Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
magic810 είπε:καντα 10 τα λεπτα....![]()
panos1982 είπε:[quote author=ANAR link=topic=28.msg24789#msg24789 date=1265227257]
Ενα 6νηνο ??? ??? ??? ???
Εμενα το fungoral κραταει 7 με 8 λουσιματα
giannis1991 είπε:ναι,απλα καμια φορα καποιος μπορει να μην εχει χρονο να κανει μπανιο και να θελει απλα να λουστει.....εκει δεν περναει με τιποτα ο χρονος....ασε που για να λουστεις μονο και να μην κανεις μπανακι θα βιαζεσαι......![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
magic810 είπε:Υπαρχουν μερικοι χρηστες του εξωτερικου που αναφερουν αποτελεσματα μονο απο χρηση αυτου του σαμπουαν....ολοι αναφερουν οτι το χρησιμοποιουν 10 λεπτα....οποτε λουζονται....
Τωρα τι να πω οποιος θελει ας το κανει....εγω προσωπικα το εφαρμοζω....
οταν λεω 10 λεπτα ειναι βρεχεις κεφαλι....βαζεις σαμπουαν ενα λεπτο ειναι μονο το μασαζ που κανεις στο κεφαλι...αφηνεις ......παιρνεις το σφουγγαρι βαζεις αφρολουτρο και τριβεις σωμα....αλλο ενα λεπτο.....ε μετα πιανεις και ενα σαμπουαν και διαβαζεις τα συστατικα του και αυτα που γραφει αλλα 2 λεπτα.....
ηδη ειμαστε στα 4 λεπτα....
τελειωνεις απο αυτο πιανεις το νε
ρο και ξεπλενεις σωμα....αφηνεις και λιγο να τρεξει το καυτο νερακι....αλλα 2 λεπτα....ε μετα απο ολα αυτα μετρα 4 λεπτα....και ξεπλυνε...![]()
![]()
ANAR είπε:ΜAGIC δεν το πιστευω ΑΥΤΟ ακριβός κανω και εγω ??? ???
Α έτσι πες ρε Anar και εγώ λέω τι στο καλό,τι το κάνει τόσο σαμπουάν ο άνθρωπος;Τα δικά μου που δεν είναι ούτε ένα πόντο και είναι και λίγα τι σαμπουάν να ξοδέψω;Ρε Πανο αφου τα εχω μακρια μεχρι την μέση τα μαλλιά λογικο δεν ειναι να χρειάζεται περισσοτερο σαμπουαν
ANAR είπε:Με πελατες σαν και εσας βλεπω να κλεινουν πολλές εταιρίες με σαμπουαν![]()
![]()
panos1982 είπε:[quote author=ANAR link=topic=28.msg24850#msg24850 date=1265305216]
Με πελατες σαν και εσας βλεπω να κλεινουν πολλές εταιρίες με σαμπουαν![]()
![]()
heyya είπε:10 λεπτά fungoral.... ???:
???
εδώ με 3-4 λεπτά μου τα κάνει άγρια, δε θα ήθελα να μάθω με 10 πως θα είναι τα μαλλιά μου O0
χμμ... :5m:Θα δω με libroman ως πιο soft αν λέει...
Magic, έχει αναφερθεί καμια συνέπεια; καμια φαγούρα, κοκκινίλα κ.τ.λ.; Εσύ πόσο καιρό το κάνεις αυτό και αν έχει συμβάλει και αυτό στο να κατέβεις κλίμακα :3m: