T-Gel σαμπουάν

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member
Απ: T-Gel σαμπουάν

λιγο ασχετη η ερωτηση αλλα λουζεστε καθημερινα?????
εσυ πανο που δε χρησιμοποιεις και καμια λοσιον καθε ποτε λουζεσαι?

Conan

Member

Σιγα ρε σεις 10 ΛΕΠΤΑ!!! Το ξεφτυλισατε :D :D :D :D
Συγκεκριμενα ο Σπυρος μου ειπε για 4 λ
Εγω με funforal λουζομαι 2 φορες την εβδομαδα

giannis1991

Well-Known Member

βασικα φιλε κοναν εννοουσα γενικα καθε ποτε λουζεστε,οχι με το φουνγκοραλ.....αλλωστε το φουνγκοραλ ξερουμε οτι πρεπει να το χρησιμοποιουμε 2-3 φορες την εβδομαδα....

ANAR

Well-Known Member

panos1982 είπε:
[quote author=ANAR link=topic=28.msg24789#msg24789 date=1265227257]
Ενα 6νηνο ??? ??? ??? ???
Εμενα το fungoral κραταει 7 με 8 λουσιματα

δε ξερω αν το διαβασες......αλλα το σαμπουαν το γραφει επανω ξεκαθαρα.......
ΜΗ ΤΟ ΠΙΕΙΤΕ....ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ....... :D :D :D :D
[/quote]

Ρε Πανο αφου τα εχω μακρια μεχρι την μέση τα μαλλιά λογικο δεν ειναι να χρειάζεται περισσοτερο σαμπουαν
Λούζομαι με φουνγκοραλ μερα παρα μερα

Πολλα μαλλια πολυ σαμπουαν :p :p

magic810

New Member

Υπαρχουν μερικοι χρηστες του εξωτερικου που αναφερουν αποτελεσματα μονο απο χρηση αυτου του σαμπουαν....ολοι αναφερουν οτι το χρησιμοποιουν 10 λεπτα....οποτε λουζονται....
Τωρα τι να πω οποιος θελει ας το κανει....εγω προσωπικα το εφαρμοζω....
οταν λεω 10 λεπτα ειναι βρεχεις κεφαλι....βαζεις σαμπουαν ενα λεπτο ειναι μονο το μασαζ που κανεις στο κεφαλι...αφηνεις ......παιρνεις το σφουγγαρι βαζεις αφρολουτρο και τριβεις σωμα....αλλο ενα λεπτο.....ε μετα πιανεις και ενα σαμπουαν και διαβαζεις τα συστατικα του και αυτα που γραφει αλλα 2 λεπτα.....
ηδη ειμαστε στα 4 λεπτα....
τελειωνεις απο αυτο πιανεις το νερο και ξεπλενεις σωμα....αφηνεις και λιγο να τρεξει το καυτο νερακι....αλλα 2 λεπτα....ε μετα απο ολα αυτα μετρα 4 λεπτα....και ξεπλυνε... :p :p

giannis1991

Well-Known Member

ναι,απλα καμια φορα καποιος μπορει να μην εχει χρονο να κανει μπανιο και να θελει απλα να λουστει.....εκει δεν περναει με τιποτα ο χρονος....ασε που για να λουστεις μονο και να μην κανεις μπανακι θα βιαζεσαι...... ;)

magic810

New Member

giannis1991 είπε:
ναι,απλα καμια φορα καποιος μπορει να μην εχει χρονο να κανει μπανιο και να θελει απλα να λουστει.....εκει δεν περναει με τιποτα ο χρονος....ασε που για να λουστεις μονο και να μην κανεις μπανακι θα βιαζεσαι...... ;)

καλα ...σιγουρα αν εχεις ομως χρονο το κανεις...εννοειται αυτο που λες....

giannis1991

Well-Known Member

ναι...για αυτο το καλυτερο ειναι οταν εχουμε χρονο να κανουμε με το fungoral ενω οταν δεν εχουμε με οποιο αλλο χρησιμοποιουμε.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member

