grafts ανά τετραγωνικό εκατοστό στην εμπρόσθια γραμμή τα μαλλάκια δείχνουν αρκετά αραιά !!!

kapa

Μέλος του προσωπικού

λογικο ειναι tropheus,η φυσικη σου πυκνοτητα αγγιζει τα 140-150 ::)
επισης η δοτρια σου απο πυκνοτητα ειναι για εκθεση :tease:

tropheus

Well-Known Member

kapamarou είπε:
λογικο ειναι tropheus,η φυσικη σου πυκνοτητα αγγιζει τα 140-150 ::)
επισης η δοτρια σου απο πυκνοτητα ειναι για εκθεση :tease:

Να πω την αλήθεια θεωρούσα ότι μια πυκνότητα 70- 80 grafts /τ.εκ είναι ιδανική για να δείχνει ένα μαλλί γεμάτο.
Το κακό είναι ότι και εγώ παραπλανήθηκα από φώτο οι οποίες δε δείχνουν πάντα την αλήθεια.

Ακόμα και οι δικές μου φώτο πριν - μετά είναι παραπλανητικές !!!

Αν όλη η περιοχή που έγινε η μεταμόσχευση είχε αυτή την πυκνότητα σίγουρα η εικόνα θα ήταν πολύ καλύτερη αλλά όχι υψηλών απαιτήσεων.
Φοβάμαι όμως ότι και μετά τη δεύτερη μεταμόσχευση αυτό το 70 grafts / τ.εκ. δε θα το πετύχω σε ολόκληρη την περιοχή της 1ης μεταμόσχευσης :(
Από ότι έχω καταλάβει και από τις αντιδράσεις των ανθρώπων της HDC ο κίνδυνος του shock loss είναι πάρα πολύ μεγάλος όταν αγγίζεις αυτές τις τιμές πυκνότητας !!!

Σε αυτό που ευελπιστώ με τη βελτίωση κάποιων περιοχών και με το κατέβασμα της hairline είναι η δυνατότητα να αλλάξω τον τρόπο που φτιάχνω τα μαλλιά μου οπότε η συνολική εικόνα να είναι πολύ καλύτερη.

tropheus

Well-Known Member

Τους τελευταίους μήνες Ιούλιο- Αύγουστο - Σεπτέμβριο - Οκτώβριο είχα αυξημένη τριχόπτωση και κυρίως τον Οκτώβριο . Υπήρχε εβδομάδα που έχανα 500 τρίχες την ημέρα !!!
Πλέον η τριχόπτωση σταμάτησε αφήνοντας τα σημάδια της (σχετική αραίωση).

Είμαι όμως αισιόδοξος ότι σε 1-2 μήνες τα μαλλάκια θα ξαναπάρουν τα πάνω τους και τα Χριστούγεννα που θα κατεβώ ξανά στο νησί για τη δεύτερη μεταμόσχευση θα είμαι σε καλή κατάσταση.

@ano1986 Θα βρίσκομαι στην Κύπρο 27-28-29-30-31 Δεκεμβρίου οπότε μπορείς να έρθεις να με δεις και από κοντά.

tropheus

Well-Known Member
Απ: H*C 2860 grafts hairline FUE 28-12-10 (tropheus)

Οι φώτο είναι αυτό που με ξεγέλασε από την αρχή !!!
Βλέποντας φωτογραφίες από μεταμοσχεύσεις από δεκάδες κλινικές και γιατρούς ανα τον κόσμο πίστεψα ότι μπορούν να μου δώσουν το αποτέλεσμα που ήθελα.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ !!!
Εκτος και αν σε ικανοποιεί η μετριότητα ...

Και εγώ όταν βλέπω τις φώτο μου λέω "τι super μαλλί !!! " η αλήθεια όμως είναι άλλη ... Η φωτογραφίες κρύβουν την αλήθεια ... :( :( :(

tropheus

Well-Known Member

best1210 είπε:
ενταξει σε κορυφαιες κλινικες βλεπεις και βιντεο...πχ χασον...
οπου σε πολλα βλεπουμε τρομερα αποτελεσματα(πιστευω δεν διαφωνεις)

και δεν θεωρω καθολου μετριοτητα το αποτελεσμα σου κατα την γνωμη μου.
ξερω οτι θες ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ αλλα δεν εινα εφικτο σε μια μεταμοσχευση που κατα την γνωμη μου ρισκαρες.
θελω να πω οπως ειπες την κατεβασες την hairline.

αν απλα πχ καλυπτες κροταφους και την αφηνες ως ειχε θα ειχες ενα αποτελεσμα κοντα στο απολυτο.
πιστευω οτι συμφωνεις σε αυτο.

αληθεια βαζεις τοπικ πλεον?

Τα βίντεο είναι ακόμα πιο παραπλανητικά από τις φωτογραφίες πίστεψέ με ... Έχω σπουδάσει πληροφορική και ξέρω αρκετά πράγματα από video...
Αν ανεβάσω video με τα μαλλάκια μου όπως είναι τώρα και θα πεις ότι είμαι τρελός που δεν είμαι ευχαριστημένος.
Μη νομίζεις ότι ο Hasson κάνει κάτι καλύτερο από την HDC και δεν το λέω για να υποστηρίξω την HDC...

