T-Gel σαμπουάν

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

genesis

New Member
Απ: T-Gel σαμπουάν

magic....μαλλον ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ την κανει η φινα...

(ασχετο..ποσο tretinoin βαζεις? αν μπορεις παρομοιασε το καπως γι ανα καταλαβουμε την ποσοτητα)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Conan

Member

Εμενα παντως παιδια μου ειχε πει ο Σπυρος για 3-4 λεπτα fungo, αλλα οκ μωρε, σιγα, οπως τον βολευει ο καθενας ;)
genesis είπε:
magic....μαλλον ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ την κανει η φινα...
Αναλογως την κατασταση και τον οργανισμο. Ειχα διαβασει εδω για εναν ( που ηταν και στη ηλικια μου πριν απο κατι χρονια ) ο οποιως χρησιμοποιουσε μονο fungo και σε 2 μηνες τα μαλλια του ηταν πιο πυκνα απο ποτε( ετσι υποστηριζε τουλαχιστον). :chinscratch :chinscratch Τωρα θα μου πειτε πώς εγινε αυτο... Τι να πεις.. δωσε μου 1000 ανθρωπους και θα εχεις 1000 διαφορετικα αποτελεσματα( οπως ελεγε και ενας στο forum). Αυτος ομως το σταματησε, μεσα στον ενθουσιασμο του, ( οπως ελεγε) και μετα....''πατωσε'' Who knows... :chinscratch :chinscratch :chinscratch

giannis1991

Well-Known Member

''οπως ελεγε''....ακριβως...ειναι πλ πλ δυσκολο να εγινε αυτο μονο απο το σαμπουαν...εως αδιανοητο...αλλα ποιος ξερει....

giannis1991

Well-Known Member

απο οτι εχω διαβασει υπαρχει στο hondos....αν δεν κανω λαθος ειχε παρει και ο ακης απο εκει.......

Teri

New Member

Σπύρος είπε:
[quote author=Λευτέρης link=topic=28.msg24883#msg24883 date=1265325140]
Nα ρωτήσω κάτι, το Tgel "παίζει" να το βρω Hondos ή μόνο online order?
αρχηγόπουλο,
εγώ από πολυφαρμακείο έχω αγοράσει 2-3 φορές Τ gel ;)

[/quote]

Εντάξει το πήρα απο Ηοndos Σπύρο, 7 ευρώ και κάτι , επέλεξα για λιπαρά μαλλιά (δεν έχω πλέον ) αλλά το επέλεξα γιατί αυτη ηταν η "δομή" των μαλλιών μου πριν ξεκινησω τις θεραπείες εδώ.

ikon

Member

giannis1991 είπε:
ναι,απλα καμια φορα καποιος μπορει να μην εχει χρονο να κανει μπανιο και να θελει απλα να λουστει.....εκει δεν περναει με τιποτα ο χρονος....ασε που για να λουστεις μονο και να μην κανεις μπανακι θα βιαζεσαι...... ;)

Αν είναι μόνο λούσιμο μπορείς να το συνδιάσεις με κάτι άλλο στο οποίο έτσι κι αλλιώς ξοδεύεις μερικά λεπτά... ξέρεις αυτό που διαβάζεις κι εφημερίδα ταυτόχρονα...

cool11

Well-Known Member

Λευτέρης είπε:
[quote author=Σπύρος link=topic=28.msg24898#msg24898 date=1265359652]
[quote author=Λευτέρης link=topic=28.msg24883#msg24883 date=1265325140]
Nα ρωτήσω κάτι, το Tgel "παίζει" να το βρω Hondos ή μόνο online order?
αρχηγόπουλο,
εγώ από πολυφαρμακείο έχω αγοράσει 2-3 φορές Τ gel ;)

[/quote]

Εντάξει το πήρα απο Ηοndos Σπύρο, 7 ευρώ και κάτι , επέλεξα για λιπαρά μαλλιά (δεν έχω πλέον ) αλλά το επέλεξα γιατί αυτη ηταν η "δομή" των μαλλιών μου πριν ξεκινησω τις θεραπείες εδώ.
[/quote]

Kι εγω το πηρα 12ευρω απο φαρμακείο????

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

αναλογως το μπουκαλι....νομιζω υπαρχει των 125 μλ που κανει περιπου 7 ευρω και των 250 μλ που κανει περιπου 11.....

giannis1991

Well-Known Member

μια ερωτηση...το tgel ειναι για καθημερινη χρηση?δηλαδη μπορουμε να χρησιμοποιουμε το fungoral 2-3 φορες την εβδομαδα και αυτο αλλες 4-5/εβδομαδα?

mindtrapper

Member

giannis13 είπε:
ρε παιδια ξερει κανεις ποια σειρα του tgel ειναι για ξηροδερμια??????

http://www.tgel.com/US/products/scalp-therapy.aspx

Έχει επιλογές αριστερά. Προσοχή το "Daily Control" έχει Zinc μέσα οπότε καλύτερα να μην το βάζουμε πριν την μινοξιδίλη. Αν και δεν το έχω δει καν Ελλάδα.

(Το ξέρω ότι η ερώτηση ήταν 3 μήνες πριν, αλλά απλά να υπάρχει μήπως έχει την απορία και κάποιος άλλος)

giannis1991

Well-Known Member

χρησιμοποιω πλεον το t-gel για λιπαρα μαλλια και φαινεται πολυ καλο....μου εδωσε επισης την εντυπωση οτι σκληραινει καπως τα μαλλια(δεν το λεω για αρνητικο εμενα μου αρεσει.....φιανονται πιο ωραια...)

Agahnim

Member

ρε παιδια help. πηγα χθες στο φαρμακειο και παραγγειλα ενα t/gel greasy hair. μου εφερε λαθος ενα αλλο με παρομοια συσκευασια στα ελληνικα ομως. δε γραφει πουθενα greasy hair η κατι παρομοιο. γραφει 5mg/ml εξευγενισμένη λιθανθρακόπισσα
και απο κατω γραφει:
Για την αντιμετώπιση
*της πιτυρίδας
*της σμηγματορροϊκης δερματίτιδας

ε και απο πισω γραφει οτι πρεπει να χρησιμοποιείται 1 ή 2 φορές την εβδομάδα. το οποιο μου ειπε και ο φαρμακοποιος. μετα τον ρωτησα αν και το greasy hair ειναι για 2/βδομαδα και μου ειπε ναι (παρόλο που δε γραφει τιποτα τετοιο στο κουτι του). μου ειπε πως ειναι ακριβως το ιδιο αυτο το περιεργο shampoo με το greasy hair.τωρα εγω τι να κανω? να το βαζω κανονικα καθε μερα?

1) κι'αν αλληλεπιδρασει με το regaine?
2) κι'αν δεν ειναι για καθε μερα και παθω προβλημα?

απαντηστε μου γρηγορα γιατι θελω να λουστω :p

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα