Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

koumparos

Well-Known Member
Φιλε μου αερατε επαθε μονιμο shockloss και στη δευτερη δεν δουλεψαν εκει γιατι φοβηθηκαν και καλα μην ξαναπαθει τα ιδια.Μιλαμε για μεγαλος ερασιτεχνισμος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koumparos

Well-Known Member
Και για να ειμαι δικαιος επειδη ξεχασα να το γραψω του αντυ εχει καλυτερη φυσικοτητα απο του δημητρη αλλα νομιζω υπολειπεται σε πυκνοτητα οπως του δημητρη εκτος εαν με ξεγελαει το κουρεμα...

aeratos28

Just aeratos
όταν μπαινεις ανάμεσα σε μαμά μαλλιά και δεν παιρνεις φάρμακα είναι 50-50 να παιδιά shockloss..ειδικά και με μεγάλες συνεδρίες των 2500grafts..γι αυτό λέω μικρές συνεδρίες..τώρα τα 1000 μετά ήταν απλά για πύκνωση εκεί που δούλεψαν την πρώτη περισσότερο περιφερειακά για hairline πήγαν να διορθωσουν

naruto

Well-Known Member
Εγω παντως απο ελλινικη κλινικη δεν εχω δει πυκνοτητα αντιστοιχη του tasmania,του dance,ή κ του Νικολα Νικ
Ουτε με τη πρωτη ουτε με τη δευτερη ουτε με τη τριτη ουτε με τη καμμια.
Το αποτελεσμα απο dhi που αναφερες αερατε απο πανω σιγουρα ειναι καλο αλλα σε καμμια περιπτωση δεν ειναι στα επιπεδα των παιδιων που εκαναν εξωτεριο με μεγαλη πυνοτητα κ πετυχαν.
Eιδικα η πυκνοτητα του dance ειναι εξωπραγματικη ρε σεις.Εδω ο 14 χρονος αδερφος μου που εχει ξανθιο-ισιο-κοντο μαλλι οπως ο dance,δειχνει πιο αραιος.Τι να λεμε τωρα.Aν θυμαμαι καλα ο ανθρωπος εβαλε hairline 75-80 grafts/cm.Ασυληπτα νουμερα για ελλινικες κλινικες αυτα.

aeratos28

Just aeratos
εγώ παιδιά έχω διαφορετική γνώμη σε αυτό,δεκτες οι απόψεις σας αλλά δεν σημαίνει ότι ειναι και σωστές.όπως και η δική μου βεβαια.οι φωτό αυτές που έβαλε ο tasmania του raphael2012 είναι οι πιο σκληρές που έχει βάλει..είναι σαν να δεις τον andy.k μόνο από τις φωτό τις 2 τελευταίες που έβαλε ο φίλος τις πανοραμικές στον ήλιο..αυτό έχει γίνει και εδώ τώρα.δεν ειναι έτσι τα πραγματα

tol

Well-Known Member
Φίλοι, μια εύλογη ρητορική ερώτηση: είναι δίκαιο να συγκρίνουμε τα αποτελέσματα του Δημήτρη και του Andy με αυτά του dance και του Tasmania;
Είναι δίκαιο να συγκρίνουμε μεταμοσχεύσεις των 2000-2300 grafts (Andy, Δημήτρης) με μεταμοσχεύσεις των 3100-3300 grafts (dance, Tasmania);
Και το σημαντικότερο από όλα, είναι δίκαιο να συγκρίνουμε μεταμοσχεύσεις που συνδυάζονται με λήψη ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ (dance, Tasmania) με "καθαρές" μεταμοσχεύσεις (Δημητρης, Andy);
Ας είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί και ας συγκρίνουμε επί ισοις οροις τις διαφορες μεταμοσχεύσεις. Ταπεινή και προσωπική άποψη.

koumparos50423

New Member
Φίλοι, μια εύλογη ρητορική ερώτηση: είναι δίκαιο να συγκρίνουμε τα αποτελέσματα του Δημήτρη και του Andy με αυτά του dance και του Tasmania;
Είναι δίκαιο να συγκρίνουμε μεταμοσχεύσεις των 2000-2300 grafts (Andy, Δημήτρης) με μεταμοσχεύσεις των 3100-3300 grafts (dance, Tasmania);
Και το σημαντικότερο από όλα, είναι δίκαιο να συγκρίνουμε μεταμοσχεύσεις που συνδυάζονται με λήψη ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ (dance, Tasmania) με "καθαρές" μεταμοσχεύσεις (Δημητρης, Andy);
Ας είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί και ας συγκρίνουμε επί ισοις οροις τις διαφορες μεταμοσχεύσεις. Ταπεινή και προσωπική άποψη.

φίλε κράτα μικρό καλάθι για κάποια αποτελέσματα που βλέπεις από Ελλάδα. Ο ένας με μόλις 2300 grafts έχει γεμίσει το μισό κεφάλι (άσχετα αν φαίνεται από το διάστημα ότι έχει βάλει μαλλιά) ενώ άλλος έχει ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα μεν (εφάμιλλο του Ραχάλ, Λορέντζο κλπ) αλλά ακόμη να δούμε φωτογραφία με το λογότυπο της κλινικής από πίσω. Αφήνω τα υπόλοιπα περιστατικά που εξαφανίστηκαν περιέργως.

aeratos28

Just aeratos
για να μην χαλάνε άλλο το νήμα του tasmania,άνοιξε νήμα koumparos50423 και δώσε εξήγηση όσων ειπες.θες να πεις ας πούμε ότι την έχει κάνει αλλού ο andy.k ?αυτό εννοεις?

Tasmania

Active Member
@aeratos28 δεν θα μπω στη λογική να υπερθεματίσω είτε τη μια θέση είτε την άλλη στον περι πυκνοτητας διαλογο (ελλαδα vs εξωτερικο)...
@tol "καθαρη" μ/μ ειναι αυτη πχ του cvial που δεν κανει ουτε καν χρηση μινοξιδιλης... τωρα στο κομματι ΤΙ δινει και σε ποιες περιοχες η φιναστεριδίνη έχει πολλάκις λεχθεί ξανά ... στη συζητηση μας πιο πανω το θεμα δεν ηταν η συγκριση αποτελεσματων... με τον αερατο μιλουσαμε για τη στρατηγικη 1 μ/μ και ξεμπερδεψες ή 2 μ/μ ξεχωριστα για να πετυχεις το ιδιο αποτελεσμα... ο καθενας βαζει τα επιχειρηματα του... προς τί αυτή η προσπάθεια να μετακυλίσεις τη συζήτηση στις συγκρίσεις αποτελεσμάτων όταν κανένας εκ των γραφών πιο πάνω δεν το έπραξε ?

Tasmania

Active Member
για να μην χαλάνε άλλο το νήμα του tasmania,άνοιξε νήμα koumparos50423 και δώσε εξήγηση όσων ειπες.θες να πεις ας πούμε ότι την έχει κάνει αλλού ο andy.k ?αυτό εννοεις?

εχεις το ελευθερο να γραφεις ελευθερα την αποψη σου φιλε.. στο νημα μου χωρανε ολες οι αποψεις ... ζηταω και απο τους moderators να μην αφαιρεσουν ή μεταφέρουν τα μηνύματα, έτσι ώστε να υπάρχει η ροή σκέψης και συζήτησης ολων μας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Φίλε koumpare, φυσικά κρατώ μικρό καλάθι, αφού με 2 1/2 επεμβάσεις (συνολικα 2800 grafts) στην dhi έχω ένα απλά ικανοποιητικο και φυσικό αποτέλεσμα, σε καμμιά περίπτωση εφάμιλλο των Ταζ και dance.
Όμως το τόνισα και πιο πάνω, μήπως το αδιαμφισβήτητα εξαιρετικό αποτέλεσμα των δυο παιδιων είναι ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ που λαμβάνουν;

aeratos28

Just aeratos
tasmania,λάθος το να βάζεις το θέμα cvial σε σχέση με θεραπείες.οι θεραπείες γίνονται για να κρατήσεις όσο μπορείς τα ήδη υπάρχοντα μαλλιά ..ο cvial δεν είχε καν μαλλιά,άρα ποιος ο λόγος να κάνεις θεραπεία?θα ήταν και χαζος αν έκανε θεραπεία.τώρα αν έχεις όμως μαλλιά για να τα διατηρησεις, κανείς θεραπείες + την μεταμόσχευση γεμιζεις..γι αυτό και τις κάνουν χρόνια..

koumparos50423

New Member
Θα το έλεγα αυτό αν δεν είχε το τετράγωνο-καταπακτή από πίσω που αποκλείεται να του το άφηνε ένας από τους top-notch γιατρούς στον κόσμο. Αλλά θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι στην ίδια κλινική βλέπουμε από την μία ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα σε φυσικότητα και από την βλέπουμε άλλα αποτέλεσματα που υπάρχουν θέματα σε φυσικότητα. Μου φαίνεται απίστευτο να υπάρχει τέτοια διαφοροποίηση μέσα σε λίγους μήνες από την ίδια κλινική. Το γεγονός αυτό μαζί το ότι πολλά περιστατικά έχουν περιέργως εξαφανιστεί πρέπει να βάζει (ακόμη και εσένα) σε σκέψεις.

Tasmania

Active Member
@tol όταν βάζεις στη hairline 80grafts ανά 1cm2 ευθύνεται η φιναστεριδίνη για την πυκνότητα ? Όταν σε έκταση περίπου 60cm2 τοποθετείς 3117 γραφτς ευθύνεται η φιναστεριδίνη για το αποτέλεσμα ?

dimitris50423

Well-Known Member
Ο koumparos50423 εκανε εγγραφη σημερα αν δεν το προσεξατε. Καμια εμπνευση στο ονομα ομως ρε φιλε. Εμπλεξες τον koumparo με το δικο μου ψευδωνυμο.

Μπλουζα