magic810 είπε:
Υπαρχουν μερικοι χρηστες του εξωτερικου που αναφερουν αποτελεσματα μονο απο χρηση αυτου του σαμπουαν....ολοι αναφερουν οτι το χρησιμοποιουν 10 λεπτα....οποτε λουζονται....
Τωρα τι να πω οποιος θελει ας το κανει....εγω προσωπικα το εφαρμοζω....
οταν λεω 10 λεπτα ειναι βρεχεις κεφαλι....βαζεις σαμπουαν ενα λεπτο ειναι μονο το μασαζ που κανεις στο κεφαλι...αφηνεις ......παιρνεις το σφουγγαρι βαζεις αφρολουτρο και τριβεις σωμα....αλλο ενα λεπτο.....ε μετα πιανεις και ενα σαμπουαν και διαβαζεις τα συστατικα του και αυτα που γραφει αλλα 2 λεπτα.....
ηδη ειμαστε στα 4 λεπτα....
τελειωνεις απο αυτο πιανεις το νε
ρο και ξεπλενεις σωμα....αφηνεις και λιγο να τρεξει το καυτο νερακι....αλλα 2 λεπτα....ε μετα απο ολα αυτα μετρα 4 λεπτα....και ξεπλυνε... :p :p

ΜAGIC δεν το πιστευω ΑΥΤΟ ακριβός κανω και εγω ??? ???

kabamarou

Member

Ρε Πανο αφου τα εχω μακρια μεχρι την μέση τα μαλλιά λογικο δεν ειναι να χρειάζεται περισσοτερο σαμπουαν
Α έτσι πες ρε Anar και εγώ λέω τι στο καλό,τι το κάνει τόσο σαμπουάν ο άνθρωπος;Τα δικά μου που δεν είναι ούτε ένα πόντο και είναι και λίγα τι σαμπουάν να ξοδέψω; :D

Αυτό με τα 10 λεπτά δεν το ήξερα.
A ρε geofish σου δίνουμε υλικό.

ANAR

Well-Known Member

Με πελατες σαν και εσας βλεπω να κλεινουν πολλές εταιρίες με σαμπουαν :D :D

Panos1982

Well-Known Member

ANAR είπε:

τωρα με την κριση να δεις......αχαχαχα.....

απ την αλλη ομως με κατι καταναλωτες σαν κι εσας αναρ......φτασαμε να χρωσταμε 250 δις στην ευρωπη......
γι αυτο...κομμενο το μακρυ μαλλι απο αυριο!!!!!

heyya

New Member

10 λεπτά fungoral.... ??? :eek: ::) ???

εδώ με 3-4 λεπτά μου τα κάνει άγρια, δε θα ήθελα να μάθω με 10 πως θα είναι τα μαλλιά μου O0
χμμ... :5m:Θα δω με libroman ως πιο soft αν λέει...
Magic, έχει αναφερθεί καμια συνέπεια; καμια φαγούρα, κοκκινίλα κ.τ.λ.; Εσύ πόσο καιρό το κάνεις αυτό και αν έχει συμβάλει και αυτό στο να κατέβεις κλίμακα :3m:

ANAR

Well-Known Member

panos1982 είπε:
[quote author=ANAR link=topic=28.msg24850#msg24850 date=1265305216]

τωρα με την κριση να δεις......αχαχαχα.....

απ την αλλη ομως με κατι καταναλωτες σαν κι εσας αναρ......φτασαμε να χρωσταμε 250 δις στην ευρωπη......
γι αυτο...κομμενο το μακρυ μαλλι απο αυριο!!!!!
[/quote]

Πανο το μαλλι δεν το κοβω γιατι εγω δεν χρωστάω πουθενα ας το κοψουν αυτοι που χρωστάνε και δημιούργησαν το χρεος :p :p

magic810

New Member

heyya είπε:
10 λεπτά fungoral.... ??? :eek: ::) ???

εδώ με 3-4 λεπτά μου τα κάνει άγρια, δε θα ήθελα να μάθω με 10 πως θα είναι τα μαλλιά μου O0
χμμ... :5m:Θα δω με libroman ως πιο soft αν λέει...
Magic, έχει αναφερθεί καμια συνέπεια; καμια φαγούρα, κοκκινίλα κ.τ.λ.; Εσύ πόσο καιρό το κάνεις αυτό και αν έχει συμβάλει και αυτό στο να κατέβεις κλίμακα :3m:

4 μηνες τωρα...οταν λουζομαι με regrowth shampoo παντα το αφηνω 10 λεπτα....
Δεν ξερω φιλε μου αν εχει συμβαλει.....γιατι χρησιμοποιω κ αλλα....
παντως αν ψαξεις στο νετ θα βρεις χρηστες που λενε για αποτελεσματα μονο με σαμπουαν κετο που την αφηνουν 10λεπτα....οπως επισης χω διαβασει και για χρηστες που κανουν καημερινη χρηση...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα