T-Gel σαμπουάν

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Agahnim

Member
Απ: T-Gel σαμπουάν

μπερδεμα αυτο το t/gel. το greasy hair ειναι το σωστο? στο τοπικ λεει οτι για την λυπαροτιτα ειναι το normal to oily... ομως δεν βρηκα τετοιο. ουτε καν στο γκουγκλ δε βρηκα φωτογραφια απο τετοιο μπουκαλακι..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Cursed είπε:
μπερδεμα αυτο το t/gel. το greasy hair ειναι το σωστο? στο τοπικ λεει οτι για την λυπαροτιτα ειναι το normal to oily... ομως δεν βρηκα τετοιο. ουτε καν στο γκουγκλ δε βρηκα φωτογραφια απο τετοιο μπουκαλακι..
για το ίδιο μιλάμε αρχηγόπουλο ;D

Agahnim

Member

ευχαριστω πολυ σπυρο! το χρησιμοποιεισα ηδη 2 φορες και ειμαι υπερευχαριστημενος.δεν περιμενα τετοια διαφορα..κοιμηθικα, ξυπνισα και το κεφαλι μου δεν ηταν σχεδον καθολου λιπαρο!

ειναι το πρωτο προιον που χρησιμοποιω (που βρηκα απ το φορουμ αυτο δηλαδη)

giannis1991

Well-Known Member

δηλαδη το normal to oily ειναι ουσιαστικα αυτο που λεει για greasy hair e?
επισης αυτο το σαμπουαν ειναι για καθημερινη χρηση?δηλαδη μπορουμε να χρησιμοποιουμε το fungoral 2-3 φορες την εβδομαδα και αυτο αλλες 4-5/εβδομαδα?

magic810

New Member

Εγω παντως μιας και το χρησιμοποιω καθημερινα χρησιμοποιω το sensitive scalps που νομιζω οτι ειναι πιο φιλικο για το δερμα.....

Georgex6

Well-Known Member

παιδια μην εχετε αυταπατες ενα σαμπουαν δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ
μη χαλατε τα λεφτα σας

kabamarou

Member

Ε εντάξει ούτως η άλλως ένα σαμπουάν πρέπει να χρησιμοποιούμε και αυτό κάνει 7 ευρώ περίπου και κρατάει κανα 6μηνο(δεν θυμάμαι ακριβώς)οπότε δεν μιλάμε και για καμιά σπατάλη χρημάτων τεράστια.

ANAR

Well-Known Member

tse είπε:
Ε εντάξει ούτως η άλλως ένα σαμπουάν πρέπει να χρησιμοποιούμε και αυτό κάνει 7 ευρώ περίπου και κρατάει κανα 6μηνο(δεν θυμάμαι ακριβώς)οπότε δεν μιλάμε και για καμιά σπατάλη χρημάτων τεράστια.

Ενα 6νηνο ??? ??? ??? ???
Εμενα το fungoral κραταει 7 με 8 λουσιματα

max_os

New Member

αυτό το τελευταίο ΑΝΑΡ μου θύμισε ενα περιστατικό μου με ένα καφετζη.
- Ενα καφέ "φραπέ" χωρίς γάλα και ζάχαρη στη μύτη..
ο καφετζής μου φέρνει φραπέ μεν αλλά παρα πολυ γλυκό.
Οταν του λέω :
-Ρε αδελφέ στή μύτη είπαμε ΄ζαχαρη!!!
- Οκ. εγώ κατάλαβα στη μύτη , αλλά σαν τη δική μου!! (ο τύπος είχε τεράστιαααα.... μύτη)

max_os

New Member

sorry συντονιστά μου αλλά Πανο1982 τι γίνεται πως? πας? παρατηρείς αλλαγές, φαίνονται? μεγαλώνει το μαλλί- βγαίνουν καινούρια?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

Μάχος είπε:
sorry συντονιστά μου αλλά Πανο1982 τι γίνεται πως? πας? παρατηρείς αλλαγές, φαίνονται? μεγαλώνει το μαλλί- βγαίνουν καινούρια?

ναι φιλε μου ολα πανε καλα για την ωρα......εχουν βγει αρκετα καινουργια και εχει αρχισει εδω και μια βδοαμαδα να σχηματιζεται το hairline....με χνουδι βεβαια.....μη φανταστεις τιποτα τρελο....αλλα εχει αρχισει και φαινεται.......σε δυο μηνες θα εχω πολυ βελτιωση εχω την εντυπωση......περιμενουμε.....

kabamarou

Member

Ενα 6νηνο ??? ??? ??? ???
Εμενα το fungoral κραταει 7 με 8 λουσιματα

Ρε συ Αnar πόσο βάζεις;Σίγουρα δεν κάνεις πλάκα ε;
Εγώ πήρα ένα μπουκαλάκι fungoral τον Απρίλιο και ακόμα δεν τελείωσε. ( λούζομαι 2 φορές την εβδομάδα και το βάζω μόνο στο 3ο χέρι)

giannis1991

Well-Known Member

δεν ειναι πολλα τα 3 χερια?εγω ηξερα οτι πρωτα κανεις ενα γρηγορο να φυγουν τα ''πολλα'' και μετα αλλο ενα...ή σε πολλες περιπτωσεις μονο ενα χερι...

Panos1982

Well-Known Member

giannis1991 είπε:
δεν ειναι πολλα τα 3 χερια?εγω ηξερα οτι πρωτα κανεις ενα γρηγορο να φυγουν τα ''πολλα'' και μετα αλλο ενα...ή σε πολλες περιπτωσεις μονο ενα χερι...

ακριβως ετσι.......βασικα εγω τεταρτη και σαββατο λουζομαι με φουνγκοραλ και μονο τοτε κανω 2 χερια.....τις αλλες 1 ......

NGL

Member

tse είπε:
Ρε συ Αnar πόσο βάζεις;Σίγουρα δεν κάνεις πλάκα ε;
Εγώ πήρα ένα μπουκαλάκι fungoral τον Απρίλιο και ακόμα δεν τελείωσε. ( λούζομαι 2 φορές την εβδομάδα και το βάζω μόνο στο 3ο χέρι)

tse φιλε πλακα μας κανεις?δεν γινεται αυτο που λες.... :)
κι εμενα το πολυ 8-10 λουσιματα αντεχει...

heyya

New Member

??? ???

Ώπα ρε παιδιά, τι λέτε... έχω fungoral από τέλη σεπτέμβρη και μου έχει μείνει για κανα 3-4 λουσίματα ακόμα.. άρα 5 μήνες χαλαρά, 2xweek κάνοντας τις περισσότερες φορές 2 χέρια.

kabamarou

Member

γι αυτο εχουμε ληψιδρια καθε καλοκαιρι.......
Μακάρι να προκαλούνταν η λειψυδρία μόνο από το λίγο νερό που χρησιμοποιώ για να ξεπλύνω τις 5 τρίχες μου στην Θεσσαλονίκη που μένω;D.Υπάρχει πολύ κακή διαχείριση γενικότερα.Τώρα μη μου πεις μόνο όμως σε παρακαλώ να αναλύσω λεπτομέρειες γιατί θα ξεφύγουμε από το θέμα ;D
tse φιλε πλακα μας κανεις?δεν γινεται αυτο που λες.... :)
κι εμενα το πολυ 8-10 λουσιματα αντεχει...
ρε παιδιά αν το βάζεις στα βρεγμένα μαλλιά και βγάζει ικανοποιητικό αφρό για ποιόν λόγο να βάλεις παραπάνω;

Στο forum εδώ μέσα είχα διαβάσει παλιότερα νομίζω για 2 χέρια και μετά να βάζω fungoral πάντως

Conan

Member

Αν και ειμαι σχετικα καινουργιος στο φορουμ εχω διαβασει οτι το Fungoral κανει πολυ λιγο αφρο σε σχεση με τα υπολοιπα σαμπουαν κετοκοναζολης( ο Παναγιωτης το 'χε πει βασικα). Οποτε, μηπως εσεις, προκειμενου να κανει πολυ αφρο, ''γεμιζετε'' την παλαμη σας? Ακομη, ειχα διαβασει ( παλι απο τον Παναγιωτη :p) οτι δεν πρεπει να βαζετε παραπανω απο οσο βαζετε και με τα υπολοιπα σαμπουαν.
Οχι τιποτα αλλο , αλλα μη σας κανει καμια παρενεργεια ( χτυπα ξυλο) με τοσο που χρησιμοποιητε :-\
Οσον αφορα την εφαρμογη του, αρκετα παιδια απο εδω μου εχουν πει 2 χερια ( με fungoral I mean) για 3-4 λεπτα. Αυτα... 8) 8)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα