Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
για το ίδιο μιλάμε αρχηγόπουλο ;DCursed είπε:μπερδεμα αυτο το t/gel. το greasy hair ειναι το σωστο? στο τοπικ λεει οτι για την λυπαροτιτα ειναι το normal to oily... ομως δεν βρηκα τετοιο. ουτε καν στο γκουγκλ δε βρηκα φωτογραφια απο τετοιο μπουκαλακι..
tse είπε:Ε εντάξει ούτως η άλλως ένα σαμπουάν πρέπει να χρησιμοποιούμε και αυτό κάνει 7 ευρώ περίπου και κρατάει κανα 6μηνο(δεν θυμάμαι ακριβώς)οπότε δεν μιλάμε και για καμιά σπατάλη χρημάτων τεράστια.
ANAR είπε:Ενα 6νηνο ??? ??? ??? ???
Εμενα το fungoral κραταει 7 με 8 λουσιματα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μάχος είπε:sorry συντονιστά μου αλλά Πανο1982 τι γίνεται πως? πας? παρατηρείς αλλαγές, φαίνονται? μεγαλώνει το μαλλί- βγαίνουν καινούρια?
Ενα 6νηνο ??? ??? ??? ???
Εμενα το fungoral κραταει 7 με 8 λουσιματα
tse είπε:λούζομαι 2 φορές την εβδομάδα και το βάζω μόνο στο 3ο χέρι
giannis1991 είπε:δεν ειναι πολλα τα 3 χερια?εγω ηξερα οτι πρωτα κανεις ενα γρηγορο να φυγουν τα ''πολλα'' και μετα αλλο ενα...ή σε πολλες περιπτωσεις μονο ενα χερι...
tse είπε:Ρε συ Αnar πόσο βάζεις;Σίγουρα δεν κάνεις πλάκα ε;
Εγώ πήρα ένα μπουκαλάκι fungoral τον Απρίλιο και ακόμα δεν τελείωσε. ( λούζομαι 2 φορές την εβδομάδα και το βάζω μόνο στο 3ο χέρι)
Μακάρι να προκαλούνταν η λειψυδρία μόνο από το λίγο νερό που χρησιμοποιώ για να ξεπλύνω τις 5 τρίχες μου στην Θεσσαλονίκη που μένω;D.Υπάρχει πολύ κακή διαχείριση γενικότερα.Τώρα μη μου πεις μόνο όμως σε παρακαλώ να αναλύσω λεπτομέρειες γιατί θα ξεφύγουμε από το θέμα ;Dγι αυτο εχουμε ληψιδρια καθε καλοκαιρι.......
ρε παιδιά αν το βάζεις στα βρεγμένα μαλλιά και βγάζει ικανοποιητικό αφρό για ποιόν λόγο να βάλεις παραπάνω;tse φιλε πλακα μας κανεις?δεν γινεται αυτο που λες....
κι εμενα το πολυ 8-10 λουσιματα αντεχει...