Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

Tasmania

Active Member
σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια...ελπιζω οσοι κανουν μ/μ οπουδηποτε να εχουν το αποτελεσμα που επιθυμουν... θεωρω οτι αυτο δεν ειναι το τελικο μου αποτελεσμα...επομενη ανανεωση με φωτο σε λιγες μερες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
ανανεωση για 7 μηνες.

Συνημμένα

• DSC06002.JPG
    DSC06002.JPG
    776.5 KB · Προβολές: 508
  • DSC06003.JPG
    DSC06003.JPG
    929 KB · Προβολές: 504
  • DSC06064.JPG
    DSC06064.JPG
    2.9 MB · Προβολές: 529
  • DSCN5719.jpg
    DSCN5719.jpg
    292.9 KB · Προβολές: 495

Tasmania

Active Member
@salonikios30 εντος των ημερων επειγοντως κουρεμα και χρωσταω και στους συμφουριτες φωτο καλυτερης ποιοτητας τις οποιες και θα ανεβασω.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Και καμια πανοραμικη για τους απαιτητικους...
Καλα περνατε εεε..???

Tasmania

Active Member
@John_John1 Πάντα περνάμε καλά :) ειδα το σαλονικιο απο κοντα σημερα . Ωραια δουλεια, ωραιο σχημα hairline, πυκνη τοποθετηση των γραφτς τωρα υπομονη μονο... νομιζω θα εκπλαγει ευχαριστα απο το αποτελεσμα του. Θα ανεβασω αυριο πανοραμικη με βρεγμενο Johnny .

John_HDC

Πολυ ωραια.Αντε να κατεβει και ο Νικολας να κανουμε ενα meeting.Aλλα σε μπαρακι, οχι παλι φαι,παμε να παρουμε και λιγο ματι.Καλοκαιρακι ειναι και μαλλιαδες πλεον....:cool:

Tasmania

Active Member
@John_John1 φρεσκοκουρεμενος, βρεγμενα μαλλια κοντα, ακριβως κατω απο led φθορισμο. Ελπιζω να καλυπτει εστω και λιγο τους απαιτητικους ;) Θα πρεπει να γνωριζουν ολοι οσοι μπαινουν σε διαδικασια σκεψης για μ/μ οτι ΔΕΝ προκειται να γινουν 18αρηδες. Η εικονα σιγουρα υπερμεγεθυνει την οποια αραιωση στο κεφαλι, στην πραγματικοτητα δεν ειναι ετσι ακομη και σε καθημερινες σκληρες συνθηκες.

Συνημμένα

• DSC06073.JPG
    DSC06073.JPG
    504.5 KB · Προβολές: 516

leas

Well-Known Member
Φίλε τας με την χρήση φίνας δεν έχεις κανένα πρόβλημα; Κάνεις κάποιες προληπτικές εξετάσεις; Ρωτάω γιατί είμαι και εγώ μικρός ηλικιακά 24-25 σκέφτομαι να κάνω κάποια στιγμή μμ αλλά δεν ξέρω κατα πόσον μπορεί να σταθεί μόνη της(χωρίς θεραπεία) καθώς το πρόβλημα θεωρητικά θα μεγαλώνει.

Tasmania

Active Member
κανω μια φορα το χρονο γενικες αναλυσεις αιματος, ορμονων (ποσοτικες-ποιτικες), μετρησεις ουρων (ποσοτικες-ποιοτικες). Μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα ουτε κλινικο ούτε υποκλινικό.

chrisk100

Member
κανω μια φορα το χρονο γενικες αναλυσεις αιματος, ορμονων (ποσοτικες-ποιτικες), μετρησεις ουρων (ποσοτικες-ποιοτικες). Μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα ουτε κλινικο ούτε υποκλινικό.
Tasmania ωραια δουλεια σου έχει κανει. Επειδη σκεφτομαι και εγω να κανω μπορεις να μου πεις το ονομα του γιατρου που σου εκανε την επεμβαση?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
@chrisk100 ειναι γραμμενο σε ποια κλινικη εχω κανει (MHRC), αμα ψαξεις και στο διαδικτυο θα βρεις και την ιστοσελιδα της κλινικης. Δεν σου απανταω μπαμ και κατω το ονομα, καθως θεωρω οτι ειναι πανευκολο για καποιον που ενδιαφερετε, και οτι σαν νεο μελος πρεπει ΠΡΩΤΑ να διαβασεις οσα περισσοτερα νηματα μπορεις απο διαφορες κλινικες που εχει το φορουμ, να ανοιξεις νημα αν επιθυμεις (με αποριες-φωτο κλπ) και να παρεις ετσι την αποφαση σου. Καλη τυχη σε οτι επιλεξεις.

