Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αναλογως την κατασταση και τον οργανισμο. Ειχα διαβασει εδω για εναν ( που ηταν και στη ηλικια μου πριν απο κατι χρονια ) ο οποιως χρησιμοποιουσε μονο fungo και σε 2 μηνες τα μαλλια του ηταν πιο πυκνα απο ποτε( ετσι υποστηριζε τουλαχιστον). :chinscratch :chinscratch Τωρα θα μου πειτε πώς εγινε αυτο... Τι να πεις.. δωσε μου 1000 ανθρωπους και θα εχεις 1000 διαφορετικα αποτελεσματα( οπως ελεγε και ενας στο forum). Αυτος ομως το σταματησε, μεσα στον ενθουσιασμο του, ( οπως ελεγε) και μετα....''πατωσε'' Who knows... :chinscratch :chinscratch :chinscratchgenesis είπε:magic....μαλλον ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ την κανει η φινα...
αρχηγόπουλο,Λευτέρης είπε:Nα ρωτήσω κάτι, το Tgel "παίζει" να το βρω Hondos ή μόνο online order?
αρχηγόπουλο,Σπύρος είπε:[quote author=Λευτέρης link=topic=28.msg24883#msg24883 date=1265325140]
Nα ρωτήσω κάτι, το Tgel "παίζει" να το βρω Hondos ή μόνο online order?
giannis1991 είπε:ναι,απλα καμια φορα καποιος μπορει να μην εχει χρονο να κανει μπανιο και να θελει απλα να λουστει.....εκει δεν περναει με τιποτα ο χρονος....ασε που για να λουστεις μονο και να μην κανεις μπανακι θα βιαζεσαι......![]()
αρχηγόπουλο,Λευτέρης είπε:[quote author=Σπύρος link=topic=28.msg24898#msg24898 date=1265359652]
[quote author=Λευτέρης link=topic=28.msg24883#msg24883 date=1265325140]
Nα ρωτήσω κάτι, το Tgel "παίζει" να το βρω Hondos ή μόνο online order?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
giannis13 είπε:ρε παιδια ξερει κανεις ποια σειρα του tgel ειναι για ξηροδερμια??????