Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

danceworld_2001

Well-Known Member
Η έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία βλάπτει σοβαρό το δέρμα και μπορεί να επιφέρει και τριχόπτωση ή βλάβη σε θύλακες με την μορφή εγκαυμάτων. Αυτό ισχύει έτσι και αλλιώς. Σε μια μεταμόσχευση μερικοί νομίζουν πως η φύτρωση είναι σε ισχύ μόνο για 6-9 μήνες. Σας το λέω εγγυημένα γιατι τα είχα σημαδέψει, εγώ είδα κάτι τελικά μονότριχα που θα τα είχα σημαδέψει στην hairlineνα βγαίνουν μετά τους 14 μήνες (και έμειναν) ενώ τα είχα ξεγραμμένα. Σε σπάνιες περιπτώσεις, φύτρωση μπορεί να προκύψει και στον 1μιση χρόνο, λίγοι θύλακες, σπάνια περίπτωση, αλλά υπαρκτή. Οπότε. Θα ρισκάρεις με ηλιακό έγκαυμα που θα καταστήσει τους θύλακες αυτούς νεκρούς ακόμη και στο 12μηνο ή και παραπάνω? Εγώ την έκανα Δεκέμβρη 2013, όλο το καλοκαίρι του 2014 με καπέλο παραλία άφοβα, το 2015 ήμουν χωρίς καπέλο αλλά με μέτρο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
[QΌχι ρε E="Tasmania, post: 163516, member: 20032"]@andy.k στην κλινικη Βεκρη πηρες εγγυηση αποτελεσματος-φυτρωσης κλπ ?[/QUOTE]

Οχι ρε φίλε, τι εγγύηση, σοβαρός είσαι? Ή εγγύηση μου είπαν είναι ο ίδιος ο γιατρός, αλλά guess what? Δε με σενιαρε ο γιατρός άρα πάει η δηθεν εγγυηση οεο...παρόλα αυτα και ο δΔημήτρης κ ο βαλαντης έδειχναν πως έχουν φυτρωση κ ήταν βασική επιδίωξη μου σε πρώτη φάση η καλή φυτρωση...αντιθετα απο dhi,οπου ειχα δει πιο...σκοτεινα αποτελεσματα, οχι τοσο στοχευμενα στο προβλημα, κ έτσι τελικα μεταξυ των 2, επελεξα εκεί που πήγα. Όπως έχω ξαναπει, τουλάχιστον μπηκαν όσα ήθελα, εκεί που ήθελα...Βεβαια το ποιος μου τα έβαλε μεγάλο φάουλ, κίτρινη κάρτα (επιοικως όχι
κόκκινη, ακόμα και 100% φυτρωση
να έχω). Πάντως αν μου έλεγε ο Βεκρης 4000gts με fue 6000€ δε θα πηγαινα δε θα εμπιστευομουν τόσα grafts μονομιας αν και τα λεφτά θα ήταν λιγα...αν μου έλεγε ο Γεωργιου 4000 gts 6000€, θα τα εμπιστευομουν εννοειται πολύ πιο εύκολα. Απλά εκεί ήταν άλλη η τιμή κ φυσικά ήταν κ το στριπ στη μεση...

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member
Ταζ φιλε μία ερώτηση. Σε περίπτωση, που το απευχομαι βέβαια, που σου βγάλει sides η φίνα, η σταματησει καποια στιγμη η δραση της, και πεσουν μαμα μαλλια, το plan b ειναι δεύτερη μμ για σινιαρισμα,σωστά? Άρα στην ουσία με τη φίνα τραβας όσο πιο πίσω γίνεται, ή κ δια πάντως αυτή τη δεύτερη μμ, για crown εννοώ κυριως...έτσι δε το έχεις
κατά νου?

Tasmania

Active Member
το plan B γι'αυτο που λες ειναι 2η μ/μ αναγκαστικα...το καθυστερω οσο μπορω...δια παντως δυσκολο..αλλα να το μετατοπισω λιγο πιο κατω Αντη...

andy.k

Active member
Σε ρωτησα γιατί υπάρχουν κ πιο βαρβατες θεραπείες όταν η φίνα τα κακαρωσει...και δε ξέρω μήπως έχεις κ κάτι τέτοιο κατά νου ως plan b κ μετά ως plan c τη 2η μμ...

Tasmania

Active Member
οχι Αντη, εξαλλου γνωριζω οτι η φινα εχει ενα ταβανι στο τί θα σε δωσει, σε αλλους με τη συνεχιση της μενει σταθερο, σε αλλους οχι.... οπως προειπα εχω ηδη στο μυαλο τη 2η μ/μ για crown και θελω να την καθυστερησω λιγα χρονια...

dimitris50423

Well-Known Member
μπραβο ρε tasmania.. πρεπει να εισαι πολυ χαρουμενος με το αποτελεσμα που εχεις μεχρι τωρα. και εχεις και αρκετους μηνες μπροστα σου που θα δεις βελτιωση.. να χαιρεσαι το μαλλι σου. ;)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Andy, επειδή το έχουμε κουράσει πολυ με την φίνα, εκτός crown η δράση της φίνα ειναι πολυ περιορισμένη. Στην δε λήπτρια τα μαμά μαλλιά που είχε ο Ταζ ήταν ελάχιστα, ακόμα και χωρίς φίνα σε έναν καλό γιατρό δεν θα είχαν θεμα με σοκ λος. Το αποτελεσμά του ειναι καθαρότατο με την γρήγορη φύτρωση που συνεπάγεται μόνο η χρήση της μίνο όπως και στους υπόλοιπους που κάνουν χρήση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Η έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία βλάπτει σοβαρό το δέρμα και μπορεί να επιφέρει και τριχόπτωση ή βλάβη σε θύλακες με την μορφή εγκαυμάτων. Αυτό ισχύει έτσι και αλλιώς. Σε μια μεταμόσχευση μερικοί νομίζουν πως η φύτρωση είναι σε ισχύ μόνο για 6-9 μήνες. Σας το λέω εγγυημένα γιατι τα είχα σημαδέψει, εγώ είδα κάτι τελικά μονότριχα που θα τα είχα σημαδέψει στην hairlineνα βγαίνουν μετά τους 14 μήνες (και έμειναν) ενώ τα είχα ξεγραμμένα. Σε σπάνιες περιπτώσεις, φύτρωση μπορεί να προκύψει και στον 1μιση χρόνο, λίγοι θύλακες, σπάνια περίπτωση, αλλά υπαρκτή. Οπότε. Θα ρισκάρεις με ηλιακό έγκαυμα που θα καταστήσει τους θύλακες αυτούς νεκρούς ακόμη και στο 12μηνο ή και παραπάνω? Εγώ την έκανα Δεκέμβρη 2013, όλο το καλοκαίρι του 2014 με καπέλο παραλία άφοβα, το 2015 ήμουν χωρίς καπέλο αλλά με μέτρο.

Εντομεταξυ πριν την μεταμοσχευση εκαιγα το κεφαλι μου σαν το ιγκουανα στον ηλιο και τοτε θυμαμε ειχα ενα fungoral που το χρησιμοποιουσα σε καθημερινη χρηση γιατι νομιζα εκανε καλο + απο τα 20 εως 25 μου χρονια εκανα ντεκαπαζ ανταυγειες το μαλλι...λετε να επαιξαν ολα αυτα ρολο στην επιδηνωση του τριχοτου?
Βαζω και μια φωτο με ανταυγειες ειμαι περιπου 24 χρονων να γελασουμε λιγο......
Δειτε λιγο και temple points με κροταφακια πως ηταν?

Συνημμένα

• 29.jpg
    29.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 481

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
26 αρχισα να χανω αισθητα crown και απο εκει με πηρε κατηφορα και στα υπολοιπα 27 εως 33 ημουν αρχισα να γινομαι καραφλο κορακι...το crown μου το εχω βαλει φωτο στα 26 και 36 πηγε πολυ σταθερα αλλα ανηξε κιαλο φυσικα.εχω βαλει και φωτο συγκριτικη.

Bouklas

Well-Known Member
Andy, επειδή το έχουμε κουράσει πολυ με την φίνα, εκτός crown η δράση της φίνα ειναι πολυ περιορισμένη. Στην δε λήπτρια τα μαμά μαλλιά που είχε ο Ταζ ήταν ελάχιστα, ακόμα και χωρίς φίνα σε έναν καλό γιατρό δεν θα είχαν θεμα με σοκ λος. Το αποτελεσμά του ειναι καθαρότατο με την γρήγορη φύτρωση που συνεπάγεται μόνο η χρήση της μίνο όπως και στους υπόλοιπους που κάνουν χρήση.

Συμφωνώ πως σε έναν καλο γιατρό το shockloss μειώνεται αρκετά, όμως η φιναστερίδη δεν βοηθάει τις τρίχες όλου του κεφαλιού, σε ποιότητα και πάχος? Αυτό δεν παίζει μεγάλο ρολο σαν αποτέλεσμα? Επίσης ο Tasmania στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε πριν την μεταμόσχευση είναι λες και έχει μηδενικό πρόβλημα, όσο θολή και να είναι η φωτό μπροστά έχει παρα πολλές τρίχες.
http://www.hairlossgr.com/attachments/dsc03405-2-jpg.9576/
Εγώ εκεί που θα μείνω περισσότερο είναι ότι μετά την φωτογραφία πριν ξεκινήσει η μεταμόσχευση ηταν έτσι. Το μήκος των μαλλιών είναι πάνω κάτω ίδιο για να πεις οτι καλύπτει το πρόβλημα, κοντό, η διαφορα ομως τεραστια.
http://www.hairlossgr.com/attachments/dscn5719-jpg.9764/

Εγω πριν και μετά απο θεραπεία με φιναστερίδη/μινοξιδίλη. Αποτέλεσμα που δεν έφτασε ποτε στο ελάχιστο η μινοξιδίλη μόνη της, ούτε καν με κορτιζόνη παρέα.
http://www.hairlossgr.com/attachments/dwvytx-jpg.4462/

Τελευταία επεξεργασία:

Tasmania

Active Member
δεν ειναι το ιδιο μηκος μαλλιου στη φωτο αυτη και πριν το χειρουργειο Μπουκλα...ειναι χαλια απο αναλυση και δειχνει οτι ειμαι πολυ καλα....οντως ειμαι λιγο καλυτερα εκει λογω του οτι εκανα χρηση μινοξ...ενω πριν το χειρουργειο την ειχα σταματησει.... η εικονα μου πανω-κατω ηταν 100% οπως ημουν πριν το χειρουργειο με τις πολυ καθαρες φωτο...

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν αμφισβητω επ ουδενι το
εως τωρα αποτελεσμα.
Σύμφωνω ότι η δράση της
Φιναστεριδης εντοπίζεται
κυρίως στο crown, ωστόσο
έχω δει κ περιπτώσεις στις
οποίες έχει δώσει
επανέκφυση σε όλο το
κεφάλι...επίσης νομίζω ότι ο ταζ δεν είχε κ τόσο λίγα προϋπάρχοντα μαλλιά...θέλω να πω πως όταν στη φωτό που ποσταρε ο μπουκλας ένα μήνα πριν τη μμ φαινεται nw0, ε δε μπορεί,όσο παραπλανητικήκ θθολή κ αν είναι(που είναι) κάτι θα υπήρχε... Και ακόμα και στις φώτο αμέσως πριν τη μμ εγώ βλέπω τρίχες αραιές μεν αρκετές δε...ασύμμετρη αραίωση με κάποια δυνατά σημεία όμως...Αnyway καλό είναι που τις είχε κ τις μαμά, εφόσον δε τίθεται κ θέμα σοκ λος, θα έχει σούπερ αποτέλεσμα η σούμα μμ κ μαμά...

Tasmania

Active Member
Ναι Αντη οπως το ειπες ασυμμετρη αραιωση και στο middle line οπως φαινεται πιο πυκνα...στη θολη φωτο ειναι σε διαστημα που εκανα χρηση μινοξ, στις προεγχειρητικες ειχα σταματησει για λιγες εβδομαδες τη μινοξ (με οδηγια του ιατρου), καποιες τριχες επεσαν, καποιες ηταν παρα πολυ λεπτες και αδυναμες.... η φωτο η θολη το εχω ξαναπει παραπλανει ως προς το προβλημα που ειχα....εκανα χρηση φινας 10μηνες πριν την μ/μ χωρις οπως ξαναειπα να μου δωσει κατι ιδιαιτερο περαν του μπλοκαρισματος της τριχοπτωσης...απο το 10μηνο και μετα στο crown εκανε τα μαγικα της και εδωσε αυτο που φαινεται και στις φωτο ξεκαθαρα...τωρα στη ληπτρια με 800-1000 γραφτς μαμισια plus 3117 grafts σε επιφανεια ληπτριας 68cm2, θα δωσει αυτο που θα δωσει... η δραση της φινας στον Μπουκλα ηταν φανταστικη και σε ελαχιστες περιπτωσεις συμβαινει αυτο, δλδ να εχει δραση και crown και μπροστα.... μακαρι να μου εδεινε τετοιο boost και δεν θα υπηρχε λογος να κανω μ/μ για την ωρα.... δυστυχως ΔΕΝ , οποτε η μονη λυση για το προβλημα μου ηταν η μ/μ...

Tasmania

Active Member
αυτη ειναι 4 μηνες πριν τη μ/μ με χρηση μινοξ-φινας ελπιζω να ειναι πιο διαφωτιστικη για εσας που εχετε απορια πως ημουν πιο πριν...

Συνημμένα

• DSC03351 (2).jpg
    DSC03351 (2).jpg
    73.7 KB · Προβολές: 449

Tasmania

Active Member
Ανεβάζω καποιες φωτο σημερα για το 5μηνο και οι υπολοιπες Παρασκευη μετα το κουρεμα... μηκος τριχας επανω μετρημενο: 4cm

Η φυτρωση συνεχιζει κυριως hairline (σε καποιες φωτο φαινονται και τα αναδυομενα γραφτς)

Συνημμένα

• DSC05735.JPG
    DSC05735.JPG
    869.3 KB · Προβολές: 391
  • DSC05736.JPG
    DSC05736.JPG
    679.8 KB · Προβολές: 384
  • DSC05739.JPG
    DSC05739.JPG
    2.1 MB · Προβολές: 397
  • DSC05746.JPG
    DSC05746.JPG