O Πάνος για παράδειγμα που πήγε στον Hasson είναι ευχαριστημένος γιατί κατέβασε ελάχιστα τη hairline του οπότε έχει και την υποστήριξη των φυσικών του μαλλιών.
Εγώ αν κατέβαζα τόσο λίγο τη hairline μου δε θα ήμουν και πάλι ευχαριστημένος παρόλο που το αποτέλεσμα δε θα έδειχνε τόσο φτωχό.
Είναι θέμα τι αναζητά ο καθένας.

Ναι βάζω toppik και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσω να βάζω. Δίνει τρομερό αποτέλεσμα και δεν σε εκθέτει ακόμα και αν ιδρώσεις ή ακόμα και αν κάνεις μπάνιο στην παραλία.

tropheus

Well-Known Member

best1210 είπε:
ποσο πιο παραπλανητικο ομως οταν σε ενα βιντεο χτενιζει κυριολεκτικα και μεταφορικα τον αλλο να δειξει την πυκνοτητα?
ισως εχεις και δικαιο.

και οπως λες ειναι αναλογα του τι αναζητα κανεις.
και εγω πιστευω οτι αν δεν την κατεβαζες θα ηταν πραγματικα το αποτελεσμα σου εξαιρετικο αλλα οπως λες δεν ηθελες κατι τετοιο.
αναζητουσες εξ αρχης κατεβασμα της hairline.

οποτε το θεμα γινεται υποκειμενικο.

και σιγουρα αλλος αρκειται οπως ειπες με το μετριο....αλλος με το απλα καλο...αλλος απλα με το τελειο....

Τίποτα δε συγκρίνεται με το live ... είναι αλήθεια.
Δε μετάνοιωσα που έκανα τις μεταμοσχεύσεις ... ίσως απογοητεύτηκα λίγο γιατί περίμενα περισσότερα.
Ναι και ίσως έπρεπε να είμαι λίγο πιο συντηρητικός στο κατέβασμα της hairline ... αλλά είπαμε παραπλανήθηκα :(

Trof έχεισι δοκιμάσει να αλλάξεις χτένισμα;;το λέω αυτο,γιατι αν δοκιμασεις κάτι σε χορηστρα,η έστω με μια κλήση,λογικά θα φαίνονται πολυυυυυυυ πιο πυκνά..

Τόσα χρόνια φίλε Χάρη έχω δοκιμάσει τα άπειρα :)
Αυτό είναι το χτένισμα που μου αρέσει πιο πολύ. Πάντως δεν έχεις άδικο ότι κάτι σε χωρίστρα ίσως να έδειχνε τα μαλλάκια πιο πυκνά... αλλά δε θα μου άρεσε...

tropheus

Well-Known Member

meandros είπε:
δηλαδη τροφεα ολοι οσοι το σκεφτομαστε για μεταμοσχευση
λες να το ζυγισουμε καλυτερα το θεμα?

Λέω να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες...
Βλέπω σε forum του εξωτερικού άτομα να κάνουν μεταμόσχευση να ανεβάζουν φώτο που ακόμα και εκεί φαίνεται πόσο μέτρια αποτελέσματα έχουν και χαίρονται και αυτοί και όλοι οι
υπόλοιποι στο forum.

Αν αυτός που την κάνει ικανοποιείται με την μετριότητα εγώ μετά τι να πω;;;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member

danceworld_2001 είπε:
Άλλωστε υπάρχουν και τα υπερ ευχαριστημένα παιδιά όπως ο panos1982 που θα πρέπει να τον καλέσουμε να τον δούμε απο κοντά σε καραφλο σύνοδο κορυφής.

Οποιοσδήποτε προχωρήσει σε μεταμόσχευση σε μια σοβαρή κλινική και δεν επιχειρήσει να φύγει μακριά από τα υφιστάμενα μαλλάκια του θα έχει ένα αποτέλεσμα πολύ ικανοποιητικό.
Ο Πάνος δικαίως είναι ευχαριστημένος. Πήγε σε μια πολύ καλή κλινική και ακολούθησε ένα συντηρητικό δρόμο κατεβάζοντας ελάχιστα τη hairline του.

απαγορευονται τα αποτελεσματα των μεταμοσχευσεων να μπαινουν σε αντιπαραβολη με τις φωτογραφιες του γυμνασιου. αυτο ειναι νομος.μια χαρα ειναι τα μαλλια σου φιλε. κ οι κροταφοι εξαφανιστηκαν.

Χαχαχαχα ... σωστός ;D

Κατα την αποψη μου, γιατρος δεν θα επρεπε να εχει επεμβει ποτε σε κεφαλι σαν του τροφεα, γιατι ξερει ακριβως αυτον τον περιορισμο.
Παντα ημουν οπαδος του clean recession, θα προτιμουσα να μου αλλαξει το σχημα της hairline παρα να εχω diffuse...

Απο κει και περα ευτηχως το εκανες με ΦΥΕ οποτε μικρο το κακο...

