TheodosisK, FUE, 2750g, 30/10/2024

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Το αποτελεσμα ειναι αυτο που θα επρεπε για τα grafts που μπηκαν, επισης μπραβο για τις φωτο που εχεις ανεβασει κατα τη διαρκεια της παρουσιασης φαινεται οτι δεν εχεις διαθεση να κρυψεις τιποτα.

Να το χαιρεσαι

12 Μήνες μετά την ΜΜ

Σας παρουσιάζω το αποτέλεσμα μου, ακριβώς 12 μήνες έπειτα από τη μεταμόσχευση. Το αποτέλεσμα με χαροποιεί ιδιαίτερα και δίχως υπερβολή μου άλλαξε την ζωή σε επίπεδο ψυχολογίας.

Aν θέλετε μπορείτε να δείτε σε βιντεο την εικόνα μου στο τελευταίο μου βίντεο (και μια και είστε εκεί αφήστε και κανενα Like!)

Προφανώς και χρειάζομαι και στην πίσω ζώνη MM. Aυτό όμως που θα γίνει στην πορεία, ώστε να δω τι πορεία θα πάρουν τα αρχικά μαλλιά που είχαν απομείνει στις Α & Β ζώνες ΠΜ (προ μεταμόσχευσης). Μετά και την δεύτερη μεταμόσχευση, πρώτα ο Θεός, θα κάνουμε και το βιντεο με το γιατρό @Anastasakis Hair Clinic για τη χρυσή χτένα και για κάτι παιδάκια που μου 'χε τάξει εαν ανέβαινα να κάνω με τον @CVIAL μετρήσεις.

Αλήθεια, πόσα τριχοθυλάκια θεωρείτε πως θα χρειαστώ; Ο λόγος στην πρώτη ΜΜ ήταν 3.00
Έχεις ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα..πολύ καλή δουλειά έκανε ο Αναστασάκης...
Με δεδομένο ότι έχεις υψηλό λόγο και άσπρη τρίχα που βοηθάει μπορείς εύκολα να κλείσεις και το κραουν

Όμως περίπου ότι και το κόστος και η ταλαιπωρία είναι πάνω κάτω η ίδια είτε βάλεις 1500 είτε 2200 οπότε πας για το καλύτερο
Και με 1500 καλύπτεις το θέμα κάπως πάντως
Να το χαίρεσαι το αποτέλεσμα σου και μπράβο στον γιατρό σου

TheodosisK

Active Member
Το αποτελεσμα ειναι αυτο που θα επρεπε για τα grafts που μπηκαν, επισης μπραβο για τις φωτο που εχεις ανεβασει κατα τη διαρκεια της παρουσιασης φαινεται οτι δεν εχεις διαθεση να κρυψεις τιποτα.

Να το χαιρεσαι
Σε ευχαριστώ Jim!
Βασικα είναι λίγο αμαρτία μιας που έχεις φτάσει έως εδώ να μην κάνεις και το κραουν
Έχεις απόλυτο δίκιο! Όμως συντρέχουν κι άλλοι παράγοντες, μικροί και μεγάλοι. Από το χρόνο που πρέπει να δεσμεύσω μέχρι το κόστος αλλά πάνω από ολα να δω πως θα παει η τριχόπτωση στα υπάρχοντα μαλλιά που δεν έχουν φυγει, ειδικά εκείνα στην Α ζώνη! Σε ευχαριστώ επίσης για τα καλά σου λόγια.

Μπλουζα