Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
λοιπον tasmania αυτος που εχει τα περισσοτερα μαλλια κερναει εεεε.....οποτε ετοιμασου να ξηλωθεις.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
χαχαχαχαχαχα ο λογαριασμος στο Βασιλη :p εχει τα περισσοτερα μαμισια χαχαχαχα κερναω εγω φιλος ;) τα λεμε την Πεμπτη (εννοειται εχει λευκη επιταγη να με φωτογραφισει ο @John_John1 και να τις ανεβασει εδω με καλυψη το προσωπο)

Tasmania

Active Member
Παρασκευη θα ανεβασω πολυ καλυτερες @danceworld_2001 ηταν απο κινητο...την φωτογραφικη μηχανη την αφησα σε ενα φιλο...

ανεβαζω ακομα μια κοντινη με βρεγμενο..νομιζω λιγο καλυτερη απο αναλυση

Συνημμένα

• DSC05760.JPG
    DSC05760.JPG
    464.1 KB · Προβολές: 284
Τελευταία επεξεργασία:

John_HDC

χαχαχαχαχαχα ο λογαριασμος στο Βασιλη :p εχει τα περισσοτερα μαμισια χαχαχαχα κερναω εγω φιλος ;) τα λεμε την Πεμπτη (εννοειται εχει λευκη επιταγη να με φωτογραφισει ο @John_John1 και να τις ανεβασει εδω με καλυψη το προσωπο)

θα κανουμε καλο consulation θα ξεμαλιαστουμε...ωχχχ αφου εχω και λευκη επιταγη θα ερθω με την καμερα....
θα ερθω χωρις τοππικ να δεις και μενα.Θυσια παλι γινομαι....

Tasmania

Active Member
ναι φερε καμια καλη φωτογραφικη να βγαλουμε καμια φωτο :) ελα οπως θες ...το αποτελεσμα σου εχει κριθει ως αριστο ετσι και αλλιως.. απλα χωρις το τοπικ μπορω να σου κανω μια αδρη εκτιμηση για το crown στο consultation μας... βασιλη μην ξεχασεις το μπλοκακι για τις σημειωσεις και τα αγχολυτικα σου χαχα

andy.k

Active member
Φιλε άψογος...πυκνοτατο, φυσικοτατο...δε βλέπω πουθενά να υστερεί σε σχέση με ένα υγιές τριχωτό κεφαλης...Ξεμπερδεψεις νομίζω για πολλααααα χρόνια...(μη πω για πάντα κ το γρουσουζεψω)

John_HDC

H αμηχανη στιγμη δινοντας τα χερια για γνωριμια και τα ματια να κολανε ο καθενας στα μαλλια του αλλουνου.
Με θυμιζει καουμποικη σκηνη απο καουμποικη ταινια....

Συνημμένα

• fr560-12.gif
    fr560-12.gif
    75.5 KB · Προβολές: 258

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
βγαλαμε κατι κοντινες selfie με Johnny στο τελος πριν φυγουμε μετα τους λουκουμαδες καποια φαση θα της ανεβασει πιστευω ... θα ανεβασω και εγω αυριο μετα το κουρεμα... ευχαριστω @salonikios30 για τα καλα σου λογια φιλε μακαρι να εχεις και εσυ το αποτελεσμα που επιθυμεις στο μελλον και οσα παιδια κανουν μ/μ και εχουν το θαρρος&δυναμη να τις παρουσιαζουν εδω στο φορουμ...

John_HDC

Οι φωτο εδω μεσα σιγουρα τον αδικουν......Ειναι πολυ καλυτερος και οντως μαλλι 18χρονου που λεει και ο salonikios30.
Το αποτελεσμα φυσικοτατο δερμα δεν βλεπεις σχεδον καθολου και ειναι και κοντο το μαλλι του.
Εαν το αφησει λιγο μεγαλυτερο που λεει θα ειναι καλυτερος και απο τον Xατζηνικολαου.
Φυσικα ομως εχει και καλη τριχα και ευνοικο σπασιμο της τριχας.
Ηταν με στεγνο μαλλι αλλα και ζελεδιασμενο να ηταν θα φαινοταν οπως καθε νορμαλ ζελεδιασμενος με κανονικο μαλλι.
Κατα ταλλα περασαμε πολυ καλα και ειναι πολυ καλο παιδι ο tasmania και προσγειωμενο αν και νεαρος 27 ετων.

Τελευταία επεξεργασία:

John_HDC

Ταξιδια vs Μαλλι ειναι πειρασμος και τα δυο αλλα γουσταρω ταξιδακια ειναι μεγαλο διλημμα...Αλλα θα γινει καποια στιγμη,με βαλες σε πριζα παλι.....ασε να κανουμε κανα crown...

Μπλουζα