Πάντως δε το έχω μετανοιώσει σε καμία περίπτωση ...

Τώρα μιλάς καλύτερα φίλε tropheus... :grandpa:

:) :) :)

Ασχετο, πηγαινε παρε wella Clay N' Play (αν παιζει ακομα lol) και βαζε λιγο στο χερι με μια σταγονα νερο οταν θες για styling και θα με θυμηθεις. Μην χαλιεσαι ακομα, εγω πραγματικα το πιστευω επειδη εχεις πολλυ μαλλι απο πισω οτι με το που το συνηθισεις και αφου περασουν και μηνες και στρωσει θα σαι ευχαριστημενος. Βοηθα το λιγο με σωστο styling και υπομονη ειναι ακομα σε αγρια κατασταση πρεπει να στρωσουν και λιγο.Απλα ξερεις οχι δικαβαλα, μη το σπας και μεχρι 3000 στροφες :)

Να είσαι καλά φίλε hopefull :)

tropheus

Well-Known Member

ΜΙΚΕΣ είπε:
Με την εμπειρια που εχεις πλεον φιλε Tropheus,θα ηθελα να μου πεις ποσο ποσοστο επιτυχιας εχει μια μεταμοσχευση σε μεσο ορο.Η απο ποσο μεχρι ποσο?Θελω καθαρα την δικη σου εκτιμηση.

Δεν ξέρω φίλε MIKE τι ακριβώς εννοείς όταν μιλάς για ποσοστό επιτυχίας.

Το πόσο πετυχημένη είναι μια μεταμόσχευση είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων ... ακόμα και το τι σημαίνει "πετυχημένη" είναι πολύ σχετικό ...

tropheus

Well-Known Member

ΜΙΚΕΣ είπε:
Για να σου εξηγηθω καλυτερα φιλε tropheus θα σου πω το εξης.....βλεποντας φωτογραφιες σου πριν κανεις την 1 μεταμοσχευση,κατα την αποψη μου δεν ειχες μεγαλο προβλημα και παρολο αυτα δεν σου εφτασε 1 αποφασισες κ για 2η στα καπακια.Καποιος που εχει μεγαλυτερο θεμα απο εσενα ποσες πρεπει να κανει?Αν δηλ εσυ δεν πετυχες ενα πολυ καλο αποτελεσμα τοτε ποιος θα πετυχει?

Το πόσο ικανοποιημένος είναι κάποιος από μια μεταμόσχευση είναι σχετικό. Μπορεί κάποιος άλλος στη δική μου θέση να ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την πρώτη μεταμόσχευση. Εγώ όχι ...

Φαντάσου ακόμα και τώρα μετά από δυο μεταμοσχεύσεις έχω μια παρα πολύ καλή δότρια αλλά η πυκνότητα που θα με ικανοποιούσε στα μαλλάκια μπροστά δεν μπορεί να επιτυχθεί. Δηλαδή ενώ έχω διαθέσιμα μοσχεύματα αυτά δεν μπορεί να τοποθετηθούν τόσο κοντά το ένα στο άλλο μπροστά ώστε να φτάσω σε μια υψηλή πυκνότητα.
Όπως έχω πει και άλλες φορές η τεχνολογία των μεταμοσχεύσεων είναι ακόμα πολύ πίσω ...

Τώρα με τη δεύτερη μεταμόσχευση περιμένω απλά να έχω μια καλύτερη εικόνα αλλά πλεον δεν περιμένω "θαύματα"...

n094

Active Member

Τροφέα,
Δες ένα θέμα που διάβασα στο hairsite και μπορεί να σχετίζεται με το «κατσαρό» των μεταμοσχευμένων σου τριχών… (χωρίς να λέω ότι σίγουρα οφείλεται σε κακή τοποθέτηση των μοσχευμάτων…).
Δες εδώ: http://www.hairsite.com/hair-loss/board_entry-id-101048-page-0-category-2-order-last_answer-descasc-DESC.html

kostas1984

New Member
Παιδιά γεια σας..δυστυχως σε πολλές σελίδες δεν υπάρχουν οι φωτογραφιες οπως και σε αυτην την σελίδα.Ετσι δεν μπορεί να βγεί κανένα συμπέρασμα.Υπάρχει τρόπος κάνοντας κατι να μπορέσω να δω τις φωτογραφιες που δεν εμφανίζονται ωστε να εχει και νοημα η ανάγνωση?

kapa

Μέλος του προσωπικού
kostas1984 είπε:
Παιδιά γεια σας..δυστυχως σε πολλές σελίδες δεν υπάρχουν οι φωτογραφιες οπως και σε αυτην την σελίδα.Ετσι δεν μπορεί να βγεί κανένα συμπέρασμα.Υπάρχει τρόπος κάνοντας κατι να μπορέσω να δω τις φωτογραφιες που δεν εμφανίζονται ωστε να εχει και νοημα η ανάγνωση?
καλησπερα.
κανε λιγο υπομονη και θα συμαζευτει απο 93 σε 20 το πολυ 30 σελιδες

Μπλουζα