chrisk100

Member
@chrisk100 ειναι γραμμενο σε ποια κλινικη εχω κανει (MHRC), αμα ψαξεις και στο διαδικτυο θα βρεις και την ιστοσελιδα της κλινικης. Δεν σου απανταω μπαμ και κατω το ονομα, καθως θεωρω οτι ειναι πανευκολο για καποιον που ενδιαφερετε, και οτι σαν νεο μελος πρεπει ΠΡΩΤΑ να διαβασεις οσα περισσοτερα νηματα μπορεις απο διαφορες κλινικες που εχει το φορουμ, να ανοιξεις νημα αν επιθυμεις (με αποριες-φωτο κλπ) και να παρεις ετσι την αποφαση σου. Καλη τυχη σε οτι επιλεξεις.
σε ευχαριστω.Σου ευχομαι τα καλυτερα

John_HDC

@John_John1 φρεσκοκουρεμενος, βρεγμενα μαλλια κοντα, ακριβως κατω απο led φθορισμο. Ελπιζω να καλυπτει εστω και λιγο τους απαιτητικους ;) Θα πρεπει να γνωριζουν ολοι οσοι μπαινουν σε διαδικασια σκεψης για μ/μ οτι ΔΕΝ προκειται να γινουν 18αρηδες. Η εικονα σιγουρα υπερμεγεθυνει την οποια αραιωση στο κεφαλι, στην πραγματικοτητα δεν ειναι ετσι ακομη και σε καθημερινες σκληρες συνθηκες.

Η συγκεκριμενη φωτο να πω στους φιλους του φορουμ οτι τον αδικη παραααα μα παραα πολυ απο την πραγματικοτητα.
Στην πραγματικοτητα ειναι σαν να μην εχεις καθολου αραιωση η προβλημα η οπως αλλιως λεγεται....Οποτε πιστευω οτι εδω αδικης τον ευατο σου...

Tasmania

Active Member
Η συγκεκριμενη φωτο να πω στους φιλους του φορουμ οτι τον αδικη παραααα μα παραα πολυ απο την πραγματικοτητα.
Στην πραγματικοτητα ειναι σαν να μην εχεις καθολου αραιωση η προβλημα η οπως αλλιως λεγεται....Οποτε πιστευω οτι εδω αδικης τον ευατο σου...

δεν το αδικω το αποτελεσμα φιλε :) κατω απο led φθορισμο, με κοντο και βρεγμενο μαλλι απο κοντινη αποσταση... πρεπει να δειχνουμε και αυτες τις φωτο μην νομιζουν οσοι πανε για μ/μ θα γινουν 18αρηδες... σιγουρα δεν ειναι αυτο το αποτελεσμα ακομη και σε σκληρες συνθηκες (ηλιο κλπ)... οσοι με εχουν δει απο κοντα στο φορουμ γνωριζουν οτι ειμαι πολυ καλυτερος. Λοιπον τα λεμε σε λιγες μερες με καινουργιες φωτο

Tasmania

Active Member
μα εσυ απο κοντα σαν 18αρης εισαι ρε τρελε :p

:) :) τουλαχιστον δεν μπορει κανεις να πει οτι προσπαθω ειτε να ωραιοποιησω το αποτελεσμα ειτε να παραπλανησω οπως κανουν αλλοι . Ειμαι ανοικτος σε συναντηση με οποιοδηποτε.

piros75

Well-Known Member
Μια χαρά η φωτογραφία, μια χαρά και το αποτέλεσμα. Υπό νορμάλ συνθήκες πρέπει να δείχνει ονειρεμένο!

aeratos28

Just aeratos
σε αυτό συμφωνω απόλυτα με danceworld..αν πάει καλά με γεωργιου παίρνεις τρελες πυκνότητες με 100% φυσικότητα ..όπως ο φίλος tasmania εδώ..;)

Tasmania

Active Member
μηκος τριχας πλαγια-πισω : 0,4mm
μηκος τριχας επανω : 3cm
7 μηνες & 5 μερες

Συνημμένα

• DSC06096.JPG
    DSC06096.JPG
    353.3 KB · Προβολές: 394
  • DSC06097.JPG
    DSC06097.JPG
    385.7 KB · Προβολές: 380