Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Tasmania ωραια δουλεια σου έχει κανει. Επειδη σκεφτομαι και εγω να κανω μπορεις να μου πεις το ονομα του γιατρου που σου εκανε την επεμβαση?κανω μια φορα το χρονο γενικες αναλυσεις αιματος, ορμονων (ποσοτικες-ποιτικες), μετρησεις ουρων (ποσοτικες-ποιοτικες). Μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα ουτε κλινικο ούτε υποκλινικό.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
σε ευχαριστω.Σου ευχομαι τα καλυτερα@chrisk100 ειναι γραμμενο σε ποια κλινικη εχω κανει (MHRC), αμα ψαξεις και στο διαδικτυο θα βρεις και την ιστοσελιδα της κλινικης. Δεν σου απανταω μπαμ και κατω το ονομα, καθως θεωρω οτι ειναι πανευκολο για καποιον που ενδιαφερετε, και οτι σαν νεο μελος πρεπει ΠΡΩΤΑ να διαβασεις οσα περισσοτερα νηματα μπορεις απο διαφορες κλινικες που εχει το φορουμ, να ανοιξεις νημα αν επιθυμεις (με αποριες-φωτο κλπ) και να παρεις ετσι την αποφαση σου. Καλη τυχη σε οτι επιλεξεις.
@John_John1 φρεσκοκουρεμενος, βρεγμενα μαλλια κοντα, ακριβως κατω απο led φθορισμο. Ελπιζω να καλυπτει εστω και λιγο τους απαιτητικουςΘα πρεπει να γνωριζουν ολοι οσοι μπαινουν σε διαδικασια σκεψης για μ/μ οτι ΔΕΝ προκειται να γινουν 18αρηδες. Η εικονα σιγουρα υπερμεγεθυνει την οποια αραιωση στο κεφαλι, στην πραγματικοτητα δεν ειναι ετσι ακομη και σε καθημερινες σκληρες συνθηκες.
Η συγκεκριμενη φωτο να πω στους φιλους του φορουμ οτι τον αδικη παραααα μα παραα πολυ απο την πραγματικοτητα.
Στην πραγματικοτητα ειναι σαν να μην εχεις καθολου αραιωση η προβλημα η οπως αλλιως λεγεται....Οποτε πιστευω οτι εδω αδικης τον ευατο σου...
μα εσυ απο κοντα σαν 18αρης εισαι ρε τρελε![]()